novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo kaki bušiji! Mene pa kr mal panika. Mi vsi pravijo, da mam mali trebuh. Komaj čakam na sredo, ko imam pregled! Danes se mi začne MŠ: bom zdaj bolj pametna! jaz sem v prvi nosečnosti mojga G vprašala,če je kaj narobe ,da mam tol mali trebuh-zdaj ,ga pa nisem nič verjamem! sem vidla slikico! Ma sej mi ni panika, sam mi gre na živce, ko mi vsi drugi, joj, kak maš mali trebuh, pol me pa res skrbi! Pa še preveč časa mam za razmišljat, ko sem doma, mogoče pa ni dost velika, težka,... pa še UZ mi ne bo delala več! Ma izgleda, da se mi že počasi rola! te čist razumem,sem imela trebuh,ko sem bla čez rok takšen,ko ene v 5-6.mescu ne se sekirat-a nosiš v križu? Meni tudi pravijo, da imam mali trebuh.še zadnjič je bila ena pri G konec 4. meseca, pa pravi, v katerem si pa ti, pa ji rečem v osmem, pa je rekla jaz imam večjega kot ti.Pa vsi od mojega kolegi, ko me vidijo v bundah, ki sem jih lani nosla, pravijo da se mi sploh ne pozna, sam jaz pravim 14 kg, se pa le nekje vid ma ja, meni grejo že vsi, ko kr neki komentirajo in pametujejo, pošteno na živce! Js mam isti izgovor, da se mi ti Kg morajo nekje poznat!