|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
3.2.2009 16:13:02   
dulcinea
Jutri ob 10.00 na VAL202 v oddaji Kje pa vas čevelj žuli bo debata bo ribniškem vrtcu. Če kero zanima.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
3.2.2009 19:41:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Jutri ob 10.00 na VAL202 v oddaji Kje pa vas čevelj žuli bo debata bo ribniškem vrtcu. Če kero zanima.

Ufff, to bo spet enih izgovorov user posted image .. kot vedno. Da kar fleke dobiš od vsega...
Drugač pa hvala za info dulcinea. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
4.2.2009 8:25:42   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Ufff, to bo spet enih izgovorov user posted image .. kot vedno. Da kar fleke dobiš od vsega...
Drugač pa hvala za info dulcinea. user posted image

Bom poslušala. Me zanima, kaj bo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
4.2.2009 9:31:22   
dulcinea
V uvodniku pravijo, da je to vrtec, v katerem imajo namesto igrač sredi igralnice lavorje. user posted image  Jao.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
4.2.2009 10:53:41   
Anonimen

V uvodniku pravijo, da je to vrtec, v katerem imajo namesto igrač sredi igralnice lavorje. user posted image  Jao.

Jaz sem zamudila par minut. Zgleda da je bilo čisto kratko oz. na hitro.

Drugač pa ima Zoja spet vročino.user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1230
4.2.2009 11:39:53   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Jaz sem zamudila par minut. Zgleda da je bilo čisto kratko oz. na hitro.

Drugač pa ima Zoja spet vročino.user posted image

Nič novega ni bilo povedanega. Dve mami sta govorili - prva o električni napeljavi in puščanju strehe, druga o parkiriščih. Povedano ej blo to, kar je že v Rešetu pisalo - da bojo do aprila novo streho zrihtali in novo el. napeljavo, nov vrtec pa šele čez kakih 5-6 let user posted image

pikica, pri nas traja vročina že en teden pri Lovru. SVa šla včeraj na kontrolo, pa je antibiotike dobil. Danes mi pa Zara spet nekam kašlja. user posted image
Kako je pa Lana? Je ušesek boljši?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
4.2.2009 11:52:58   
klepetkaa
oj,

še jaz.

mi smo boljše; pa saj sje bil že skrajni čas. Jutri imava še kontrolo, pa me je kar groza it, ekr bova kakšen virus pobrali.

menči, nič presenečena  na to, da te je M. postavila pred vrata.

meni se je namreč ene 2 meseca isto nazaj zgodilo. Imeli sva uro ob 12.10 , prišli celo 10 min. prej, bili ob 12.20 na vrsti, mqpoqk gospa naju ni vzela, ekr ima šiht do pol enih. Jaz sploh nisme dojela. REkla mi je , da če je nujno, naj grem v LJuser posted image , drugače pa naj pridem v ponedeljek nazaj (bil ej pa petek). Mislim.. No ,čez vidkend sem vse dobro dojela in razmislila kaj ji bom povedala in sem pol tud ji.. Naprej ap ne bi. V glavnem odnos čist drugi Tako da nisem po tanovem več tiho.

sayuri, o boga L&Z. Veliko user posted image za vas.Imaš ZS.

pikica, ti pa si organizatorka..vse pohvale. MI  smo pa mal preveliki za na telovadbo.user posted image Bi tam hitro ušla po vseh štirih.To ji gre super, po dveh ne takouser posted image
Z A Zojo in Lano tud velikouser posted image .

vilika,dobrodošlauser posted image .Super da si se oglasila.Boš hitro not padla, boš vidlauser posted image Pa le oglasi se kaj večkrat.

smrka, torta se že peče?user posted image

dulči, kako pa ti? Prideš kaj domov ali se bolj na burji držiš?
Glede vrtca se bom pa vzdržala kometarjauser posted image

šibam...pečem piškote, ker imamo v soboto eno  fešto. Upam da bo do takrat še kaj ostalouser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
4.2.2009 18:02:47   
Menčy
kLEpetkaA - SUPER, DA STE BOLJŠIuser posted image user posted image user posted image A tud vi ste imeli take težave? GRRROZZZNNOOOOOOuser posted image
SAYURI IN PIKICA - DRŽTA SE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše pikice

ostale pa, držte se in se lepo imejte

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
5.2.2009 11:40:23   
Nasy
Dobrodošle vse nove! Lepo, da se nas počasi nabira iz tega konca.

