Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:18:53
|
|
|
|
spps
|
še pripopam mojega bušija-ja strije se vedno bolj vidijo-zaenkrat še prevladujejo od prve nosečnosti -36-tednov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:19:39
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Meni oči skupaj vleče... sm vedla js, da ne bom zdržala dolgo budna ob tej uri pridem še kej pol pogledat ... papa spi eno kavo, ne idi likat! likanje je boljše... verjemi sej ne bom dosti zlikala... lih eno pikco, ker je neki zmečkano....tako da MOREM it.. ni da ki hočem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:20:16
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps še pripopam mojega bušija-ja strije se vedno bolj vidijo-zaenkrat še prevladujejo od prve nosečnosti -36-tednov lep buši! Strije pa so modni dodatek!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:21:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Meni oči skupaj vleče... sm vedla js, da ne bom zdržala dolgo budna ob tej uri pridem še kej pol pogledat ... papa spi eno kavo, ne idi likat! likanje je boljše... verjemi sej ne bom dosti zlikala... lih eno pikco, ker je neki zmečkano....tako da MOREM it.. ni da ki hočem no, pa fajn rihtaj, karkoli bo že!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:22:07
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps še pripopam mojega bušija-ja strije se vedno bolj vidijo-zaenkrat še prevladujejo od prve nosečnosti -36-tednov wipiiiiiii
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:22:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo no, js sm se vstala bolj hitro, ker sem primorana. Se je moj zmenil, da pride en kolega zakitat, tak da me čaka kontrola in kuhanje kosila! hitro?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:22:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps sem morala naredit mal kontrole za včeraj,da ne bi kaj pomebnega zamudila ,no po drugi strani sem se pa vsaj mal zamotla,ko sem čisto,čisto sama tu radovednica! nič novega še priznaš! Ti je že pol oproščeno! kaj pa naj?tajim splošno resnico?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:22:38
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Meni oči skupaj vleče... sm vedla js, da ne bom zdržala dolgo budna ob tej uri pridem še kej pol pogledat ... papa spi eno kavo, ne idi likat! likanje je boljše... verjemi sej ne bom dosti zlikala... lih eno pikco, ker je neki zmečkano....tako da MOREM it.. ni da ki hočem no, pa fajn rihtaj, karkoli bo že! hvalaaaa se vidmo bol pol.. papa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:23:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps še pripopam mojega bušija-ja strije se vedno bolj vidijo-zaenkrat še prevladujejo od prve nosečnosti -36-tednov lep buši! Strije pa so modni dodatek! jaz bi raj bla brez njih...če pa glih so-te pa naj bodo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:23:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo no, js sm se vstala bolj hitro, ker sem primorana. Se je moj zmenil, da pride en kolega zakitat, tak da me čaka kontrola in kuhanje kosila! hitro? ja, sm tudi pozno zaspala. Pa spim tudi bolj tak, tak. Mi paše bolj zjutraj mal poležat!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:24:03
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps sem morala naredit mal kontrole za včeraj,da ne bi kaj pomebnega zamudila ,no po drugi strani sem se pa vsaj mal zamotla,ko sem čisto,čisto sama tu radovednica! nič novega še priznaš! Ti je že pol oproščeno! kaj pa naj?tajim splošno resnico?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:24:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps še pripopam mojega bušija-ja strije se vedno bolj vidijo-zaenkrat še prevladujejo od prve nosečnosti -36-tednov lep buši! Strije pa so modni dodatek! jaz bi raj bla brez njih...če pa glih so-te pa naj bodo ma ja, so saj tvoje! pa sej pol zbledijo, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:24:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps še pripopam mojega bušija-ja strije se vedno bolj vidijo-zaenkrat še prevladujejo od prve nosečnosti -36-tednov lep buši spps s strijami pa se kr ven maži ja..zdaj pa bo vse kriva prva nosečnost? japajade
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 9.2.2009 8:27:45 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:26:32
