Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:10:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m joj, pa saj ni res, da stalno ko odprem stran od RR se pogovarjamo o hrani.. pol pa mi povejte kak naj imam dieto? Ni šans.. ne se izgovarjat-saj imajo diabetične zadeve tud
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:10:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo no, pa je že proti koncu delovni vikend! gre katera jutri v službo? kakšne maš zdaj sem uradno na svobodi,tk,da me firma lep čas ne vidi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:10:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo kotiček za kraljeviča od Pupe bravo, bravo, mamo pa med marčevkami res same umetnice. Še malo, pa bo še mene zgrabil umetniški navdih nice
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:10:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo no, pa je že proti koncu delovni vikend! gre katera jutri v službo? ja jaz, v likalnico kaj pa pralnica? baje da ti je pralni stroj crknu sama ga je pokvarila, da ji ne bo treba prat! ne,pokvarila ga je,da drugi ne bodo mogli prat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:10:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Evo pa še jaz dam slikico Persidinega Tomaža ko je nagec.. .. in ko se carta z atijem.. Upam, da čimprej dobimo kako slikico Anžeta ja definitivno je fantek lušne fotke fulll!!!! bravoooo!!!! čakamo še Anžeta sami lušti.... ,tud anže bo kmal pri mamici in bratcu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:10:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka punce, pridno čvekajte, jaz grem kavč likat, pa moj je pizzo speku, ja spet jo bom jedla, pol se pa čudim od kod mi kile, ampak veste kaj, pol me pa še en krof čaka nočko ti pa tok poješ, kot da bi bila noseča jaz bi tudi krof jedla,kera mi ga pošlje, tle jih nimajo saj ne smeš kar naprej jest
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:10:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Marčevke!!! A se zavedate ,da ste jutri lahko ve na vrsti? odvisno od dneva
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:10:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria ola, kako ste mrhe, še malo pa gremo v Rim...joj samo zdaj kar vse hodijo prej, mene res skrbi veste, sva se zmenila z mojim fantičem, da do konca februarja ne gre na luft! Mam jaz še toliko dela za posrat bravo novi članici...Niki... Ma mi gremo šele:23.3. 2009, pa nas na seznamu ni...hitr napišite: rodimo v LJ in imamo dobrodošla-napiši še ostale podatke barvno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:10:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m feliša midve pa sma uigran tim skoraj tak kot vidve s pupo sej se ve, v katerem klubu smo katerem?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:10:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla!skoraj me je kap trofla,ko sem prebrala,da je NAjaa rodila... NAJA čestitke oooooooooooo spps, kako si? še sreča,da te ni kap. Kaj bi me brez tebe?? hm....nimam pojma bi blo treba probat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:10:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Ma jest imam preglede itak zdej skoz, sama komaj folgam . Naslednji 11.2., za kg pa nisem več sigurna, po moje +1kg. Spet bo CTG, upam, da tudi "pregled odprtosti". Hvala za opozorilo, da ne bom spet izbrisana ... zadnji čas...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:12:14
|
|
|
|
spps
|
sem morala naredit mal kontrole za včeraj,da ne bi kaj pomebnega zamudila ,no po drugi strani sem se pa vsaj mal zamotla,ko sem čisto,čisto sama tu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:52:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! spps- ta teden si spet taxist? Za razliko od mene, ko sem vsak teden
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:53:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! spps- ta teden si spet taxist? Za razliko od mene, ko sem vsak teden jp,neki takega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:56:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Marčevke!!! A se zavedate ,da ste jutri lahko ve na vrsti? Hahahaa...ne se hecat, Persida! ...JAZ še ne grem nikamur!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 6:59:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Marčevke!!! A se zavedate ,da ste jutri lahko ve na vrsti? Hahahaa...ne se hecat, Persida! ...JAZ še ne grem nikamur! sej še nimaš kam hodit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 7:05:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Marčevke!!! A se zavedate ,da ste jutri lahko ve na vrsti? Hahahaa...ne se hecat, Persida! ...JAZ še ne grem nikamur! sej še nimaš kam hodit Točno tak...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 7:07:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Marčevke!!! A se zavedate ,da ste jutri lahko ve na vrsti? Hahahaa...ne se hecat, Persida! ...JAZ še ne grem nikamur! sej še nimaš kam hodit Točno tak... sam zgleda,da gredo naše marčevke po seznamu-ana od začetka,naslednja iz konca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 7:08:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Marčevke!!! A se zavedate ,da ste jutri lahko ve na vrsti? Hahahaa...ne se hecat, Persida! ...JAZ še ne grem nikamur! sej še nimaš kam hodit Točno tak... sam zgleda,da gredo naše marčevke po seznamu-ana od začetka,naslednja iz konca a to si pogruntala.. ...torej je naslednja iz začetka, ne? Pa pazi, da ne boš to ti!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 7:13:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Marčevke!!! A se zavedate ,da ste jutri lahko ve na vrsti? Hahahaa...ne se hecat, Persida! ...JAZ še ne grem nikamur! sej še nimaš kam hodit Točno tak... sam zgleda,da gredo naše marčevke po seznamu-ana od začetka,naslednja iz konca a to si pogruntala.. ...torej je naslednja iz začetka, ne? Pa pazi, da ne boš to ti! jaz še kak teden nimam časa sem pa dans skor vsako uro pa pol na lulanju od treh pa do zdaj sem bila že 4krat-ponavad grem tolkrat v celem dnveu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 7:18:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz še kak teden nimam časa sem pa dans skor vsako uro pa pol na lulanju od treh pa do zdaj sem bila že 4krat-ponavad grem tolkrat v celem dnveu res, tak malo hodiš na WC? Srečnica! Jaz grem vsake pol ure!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 7:23:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tak sedaj grem pa v mesto..se tipkamo kaj kasneje...Papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 7:38:11
|
|
|
|
Dali*
|
Dobro jutro punce! Želim vam prijeten začetek tedna... Se mi katera pridruži pri jutranji dozi vitamina C? Jaz bom teden začela s kislim napitkom...ampak bom pa sedaj poklicala frizerko, da vidim, če ima danes kaj časa. Upam, da že nima zasedeno. sem se hitro spomnila, ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 7:56:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz še kak teden nimam časa sem pa dans skor vsako uro pa pol na lulanju od treh pa do zdaj sem bila že 4krat-ponavad grem tolkrat v celem dnveu res, tak malo hodiš na WC? Srečnica! Jaz grem vsake pol ure! ponavad ne hodim pogosto-zgleda,da bom začela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 7:56:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tak sedaj grem pa v mesto..se tipkamo kaj kasneje...Papa a spet greš zapravljat?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?