Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Naty kdaj boš mela čvek ? V četrtek ne morem ker se dobi z suzy85... pa v ponedeljek tud ne, ker gem v Velenje... uf sej bo kr kriza. Dejte se zmenit, ker je men načeloma vseen, razen v sredo, ker mava z Žanom pregled. Ne morm nč komentirat, ker sm očitno fasala en virus in sm cel dan na wc-ju ... kolk mi je slabo! IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BARBAW: upam, da je sedaj bolje ko ste doma in ne bo več tega vreščanja. Tudi pri nas je bilo nekaj zadnjih dni in predvsem noči zelo pestrih, zato danes komaj čakam da gre Mančita spat, da se vležem zraven in malce zaspi, pol pa tudi če bo to za čas južne..... ma boli me še za južno, jz se morem tudi naspat Za odtenek je bolje, ampak ji iz nosa kar teče gnojno, pa se dere, če ji nos obrišem, malo je hripava, zob je še vedno skrit. Čisto malo se ga vidi, ampak skozi pa ne pride. Meni se to ne zdi več normalno. Jaz bi tudi najraje rekla klinc gleda vse skupaj pa ne morem. Če bi imela eneg otroka, bi se zdaj vlegla, ker sem Majo pospravila spat. Sem pa jezna ko , ker mi je sušilni nehal delat. Imam goro perila, pa ga ne morem posušit. Na tistem stojalu pa bo trajalo celo večnost, jaz imam pa kopalnico zasuto. Tudi naša ma že ful časa zatečeno zgornjo čeljust in izgleda kot da bi mogli 4 zobki priti ven, ampak jih še kar ni. Pa tudi tako fajn dretje smo imeli par noči, da je bilo tudi kar pestro. No naj te potolažim, da tudi jaz nisem nič spala danes dopoldan, ker smo dobili obiske, Je prišla moja teta in od Mance krstni boter in je šlo moje spanje po gobe. SEm pa rekla, da zvečer ko Manca zaspi, da grem takoj za njo v posteljo. tako da samo upam, da ne bo ura 10 ali pa več ko bo zaspala. A stroj ti je pa čisto nehal delat? kaj ga maš slučajno še v garanciji ali pa kakega poznanega ko pospravlja stroje? Z MAco in MAjo pa naj čimprej prdejo zobki da ne bosta tako trpeli in bili sitni. Men pa danes Filip spi neverjetno veliko 1runda 2uri in sedaj je že 2runda 1uro, ne vem kako včeraj pa čez cel dan 40 min Sam tole... vsem, ki čakate zobke pa je tolk hudo , pri nas še zmer kriza. Ena dvojkiva čist zuni, druga še zmer sam mal, enkice pa tik pred zdajci... noči obupne . nia ja možno da prihajajo enke in dvojke, pri nas je že tko ... vidla na lastne oči.