kalanteja
|
Hvala za Mislim, da lahko greš že aprila na socialno in tam dobiš paket ali denar, mislim pa da moraš imeti neko potrdilo od G, kdaj imaš PDP. Tudi jaz še razmišljam kaj bi vzela, od fantovga brata žena je rekla, da nama bo ogromno dala, ke ne namerava imeti več otrok in bom potem videla kaj bo bolje, kaj bo potrebno dokupit in tk. A ima katera občutek, da ne more dihat, če leži npr. na desnem boku, ma men se zdi, da bi se kr zadušila. Tudi meni teče kri iz dlesni, sem si kupila ustno vodico od Colgate, pa ne pomaga kaj dosti, grem potem danes po Parodontax. Glede prsi, so mi zrastle, sem prej imela 75B, sedaj so pa malo večje, pa ni panike, nosim športni modrc, pa je ok, boleče sem imela samo na začetku, sedaj ne več, tudi izcedka še nimam nobenega, upam, da še ima čas se pojavit. Nekaj me zanima, kdaj se pojavi tista nosečniška črta od popka navzdol, ki izgine po porodu, jst nimam še nič, nič ne kaže na to, da bi se pojavila. Men se zdi, da je ta črta značilna za nosečnico in ne vem zakaj, ne me imet za čudno, sem si želela, da bi jo imela. Jutri imam ponovni pregled pri g zaradi lege otroka, se že veselim, saj jo bom ponovno videla, pikico malo. Vsem želim lep dan, sonček nas je pa tk zbudil.