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps še pripopam mojega bušija-ja strije se vedno bolj vidijo-zaenkrat še prevladujejo od prve nosečnosti -36-tednov lep buši spps s strijami pa se kr men maži ja..zdaj pa bo vse kriva prva nosečnost? japajade taša, saj še mamo me tud čas za lepotne dodatke!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:26:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps še pripopam mojega bušija-ja strije se vedno bolj vidijo-zaenkrat še prevladujejo od prve nosečnosti -36-tednov lep buši! Strije pa so modni dodatek! jaz bi raj bla brez njih...če pa glih so-te pa naj bodo ma ja, so saj tvoje! pa sej pol zbledijo, a ne? zbledijo že-ampak tiste,ki so bolj široke se tak fajn svetijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:27:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps še pripopam mojega bušija-ja strije se vedno bolj vidijo-zaenkrat še prevladujejo od prve nosečnosti -36-tednov lep buši spps s strijami pa se kr men maži ja..zdaj pa bo vse kriva prva nosečnost? japajade taša, saj še mamo me tud čas za lepotne dodatke! ja,se bomo menle po porodih-no ene se bodo izmazale-ne pa vse
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:28:02
|
|
|
|
novo
|
morem it v trgovino! Kaj ima katera kak predlog, kaj naj kuham?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:28:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo morem it v trgovino! Kaj ima katera kak predlog, kaj naj kuham? odvisno kolk se ti da
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:29:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps še pripopam mojega bušija-ja strije se vedno bolj vidijo-zaenkrat še prevladujejo od prve nosečnosti -36-tednov lep buši spps s strijami pa se kr men maži ja..zdaj pa bo vse kriva prva nosečnost? japajade taša, saj še mamo me tud čas za lepotne dodatke! ja,se bomo menle po porodih-no ene se bodo izmazale-ne pa vse pustimo se presenetit!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:29:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zbledijo že-ampak tiste,ki so bolj široke se tak fajn svetijo ja saj pa se morejo, ko si v temi, da se kdo ne zmoti in pristane na napačnem "letališču"
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:31:03
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo morem it v trgovino! Kaj ima katera kak predlog, kaj naj kuham? odvisno kolk se ti da nekaj, kar jedo vsi! misla sm zrezke v omaki, pa široke rezance in solato! Da je vsak moški! Če mu naredim zelenjavni krožnikbo sigurno vesel!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:31:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo morem it v trgovino! Kaj ima katera kak predlog, kaj naj kuham? čuj jaz še mam pišeka od včeraj, tak da nebomo nekaj glih se preveč ven metali z kuhanjem. Zraven bo pire (instant varianta) solata pa goveja župca
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 9.2.2009 8:33:56 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:31:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps zbledijo že-ampak tiste,ki so bolj široke se tak fajn svetijo ja saj pa se morejo, ko si v temi, da se kdo ne zmoti in pristane na napačnem "letališču" boš ti na napačnem letališču pristala ne pozabit,kaj se zgodi,ko se začneš men norce delat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:31:57
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps zbledijo že-ampak tiste,ki so bolj široke se tak fajn svetijo ja saj pa se morejo, ko si v temi, da se kdo ne zmoti in pristane na napačnem "letališču" sej v SLO sta samo 2, pa še od tega sam en velik!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:32:44
|
|
|
|
pocka
|
Dobro jutro punce, kako smo danes...se moram prav pohvalit sem spala celo noč, no enkrat sem šla na WC, ampak me je za spremembo takoj nazaj zmanjkalo. Danes sem se odločila,da bom pripravila torbo za , pa mogoče še zase. No,saj to pravim že par dni, ampak me je najaa malo prestrašila včeraj,pa bom danes res verjetno pripravila stvari. Mogoče dobimo danes lupinico, matr, bi morala priti že v četrtek in kličem v BC,če je prišla pa mi rečejo,da so pozabili poslat. Baje naj bi prišla danes, me prav zanima. Ob 13. imam pa predavanje za epiduralno, bom šla podpisat, tako za vsak slučaj, se ji bom pa probala izognit, če se bo le dalo. aja, moram še slikice pohvalit: - pupa, bravo, zelo lepo ste uredili kotiček za - persida, lepa sta tvoja fantička, še malo pa boste vsi skupaj - spps, lep buši pa pa, grem malo kvačkat...
< Sporočilo je popravil pocka -- 9.2.2009 8:33:01 >
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?