|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
8.2.2009 14:03:37   
Mala_princeska
Tudi jaz imam težavo z bolečo dlesnijo, imam tak občutek kot da bi me bolel zob (boli me dlesen zdraven zadnjega zoba spodaj) - sicer pa tudi obstaja varijanta da kak modrostni ven rine user posted image user posted image  ??? Ko si zobe in dlesen fajn poščetkam - je potem bolje in bolečina izgine, čez dan pa v službi (verjetno zaradi klime) spet boli user posted image ,

v nosnem izcedku se mi tudi kri pojavlja (sploh zjutraj),

še vedno sem malo prehlajena, v trebuhu me nekam čudno tišči (včeraj sem celo driskala user posted image ).

Moj trebuh je že kar velik, že precej časa nosim nosečniške hlače (še lastika čez trebuh me je začela tiščat) in daljše majice čez trebuh.

Dopust user posted image user posted image  - delam v turistični agenciji pa nimam pojma kaj bomo letos naredili z dopustom. Lani sem bila celo samo en dan na morju (ker nisem imela možnosti koriščenja več dopusta in se z mojim nisva uskladila), hb sta bila mojedva sama na morju z babi in dedijem.
Letos pa res ne vem kaj bomo - čeprav bo idealka ker bom jaz imela ogromno časa....Bomo videli kdaj si bo dragi dopust vzel. Se prepuščamo toku življenja.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
8.2.2009 14:04:46   
Mala_princeska
Aja meni so tudi zizike v tej nosečnosti precej zrastle in imam malo bolj obilne, če že prej ni bilo skoraj nič. user posted image user posted image user posted image

Aja - mleko je pa tako v majhnih - kot v velikih, tko da ne skrbite bomo veselo dojili. user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
8.2.2009 14:20:25   
ronja1a
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Pozdravljene.
Ponovno sem iz morfologije, le da sem tokrat dobila napotnico za UZ v MB bolnico, saj se ponovno ni nič videlo, ker moje dete tako čudno leži, da me je že prav malo strah. In ni mi jasno, kakšne Uz imajo v MB, da bodo videli, česar moja g ne vidi. Kako, na kak način.

Glede ultrazvokov - po mojem majo kar različne mašine. Jaz sem na nuhalni in ko so mi UZ delali na kliniki zelo razločno videla malega, pri moji ginekologinji pa ne vidim nič . ne vem, kako ona kaj vidi :-) pa zgleda že, k je naštevala organe, ki jih vidi :-)

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
8.2.2009 15:23:51   
lino
Skuštrana, tebi je tako fajn...kk bi jst živela na morju...user posted image

Mala princeska, pa misliš, da ni vse skupaj res od klime in si si dlesni prehladila, ker mene je zadnjič tudi tako bolelo, da sem obiskala zobarja in mi je rekel, da imam tako lepe zobe, kot malokdo (nimam nobene plombe in gre pregled takole ....7,6,5,4,3,2,1, o.k....)
Pomaga pa tudi propolis...si ga namežete po dlesni ali pa kar spirate ustno votlino z njim-meni je pomagalo...ampak otroški, ker navaden vsebuje alkohol.user posted image

Jst sem pa nekaj oblekic za user posted image dobila, pa so bolj za user posted image , medtem, ko naj bi mi 60% user posted image pričakovali in bom še malo počakala, da vidim kaj se še nabere, potem pa šla po dodatnih nakupih.
Glede mojih oblek- že cel mesec nosim nosečniške hlače, ker imam res kar velik trebuh in pa majice (bolj ohlapne oziroma take , ki so ožje čez prsi, potem pa gredo narazen) sem se namreč zredila že za 7,50 kg in jih imam sedaj 57,50...pa nisem bila kregana...se pa pazim in sem celo posušala s sadnim dnem, ki pa mi ne uspeva in potem kljub vsemu vedno nekaj pojem.user posted image Upam, da bodo šle kg dol po porodu...user posted image

