srki
|
Pišuka, Poldi, pa kaj je z vami, ženskami, saj ni čudno, da stalno dež pada, pa tudi sneg no. Vidim, da imamo spet nove članice, kar je lepo. Me prav zanima, če kakšno poznam, ali se skrivajo . Pa verjamem oz. vem, da je še kakšna iz našega oz. mojega konca, pa ni prijavljena, ali pa senoče . Drugače ne najdem časa za RR, evo, zdaj imam še vse v razsulu, pa sem si rekla, klinc gleda, bo že še počakalo, si grem malo oddahnit. Berem, da ste vsi nekam bolni, ja, naš Nik je tudi zadnjič imel vročino, baje mu zobe ven rinejo, ta teden tudi vročina, pa neke prebavne motnje, sploh po sadju, pa ustaja že ob petih zjutraj oz. se zbudi, potem pa traja eno uro, da nazaj zaspi, pa se čez pol ure nazaj zbudi...mah, jaz ne vem, kaj je to in komaj čakam, da se že enkrat naspim, ker se mi že blede. Sayuri, saj bi bil res že cajt, da pridem kaj na tortico, čeprav se mi že bruha od slaščic, pa vseeno . Začela sem celo sama nekaj pečt, saj ne morem verjet še sama sebi . Drugače pa sem več ali manj brez avta, dobim ga šele po tretji uri in sicer od mami, okrog petih pa najinega. Razen, če bi se enkrat z mami zjutraj dol odpravila, ker začen od 10.30 delat, pa gre ob 14.30 domov, samo to bi bila kar dolga za čvekat , predvsem pa je to ura za kuhanje in kosila. Mah, če ne prej, ko bo lepo vreme, da smo lahko vsaj zunaj. Mene tole že prav ubija, človek ne more tudi normalno ven, ker je tako blesavo vreme. Drugače pa poznam eno žensko iz Velikih Lašč, samo se mi zdi, da ni na RR, mamica Tarika pa je verjetno tudi ne pozna, če se je preselila v Lašče.
|