Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:16:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, cel dan nisem imela volje za nič . Odkar hujšam ta hudo varianto sem tako sitna, da grem že sama sebi na živce. Šele ko sem pojedla kosilo sem bila bokljše volje Upam, da ta začetna kriza kmalu mine. Kot vedno pridem gor ko ni nobene tebi res primanjuje hrane, bi blo boljše da ješ večkrat po malem, ne pa da stradaš anitka ja Nejc me je razveselil..že panča 10 minut, jst sem si pa ravn glavo oprala in grem mal pred tv, če se tle ne bo nič dogajalo. Jaz pa ne morem do TV, ker moj nekaj dela. Bom mu zagnjavila, da naj nekaj da, če ne bom pa kar na laptopu gledala film. Hitro ga naženi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:17:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Oh mene pa zdaj čaka spet borba. Mala je zrihtana za spat, naprej pa bomo vidli . Zelo verjetno da ne bo energije za vračat se (uh kaka slovnica), tako da vam želim lepo nočko in lepe sanje Tudi vam in upam, da te Nia preseneti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:18:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, cel dan nisem imela volje za nič . Odkar hujšam ta hudo varianto sem tako sitna, da grem že sama sebi na živce. Šele ko sem pojedla kosilo sem bila bokljše volje Upam, da ta začetna kriza kmalu mine. Kot vedno pridem gor ko ni nobene tebi res primanjuje hrane, bi blo boljše da ješ večkrat po malem, ne pa da stradaš anitka ja Nejc me je razveselil..že panča 10 minut, jst sem si pa ravn glavo oprala in grem mal pred tv, če se tle ne bo nič dogajalo. Jaz pa ne morem do TV, ker moj nekaj dela. Bom mu zagnjavila, da naj nekaj da, če ne bom pa kar na laptopu gledala film. Hitro ga naženi Ga bo treba. Sploh nimam volje pisat, ker ste nezgovorne. Za 2 posta se mi pa ne da.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:20:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, cel dan nisem imela volje za nič . Odkar hujšam ta hudo varianto sem tako sitna, da grem že sama sebi na živce. Šele ko sem pojedla kosilo sem bila bokljše volje Upam, da ta začetna kriza kmalu mine. Kot vedno pridem gor ko ni nobene tebi res primanjuje hrane, bi blo boljše da ješ večkrat po malem, ne pa da stradaš anitka ja Nejc me je razveselil..že panča 10 minut, jst sem si pa ravn glavo oprala in grem mal pred tv, če se tle ne bo nič dogajalo. Jaz pa ne morem do TV, ker moj nekaj dela. Bom mu zagnjavila, da naj nekaj da, če ne bom pa kar na laptopu gledala film. Hitro ga naženi Ga bo treba. Sploh nimam volje pisat, ker ste nezgovorne. Za 2 posta se mi pa ne da. Bomo pa danes počivale , nedelja je itak dan za počitek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:23:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, cel dan nisem imela volje za nič . Odkar hujšam ta hudo varianto sem tako sitna, da grem že sama sebi na živce. Šele ko sem pojedla kosilo sem bila bokljše volje Upam, da ta začetna kriza kmalu mine. Kot vedno pridem gor ko ni nobene tebi res primanjuje hrane, bi blo boljše da ješ večkrat po malem, ne pa da stradaš anitka ja Nejc me je razveselil..že panča 10 minut, jst sem si pa ravn glavo oprala in grem mal pred tv, če se tle ne bo nič dogajalo. Jaz pa ne morem do TV, ker moj nekaj dela. Bom mu zagnjavila, da naj nekaj da, če ne bom pa kar na laptopu gledala film. Hitro ga naženi Ga bo treba. Sploh nimam volje pisat, ker ste nezgovorne. Za 2 posta se mi pa ne da. Bomo pa danes počivale , nedelja je itak dan za počitek Zakaj pa otroci ne upoštevajo tega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:23:56
|
|
|
|
Anitka
|
Joj me je Gal sedaj prestrašil - sedi v ležalniku in se nekaj rita in je kar naenkrat poleg ležalnika sedel Kako mu je to uspelo pa ne vem. Je pa samo začudeno gledal naokrog