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
8.2.2009 20:56:11   
*alina*
Tudi jaz jutri pričakujem eno veliko škatlo oblačil za user posted image . Sestra od mojega fanta ima že tri otroke in bo sedaj vse dala nama. Se že močno veselim user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
8.2.2009 21:24:53   
Janci F
Vidim, da že vse navdušene zbirate oblekce.
Mi imamo sedaj samo dvoje copatke in ene štumfke, to sta bili dve pozornosti za nosečnost.
V planu imava, da bova šla v marcu in aprilu po nakupih, želim da imava do maja že vse doma, ker ne verjamem da se mi zadnji mesec še dalo naokrog šibat.
Pa nikoli ne veš, mogoče pa se bo otročku mudilo.

Prijeten zaključek nedeljskega večera vam želim in ne pozabite božat trebuščkov

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
9.2.2009 7:12:10   
lino
Dobro Jutro drage souser posted image .

Se javljam samo, da vam ponudim user posted image .

Danes grem malo v službo pogledati...upam, da me ne bo ravno kdo iskal v tem času.

Oblekice so pa tk šikane...tk male, da mi ni nič jasno. Po nakupih bom tudi sama šla aprila, da dokupim kako oblekico (ali vsaj kako za dušo kupim) in pa vse ostalo potrebno, flaške, dude, kremice, pleničke...joj sej se bo kr našlo, čeprav nimam več pojma kaj vse rabim...bom vzela zraven prijateljico, ki je bolj sveže pri tem...
Ali nameravate vzeti paketek za novorojenčka, jaz nameravam vzeti denar in sama sopingirati in me zanima, kdaj ti ta denar pripada???

Imejte nadvse lep dan in se oglasim še kaj kasneje.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
9.2.2009 8:05:27   
kalanteja
Hvala za user posted image

Mislim, da lahko greš že aprila na socialno in tam dobiš paket ali denar, mislim pa da moraš imeti neko potrdilo od G, kdaj imaš PDP.
Tudi jaz še razmišljam kaj bi vzela, od fantovga brata žena je rekla, da nama bo ogromno dala, ke ne namerava imeti več otrok in bom potem videla kaj bo bolje, kaj bo potrebno dokupit in tk.

A ima katera občutek, da ne more dihat, če leži npr. na desnem boku, ma men se zdi, da bi se kr zadušila.

Tudi meni teče kri iz dlesni, sem si kupila ustno vodico od Colgate, pa ne pomaga kaj dosti, grem potem danes po Parodontax.

Glede prsi, so mi zrastle, sem prej imela 75B, sedaj so pa malo večje, pa ni panike, nosim športni modrc, pa je ok, boleče sem imela samo na začetku, sedaj ne več, tudi izcedka še nimam nobenega, upam, da še ima čas se pojavit.

Nekaj me zanima, kdaj se pojavi tista nosečniška črta od popka navzdol, ki izgine po porodu, jst nimam še nič, nič ne kaže na to, da bi se pojavila. Men se zdi, da je ta črta značilna za nosečnico in ne vem zakaj, ne me imet za čudno, sem si želela, da bi jo imela.

Jutri imam ponovni pregled pri g zaradi lege otroka, se že veselim, saj jo bom ponovno videla, pikico malo.

Vsem želim lep dan, sonček nas je pa tk zbudil.

