Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 15:04:11
|
|
|
|
neela
|
Ja, to sem ugotovila, da je pri daljšem postopku kr zadeva bolj zakomplicirana. Joj, ful bi blo dobro res, da se v petek vidiva, da malo poklepetava. Meni je blo tisto čakanje na UZ vedno bedno, k nisem vedla kam s sabo....saj veš, da ne morem dolgo bit tiho in pri miru...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 15:13:05
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Lučka, nič se še nisem pomlajšala... Tinč, zame imava obleko, zanj še ne, pa prstanov tud še ne... Potem sta na istem kot midva. Le da midva že veva kakšne prstančke bova imela, le naresti jih še treba dati. Miška - Spermiogram od mojega je bil na mejah zgornje normale, se pravi skoraj odličen trikrat hura za naše hitre plavalčke. Mel jih je 210.000.000 nisem vedla da je številka lahko tako ogromna
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 15:21:28
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Ja, to sem ugotovila, da je pri daljšem postopku kr zadeva bolj zakomplicirana. Joj, ful bi blo dobro res, da se v petek vidiva, da malo poklepetava. Meni je blo tisto čakanje na UZ vedno bedno, k nisem vedla kam s sabo....saj veš, da ne morem dolgo bit tiho in pri miru... Ja, vem... IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 Miška - Spermiogram od mojega je bil na mejah zgornje normale, se pravi skoraj odličen trikrat hura za naše hitre plavalčke. Mel jih je 210.000.000 nisem vedla da je številka lahko tako ogromna Potem, pa ima da rata takoj, ko bojo tvoje jajčnike tolk podrezali, da bo prišlo pri tebi do ovulacije.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 15:39:16
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: neela Ja, to sem ugotovila, da je pri daljšem postopku kr zadeva bolj zakomplicirana. Joj, ful bi blo dobro res, da se v petek vidiva, da malo poklepetava. Meni je blo tisto čakanje na UZ vedno bedno, k nisem vedla kam s sabo....saj veš, da ne morem dolgo bit tiho in pri miru... Ja, vem...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 15:46:43
|
|
|
|
neela
|
miška in Fargi, kaj velja seznam doktorjev (miška tisti, ki si ga ti lowdala) tudi za IUI? Fargi, tebi je delala sedaj IUI dr. Bokalova, kajne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 15:56:16
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: neela Ja, to sem ugotovila, da je pri daljšem postopku kr zadeva bolj zakomplicirana. Joj, ful bi blo dobro res, da se v petek vidiva, da malo poklepetava. Meni je blo tisto čakanje na UZ vedno bedno, k nisem vedla kam s sabo....saj veš, da ne morem dolgo bit tiho in pri miru... Ja, vem... Kaj zdej... sej sem samo tvojo izjavo potrdila....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 16:06:35
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela miška in Fargi, kaj velja seznam doktorjev (miška tisti, ki si ga ti lowdala) tudi za IUI? Fargi, tebi je delala sedaj IUI dr. Bokalova, kajne? Načeloma velja tisti seznam. Za vse UZ-je.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 16:10:38
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela miška in Fargi, kaj velja seznam doktorjev (miška tisti, ki si ga ti lowdala) tudi za IUI? Fargi, tebi je delala sedaj IUI dr. Bokalova, kajne? ja, pri meni je štimalo.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 17:02:50
|
|
|
|
neela
|
....moja želja bo uresničena!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 17:03:18
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela ....moja želja bo uresničena! kdo pa dela? RIBIČEVA?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 17:05:30
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela ....moja želja bo uresničena! kdo pa dela? RIBIČEVA? ja, to že...ampak za IUI si bom pa 'tvojga' sposodla.... ...če je že moj nedosegljiv...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 17:05:58
|
|
|
|
tecnobica
|
prišla.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 17:06:00
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela ....moja želja bo uresničena! kdo pa dela? RIBIČEVA? JA
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 17:06:14
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: neela Ja, to sem ugotovila, da je pri daljšem postopku kr zadeva bolj zakomplicirana. Joj, ful bi blo dobro res, da se v petek vidiva, da malo poklepetava. Meni je blo tisto čakanje na UZ vedno bedno, k nisem vedla kam s sabo....saj veš, da ne morem dolgo bit tiho in pri miru... Ja, vem... Kaj zdej... sej sem samo tvojo izjavo potrdila.... ja, sej....to je ena izmed 'alinej' ne morem biti dolgo tiho.....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 17:10:17
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica prišla. zakaj si pa vesela?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 17:16:04
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica prišla. zakaj si pa vesela? hmmm...to sem se tud sama vprašala....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 18:17:51
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela ....moja želja bo uresničena! kdo pa dela? RIBIČEVA? ja, to že...ampak za IUI si bom pa 'tvojga' sposodla.... ...če je že moj nedosegljiv... a "moj" drug teden dela?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 18:22:16
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela ....moja želja bo uresničena! kdo pa dela? RIBIČEVA? ja, to že...ampak za IUI si bom pa 'tvojga' sposodla.... ...če je že moj nedosegljiv... a "moj" drug teden dela? ja, v tednu, ko bom imela IUI dela on....pa saj mi ga posodiš za en krog, kajne? P.S.: Ampak v resnici je dosti bolj fejst, kot pa na sliki, ki si jo pr IVF-jevkah napopala, kajne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 18:25:10
|
|
|
|
Fargesia
|
ja, itak da je, sam druge ni na netu!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 18:34:18
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ja, itak da je, sam druge ni na netu! hmmmm...še vedno nimam tvojega dovoljenja za 'enokrožno uporabo'....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 18:35:32
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ja, itak da je, sam druge ni na netu! hmmmm...še vedno nimam tvojega dovoljenja za 'enokrožno uporabo'.... Danes tu pred vami izjavljam, da dovolim naši neeliki "enokrožno" USPEŠNO uporabo "mojega" G... Podpis: Fargi
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 18:42:21
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ja, itak da je, sam druge ni na netu! hmmmm...še vedno nimam tvojega dovoljenja za 'enokrožno uporabo'.... Danes tu pred vami izjavljam, da dovolim naši neeliki "enokrožno" USPEŠNO uporabo "mojega" G... Podpis: Fargi Kaj pa meni ga tudi posodiš? Jst bom tudi tisti teden imela transfer.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 18:46:58
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ja, itak da je, sam druge ni na netu! hmmmm...še vedno nimam tvojega dovoljenja za 'enokrožno uporabo'.... Danes tu pred vami izjavljam, da dovolim naši neeliki "enokrožno" USPEŠNO uporabo "mojega" G... Podpis: Fargi Kaj pa meni ga tudi posodiš? Jst bom tudi tisti teden imela transfer. Danes tu pred vami izjavljam, da dovolim naši neeliki in naši miški "enokrožno" USPEŠNO uporabo "mojega" G... Podpis: Fargi
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 19:11:41
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Danes tu pred vami izjavljam, da dovolim naši neeliki in naši miški "enokrožno" USPEŠNO uporabo "mojega" G... Podpis: Fargi Hvala
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 19:12:44
|
|
|
|
Fargesia
|
malenkost!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......