|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
8.2.2009 22:29:13   
Olivija*
nočka, nočka tistim, ki greste...

bo sploh še katera ostala?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
8.2.2009 22:29:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

to ma naš tud....samo jaz mu kar sproti, ko ga imam na previjalni med previjanjem z mokro vatico obrišem, pa s kremico namažem........ včasih pa mu ne pridem zraven...

S katero kremico pa mažeš? Jaz sem probala z bepantenom, mustelo cold creme in nivea sensitive, a se mi zdi, da samo voda najbolj pomaga.

ponavadi bepanthen plus....navadnega niti nimam....danes sem mu pa kar s hippovo kremico, ker sem jo slučajno na previjalni našla...sem neki vzorček dobila....pa sem probalauser posted image ...bom jutri preverila če je pomagalo....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
8.2.2009 22:30:58   
Lara Croft

naša je pa tako navajena, da je treba takoj po kopanju še povečerjat. zdaj me pa že malo skrbi, kako bomo šli n

Ha... Lara tudi, pa tudi, če sva pol ure prezgodnji... haha

Babetine.... ma kaj vaši imajo tudi tako velik podbradek? Lara ima tko debelega in mastnega pa sploh ni pri debelih dojenčkih drugače... mene kr skrbi, da ji ne bi ostal.... že tku ima podočnjake in uhe velike....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
8.2.2009 22:31:30   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Ampak smo imeli smrt v družini, tak da mi resnično ni bilo do likanja, ne do ničesar...

user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a to je bla tista babica?

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
8.2.2009 22:32:08   
Olivija*
fiška, kako na debelo pa namažeš? men se zdi, da če ostane mastno, da se potem vse gor prime in se ji nabira pod bradico...

naša user posted image je zdaj že pravi debelušček, sploh bradico ima lepo zalito

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
8.2.2009 22:32:55   
gloria

Gloria js sem tud iz tvojega koncauser posted image user posted image user posted image Pa mi lahk zs pošleš pa se bova zmenile...user posted image DOBRODOŠLA!!!
Monika30...tebe pa tudi poznam!user posted image Mislim, da imam pravo v mislih...user posted image Sej si glasbenica, kajne?user posted image In si včasih z mojim možem skupaj igrala? DOBRODOŠLA!!!!

Stolček za hranjenje sem kupila!user posted image user posted image user posted image In Vita je prava važička zdej v njemuser posted image . Drugače smo pa še zdravi, hb. Edino zobeki jo fuuull matrajo...revčka se sam slini, vse kar prime v rokice da v usteka...joka... Še dobro, da mi še skoz celo  noč prespi!!!! To je pa res pridna!! Se gremo okrog pol osmih kopat, pol sledi flaška, pol pa aja-tutaja...in spi tam do pol šestih, šestih zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res imava z user posted image srečo, da je tak pridna!

Zdej se pa pripravljam, da grem likat... Likalnik lahko že vklopim...

...pozdravljena user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
8.2.2009 22:33:18   
lana luna
čer...

najprej dobrodošli novi septemberki in septemberska sončka.... pa čestitke Liji za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image

pa kaj je dons v zraku da vse peglate??? jest mam v dnevn tut prštimane 3 žehte za speglat. jih je cela gora. bi jih mogla dons, pa se mi nč ne da. pa še ob 5h morm že vstat. pomojem bom jest to kr na jutr prestavlauser posted image user posted image user posted image

jest Sare ne kopam prav pogosto. na 3 do 4 dni. umivam jo pa vsako jutro in večer z vodico pa krpico po gubicah, pa nogicah. okoli vratu pa rokice, pa skor pri vsakem previjanju. k se itak skos rokice v usta tlači, pa slini se okol vratuuser posted image user posted image

jest Saro tut kr na hrbet dam ajat, ker tut če jo dam na bok in jo založim, se prevali na hrbet. sem pa opazla, da samo na desnem boku zna spat. to sem pa čist sama kriva, ker sem jo vedno na desnega dajala. in na levem tu ležat ne znauser posted image a mislte da je to kej narobe, al se bo še naučila tut na levemuser posted image da je nism revce kej deformirala.

pf kako pa ji pripraviš to zelenjavo? al samo prekuhaš in zmečkaš?

gloria in anchy 82... mi gremo marca v Čateške za en tedn in glede na to, da sta od tam, bi bla ful vesela, če bi se en dan dobili na kavici. naši septemberčki bodo že glih tolk velki, da bodo prou luštna družbicauser posted image user posted image upam da sta zauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3482
8.2.2009 22:33:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

naša je pa tako navajena, da je treba takoj po kopanju še povečerjat. zdaj me pa že malo skrbi, kako bomo šli n

Babetine.... ma kaj vaši imajo tudi tako velik podbradek? Lara ima tko debelega in mastnega pa sploh ni pri debelih dojenčkih drugače... mene kr skrbi, da ji ne bi ostal.... že tku ima podočnjake in uhe velike....

lara...ti jih že spet sekaš......    to imajo skoraj vsi dojenčki ....