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:24:33
|
|
|
|
hijenca
|
Halo halo! Hitro se malo javim. Poroka za mano, Prišla domov ob 4 uri, danes pa sem full utrujena in zaspana. Videk je preživel varstvo pri tašči, vendar je danes čisto zmeden in me ne spusti z oči, danes samo jaz veljam, mogoče še malo ati, k nobenemu drugemu pa noče it. Sem pa dobila poročni šopek . Hvala vsem za čestitke za Vidkovih 9 mesecev. Sedaj pa grem pod tuš, pa mogoče še pridem kaj pogledat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:24:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, cel dan nisem imela volje za nič . Odkar hujšam ta hudo varianto sem tako sitna, da grem že sama sebi na živce. Šele ko sem pojedla kosilo sem bila bokljše volje Upam, da ta začetna kriza kmalu mine. Kot vedno pridem gor ko ni nobene tebi res primanjuje hrane, bi blo boljše da ješ večkrat po malem, ne pa da stradaš anitka ja Nejc me je razveselil..že panča 10 minut, jst sem si pa ravn glavo oprala in grem mal pred tv, če se tle ne bo nič dogajalo. Jaz pa ne morem do TV, ker moj nekaj dela. Bom mu zagnjavila, da naj nekaj da, če ne bom pa kar na laptopu gledala film. Hitro ga naženi Ga bo treba. Sploh nimam volje pisat, ker ste nezgovorne. Za 2 posta se mi pa ne da. Bomo pa danes počivale , nedelja je itak dan za počitek Zakaj pa otroci ne upoštevajo tega? Ker bi nam potem bilo prelepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:26:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Hitro se malo javim. Poroka za mano, Prišla domov ob 4 uri, danes pa sem full utrujena in zaspana. Videk je preživel varstvo pri tašči, vendar je danes čisto zmeden in me ne spusti z oči, danes samo jaz veljam, mogoče še malo ati, k nobenemu drugemu pa noče it. Sem pa dobila poročni šopek . Opaaaaaaaaaa, bravo za šopek in super, da ste preživeli varstvo pri tašči. A si velikokrat pogledala na telefon? Hvala vsem za čestitke za Vidkovih 9 mesecev. Sedaj pa grem pod tuš, pa mogoče še pridem kaj pogledat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:28:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ker bi nam potem bilo prelepo Jaz nisem ziher, da bi nam bilo prelepo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:28:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Hitro se malo javim. Poroka za mano, Prišla domov ob 4 uri, danes pa sem full utrujena in zaspana. Videk je preživel varstvo pri tašči, vendar je danes čisto zmeden in me ne spusti z oči, danes samo jaz veljam, mogoče še malo ati, k nobenemu drugemu pa noče it. Sem pa dobila poročni šopek . Hvala vsem za čestitke za Vidkovih 9 mesecev. Sedaj pa grem pod tuš, pa mogoče še pridem kaj pogledat. Opa!!!! Si naslednja?! Se vidi, da sta z Vidom ogromno sama in je zelo navezan nate. Mogoče boš imela kake težave ko bo moral v varstvo. Pa tako ali tako sama veš, da minejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:28:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj me je Gal sedaj prestrašil - sedi v ležalniku in se nekaj rita in je kar naenkrat poleg ležalnika sedel Kako mu je to uspelo pa ne vem. Je pa samo začudeno gledal naokrog Ja mami, treba ga je pripet. A še vedno uporabljate ležalnik? Se nič ne buni?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:28:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Hitro se malo javim. Poroka za mano, Prišla domov ob 4 uri, danes pa sem full utrujena in zaspana. Videk je preživel varstvo pri tašči, vendar je danes čisto zmeden in me ne spusti z oči, danes samo jaz veljam, mogoče še malo ati, k nobenemu drugemu pa noče it. Sem pa dobila poročni šopek . Opaaaaaaaaaa, bravo za šopek in super, da ste preživeli varstvo pri tašči. A si velikokrat pogledala na telefon? Hvala vsem za čestitke za Vidkovih 9 mesecev. Sedaj pa grem pod tuš, pa mogoče še pridem kaj pogledat. Skoz sem gledala na telefon, pa bogi ati je klical še ob 22 uri, kak je z Vidkom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:30:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Grem zdej Gajo kopat pol pa mal na kavč, smo včer kartal do dveh zjutri pa sm zmatrana. Mogoče pa uletim še mal sm mi pa do polnoči, pa sem ravno tako donc kot bi me povozil vlak, pa še Mančini alarmi so bilki, tako da