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
9.2.2009 8:20:41   
biba14
Jutrček user posted image .
Kako paše jutranjauser posted image .
Moje prsi bodo najverjetneje ostale na prejšnji velikostiuser posted image ,75B..no,me pa obseg zadnje čase čišči, tako da grem danes po enega športnega 80.
A katera ve, če imajo v Popku že kaj novega( ker mam do lj 150 km, v lavie pa nisem našla,kar sem iskala) ali le tisto, kar je na njihovi internetni str.? Ker bi ful rabila nekaj elegantnega-pa mi ni nič kaj všečuser posted image ..res je tudi, da sem drugače bolj free za oblačila-jeans je zakonuser posted image , sam za določene dogodke bi se morala v kaj elegantnega stlačituser posted image .
Kalanteja : ti prav zavidam, da nimaš nič izcedka iz prsi...mene vsak dan kakšen flekec na modrčku pričakauser posted image  Črtice po bušiju pa tudi jaz nimam-no,mam jo 2 cm in to že od 15t naprej...mislim, da imava še čas, da nastane, čeprav tudi če ne-meni bi kar odgovarjalouser posted image .
In pa še zadnje vpr.za vas, moje souser posted image ...kakšno je vaše mnenje o zibelkah ali koških?  Res da grem v nabavo šele aprila ampak malce pa že kukam po trgovinah..in za eno stvar se bom morala odločit-pa bi mi vaše mnenje ful prav prišlouser posted image .
Lep pozdravček, uživajteuser posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
9.2.2009 8:32:29   
bačko
Jutro!
Tecka mi letos ne bomo šli kam daleč.Šele septembra bomo šli v Izolo.Prej pa nič!
Lenika mene zadnje tri dni boli glava.Pa tudi zgaga me je začela peči.Pri Žani nisem imela teh težav.
Janci jaz še nič ne zbiram oblekic.Malo me moti ker ne vem kaj bomo imeli in ko grem gledati po trgovinah težko najdem nevtralne barve.Ali imajo roza ali pa modro.Tako da bom še malo počakala z nakupom oblačil.
Lino mi bomo vzeli kar denar!
Jaz komaj čakam da bom imela pregled v petek da bom G vprašala če bova še imeli kakšen ultrazvok.Če ne se bom naročila na 3D.Malo se me loteva prehlad ampak upam da ne bo hujšega.Včeraj je že moj možek čutil premikanje otroka.Se mi zdi da je pri Žani kasneje čutil.Jaz našemu user posted image pravim kar nogometaš, čeprav ne vem spola.
Nič lepo se imejte!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
9.2.2009 8:41:15   
Janci F
Dobro jutro,

V Kranju nas je na žalost pričakala samo megla, tako da je prav turobno.
Upam, da pride sonček kmalu tudi do nas, da grem na en krog. Sem opazila, da se je tempo zbiranja kg kar pospešil, tako da bi bilo pametno da malo umaknem sladkarije iz mojega jedilnika in dodam malo več sprehajanja.
Da me ne bodo junija z viličarjem peljali do porodnišnice. user posted image

Midva sva se odločila, da ne bova imela ne koška in ne zibelke.
Kar takoj bova kupila posteljico (dimenzije 120x60), na začetku bova dvignila jogi na tretjo stopnjo in otroček bo spal počez, pa bo.
Obe moji nečakinji sta tako odraščali, pa je bilo prav fino.
Super je pa še to, da je otročka verjetno lažje vzeti iz posteljice, kot pa iz zibke, saj je lahko višje.
Res pa je, da posteljica, ki jo nameravava kupit je lahko tudi taka velika zibka, ker ima lok spodaj.

Sem pa tudi slišala od dveh prijateljic, da jima hčerke nista hoteli spat v košku, v posteljici pa potem brez težav.
Ne bom rekla, da je to dejstvo, samo povem kaj sem izvedela.

Prijeten začetek delovnega tedna vam želim.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
9.2.2009 8:58:54   
bamoocham
Jutro.

Hvala za kavico, je pasala zelouser posted image

Tudi nas je pričakalo sonce, res je lepo, ko je spet sonce..zato pa komaj čakam pomlad. Midva boma tut kupila kar posteljico (120x60), jo boma vzela kar v paketu.
Denarja v paketu ne boma jemala, bova par stvari nabavila prek paketa (posteljico, posteljnino, jogi..pa še kaj). Itak si morema sama vse kupit, ker noben nima kaj za dat (oz. posodit), ker nihče nima malih otrok zdj..tak da je vse na najuuser posted image

Glede previjalne je ena dala dobro idejo, da prodajajo v Ikei komode za 50e in potem se dokupi le še blazina za previjat. Sem čekirala njihovo stran in videla, da imajo res kr fajn ponudbo. Morem še mojega vprašat, kaj si misli o tem..
Kupovala boma pa midva tudi šele v aprilu, v aprilu grem tudi v materinsko šolo. Tak, da bom imela vse  nakupljeno in opravljeno pred junijem. Potem se mi ne bo dalo lavfat po trgovinah s trebuhom.