Mi smo prehlajeni, enkrat eden, enkrat drugi..berem, kako vam ne dajo zdravnice nič na pregled krviuser posted image mi imamo dr. Lošin in je super, nas je takoj dala na pregled krvi. Pa lepo se da pogovorit vse z njo. Drugače sem še doma ja..na koncu z živci zaradi stvari v službi (grožnje se vlečejo že od nosečnosti dalje, v porodniški nezakonita odpoved, itd.) Zdaj mi gospa šefica prijazno nagaja, mi noče napisat odpovedi, da bi šla na zavod pač pa grozi pediatrinji..mah..zdaj mi je žal, sem poslušala odvetnika in sem jo opozorila, kako je z  odpovedjo v nosečnosti, bi direkt prijavla, da bi bil mir..zdej bom pa jst potegnla ta kratko, itak..mah..ne bom vas morila tle.
Ozdravte vsi, ki ste bubani! Ko bom boljših živcev, se vam še kaj oglasim! LP

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
5.2.2009 15:00:56   
Anonimen
Hej!

Mi smo "zdravi", pa ne vem za koliko časa. Nočem preveč hvalit, ker potem se ponavadi hitro kaj pokvari. Lana ima še antibiotik, ušesek jo že par dni ne boli več, jutri gremo še na polikliniko na sesanje ušesnega masla in upam, da je to to. Zoja pa ima "navaden prehlad", vročine nima več, upam, da tako ostane. Smo šli danes v kompletu k dr. Maroltovi. Pozitivno presenečena. Obe je dala na odvzem krvi user posted image , sem bila prav vesela. Izvid-bp, obe imata super kri.

Sayuri- vročina en teden? user posted image  Zara še kašlja?? Kdaj bo konec vsemu temu? No, pa samo da ne bo hujšega..

klepetka- mogoče pa le niste preveliki za telovadbo. Bi si Lana pač naredila svoje vaje user posted image

Nasy- user posted image user posted image user posted image , tole ni nič fajn slišat.. V kateri dejavnosti pa si zaposlena?

Lepo vreme je danes, mi pa noter user posted image . Manjka mi zraka, sprehodov..

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
5.2.2009 18:57:42   
Anonimen
In že imam odgovor..

VADBA SE ZAČNE V TOREK OB 10h V ŠČR (jutri potrdi še za 100%). Glede blazin - baje so tam, ali jih je dovolj bo še vprašala jutri. So pa baje neke težje blazine, tako da če imamo doma kakšen armaflex-ga prinesemo sabo (enega).
Ga.Andreja pravi, da bomo naredili malo uvodne vaje user posted image , da bomo videle kako nam je všeč in kako bo to zgledalo. Če bi slučajno bila prevelika skupina (ponavadi jih je v skupini 8-10 mamic) bi se dogovorili in razdelili v 2 skupini. Ampak to se bomo dogovarjale sproti. Bo pa povabila še eno študentko babištva (če jo bo uspela dobit), da bo malo nam pomagala tiste blazine zvlečt skupaj user posted image .
Bomo videle kako bo to vse skupaj zgledalo.. user posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1236
6.2.2009 9:47:04   
Menčy
Torej lahko pripeljem še eno, ki bi si najprej ogledala na uvodni vaji-predstavitveni, če ji bo vse skupaj všeč in se potem odločila al bo hodila al ne, saj ima malo staro komaj 9 tednov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
6.2.2009 12:18:35   
sayuri
Ooo, super...v torek začnemo migat user posted image . Jaz se kar tle zagrebem za une blazine tam user posted image . Ne bom mogla poleg dveh lupinic še ta armaflex s seboj vlačit user posted image user posted image

pikica tud men manjka sprehodov. Včeraj sem se kooončno po 14 dneh odpravila ven, pa me je dež ujel na knafljevem trgu user posted image . Nekaj cajta sem vedrila, potem sem pa kar med dežjem šviglna do doma user posted image user posted image  Celih 15 minut smo bli zuanj. Pa danes vidim, da je isto sr...user posted image  od vremena.

