Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 7:59:32
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Marčevke!!! A se zavedate ,da ste jutri lahko ve na vrsti? Hahahaa...ne se hecat, Persida! ...JAZ še ne grem nikamur! sej še nimaš kam hodit Točno tak... sam zgleda,da gredo naše marčevke po seznamu-ana od začetka,naslednja iz konca ne se cehat!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:00:04
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutrooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:00:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo dobro jutro!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:00:51
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Marčevke!!! A se zavedate ,da ste jutri lahko ve na vrsti? Hahahaa...ne se hecat, Persida! ...JAZ še ne grem nikamur! sej še nimaš kam hodit Točno tak... sam zgleda,da gredo naše marčevke po seznamu-ana od začetka,naslednja iz konca a to si pogruntala.. ...torej je naslednja iz začetka, ne? Pa pazi, da ne boš to ti! lahko se js javim, ko sm tudi na začetku
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:01:40
|
|
|
|
novo
|
no, js sm se vstala bolj hitro, ker sem primorana. Se je moj zmenil, da pride en kolega zakitat, tak da me čaka kontrola in kuhanje kosila!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:02:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Marčevke!!! A se zavedate ,da ste jutri lahko ve na vrsti? Hahahaa...ne se hecat, Persida! ...JAZ še ne grem nikamur! sej še nimaš kam hodit Točno tak... sam zgleda,da gredo naše marčevke po seznamu-ana od začetka,naslednja iz konca a to si pogruntala.. ...torej je naslednja iz začetka, ne? Pa pazi, da ne boš to ti! lahko se js javim, ko sm tudi na začetku Ne bi imela nič proti!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:02:29
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo dobro jutro! Pa še iz moje strani prow čudno mi je, ko vidim kako zgleda svet ob tako zgodnjih urah že kakšna 2 tedna nism ustala tako zgodaj (khm... budna od 5.30 pa nism mogla zaspat nazaj.. prow groza)... sm rekla, da bom šla vsaj kaj pametnega nardit pa.. mi nekako ne rata
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:02:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sem morala naredit mal kontrole za včeraj,da ne bi kaj pomebnega zamudila ,no po drugi strani sem se pa vsaj mal zamotla,ko sem čisto,čisto sama tu radovednica!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:03:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo dobro jutro! Pa še iz moje strani prow čudno mi je, ko vidim kako zgleda svet ob tako zgodnjih urah že kakšna 2 tedna nism ustala tako zgodaj (khm... budna od 5.30 pa nism mogla zaspat nazaj.. prow groza)... sm rekla, da bom šla vsaj kaj pametnega nardit pa.. mi nekako ne rata sej je še zgodaj, se ti nikamor ne mudi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:04:05
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Marčevke!!! A se zavedate ,da ste jutri lahko ve na vrsti? Hahahaa...ne se hecat, Persida! ...JAZ še ne grem nikamur! sej še nimaš kam hodit Točno tak... sam zgleda,da gredo naše marčevke po seznamu-ana od začetka,naslednja iz konca a to si pogruntala.. ...torej je naslednja iz začetka, ne? Pa pazi, da ne boš to ti! lahko se js javim, ko sm tudi na začetku Ne bi imela nič proti! no, sej danes je polna luna tako da ... kakšna bo verjetno kej uspela prštimat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:05:46
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Marčevke!!! A se zavedate ,da ste jutri lahko ve na vrsti? Hahahaa...ne se hecat, Persida! ...JAZ še ne grem nikamur! sej še nimaš kam hodit Točno tak... sam zgleda,da gredo naše marčevke po seznamu-ana od začetka,naslednja iz konca a to si pogruntala.. ...torej je naslednja iz začetka, ne? Pa pazi, da ne boš to ti! lahko se js javim, ko sm tudi na začetku Ne bi imela nič proti! no, sej danes je polna luna tako da ... kakšna bo verjetno kej uspela prštimat pustimo se presenetit!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:07:04
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo dobro jutro! Pa še iz moje strani prow čudno mi je, ko vidim kako zgleda svet ob tako zgodnjih urah že kakšna 2 tedna nism ustala tako zgodaj (khm... budna od 5.30 pa nism mogla zaspat nazaj.. prow groza)... sm rekla, da bom šla vsaj kaj pametnega nardit pa.. mi nekako ne rata sej je še zgodaj, se ti nikamor ne mudi! ja no... pol mam spet za it okoli tako da se bojim, da mi spet ne bo nič ratalo... cunje že 3 dni čakajo na sušilniku za jih pobrat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:07:42
