|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
7.2.2009 9:42:29   
miska73
Fargi kako si? Že kej bolš zdravje?
Zdaj se bo (ali bodo) tvoja pikica počasi vgnezdila.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
7.2.2009 10:09:40   
Grethy
Jutrčk,

lej jo miškolo našo ??? Kako si bejbika???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
7.2.2009 10:19:47   
Inana
Punce, hvala vam za odgovore o vročinskih valovih user posted image ... Me pa še nekaj zanima ... upam, da nisem preveč nadležna s temi vprašanji, ampak sem prvič na Klomifenu in me zanima, če je to normalno ... imam fuuuuuuul izcedka, sicer še ne tistega tapravega, ampak ja, ogromno izcedka. Še ponoči gre ven. Ko se zjutraj zbudim, imam čisto mokre hlačke ... pa brez perverznih misli user posted image user posted image Predvčerajšnjim sem vzela zadnji Klomifen. Sedaj bi se verjetno počasi moral že pojaviti ovulacijski izcedek, al kako? Upam, da bo tudi ovulacijskega izcedka v takih količinah kot tega ... Sicer pa sklepam, da je to dobro in da je pretveza s sintetičnimi hormončki delovala. Ne vem, je to to?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
7.2.2009 10:42:47   
tinč407
zdravo punce

Javljam se malo, da vas pozdravim!

Fargi- nimaš pojma kako močno držim pesti!!

Jaz sem mela prvi pregled v MB. Prvo moram dat skoz krvne preiskave, potem pa imam čez 3 mesece zopet zdravnika, pa bomo potem dalje videli kaj bomo naredili

Uživajte in se spomnite kaj name user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
7.2.2009 10:43:50   
miska73
Gretič samo eno vprašanje... a delaš dopoldne naslednji teden?user posted image

Inana pričakovana ovulacija je 5.-10.dni po zadnji tabletki Klomifena.
Kar se izcedkov tiče, se pa ne spomnim več točno...
Je pa bilo vsekakor cel kup sprememb pri meni - šibkejše menstruacije, malo daljši cikli, več izcedkov oziroma sluzi...
Veš kaj, jaz ti priporočam, da ne opazuješ preveč vseh teh znakov. Ampak vidva lepo pridno user posted image na vsake dva dni, po bo.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
7.2.2009 10:47:08   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

zdravo punce

Javljam se malo, da vas pozdravim!

Fargi- nimaš pojma kako močno držim pesti!!

Jaz sem mela prvi pregled v MB. Prvo moram dat skoz krvne preiskave, potem pa imam čez 3 mesece zopet zdravnika, pa bomo potem dalje videli kaj bomo naredili

Uživajte in se spomnite kaj name user posted image

TINČ tebe bo pa treba malo našeškat, ko nas tako zanemarjaš.
Dej se no malo pogosteje javljaj.
user posted image za prvi posvet v MB.
Pa ti G v MB ni nič namignil, kakšen je predviden plan za naprej.
Kakšne preiskave pa si že do sedaj dala čez?
In kaka je diagnoza? Ali sta v grupi nepojasnjenih?
A sem firbčna, a ne...user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
7.2.2009 11:16:56   
Inana
Miska73 - saj ne da načrtno opazujem vse te znakce, ampak jih enostavno ne morem spregledat user posted image . Problem je tudi, ker pri nama "na dva dni" ni tako enostavno.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
7.2.2009 11:22:54   
tecnobica
Nf, sevede je prepovedano tkole delat, ampak, saj ne bo prodajala. Bo pogledala, pa zbrisala, oz. imela na svojem PCu. A ti nikol ne? AL pa kašn CD presnameš recimo? Vse original kupiš ali si sposodiš?

Inana, jaz pa ravno izcedka nisem imela. Čist suho. Še seksal smo komaj. To, da maš izcedek je super. Pol tud ovulacija bo. Pri meni jo verjetno obakrat ni bilo.

Moja user posted image bo pa danes verjetno prišla. Temperatura je padla, pa tudi špikat me je začelo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
7.2.2009 11:29:04   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Miska73 - saj ne da načrtno opazujem vse te znakce, ampak jih enostavno ne morem spregledat user posted image . Problem je tudi, ker pri nama "na dva dni" ni tako enostavno.

