|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
11.2.2009 9:05:20   
tecnobica
Evo. Zdej si grem dat en pir v hladilnik. Za zvečer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
11.2.2009 9:15:52   
Anonimen
Tko je prav!!! user posted image   user posted image

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3277
11.2.2009 9:44:52   
Matejčika
Sem končno šla pogledat kaj pr vragu je to Matični mleček. Zdaj sem kr bolj pametna.user posted image
Zdaj pa mi še prosim povejte, kje to kupte? In koliko tega zaužijete na dan!

Sem brala malo o Matičnem mlečku...mater, vse bote dolgo mlade in živele do 100let!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
11.2.2009 10:08:04   
Matejčika
Pa bi vas prosila, če mi pomagate.
Kero je boljše? Vem da je najboljše, če grem k čebelarju, vendar do maja nebodo imeli mlečka.
Torej: http://www.hafesan.at/www_hafesan_si/product_info.php?info=p15_Mati%C4%8Dni%20mle%C4%8Dek%20+%20Vitamin%20C%20kapsule.html
Ali: https://trgovina.over.net/product.php?productid=17856&cat=314&page=2

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
11.2.2009 11:12:57   
Anonimen
Matejčika, jaz ti ne znam pomagat, ker ne pijem teh stvari. user posted image

Pa še poročilo: pravkar sem pogledala The secret. Občutki? Ne vem točno. Po eni strani verjamem, po drugi nisem prepričana.  Sem se pa zamislila.. In ugotovila, da če je to vse res, potem sem sama kriva za moje neprehodne jajcevode. user posted image   user posted image   user posted image   Takoj ko mi je G rekla, da nimam O, da bo potreben K, sem sama sebe začela "tolažit", da ne bo uspelo takoj, da se bova 100% matrala nekaj časa... Potem po 6 mesecih s K ni bilo nič. In sem začela brskat po netu, naletela tud na IVF-ovke.. In se nekako "prepričala", da bom tud jaz enkrat med njimi. Resnično sem to verjela. No, in nazadnje sem res. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3280
11.2.2009 12:04:06   
Martinki
Ojla punce,

prosila bi vas za pomoč, ker sem pri foliklih še zelenauser posted image Na 12 dan ciklusa sem imela ultrazvok. V levem jajčniku je bilo kar lepo število manjših foliklov, v desnem pa tudi nekaj manjših in en velik 13,7 mm. Ali je to glede na dan ciklusa majhen, srednji ali velikuser posted image Je pa res, da je sluznica za tak dan pretanka. Se morm pohvalit, da sem vse to pridelala brez K, samo Cyclo P., ki pa ne vpliva na ovulacijo. Pa tud delna Montignacova dieta je vrjetno pomagala.

Še nekaj: na kakšen način ješ lanena semena? Men se zdijo ful drobna za grickatuser posted image .

Lučka 25: Kakšne vitamine je jedel tvoj partner? Mojemu je ginekolog naročil 500 mg Evitola na dan, sam kje se on to spomne 5x na dan vzet. Rada bi mu zrihtala eno kombinacijo, da vzame enkrat na dan pa mir.
A obstaja še kakšen drug čaj razen krvomočnice za debelitev sluznice?
Ingver + cimet ? a te sestavine najdem med začimbami in si iz njih naredim čaj?
A mislite, da je prepozno za pivo?

hvala za odgovoreuser posted image super ste!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
11.2.2009 12:13:58   
Matejčika
Martinki, jaz si jih namočim v jogurt, potem p pijem, Lahko si čez noč namočiš tudi v vodo in zjutraj na tešče spiješ. Jaz jih dam še v kruh. Ga sama pečem in vmes zamesim še laneno seme. user posted image

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
11.2.2009 13:29:23   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Pa bi vas prosila, če mi pomagate.
Kero je boljše? Vem da je najboljše, če grem k čebelarju, vendar do maja nebodo imeli mlečka.
Torej: http://www.hafesan.at/www_hafesan_si/product_info.php?info=p15_Mati%C4%8Dni%20mle%C4%8Dek%20+%20Vitamin%20C%20kapsule.html
Ali: https://trgovina.over.net/product.php?productid=17856&cat=314&page=2

Jaz ga tudi še nisem nikoli uživala, ampak se mi zdi, da imajo od Medexa v DM.

