|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
7.2.2009 20:32:43   
lučka 25
Fargi, ja škoda če te še kar leta dajejo. Upam, da se kmalu pomladiš. pa vidim, da ti neela v zelje skače pri dr.V. Pa lepo, da si podpidala dovoljenje za uporabo.user posted image

neela po moje bosta kar z miško razturale na GK. pa vidim, da bo tvoja želja uresničena glede dežurnih G. Pa vidim, da si boš kar malo farginega dr. V sposodila. Pa saj, če omaš dovoljenje, potem naj velja. Naj bo bolj nežen kot zadnjič gospa G.

miška, saj res pri 1.IVF si bila ti v kratkem postopku, sedaj si pa v dolgem. Upam, da bodo zato celice bolj zrele in tako tudi zarodki boljši. Vidim, da se tebi tudi obeta dr.V.

tinč, a ne dokler ne greš na spermiogram ne moreš verjeti koliko spermijov je lahko v enem izlivu. A prstančke mata pa že izbrane. Super.

tecnobica, super za user posted image . Je vsaj konec tega čakanja in razmišljanja. Zdaj pa naj te neha hecat in naj se raje poslovi za kar velikooo mescev.

Zdaj ste me pa tako zrajcale s temi GK gin., da me res prav firbec matra kakšni so. Jaz sem imela srečanje samo z Dr. Zornom, oz. moj jaz pa sem kontrolirala, da je vse v mejah normale user posted image . Pa še mal sem se uštulila, pa povprašala kako naprej, pa moji problemi,...pa nama je s prve uganil diagnozo, še pred mojim HSG in laparo.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
7.2.2009 20:39:53   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

neela po moje bosta kar z miško razturale na GK. pa vidim, da bo tvoja želja uresničena glede dežurnih G. Pa vidim, da si boš kar malo farginega dr. V sposodila. Pa saj, če omaš dovoljenje, potem naj velja. Naj bo bolj nežen kot zadnjič gospa G.

miška, saj res pri 1.IVF si bila ti v kratkem postopku, sedaj si pa v dolgem. Upam, da bodo zato celice bolj zrele in tako tudi zarodki boljši. Vidim, da se tebi tudi obeta dr.V.

Jao, jao... moja skleroza...
Zdaj sem se spomnila, da tedenski razpored velja za UZ-je pa za vse postopke, ki padejo na vikend.
Če pa imaš punkcijo ali transfer med tednom, potem pa velja dnevni razpored.
Ne vem pa kako je za IUI-je.
Tak, da še ni ziher, da bom Fargicinga Dr.V porabila...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
7.2.2009 21:18:56   
Fargesia
ampak miska, bokalova je delala cel teden na UZju, potem je mela ET, punkcijo in IUI v nedejo!!!

lučka, katerega G bi rada vidla? ti ga napopam!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
7.2.2009 21:24:33   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ampak miska, bokalova je delala cel teden na UZju, potem je mela ET, punkcijo in IUI v nedejo!!!

Sem si jih že ogledala pri IVF-jevkah. Pa sem tudi mojega Reškota vidla.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
7.2.2009 21:26:08   
miska73

Ja, od ponedeljka do petka dela tedenski dežurni praviloma samo UZ-je.
Punkcije in ET (pa praviloma) delajo po dnevnem razporedu.

V soboto in nedeljo pa tedenski dežurni dela vse UZ, punkcije in ET-je.

Pravilom pa zato, ker včasih malo zamenjajo razpored zaradi kakšnih operacij...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
7.2.2009 21:27:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

No, meni se ni bilo nikoli treba spraševati kdo bo, ker sem vedno vedela, da bo Reš.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
7.2.2009 21:28:58   
Fargesia

aha, razumem...tko "moj" dela punckije ob sredah, a ne? se mi zdi...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
7.2.2009 22:02:15   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

user posted image prišla. user posted image

user posted image zakaj si pa vesela?

Ker sem vedla, da nisem user posted image , torej naj čimprej pride, da bomo ponovno začeli..

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
8.2.2009 9:40:58   
Fargesia
dejmo mal migat... SALSA!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
8.2.2009 9:51:57   
neela
Dobro jutro!

Kaj migat Fargi? A si čist nora???? Jaz moram vsaj 2 kavi v ritki imet, da sploh začnem funkcionirat!!! Zato lepo po vrsti....najprej ena user posted image potem pa nujno še user posted image

No, potem pa se začnemo pogovarjati dalje.... user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
8.2.2009 9:53:12   
neela

aha, razumem...tko "moj" dela punckije ob sredah, a ne? se mi zdi...

hmmm....a vesta vedve, vseznalki, kdo pa dela ob torkih in četrtkih (po mojih izračunih bom verjetno te dneve imela IUI)?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
8.2.2009 11:10:55   
lučka 25
Dobro jutro. user posted image

tecnobica, kot si rekla. Končno si pričakala to M, ker ta ciklus te je vse tako hecalo. Zdaj pa veselo na delo, novim zmagam naproti.

neela, hvala za kavo. Jaz sem jo tudi danes potrebna. Sem spala kot ubita do 10.20. Ko moj prej vstane in gre kam, pa sem sama v postelji, vedno pozno vstanem. Me je že brat klical kdaj naj pridem na kosilo, ko sem jaz še spala.user posted image
Pa ti, špike dobro pikajo. Folikli pa tudi ma, da rastejo kot nori.user posted image

Evo, tu sem ti še skopirala od miške seznam, ki ga je objavila zgoraj pri napotkih ta IVF,ICSI, IUI.