glede kil pa morem js tut mal pazit, če prav gin. ni rekla nič,da bi se preveč zredila.  Vem kk je hudo shujšat. Sem dala že 23 kg dol in upam, da jih do konca ne bom spet tolk pridobilauser posted image
Črto po trebuhu pa ni nujno, da jo dobi vsaka..sem se ravno zadnjič v bolnici z eno menila, pa pravi, da se ji je zadnji mesec šele naredila..tak da še mamo čas.
Komaj čakam morfologijo-danes teden jo imam.
Naša pikica je pa tk pridna, me kr opomne, da je v trebuhu..brcike so vsak dan močnejšeuser posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 9.2.2009 8:59:12 >

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
9.2.2009 9:00:58   
biba14
JanciF : hvala za info...veš,meni vsako mnenje prav pride,ker sem čisto nova v temuser posted image . Sestrična,ki je pred kratkim rodila, mi je povedala le, da je dobro, da so user posted image  v čim manjšem prostoru...da se počasi navadijo na večje dimenzije ( v bušiju je na koncu kar gužvauser posted image  ).
papa

< Sporočilo je popravil biba14 -- 9.2.2009 9:01:30 >

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
9.2.2009 9:15:40   
Janci F
Popolnoma se strinjam, da otroci raje ležijo v manjšem prostoru.
Vendar saj v postljico ga daš počez in obložiš z dekico, da se ne obrne.
Jaz do sedaj še nisem slišala enega razloga proti takojšnji uvedbi posteljice.

Midva morava popolnoma vse sama kupit (razen vozička in posteljice, to bosta financirali babici) in se mi zdi nesmiselno kupovat še košek ali pa ekstra zibelko.

Me pa zanima tudi vaše mnenje glede zibanja otrok.
Poznam namreč kar nekaj staršev, ki so prve par mesecev otroke prenosili cele dneve.
To ne pomeni, da je otrok v naročju, ko je razigran.
Ampak, da ga nosijo sem in tja cele dneve.

Po pravici povedano, ne vem če sem pripravljena jaz to počet, saj sem mnenja, da lahko otrok normalno odrašča ne da bi ga guncal sem in tja cele dneve.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
9.2.2009 9:22:52   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Me pa zanima tudi vaše mnenje glede zibanja otrok.
Poznam namreč kar nekaj staršev, ki so prve par mesecev otroke prenosili cele dneve.
To ne pomeni, da je otrok v naročju, ko je razigran.
Ampak, da ga nosijo sem in tja cele dneve.

Po pravici povedano, ne vem če sem pripravljena jaz to počet, saj sem mnenja, da lahko otrok normalno odrašča ne da bi ga guncal sem in tja cele dneve.

JanciF bolj boš nosila user posted image po rokah, bolj ga boš zibala, bolj bo jokav in bolj bo "razcrkljan" in ne boš imela niti 5 minut miru - kdaj boš pa kosilo skuhala, pa kaj pospravila? user posted image user posted image
Mi smo našo princeso nosili sem in tja samo kadar je bila res jokava in kadar res ni mogla zaspat. Tko da tisti, ki svojega user posted image res cele dneve samo zibajo - imajo pa res "živce".