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:31:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Hitro se malo javim. Poroka za mano, Prišla domov ob 4 uri, danes pa sem full utrujena in zaspana. Videk je preživel varstvo pri tašči, vendar je danes čisto zmeden in me ne spusti z oči, danes samo jaz veljam, mogoče še malo ati, k nobenemu drugemu pa noče it. Sem pa dobila poročni šopek . Hvala vsem za čestitke za Vidkovih 9 mesecev. Sedaj pa grem pod tuš, pa mogoče še pridem kaj pogledat. Opa!!!! Si naslednja?! Se vidi, da sta z Vidom ogromno sama in je zelo navezan nate. Mogoče boš imela kake težave ko bo moral v varstvo. Pa tako ali tako sama veš, da minejo. Tudi pričakujem začetne težave v varstvu. Je le mamina cartika. Smo pri tašči ostali še za kosilo, pa je bil full zaspan, ampak v posteljici se je tako drl, pa čeprav sem zraven njega sedela. Se je bal, da bi ga zopet pustila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:31:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally hej hej da vas še jaz malo pozdravim. mi smo se malo potepali te dni in danes tudi tko da ni bilo časa za RR. za nazaj nisem nič brala in sploh ne vem kaj se dogaja. tko sem zmatrana da bom v kratkem šla v horizontalo, Emilija me je čisto zmozgala danes. kaj je s čvekom pri Žanu? pa Nina7 kaj za jutri velja koffee v Kamniku? spočij se!!! NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:32:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj me je Gal sedaj prestrašil - sedi v ležalniku in se nekaj rita in je kar naenkrat poleg ležalnika sedel Kako mu je to uspelo pa ne vem. Je pa samo začudeno gledal naokrog kaj vi še uporabljate ležalnik? dobri ste , pri nas odkar sama sedi, ni šans, da bi jo dala v ležalnik, ker se ji je čisto scufalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:33:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Hitro se malo javim. Poroka za mano, Prišla domov ob 4 uri, danes pa sem full utrujena in zaspana. Videk je preživel varstvo pri tašči, vendar je danes čisto zmeden in me ne spusti z oči, danes samo jaz veljam, mogoče še malo ati, k nobenemu drugemu pa noče it. Sem pa dobila poročni šopek . Hvala vsem za čestitke za Vidkovih 9 mesecev. Sedaj pa grem pod tuš, pa mogoče še pridem kaj pogledat. opa, šopek, torej si naslednja čestitam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:34:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nia kakšno homeopatsko zdravilo greš kupit??? V Avstriji v lekarni se dobijo take kroglice za lajšenje bolečine pri zobekih, proti vročini..., ki jih po ustih menca, poliže ali kakorkoli in baje pomagajo. Upam res ker spimo na obroke, slabo papa zadnjih par dni (danes je recimo pojedla od osmih zjutraj en jogurt, pol skutice, par pajsekov hruške in 1/3 kašice - absolutno premalo za to kolikor ponavadi poje) pa jokca vsake toliko kar tako in se mi smili revica. Kaj pa pri vas so že končno pokukali ven? Ne še. Hotela sem te fehtat, če bi se dalo zmenit, da bi še ene zame vzela in mi jih po pošti poslala, jaz pa bi ti nakazala denar. Ja veš da ti vzamem, ni blema, samo ne garantiram koliko pomagajo, mi pa jih je priporočila svakinja, ki jih je uporabljala pri obeh sinovih. Anitka ne vem kako se jim reče, bom jutri povprašala v lekarni, sem pa ziher da jih imajo v Avstrijski lekarni Te kroglice imajo tud v lekarni Arnika v Škofji loki, jih lahko naročiš po telefonu opa ti jih pošljejo. Tel. pa je 04/5131984. Moja kolegica jih je mela pa baje da so pomagale. jz mam doma homeopatske kroglice proti krčem iz Arnike. smo jih kupli, sam jih nismo več kot 2 al pa 3x rabli ž Ne vem, če so to iste, bom jutri videla kako se imenujejo mislim, da so ene Osanit ali enkaj podobnega jaz mam doma COLAKIND