IVF ULTRAZVOK 2009 NA GK – LJ
JANUAR

05.01.2009 – 11.01.2009 Dr. Branko Zorn 
12.01.2009 – 18.01.2009 Dr. Bojana Pinter
19.01.2009 – 25.01.2009 Dr. Sašo Drobnič
26.01.2009 – 01.02.2009 Dr. Eda Vrtačnik – Bokal

FEBRUAR
02.02.2009 – 08.02.2009  Dr. Barbara Požlep
09.02.2009 – 15.02.2009  Dr. Martina Ribič – Pucelj
16.02.2009 – 22.02.2009  Dr. Andrej Vogler
23.02.2009 – 01.03.2009  Dr. Tomaž Tomaževič

MAREC
02.03.2009 – 08.03.2009 Dr. Branko Zorn
09.03.2009 – 15.03.2009 Dr. Bojana Pinter
16.03.2009 – 22.03.2009 Dr. Sašo Drobnič
23.03.2009 – 29.03.2009 Dr. Eda Vrtačnik – Bokal
30.03.2009 – 05.04.2009 Dr. Barbara Požlep

APRIL
06.04.2009 – 12.04.2009 Dr. Martina Ribič – Pucelj
13.04.2009 – 19.04.2009 Dr. Andrej Vogler
20.04.2009 – 26.04.2009 Dr. Tomaž Tomaževič
27.04.2009 – 02.05.2009 dnevni razpored

IVF PUNKCIJE, SVETOVANJE na GK - LJ

PON: Tomaževič, Zorn
TOR: Vrtačnik - Bokal
SRE: Vogler, Meden
ČET: Drobnič, Požlep
PET: Pinter, Ribič - Pucelj

Vse ostale, a še spite? user posted image  Pa ja ne iščete sonce. Vam moram žal povedat, da ga ne boste našle, upam pa da jutri bo z njim in nas obišče. Jaz ga že zelooo pogrešam.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
8.2.2009 11:13:46   
miska73

dejmo mal migat... SALSA!!!!

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
8.2.2009 11:16:57   
miska73
Neela hvala za zajtrk.
Dodajam še svež pomorančni sok brez katerega vsaj zame ni nedeljskega zajtrka.
user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
8.2.2009 11:42:13   
lučka 25
miška, sokec. user posted image  Pri nama ni nikoli zajtrka brez svežega pomarančnega ali grenivkinega soka. Edino, če nama zmanjka materiala, a to je največ za eno jutro.

Za salso sem pa takoj vedela, da te bo malo podžgalo in te bodo zasrbeli podplati. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
8.2.2009 11:47:02   
neela
lučka, ja, ta seznam sem že naštudirala. Vseeno pa še ne vem, če velja ta seznam tudi za IUI - čez teden. No, kakorkoli, bom pa pač prva, ki bo to potrdila al pa ovrgla. Foliklčki? Res, imajo da rastejo. Malo se tud poigravam z mislijo, da bi te dneve pred IUI-jem res pazila, kaj nosim v svoj gobček in želodček. Kaj misliš ti? Saj vem, da si se ti pred + ful oklepala Montignaca, pa vseeno me zanima tvoje mnenje...

miška, no pa dajmo ga malo skrnit.....hik....user posted image ....

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
8.2.2009 12:29:57   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka, ja, ta seznam sem že naštudirala. Vseeno pa še ne vem, če velja ta seznam tudi za IUI - čez teden. No, kakorkoli, bom pa pač prva, ki bo to potrdila al pa ovrgla. Foliklčki? Res, imajo da rastejo. Malo se tud poigravam z mislijo, da bi te dneve pred IUI-jem res pazila, kaj nosim v svoj gobček in želodček. Kaj misliš ti? Saj vem, da si se ti pred + ful oklepala Montignaca, pa vseeno me zanima tvoje mnenje...

Če ne drugega, se sedaj vsaj izogibaj, in to zelo, sladkorju, pa tudi beli moki, raje jej polnozrnat kruh. Če imaš rada zelenjavo, jo pojej veliko in tudi sadje je dobro, c vitamin in podobno.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
8.2.2009 12:35:18   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Če ne drugega, se sedaj vsaj izogibaj, in to zelo, sladkorju, pa tudi beli moki, raje jej polnozrnat kruh. Če imaš rada zelenjavo, jo pojej veliko in tudi sadje je dobro, c vitamin in podobno.