Zadnje čase vas bolj slabo berem tle na Klomifenkah... Pa si mogoče že to napisala...
Kako pa sta zmenjene z G za spremljanje? A greš na kak kontrolni UZ?
Ker če ti tam nekje 12-14 dan ciklusa naredi UZ, se že približno vidi tudi kdaj bo ovulacija.

Kar se mojih izkušenj tiče, je bila moja O kar približno tako kot v naravnem ciklusu to je pri meni okoli 16. dne.
Imam pa jaz tudi sicer dokaj redne cikluse.

Drgač pa če ne gre "na dva dni" pa vseeno dajta čim pogosteje.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
7.2.2009 11:31:39   
Fargesia
tinč!!!! kje hodiš????user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
7.2.2009 11:48:17   
tinč407
 Fargi, miška user posted image user posted image babe moje user posted image user posted image

res me bo teba našeškati user posted image   morem to mojemu zvečer rečti user posted image

Drugače smo se z dr. pogovarjali, da zdaj dam prvo skozi hormonske preiskave, pri svojem G dam skoz HSG ker mam že napotnico pa še nisem šla user posted image
Potem konec maja pa se bomo naprej pogovorili. Ker sem mu povedala da na K nisem reagirala ( niti na 4 tabl dnevno) je rekel da bomo potem probali z inekcijami, potem pa je odvisno koliko foliklov bom pridelala. Če malo, potem insemenacija, če pa veliko pa zunajmaternična oploditev. Ko sem ga vprašala kaliko časa bi to naj preteklo, da pridema to tega je rekel da se bomo naslednjič o tem dalje pogovarjali.

Kaj mislita vedve? Bom še dolgo čakala?

Fargi- kako kaj priprave na poroko? Že v polnem teku?

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
7.2.2009 11:50:22   
Fargesia
ne vem kok časa je za čakat...res pa je da ko si enkrat v postopkih, potem gre razmeroma kr hitro...

priprave za poroko? glavnina je itak že narejena...počasi pa še ostalo. pa pri vaju?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
7.2.2009 11:54:30   
tinč407
pri nama so tudi že glavne stvari skoraj dokončno poštimane. Tolko pa je malenkosti, da me že glava peče. Še zdaj ne vema, kje boma spravla skup ves ta denar, ki ga bova rabila, ker stroški iz dneva v dan gromozansko rasejo user posted image
Obleko in prstančke že imata?

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
7.2.2009 11:58:32   
miska73
Tinč pa tebe sem pa res pogrešala.
Sem pa pravkar prebrala tvoj tikerček.
Svetoven user posted image

A veš, da ne vem kako tole funkcionira v MB.
Dej malo popvprašaj pupe na sosedni temi "Ambulanta MB".
Ker imajo tam svoj režim.

V LJ je pa res tako, da ko zadeveje krenejo, potem se res hitro odvija in med dvema preiskavama, postopkama... čakaš največ 3 mesece.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
7.2.2009 12:03:19   
tinč407
ja hvala za tikerček :) Bom še sama začela mukati od živcev. Tole čakanje res ni za mene user posted image   No, saj dvomim, da katera to obožuje user posted image

Upam, da se bo vse skupaj razmeroma hitro odvilo. Ko pa sem slišala, da so nekatere punce že  sedmič, osmič, devetič na punkciji pa mi je vseeno ratal knedel v grlu. Zdaj se zgleda pravo komaj začenja. Držim pesti za vse nas!!!

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
7.2.2009 12:07:30   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

ja hvala za tikerček :) Bom še sama začela mukati od živcev. Tole čakanje res ni za mene user posted image   No, saj dvomim, da katera to obožuje user posted image

Upam, da se bo vse skupaj razmeroma hitro odvilo. Ko pa sem slišala, da so nekatere punce že  sedmič, osmič, devetič na punkciji pa mi je vseeno ratal knedel v grlu. Zdaj se zgleda pravo komaj začenja. Držim pesti za vse nas!!!

Pupa, ti sam optimistično.
Lej, če najdejo, kje je dejansko problem in potem tudi kako pomagati,
je velika verjetnost, da ti kmalu (v prvem ali drugem poskusu IUI ali IVF) uspe.

Kakšen je pa spermiogram od tvojega?