Se vam javim še kasneje.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
9.2.2009 9:25:42   
biba14
JanciF: glede zibanja se čist strinjam s tabo,jaz user posted image  ne bom po nepotrebnem nosila okrog-ko bo spal bo spal user posted image ... je pa res,da je to učinkovita metoda hujšanjauser posted image ...baje so mene prenosili in zraven  izgubljali kileuser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
9.2.2009 9:36:16   
bačko
Midva sva pri Žani imela od samega začetka pojsteljico in tako kot je Janci napisala sva obložila z dekicami in je bilo uredu.Imava pa pojsteljico veliko 140-70.
Janci jaz sem Žano dosti prenosila ampak samo zato, ker je imela krče.Imela je grozne krče tako da smo jo velike prenosili.Ko je spala sem pa tudi jaz šla počivati.Vsaj na začetku.Ko so se pa krči umirili pa sem jo nosila samo takrat ko jo je kaj mučilo.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
9.2.2009 10:32:16   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Midva sva pri Žani imela od samega začetka pojsteljico in tako kot je Janci napisala sva obložila z dekicami in je bilo uredu.Imava pa pojsteljico veliko 140-70.
Janci jaz sem Žano dosti prenosila ampak samo zato, ker je imela krče.Imela je grozne krče tako da smo jo velike prenosili.Ko je spala sem pa tudi jaz šla počivati.Vsaj na začetku.Ko so se pa krči umirili pa sem jo nosila samo takrat ko jo je kaj mučilo.

Bačko to je čisto drugo, da otroka nosiš, če ima krče - drugo je če ga kar "iz navade" nosiš sem in tja...

Tudi mi smo pri Nini imeli navadno otroško posteljico že od začetka.

Oblekice - dobila sem nekaj od sestre, ki ima dve punčki, nekaj imam še od prve naše bejbike, pa verjetno bomo še kakšno malenkost dokupili. Imam precej za punčke, no nekaj malega je tudi univerzalnega.

Jaz bom obrazce za denarno pomoč, porodniškoi zpolnila in nesla na socialo, poslala v službo kar zahtevajo verjetno drug mesec, ko bom upam da pri ginekologinji dobila tisti papir o predvidenem datumu poroda (me, ki junija rodimo nekje do konca marca oz. do sredine aprila oddamo vlogo - no lahko si same zračunate na:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp?step=2, pri meni pride PDP 14.06., nastop porodniške: 17.05., vloga do 15.04.

Pri nas je tak lep sonček - jaz pa moram za compom sedet in za šolo migat, pa kosilo za moje dva skuhat, pa malo še ven s psom - pa bo dan, ko sem prosta okrog.....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
9.2.2009 10:34:31   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Mala princeska, pa misliš, da ni vse skupaj res od klime in si si dlesni prehladila, ker mene je zadnjič tudi tako bolelo, da sem obiskala zobarja in mi je rekel, da imam tako lepe zobe, kot malokdo (nimam nobene plombe in gre pregled takole ....7,6,5,4,3,2,1, o.k....)
Pomaga pa tudi propolis...si ga namežete po dlesni ali pa kar spirate ustno votlino z njim-meni je pomagalo...ampak otroški, ker navaden vsebuje alkohol.user posted image

Lino bolečina je sicer malenkost popustila, tko da danes bom verjetno še počakala z odhodom k zobarju - bom šla najbrž jutri če me bo še bolelo. To je tko - ko ne vem ali je samo dlesen vneta ali boli zobček user posted image user posted image .

Hvala za tvoj nasvet. user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
9.2.2009 11:13:34   
Anonimen
Sem zasledila, da se pogovarjate o bolečih dlesnih. Tudi jaz sem šla kak mesec nazaj do zobozdravnika, ker sem bila prepričana, da me boli zob. no na koncu je rekel, da imam vneto dlesen in da naj probam kupiti medzobno ščetko. res je da mi precej teče kri vendar je malo boljše. prej pa nikoli nisem imela teh težav.

posteljico imamo tudi mi 120/60 in tudi ne bomo kupovali zibke(sicer je meni zelo všeč, vendar za to ne bom metala denarja) raje kupim kako cotko več.
jaz bom vzela namesto paketa denar, ker imamo vse stvari še od prvega user posted image in bom samo par stvari dokupila.
edino otroško sobo moramo kupit za prvega, da bo user posted image sploh lahko dobil posteljicouser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
9.2.2009 11:44:59   
loveforever
OJLA!!

no sedaj pa sem tudi jaz iz morfologije. bilo je super, tako da imam polepšan lep sončen dan.