Se strinjam z Lučko.
Pa pojej še kak mango in granatno jabolko - je dobro, zdravo in polno vitamina E.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
8.2.2009 12:54:16   
neela
Joj, ubile me boste! user posted image Brez sladkorja?!?!?! Ok no...res je čas, da se skuliram. Torej: no sugar, no flour...just fruit and vegetables... A vitamin E je 'the one'???? Kje se ga pa da še dobit? Kakšno drugo sadje?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
8.2.2009 15:33:32   
lučka 25

Joj, ubile me boste! user posted image Brez sladkorja?!?!?! Ok no...res je čas, da se skuliram. Torej: no sugar, no flour...just fruit and vegetables... A vitamin E je 'the one'???? Kje se ga pa da še dobit? Kakšno drugo sadje?

Evo, sem našla dva linka, kjer je malo razloženo o E vitaminu in v katerih živilih je.
TUKAJ
TUKAJ

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
8.2.2009 15:44:26   
neela
lučka hvala!! Očitno bom od danes naprej user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
8.2.2009 15:45:33   
lučka 25
Evo, jaz sem se zelo držala vsega tega.

Priporočeno:
- pivo  (sem pila brezalkoholno, ker maam mal alergiuje na alkohol- ja saj vem, da sem čudna) user posted image
- ananas (ne konzerviran)
- vitamini C,E, Q – encim, Mg, Ca, Fe, Se, Zn, matični mleček - jaz sem jedla matični mleček, Q encim, omega 3 maščobe
- zelenjavni sok (zelena, pesa, korenček, kumara in ingver), priznam, da jih nisem pila, sem pa jedla sveže kumare in korenje
- proteini: belo meso, jajca, soja (tofu), leča, stročnice, kalčki,  - za rast celic
- oreški: brazilski, mandelji, lešniki (razen arašidov),
- laneno seme, laneno olje, sončnična semena
- refleksna masaža stopal - sem bolj mojega pripravila do tega da mi je vsak dan ali vsaj vsak drugi dan zmasiral podplate
- optimizem
- LCA jogurt ali navadni jogurt (ne sadni), riževo mleko, sveže mleko
- polnozrnato, črno, najraje z ajdovo moko, testenin imaš ogromno, ki niso bele, polnozrnate, špinačne, riževe, brez glutena
- jabolk, kivi, kak dan pomarančo, grenivke - kivija nisem, ker sem elergična nanj, a ga zelo priporočajo
- čaj krvomočnice
- ingver in cimet (čaj)
- soja, korenje, buče, melone, marelice, mango, granatno jabolko, breskev...
- avokado, mango, šipek, bučke, ohrovt, olive, šparglji, špinača,lubenice - največ sem pojedla špargeljnov
- matični mleček
- dihanje (na svežem zraku ko vdihneš preštej do 3, ko izdihneš pa do 6.), kar je dobro za boljšo prekrvavitev
- šitake gobe - jih nise jedla
- za moške s slabšo spermo: q.encim, cink, e-vitamin, c-vitamin, maca, I-arginine in I-carnitine (vse to vsaj tri mesece pred postopkom), moj je jedel tablete, ki so vsebovale E vitamin, q encim, cink in druge manj pomembne vitamine

Odsvetovano:
- alkohol (sem bolj antialkoholik, tako sda ni bilo težav)user posted image
- cigareti (itak ne kadim, tako da ni bilo težav) user posted image
- kava (kofein) - jaz sem pila brezkofeinsko kavo in jo še vedno, ker se okusu po kavi enostavno ne morem upreti
- prazni OH (belo moko, bele testenine, bel kruh, bel riž, krompir, musli)
- sladkor
- sladke gazirane pijače
- alpsko mleko in mlečni izdelki (priznam, sem goljufala pri alpskem mleku, ker edino tega pijem)
- sladko sadje, saj je sadje OH
- paradižnik

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
8.2.2009 15:46:13   
lučka 25

lučka hvala!! Očitno bom od danes naprej user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sej na začetku je težko, potem pa kar gre.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
8.2.2009 17:11:01   
tecnobica
Kar se prehrane tiče, vidim, da se jaz že tako prehranjujem, saj se že dlje časa prehranjujem po Montignacu, no vsaj delno. Sem pa čist dala stran vsa bela živila (moka, krompir, mast, sol v zmernih količinah). tablet zaenkrat ne jem. No, razen klomifena. Kakšna imena pa imajo tlee tablete s cinkom, pa evitaminom pa q encimom? In kje se jih dobi? A samo v lekarni?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
8.2.2009 19:17:54   
Inana
Musliji odsvetovani? user posted image Jaz sem odvisnik od muslijev ... za zajtrk in za večerjo nujno, pa še vmes kdaj padejo user posted image . In ja, z jogurtom ... 

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......