Neposredna povezava do sporočila: 3283
11.2.2009 13:37:00   
tecnobica

Še nekaj: na kakšen način ješ lanena semena? Men se zdijo ful drobna za grickatuser posted image .

Jaz jih jem v kruhu pa v muslijih. Drugače pa je ena moja ex sodelavka jih zmiksala, dodala eno banano in po potrebi zalila z mlekom. Odvisno kolk tekoče čš imet. Lahko si narediš kot milk šejk, ali pa ješ z žlico. No, ona je uporabljala sojino mleko, ker je vegetarjanka. pa če se prehranjuješ po Montiju, pol bo verjetno banana odpadla. Mogoče bi probala s kakšnim drugim sadjem.

Pa še to: Se mi zdi da se preveč lanenih semen ne sme pojest, če niso popražena ali zmleta, ker se baje prilepijo na želodec in napihnejo. user posted image

A obstaja še kakšen drug čaj razen krvomočnice za debelitev sluznice?

Jaz sem pila 4 mesece krvomočnico. Ne skoz. Ko je prenehala user posted image pa pol 14 dni v vsakem ciklu. Moram rečt, da sem šele ta mesec opazila razliko v količini in barvi krvi. Verjetno pa obstaja tudi kašno zdravilo.. Vprašaj ginekologa.

Ingver + cimet ? a te sestavine najdem med začimbami in si iz njih naredim čaj?
jaz si v bio trgovini kupim čaj z ingverjem in cimetom. Te pa opozarjam, da ingver naredi malo pekoč okus.

A mislite, da je prepozno za pivo?

To pa ne vem ti povedat. Pridi do mene, ga bova skupaj enga spile, ker men je cel preveč.

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
11.2.2009 13:38:35   
lučka 25
Dober dan.user posted image

suzi, ja se vse zdi malo časda, a hkrati veliko petečenega časa. Ja film si moraš pa vsaj 2x pogledat, ker je za 1. kar veliko enih informacij. Jaz sem ga celo v prvo kar v ene 3 delih pogledala. Pa zdaj daj vse misli stran. Meni so že pri 19-tih rekli, da bom težko zanosila, pa sem se nato šele spomnila, ko mi je G rekel pri 1. pregledu po enem letu truda. Sem si ves čas mislila, pa kaj vi veste, meni bo tako i tako uspelo. Pa sem se kar prepričevala, pa si govorila da bo uspelo. Seveda so bili tudi pasci, psiha na 0 ali pa je šela celo na -.Važno, da imaš posporo dragega, to je zlata vredno.

tecnobica, evo na zdravje že za naprej, za zvečer.user posted image

Matejčika, matični mleček lahko kupiš tudi v medexu. ga imajo tudi zdaj na zalogi. Poješ pa ga zjutraj in sicer pol čajne žličke daš pod jezik, to potem topiš ene 2-3 minute, potem pa čez popiješ 1,5 dl vode. Okus je zanič. Jaz sm največkrat prakticirala kar od medexsa v kapsulah, pa še zdaj ga kdaj. Je dober za razvoj otroka. Samo, da sedaj jemljem manjše koncentracije, v kapsulah, pa še to 1x na teden.