Mi smo kooončno zdravi. user posted image user posted image Sicer mora Lovro še antibiotike čez vikend jest user posted image . Upam, da smo se zdaj izkopali iz teh bolezni in da nas zaenkrat pri miru pustijo. Bi šli tud radi malce na dopust. Če nam uspe, že v petek - na Roglo user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da malo spremenim okolje. user posted image

Nasy ajej. Tole pa ni nč lepo slišat, kar se ti je v službi zgodilo user posted image  Žalostno. In veliko delodajalcev takole okrog prinaša mamice na porodniški user posted image

smrka je ostalo kaj tortice?

Mah, sem mislna, da bosta L&Z zaspala...pa žurata v spalnici user posted image

Današnja sličica:
user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
6.2.2009 13:25:24   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Današnja sličica:
user posted image

Joj, kašna fant pa punca sta že. Joj, kako gre hitro čas. Lovro se drži kot pravi moški, Zara je nekam presenečena a?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
6.2.2009 14:55:33   
Anonimen

In že imam odgovor..

VADBA SE ZAČNE V TOREK OB 10h V ŠČR. Glede blazin - če imamo doma kakšen armaflex-ga prinesemo sabo (enega).

DANES ME JE GA.ANDREJA KLICALA IN POTRDILA TERMIN. TOREK OB 10h, BALETNA DVORANA!
Se vidimo!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
6.2.2009 14:59:22   
Anonimen

Današnja sličica:
user posted image

IIIIIIIIIIIIIIIII, SONČKA ZLATA!!! user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1241
6.2.2009 15:02:19   
Anonimen
Smo iz Ljubljane, na polikliniki gužva, da se nimaš kam usest. HB smo po vezah šli takoj noter in uredili stvar v parih minutah. Lanina ušeska so ok, Maroltova nam je dala zeleno luč da gre lahko Lana v pon.v vrtec. Po 14-ih dnevih. Ufff, dolga je bila.
Sem obiskala tudi H&M (ne morem da ne bi user posted image ), pa sem jim tudi malo police izpraznila user posted image user posted image user posted image  in se spet počutim dobro user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1242
6.2.2009 17:03:15   
Vilika
Hojla punce!

Hvala vsem za dobrodošlico!

Pikica - krasno si to zorganizirala user posted image

Bo treba malo te moje ogromne količine špeha razmigat user posted image
Torej se vidim v torek ob 10ih,
Bye bye

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
6.2.2009 17:05:19   
smrka
Kristina, kako sta lustna ta tvoja dva, zdej sta ze taka da bi jih clovek kar pojedu. 

Zdajle grem pect torto, ker bom jutr dobila obiske auuuuu, bom kako sliko prilozila :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
7.2.2009 8:58:12   
Anonimen
Dobro jutro!
Naša kašica Schlaf gut ne deluje več. user posted image user posted image user posted image  Mala spet hoče jest ponoči. user posted image
Kakšno bo kaj vreme danes? Bi šla rada ven, vsaj za 15 minut se malo nadihat zraka. Zdaj pa grem na user posted image , sem šla šele po drugi uri spat, sem spet fotografije urejala, pa papirje pospravljala...

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
7.2.2009 9:51:35   
sayuri
pikica,imajo v H&Mu že kaj spomladanske kolekcije za naše malčke? Bi si šla malce oči spočit in denarnico spraznit user posted image user posted image user posted image

Drugače bi jst tud rada šla malo ven. Upam, da bo vsaj toliko vedro, da nos pomolimo ven. user posted image  Nočno hranjenje je pa pri nas še rutina. Po moje bo tako, dokler bom dojila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
7.2.2009 11:39:05   
Anonimen

pikica,imajo v H&Mu že kaj spomladanske kolekcije za naše malčke? Bi si šla malce oči spočit in denarnico spraznit user posted image user posted image user posted image

Drugače bi jst tud rada šla malo ven. Upam, da bo vsaj toliko vedro, da nos pomolimo ven. user posted image  Nočno hranjenje je pa pri nas še rutina. Po moje bo tako, dokler bom dojila. user posted image

