lučka 25
|
Evo, jaz sem se zelo držala vsega tega. Priporočeno: - pivo (sem pila brezalkoholno, ker maam mal alergiuje na alkohol- ja saj vem, da sem čudna) - ananas (ne konzerviran) - vitamini C,E, Q – encim, Mg, Ca, Fe, Se, Zn, matični mleček - jaz sem jedla matični mleček, Q encim, omega 3 maščobe - zelenjavni sok (zelena, pesa, korenček, kumara in ingver), priznam, da jih nisem pila, sem pa jedla sveže kumare in korenje - proteini: belo meso, jajca, soja (tofu), leča, stročnice, kalčki, - za rast celic - oreški: brazilski, mandelji, lešniki (razen arašidov), - laneno seme, laneno olje, sončnična semena - refleksna masaža stopal - sem bolj mojega pripravila do tega da mi je vsak dan ali vsaj vsak drugi dan zmasiral podplate - optimizem - LCA jogurt ali navadni jogurt (ne sadni), riževo mleko, sveže mleko - polnozrnato, črno, najraje z ajdovo moko, testenin imaš ogromno, ki niso bele, polnozrnate, špinačne, riževe, brez glutena - jabolk, kivi, kak dan pomarančo, grenivke - kivija nisem, ker sem elergična nanj, a ga zelo priporočajo - čaj krvomočnice - ingver in cimet (čaj) - soja, korenje, buče, melone, marelice, mango, granatno jabolko, breskev... - avokado, mango, šipek, bučke, ohrovt, olive, šparglji, špinača,lubenice - največ sem pojedla špargeljnov - matični mleček - dihanje (na svežem zraku ko vdihneš preštej do 3, ko izdihneš pa do 6.), kar je dobro za boljšo prekrvavitev - šitake gobe - jih nise jedla - za moške s slabšo spermo: q.encim, cink, e-vitamin, c-vitamin, maca, I-arginine in I-carnitine (vse to vsaj tri mesece pred postopkom), moj je jedel tablete, ki so vsebovale E vitamin, q encim, cink in druge manj pomembne vitamine Odsvetovano: - alkohol (sem bolj antialkoholik, tako sda ni bilo težav) - cigareti (itak ne kadim, tako da ni bilo težav) - kava (kofein) - jaz sem pila brezkofeinsko kavo in jo še vedno, ker se okusu po kavi enostavno ne morem upreti - prazni OH (belo moko, bele testenine, bel kruh, bel riž, krompir, musli) - sladkor - sladke gazirane pijače - alpsko mleko in mlečni izdelki (priznam, sem goljufala pri alpskem mleku, ker edino tega pijem) - sladko sadje, saj je sadje OH - paradižnik
|