Martinki, moj je jedel mešanico vitaminov, ki sem jih kuoila v domači lekarni. Pa je vseboval vse kar sem že naštela v enem od prejšnjih postov. Čaj z ingverjem in cemetom pa dobiš v Mullerju in sicer je to odc firme Yogi Tee v roza škatlici in sicer se imenuje Frauen Power. Ima notri še hibiskus, sladki koren, poprova meta, listi maline (tudi dobro za sluznico, kot čaj krvomočnice), črni poper, izvleček koreninic angelike, kardamon in nagleljnove žbice.
Glede velikosti folikla pa ne vem točno, bo fargi bolje vedela, ker je šla še največkrat na UZ v času jemanja K. Jaz sem imela na 14 dan velik folikel 17mm, na dan pa naj bi folikli zrastli 2-3 mm. Če ti kaj pomaga.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 11.2.2009 13:43:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 3285
11.2.2009 13:45:21   
Anonimen
Martinki, jaz ti lahko odgovorim samo glede foliklov. Na 12. dan se mi zdi 14 mm čisto nekako ok. Jaz sem sicer mela malenkost večje (15, 16), ampak samo s K. Tako, da bravo, da ti je to uspelo brez K. user posted image     user posted image   user posted image   Za sluznico je pa dober Dabroston, čeprav mislim, da se ga pri nas trenutno ne dobi. Misliš, da monti res pomaga?? Kako si se ga pa navadila? Jaz se večkrat spravim, vendar me potem mine, ker je tok prepovedanih stvari.

lučka, res je to kar praviš. Film bom pa še večkrat pogledala, ker je res preveč informacij naenkrat, čeprav je pravzaprav ful podobno vse skupaj.

P.s.  Če se prav spomnim, si z Dabrostonom lahko prestaviš M, ne? Ker si jo bom prestavila za ene 10 dni, da jo bom dobila šele po prvem posvetu, če bo slučajno treba dat še kakšno kri ali kaj podobnega v začetku cikla - da ne bom spet čakala naslednje M.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3286
11.2.2009 13:55:33   
lučka 25
Martinki, sem šele sedfaj prebrala, da so velikosti foliklov brez K. Bravo.user posted image  user posted image  user posted image  Za odebelitev sluznice pa kot je rekla suzi. Kaj več pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
11.2.2009 15:16:10   
tecnobica

tecnobica, evo na zdravje že za naprej, za zvečer.user posted image

Hm... ga že pijem. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
11.2.2009 15:20:42   
tecnobica
Suzi, Monti pomaga ja. Sploh če ima PCO(S). Sam piva se pa ne sme pit. No ja... itak se ne držim 100%.

Če te zanima kaj več in če si želiš spodbude punc, ki so dale že marsikero kilo dol, pol si lahko pogledaš tukaj: www.montignac.mojforum.si

Neposredna povezava do sporočila: 3289
11.2.2009 16:07:47   
Martinki
Hvala punce, res ste hitreuser posted image Se pravi, da sem lahko upravičeno ponosna na svoj pridelekuser posted image Hiška je postavljena in čaka, da prvi potrka na vratauser posted image Umes bo pa treba še mal več trave zasejat, da bo bolj mehkouser posted image

Skuštrana Suzi, jz se ne držim strogo Montignacove diete. Z jedilnika sem črtala bel kruh, bel sladkor, sol in vse sladkarije razen 70% kakavove čokolade. Prve 3 dni je blo ful težko, ker sm bla skoz lačna. Prej sem pojdela VSE kar je blo sladko in čokoladno in se zmrdovala nad polnozrnatim kruhom. Zdej sm se ga že kr navadla, belga niti ne pogrešam. Hvalabogu, da je dovoljena saj ena sorta čokolade! Uvedla sem zajtrk in kavino skodelico prepolovila. Obvezno pojem saj 1 jabolko al pa pomarančo na dan. V knjižnici sem čist slučajno najdla knjgo GI dieta - hujšajmo z veseljem (Grillparzer Marion). Knjigo sem prebrala v enem večeru in je super! Diete sem se lotila predvsem zato, ker sem na tem forumu prebrala, da lahko na tak način pridem do lastne ovulacije. Jz mislim, da mi je za prvo rundo kr uredu ratal. Pa tud koža na obrazu se mi je popravila (prej sm mela tok suho, da sm mela ful rdečih srbečih flekov) Da bi kej divje shujšala pa še nisem, ker ne migam dostuser posted image
Sej se je ne držim čist po črki, včasih pojem tud kakšen piškot ali grem na pico (sam kebaba pa res ne več, ker ima ful kalorij in maščobe)