Sayuri- H&M ima tolikoooo spomladanske kolekcije, police se mi zdijo čisto nafilane. Sploh ne moreš da ne bi kupil tega in onega, meni je tam vse tako lepooo user posted image  Smo veliko spet kupili, pa imam že v planu it še po nekaj stvari, takrat se mi je pač zdelo da ne rabim vsega kupit user posted image user posted image user posted image , zdaj pa sem si premislila.user posted image user posted image user posted image  Tako da je- za oči spočit in še bolje za denarnico spraznit.
Nočno hranjenje- vse lepo in prav, če se ne bi ravno ob treh zjutraj ona hotela igrat pa smejat in cvilit, midva pa spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
7.2.2009 19:33:51   
srki
Pišuka, Poldi, pa kaj je z vami, ženskami, saj ni čudno, da stalno dež pada, pa tudi sneg no. Vidim, da imamo spet nove članice, kar je lepo. Me prav zanima, če kakšno poznam, ali se skrivajouser posted image . Pa verjamem oz. vem, da je še kakšna iz našega oz. mojega konca, pa ni prijavljena, ali pa senočeuser posted image .

Drugače ne najdem časa za RR, evo, zdaj imam še vse v razsulu, pa sem si rekla, klinc gleda, bo že še počakalo, si grem malo oddahnit.

Berem, da ste vsi nekam bolni, ja, naš Nik je tudi zadnjič imel vročino, baje mu zobe ven rinejo, ta teden tudi vročina, pa neke prebavne motnje, sploh po sadju, pa ustaja že ob petih zjutraj oz. se zbudi, potem pa traja eno uro, da nazaj zaspi, pa se čez pol ure nazaj zbudi...mah, jaz ne vem, kaj je to in komaj čakam, da se že enkrat naspim, ker se mi že blede.

Sayuri, saj bi bil res že cajt, da pridem kaj na tortico, čeprav se mi že bruha od slaščic, pa vseenouser posted image .

Začela sem celo sama nekaj pečt, saj ne morem verjet še sama sebiuser posted image . Drugače pa sem več ali manj brez avta, dobim ga šele po tretji uri in sicer od mami, okrog petih pa najinega. Razen, če bi se enkrat z mami zjutraj dol odpravila, ker začen od 10.30 delat, pa gre ob 14.30 domov, samo to bi bila kar dolga za čvekatuser posted image , predvsem pa je to ura za kuhanje in kosila. Mah, če ne prej, ko bo lepo vreme, da smo lahko vsaj zunaj. Mene tole že prav ubija, človek ne more tudi normalno ven, ker je tako blesavo vreme.

Drugače pa poznam eno žensko iz Velikih Lašč, samo se mi zdi, da ni na RR, mamica Tarika pa je verjetno tudi ne pozna, če se je preselila v Lašče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
7.2.2009 19:37:31   
srki
Mater, sem zdaj jezna, sem mislila, da mi ne bo prejšnjega posta objavil, ker mi je napisalo tole 
Microsoft VBScript compilation error '800a0409'
Unterminated string constant
/rr2_include/rightcolumnAllFunctions.asp, line 450 content = content & "<table border=0 cellspacing=0 cellpadding=0 width=100
------------------------------------------------------------,user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
9.2.2009 10:23:19   
Menčy
Pozdravljene,

mi smo imeli kar pestro te dni , saj je očka praznoval svojih okroglih 60 let (maloooo več kot SMRKA), tako, da se nisem nič javljala, sem vas pa redno prebirala
pa peklauser posted image pa izbirala user posted image pa pospravljala in stregla...

aha, vidim, da ste bile nekatere že po nakupih? - PIKICA, lepoo, bosta miški spet uštimani pa mami tudi
SAYURI - vi pa kar v shoping pa na ROGLO, to ste si zaslužili a ne?
SMRKA - se vidi, da maš družinico doma, kako pa kaj torta in slavje, ste ga "orng" zažural?
SRKI .- SE STRINJAM vreme za bruh... danes je vsaj malo sončka, ga pa burja vleče tle po dolini, skoraj tok kot pr DULČI na primorskemuser posted image

se vidimo torej jutri, mi že komaj čakamo
skrbi me sam to,da ne bo preveč zaspan, ker tak čas ravno spi (čeprav ne dolgo)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......