lučka 25
|
Dober dan. suzi, ja se vse zdi malo časda, a hkrati veliko petečenega časa. Ja film si moraš pa vsaj 2x pogledat, ker je za 1. kar veliko enih informacij. Jaz sem ga celo v prvo kar v ene 3 delih pogledala. Pa zdaj daj vse misli stran. Meni so že pri 19-tih rekli, da bom težko zanosila, pa sem se nato šele spomnila, ko mi je G rekel pri 1. pregledu po enem letu truda. Sem si ves čas mislila, pa kaj vi veste, meni bo tako i tako uspelo. Pa sem se kar prepričevala, pa si govorila da bo uspelo. Seveda so bili tudi pasci, psiha na 0 ali pa je šela celo na -.Važno, da imaš posporo dragega, to je zlata vredno. tecnobica, evo na zdravje že za naprej, za zvečer. Matejčika, matični mleček lahko kupiš tudi v medexu. ga imajo tudi zdaj na zalogi. Poješ pa ga zjutraj in sicer pol čajne žličke daš pod jezik, to potem topiš ene 2-3 minute, potem pa čez popiješ 1,5 dl vode. Okus je zanič. Jaz sm največkrat prakticirala kar od medexsa v kapsulah, pa še zdaj ga kdaj. Je dober za razvoj otroka. Samo, da sedaj jemljem manjše koncentracije, v kapsulah, pa še to 1x na teden. Martinki, moj je jedel mešanico vitaminov, ki sem jih kuoila v domači lekarni. Pa je vseboval vse kar sem že naštela v enem od prejšnjih postov. Čaj z ingverjem in cemetom pa dobiš v Mullerju in sicer je to odc firme Yogi Tee v roza škatlici in sicer se imenuje Frauen Power. Ima notri še hibiskus, sladki koren, poprova meta, listi maline (tudi dobro za sluznico, kot čaj krvomočnice), črni poper, izvleček koreninic angelike, kardamon in nagleljnove žbice. Glede velikosti folikla pa ne vem točno, bo fargi bolje vedela, ker je šla še največkrat na UZ v času jemanja K. Jaz sem imela na 14 dan velik folikel 17mm, na dan pa naj bi folikli zrastli 2-3 mm. Če ti kaj pomaga.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 11.2.2009 13:43:46 >
|