tecnobica jz tud nisem glih pivoljub tko, da bi lohk šle na kšnga italijančkauser posted image Naslednjo rundo bom prakticirala krvomočnico dopoldne in pivo zvečer pred tvuser posted image to bo moj veseluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3290
11.2.2009 16:23:19   
Matejčika
Hvala za pojasnitev Lučka! user posted image user posted image

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
11.2.2009 16:54:35   
barvar
Čao punce. Sem vas prišla malo pogledat po dolgem času in vam sporočit novico in sicer, da sva tudi midva zagledala user posted image . Tako, da ko nehaš razmišljat o tem, se kot zgleda zgodi kar samo... Vsaj pri meni je bilo tako. Imam naslednji petek prvi pregled pri ginekologu in se potem kaj oglasim. Uživajte v sončku!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3292
11.2.2009 17:35:00   
tecnobica
Barvar tudi tukaj čestitke še enkrat user posted image . A brez kemije ti je uspelo?

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
11.2.2009 17:37:13   
tecnobica
HIK user posted image

Se mi zdi, da sem se ga napila.

Neposredna povezava do sporočila: 3294
11.2.2009 17:44:30   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Čao punce. Sem vas prišla malo pogledat po dolgem času in vam sporočit novico in sicer, da sva tudi midva zagledala user posted image . Tako, da ko nehaš razmišljat o tem, se kot zgleda zgodi kar samo... Vsaj pri meni je bilo tako. Imam naslednji petek prvi pregled pri ginekologu in se potem kaj oglasim. Uživajte v sončku!user posted image

čestitke za nosečnost!!!user posted image user posted image user posted image

za tole kar je udebeljeno, se pa ne morem strinjat...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
11.2.2009 17:44:50   
Martinki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
11.2.2009 18:09:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: barvar

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Čestitam!!!  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
11.2.2009 18:09:13   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

HIK user posted image

Se mi zdi, da sem se ga napila.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3298
11.2.2009 18:10:18   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka, kdaj bo pa kakšna slikca tvojga baročnega bušija za videt??? user posted image

V albumu je nekaj slikic, ampak buši je res že od nekaj časa nazaj. Zdaj je malo bolj okrogel in ne več tako mlahav.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
11.2.2009 20:04:06   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Matejčika, jaz ti ne znam pomagat, ker ne pijem teh stvari. user posted image

Pa še poročilo: pravkar sem pogledala The secret. Občutki? Ne vem točno. Po eni strani verjamem, po drugi nisem prepričana.  Sem se pa zamislila.. In ugotovila, da če je to vse res, potem sem sama kriva za moje neprehodne jajcevode. user posted image   user posted image   user posted image   Takoj ko mi je G rekla, da nimam O, da bo potreben K, sem sama sebe začela "tolažit", da ne bo uspelo takoj, da se bova 100% matrala nekaj časa... Potem po 6 mesecih s K ni bilo nič. In sem začela brskat po netu, naletela tud na IVF-ovke.. In se nekako "prepričala", da bom tud jaz enkrat med njimi. Resnično sem to verjela. No, in nazadnje sem res. user posted image

suzika tudi jaz se počutim nekako takole.
Vedno sem pravila da si tako želim otrok, da ko bo enkrat prišlo do tega jih pa ne bom mogla met. In sem vedno govorla, da jaz otrok sigurno ne bom mogla met.
Ko se je vse skupaj začelo sva začela z dragim pravit, da bova imela dvojčke. In mogoče naju življenje po tej poti pelje do najinih dvojčkov.
Nimaš pojma kolikokrat razmišljam o tem. Smešno  ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......