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:34:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj me je Gal sedaj prestrašil - sedi v ležalniku in se nekaj rita in je kar naenkrat poleg ležalnika sedel Kako mu je to uspelo pa ne vem. Je pa samo začudeno gledal naokrog Ja mami, treba ga je pripet. A še vedno uporabljate ležalnik? Se nič ne buni? Sva bila oba zraven njega . Ja Gal je še kar rad v ležalniku in mu je full fajn, ko brca in se guga zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:35:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ČER Mi smo se spet cel dan potepali, zdaj mi je pa žal, da nisem raje mal spucala po stanovanju, joooj jutri moram pa nujno malo spucat ker je bombaaaaa A boste danes gledale '' a si ti tudi not padu'', bo gošča moja najljubša pevka , Lepa Brena, pa komaj čakam 21.3. da gremo na koncert . ne, jaz grem spat takoj ko Manca zaspi, tako da upam, da bo to čim prej jest pa bom gledala, če ne bom vmes omagala . Edina a ti greš pa na koncert , kolk pa bojo karte NO EVO, JAZ jo tudi gledam, ker kot kaže naš otrok dans ne bo šel spat. tako razgraja in razbija z igračami, da je joj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:41:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj me je Gal sedaj prestrašil - sedi v ležalniku in se nekaj rita in je kar naenkrat poleg ležalnika sedel Kako mu je to uspelo pa ne vem. Je pa samo začudeno gledal naokrog Ja mami, treba ga je pripet. A še vedno uporabljate ležalnik? Se nič ne buni? Sva bila oba zraven njega . Ja Gal je še kar rad v ležalniku in mu je full fajn, ko brca in se guga zraven. Meni je skoraj s sedežne padla ko sem jo rihtala. Sem jo zadnji moment za bedrce ujela. Ma je hitra ko . Pridemo domov pa je čisto drug otrok. Čisto se ji je sfuzlalo. Plazi vsepovsod, vstaja, proba naredit par korakov, stoji brez naslanjanja, ..... A imate kaj takega v luftu, da se je tako spremenila? Mogoče je pa pri nas kaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:41:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ČER Mi smo se spet cel dan potepali, zdaj mi je pa žal, da nisem raje mal spucala po stanovanju, joooj jutri moram pa nujno malo spucat ker je bombaaaaa A boste danes gledale '' a si ti tudi not padu'', bo gošča moja najljubša pevka , Lepa Brena, pa komaj čakam 21.3. da gremo na koncert . ne, jaz grem spat takoj ko Manca zaspi, tako da upam, da bo to čim prej jest pa bom gledala, če ne bom vmes omagala . Edina a ti greš pa na koncert , kolk pa bojo karte NO EVO, JAZ jo tudi gledam, ker kot kaže naš otrok dans ne bo šel spat. tako razgraja in razbija z igračami, da je joj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:43:17
|
|
|
|
barbaw
|
Lahko še povem, da je hrčjih mladičkov 5. Imajo pa že dlako. Še vedno pa ne gledajo, pa prav hecni so ko jih gledaš. Hecno glavo, dolg trup, dolge noge in mičken repek. Pri odraslemu pa noge ne zgledajo tako dolge.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 20:46:23
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lahko še povem, da je hrčjih mladičkov 5. Imajo pa že dlako. Še vedno pa ne gledajo, pa prav hecni so ko jih gledaš. Hecno glavo, dolg trup, dolge noge in mičken repek. Pri odraslemu pa noge ne zgledajo tako dolge. iiiiiiiiii, kar lepa družinica hrčkov.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?