nosečniška oblačila, so pri meni absolutnop na prvem mestu v omari, mi je tudi zdravnica rekla da imam velik trebušček ( 2 nosečnost)

hrana- se mora skrivat pred meano kr se jaz ne znam pred njo.:):):)

kilogrami- +7 kr nekaj ampak kr vredi...

počutje_ super!!!

a ni fajn zdakj ko mamo bušije in s ponosom hodimo okoli???

pridne bodite!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
9.2.2009 11:58:28   
tincaminca
Tudi jaz sem že imela morfologijo in prišla sem tako dobre volje s pregleda, da sem kupila največjo bonboniero, ki so jo imeli! Potem se je sicer potikala po omarah, dokler je ni sfiniširal moj sine.
Imam PDP 12. 6. 2009 in pričakujem punčko. Tokrat je na pregledu kazala jezik, stegovala ročice in si prstke dajala v usta! To ne moreš verjet, koliko se na UZ že vidi! Greva pa v marcu še na 3D UZ.
Oblačila imam tudi jaz nosečniška, čeprav moj trebušček ni videti ravno velik za ta čas, tudi zredila sem se samo 3 kg. Ampak tamala pa raste! Mi je G že prestavila PDP za en teden.
Skoraj 4 leta je že od prvega poroda in ob pogledu na te male cunjice kar ne morem verjeti, da lahko kaj noter zleze! Tudi meni je kolegica podarila ogromno punčkastih cotk, čeprav se mi je zdelo, da jih imam ogromno že svojih fantovskih. Zdaj bodo očitno izrazito fantovkse romale na zadnje police v omari.
Posteljico že imam 70×140 in bo prav fina, samo za tavelikega bomo morali nabaviti novo - želi si takšno visoko, vendar me skrbi, da ne bi telebnil z nje.
Uživajte na sončku!

Martina

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
9.2.2009 12:06:19   
tinca84
Ojla babnce!

Sem glih iz pregleda prišla. Danes mi je g. samo maternični vrat zmeril, trebuh potipal in otrokov srček poslušal. Čez 4 tedne imam enak pregled, še čez 4 tedne aprila pa ultrazvok ki je baje samoplačniški (33 eur). Je pri vas tudi tretji za plačat?

Drugače me pa noro trtica boli in zaprta sem, mi Donat ne pomaga, mi je g. predpisal en sirup da se bom odprlauser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
9.2.2009 12:18:30   
Cally
Lep sončen pozdrav vsem skupaj,

da še jaz malo poročam...morfologija je za nami (29.01), dete nam je pomahalo in lenobno zazehalo, sva bila oba solzna user posted image ...drugače po merah še vedno prehiteva za 1 teden, vendar mi gin. ni nič prestavljala pdp.
Izvidi ok, toks. neg., test z glukozo tudi bp.

Naslednji pregled imam 02.03.

Drugače imam pa že pravo nakupovalno mrzlico user posted image .

Glede dlesni...se vam pridružujem, tudi meni krvavijo med ščetkanjem.
Glede kg....za enkrat pohvaljena (+0,70 kg)(vendar zaloga od prejuser posted image )
Glede dopusta...sicer malo navijam za prvomajske, še rajši pa potem v troje septembra, vendar ne vem kako se obnese s tako majhnim otrokom.... Ima katera izkušnje?
Namesto paketa bom tudi jaz vzela denar.

Morda katera ve kdaj se dobi potrdilo o PDP pri gin.?

Lep dan še naprej

(odgovor članu tincaminca)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
9.2.2009 13:22:44   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Cally

Namesto paketa bom tudi jaz vzela denar.

Morda katera ve kdaj se dobi potrdilo o PDP pri gin.?

Lep dan še naprej

Enako - tudi mi bomo vzeli denar namesto paketa.

Jaz bom potrdilo zahtevala na naslednjem pregledu, ko bom v 25.tednu user posted image nekje, da bom potem čimprej oddala potrebne papirje na socialno, v službo.....

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Branje knjig
Marogica

Kako pogosto berete knjige?

vsak dan (23%)

včasih (29%)

zelo redko (34%)

ne berem knjig (14%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!