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 no, sej danes je polna luna tako da ... kakšna bo verjetno kej uspela prštimat pustimo se presenetit! me prow zanima, če bojo danes polne porodnišnice
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:09:27
|
|
|
|
Dali*
|
Punce ne prehitevajte... Men se še nič ne mudi....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:11:13
|
|
|
|
tasa_m
|
Men tud se ne mudi. enkrat marca bo..( upam,da se nebom kje v April preselili )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:14:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce ne prehitevajte... Men se še nič ne mudi.... dali, kako potekajo dela? Vse pod kontrolo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:14:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Men tud se ne mudi. enkrat marca bo..( upam,da se nebom kje v April preselili ) 1.april!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:15:17
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 no, sej danes je polna luna tako da ... kakšna bo verjetno kej uspela prštimat pustimo se presenetit! me prow zanima, če bojo danes polne porodnišnice noč ima svojo moč!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:16:02
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo dobro jutro! Pa še iz moje strani prow čudno mi je, ko vidim kako zgleda svet ob tako zgodnjih urah že kakšna 2 tedna nism ustala tako zgodaj (khm... budna od 5.30 pa nism mogla zaspat nazaj.. prow groza)... sm rekla, da bom šla vsaj kaj pametnega nardit pa.. mi nekako ne rata sej je še zgodaj, se ti nikamor ne mudi! ja no... pol mam spet za it okoli tako da se bojim, da mi spet ne bo nič ratalo... cunje že 3 dni čakajo na sušilniku za jih pobrat poberi, pospravi, pa bo delo opravljeno!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:16:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps sem morala naredit mal kontrole za včeraj,da ne bi kaj pomebnega zamudila ,no po drugi strani sem se pa vsaj mal zamotla,ko sem čisto,čisto sama tu radovednica! nič novega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:16:26
|
|
|
|
jjasna85
|
Meni oči skupaj vleče... sm vedla js, da ne bom zdržala dolgo budna ob tej uri pridem še kej pol pogledat ... papa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:16:59
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo dobro jutro! Pa še iz moje strani prow čudno mi je, ko vidim kako zgleda svet ob tako zgodnjih urah že kakšna 2 tedna nism ustala tako zgodaj (khm... budna od 5.30 pa nism mogla zaspat nazaj.. prow groza)... sm rekla, da bom šla vsaj kaj pametnega nardit pa.. mi nekako ne rata sej je še zgodaj, se ti nikamor ne mudi! ja no... pol mam spet za it okoli tako da se bojim, da mi spet ne bo nič ratalo... cunje že 3 dni čakajo na sušilniku za jih pobrat poberi, pospravi, pa bo delo opravljeno! ja ja... malo več ksno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:17:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Meni oči skupaj vleče... sm vedla js, da ne bom zdržala dolgo budna ob tej uri pridem še kej pol pogledat ... papa spi eno kavo, ne idi likat!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:18:06
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps sem morala naredit mal kontrole za včeraj,da ne bi kaj pomebnega zamudila ,no po drugi strani sem se pa vsaj mal zamotla,ko sem čisto,čisto sama tu radovednica! nič novega še priznaš! Ti je že pol oproščeno!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 8:18:33
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutrooo dobro jutro! Pa še iz moje strani prow čudno mi je, ko vidim kako zgleda svet ob tako zgodnjih urah že kakšna 2 tedna nism ustala tako zgodaj (khm... budna od 5.30 pa nism mogla zaspat nazaj.. prow groza)... sm rekla, da bom šla vsaj kaj pametnega nardit pa.. mi nekako ne rata sej je še zgodaj, se ti nikamor ne mudi! ja no... pol mam spet za it okoli tako da se bojim, da mi spet ne bo nič ratalo... cunje že 3 dni čakajo na sušilniku za jih pobrat poberi, pospravi, pa bo delo opravljeno! ja ja... malo več ksno
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?