A ja, na čakanje se pa boš morala navaditi. Hočeš ali nočeš. user posted image
Medtem se pa posveti še drugim stvarem.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
7.2.2009 12:58:00   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Evo mene drage moje pupe! user posted image
Madona, ta moja user posted image kar ni hotla priti....pa sem se spomnila, kako so včasih delali. Šli so s trebuhom za kruhom na zahod, jaz pa s trebuhom za mojo user posted image na zahod. Ampak......SEM JO NAŠLA!!!! Jutri štartam veselo s špikanjem in v petek že 1UZ!!  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno! To mi delaj. Zdaj si pa spet drogerašica.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
7.2.2009 13:07:45   
lučka 25
Fargi, zdaj bo pa res že čas za vgnezditev. Jupi. user posted image  Kašelj pa še kar kot stara mama, a si že malo mlajša postala.user posted image

miška, ti boš pa kmalu že imela UZ, da vidimo kaka črnina je pri tebi v jajčnikih. Upam, da velika in predvsem kvalitetna.

neela, ja ta žabica je zakon, tudi zate za v avatar.user posted image

Inana, sluz je samo dobetr znak. Boš po moje zelo dobro reagirala na K. Samo, da n boš preveč. user posted image  

tinč, se pravi da se počasi premika. Na naslednjem pregledu pa že znajo dat napotnico za IVF? a ha, sem že prebrala. Ste že dogovorjeni za IUI ali pa IVF. Upam, da se bo vse premaknilo v pravo smer in ti ne bo več treba čakat, pa trepetat, ampak se boš lahko samo še veselila.
Pa veselo pripravo na poroko želim.

tecnobica, se pravi da se user posted image  že napoveduje. Imamo pa res vse drugačene znake, stranske učinke med seboj, ob jemanju K. Samo vročinski valovi so najbolj pogosti med nami, kar se stranskih učinkov tiče.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
7.2.2009 13:26:08   
Fargesia
Lučka, nič se še nisem pomlajšala...

Tinč, zame imava obleko, zanj še ne, pa prstanov tud še ne...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
7.2.2009 13:57:07   
neela
No in...drage moje? Katera bo potem z mano razturavala GK???? miška, kdaj imaš UZ????

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
7.2.2009 14:08:53   
miska73

No in...drage moje? Katera bo potem z mano razturavala GK???? miška, kdaj imaš UZ????

V ponedeljek imam...
Kdo ve, mogoče pa se v petek srečava :)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
7.2.2009 14:18:23   
neela
miška, ma kako imaš ti UZ? Se mi zdi, da bolj poredko, ko IUI-jevke? Imam prav? 

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
7.2.2009 14:38:08   
miska73

miška, ma kako imaš ti UZ? Se mi zdi, da bolj poredko, ko IUI-jevke? Imam prav? 

To je pa čist odvisno kako ti folikli rastejo.
Praviloma je UZ na dva dni.
Če so pri prvem UZ folikli še zlo mičkeni, potem te naročijo čez 3 dni.
Ko pa si že tik pred koncem, te pa naročijo včasih tudi na 1 dan.

Bojo pa pri meni tokrat tudi malo zavlačevali s tem, kdaj mi dajo stopko.
Tak da je precej verjetno, da bom jst po GK strašila v ponedeljek, sredo in petek.
Ampak nima smisla preveč vnaprej kalkulirat... Bomo videli sproti.
Sem pa zelo vesela, ker je ravno moja Dr. Ribičeva dežurna naslednji teden user posted image

Kakšen je pa režim pri IUI-jevkah?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
7.2.2009 14:44:15   
neela
Jaz k sem na Menopurju (ti tudi, kajne?) oz na špikah imamo 1UZ 8. dan. Pri 1IUI sem imela potem 2UZ na 10. dan, 10. dan sem potem dobila že stopko in 12. dan IUI. Upam, da bo tudi tokrat tako.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
7.2.2009 14:55:05   
miska73

Jaz k sem na Menopurju (ti tudi, kajne?) oz na špikah imamo 1UZ 8. dan. Pri 1IUI sem imela potem 2UZ na 10. dan, 10. dan sem potem dobila že stopko in 12. dan IUI. Upam, da bo tudi tokrat tako.

Jst sem bila v 1.IVF v kratkem postopku in je to bil v bistvu isti režim kot pri tebi za razliko, da je hormonska stimulacija višja.
Sem pa imela takrat UZ-je 8.,10.,12.,13. dan potem stopka in 15.dan punkcija .

Tokrat, ko sem pa v dolgem postopku, pa gre režim malo drugače...
Razlika je v tem, da se ne šteje od zadnje M, ampak od prve špike s hormoni.
Se bom pa šla pokazat po 9. dneh špikanja z Menopurjem.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?