..zdaj veš zakaj sem te pogrešala...... ker jih ni noben sekaluser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
8.2.2009 22:33:52   
Lara Croft
Lahko in mirno noč Meta in Saraya... pa ostalim tudi, ko boste šle spat... user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
8.2.2009 22:35:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

fiška, kako na debelo pa namažeš? men se zdi, da če ostane mastno, da se potem vse gor prime in se ji nabira pod bradico...

jaz dam malo(cca 0,5cm) kremice na prst...pol pa mu z eno roko nekaj kažem, pa vedno bolj nazaj ...da glavo nazaj dvigne....pol mu pa z drugo roko to potegnem po rdečem...včasih še dodam...samo ne dam dosti...toliko samo, da je mastno...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
8.2.2009 22:36:52   
Lara Croft
to imajo skoraj vsi dojenčki ....

..zdaj veš zakaj sem te pogrešala...... ker jih ni noben sekaluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma če je pa res, noooooo.... čist tam pod uhi ima še debelo...

Neposredna povezava do sporočila: 3486
8.2.2009 22:36:54   
gold fish
nočkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3487
8.2.2009 22:37:14   
lana luna
Z likanjem pa danes tud ne bo ničuser posted image Me čaka grozno velik kup perila že dobr teden... Ampak smo imeli smrt v družini, tak da mi resnično ni bilo do likanja, ne do ničesar... Dobro, da imava z user posted image svojo malo lubiko, da nama naredi še tako turoben dan vesel in srečen!!!!

nč se sekirat zarad likanja. mene tut že en tedn čaka kup, pa je moj edini razlog zakaj ne likam lenobauser posted image se pa strinjam s tabo, da ti naši septemberčki res še tako turoben dan spremenijo v s soncem obsijanega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
8.2.2009 22:38:53   
gloria

naša user posted image tud samo še na hrbtu spi...tud če jo obrnem na bok, se bo ona obrnila na hrbet. Tak da jim verjetno tak bolj paše! user posted image Na boku bo zaspala edino takrat, ko bi se rada pocartala, pa jo dam na velko posteljo...pa se čisto vame tišči, js jo morem pa po čelu božat pa dihat po laskihuser posted image user posted image user posted image user posted image Ja, prava carta je postala!!!!

Z likanjem pa danes tud ne bo ničuser posted image Me čaka grozno velik kup perila že dobr teden... Ampak smo imeli smrt v družini, tak da mi resnično ni bilo do likanja, ne do ničesar... Dobro, da imava z user posted image svojo malo lubiko, da nama naredi še tako turoben dan vesel in srečen!!!!

....zdej pa vem katera siuser posted image ...skupi smo bile v P,ti si rodila 10.09. jaz pa 09.09. z CR....pa še od user posted image starši in tvoji so si prijatliuser posted image ....ostalo po ZS

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
8.2.2009 22:39:56   
lana luna
ja sej ga dostrkrat kr vse septemberke sekateuser posted image user posted image user posted image k se u skret derete da se vas dlje slišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
8.2.2009 22:40:31   
Olivija*
ha ha, Lara, ti res delaš probleme tam, kjer jih ni. Takšno lepo princesko imaš, pa bi jo najraje dala na dieto ?!? to samo zgleda, da imajo tak podbradek, ker še ne držijo glavice pokonci. Na ravni podlagi, ko se pretegujejo,pa sploh ne zgleda tak velik podbradek, kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 3491
8.2.2009 22:41:11   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Namest, da bi mi odgovorila, če sem naredila neumnost se norca delaš z meneuser posted image ...sploh pa ti maš suhca...Lovru ful začnejo nogice in v gubicah po kislem smrdet, če ga en dan ornk ne umijem

ne vem kaj ti naj odgovorim...pri vročini vem, da ga lahko kopaš/stuširaš...da tako zbiješ vročino.... Pri prehladu/kašlju...ne vem...

...jaz ga ne bi...... nogice bi mu v umivalniku umila.....tako kot mu že sedaj včasih...., pregibe/gubice ...pa s krpo obrisala....     Jaz ga ne kopam vsak dan..... bi bla nonstop poplavauser posted image

..jaz tudi tko delam kot tiuser posted image ....sem pa že študirala da bi uvedla vsak dan ker mi po kopanju zaspi......sam se še nisem odločlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3492
8.2.2009 22:42:09   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

če verješ....kaj boš te brez nas delalauser posted image ...ti bo ja dolgcajt...časa boš imela na pretekuser posted image

ma že vse trpi zarad tega  rruser posted image

recimo kajuser posted image ......

..user posted image user posted image user posted image ....user posted image ............user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3493
8.2.2009 22:45:52   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

...ma to imajo skor vsi dojenčkiuser posted image ...uhe pa sploh nima velike....

Neposredna povezava do sporočila: 3494
8.2.2009 22:46:14   
anchy82
ja, dedek mojuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3495
8.2.2009 22:47:11   
gloria
gloria in anchy 82... mi gremo marca v Čateške za en tedn in glede na to, da sta od tam, bi bla ful vesela, če bi se en dan dobili na kavici. naši septemberčki bodo že glih tolk velki, da bodo prou luštna družbicauser posted image user posted image upam da sta zauser posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
8.2.2009 22:47:28   
Olivija*

ja, dedek mojuser posted image user posted image user posted image user posted image

anchy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
8.2.2009 22:48:36   
gloria

user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
8.2.2009 22:48:57   
Lara Croft
Na ravni podlagi, ko se pretegujejo,pa sploh ne zgleda tak velik podbradek, kajne?

Ma je, je..... user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
8.2.2009 22:50:29   
anchy82
Lana luna, veš da sem za!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Se bomo že še vse zmenle, kajne?user posted image Komaj čakam, da se spoznamo še v "živo"user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?