|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
8.2.2009 12:24:54   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Barbaw vidm da se MAja vstaja pa hoče hodit,a je ona sploh kdaj plazla?Naša se tud nonstop vstaja in hoče hodit a plazit pa bognedajuser posted image

Me pa tko daje tale dež k nikamor ne morem,pa še hujšam in vem da nič ne smem.pol pa najdem v hladilniku kinder bueno al kaj je in pojemuser posted image user posted image user posted image
Se tolažm da grem popoldne na sobno kolo,frača pa na tla pa upam da zdržim 15 minutuser posted image

katy moja miška tudi no way se plazituser posted image , dvigovati pa itak, eh saj bodo kmalu shodili in nam bo lažje. Ej hladilnik pa hitr spraznit, da ne bo skušnjava prevelikauser posted image , sej sem pa tja si pa lahko malo privoščišuser posted image . Čaki a zdaj ta nov avto (če se ne motim MEGAN) prodajata?? Ali kakega drugega?

Ne ne mačkica,stari avto,polo classic.Ja imava pa megana karavana-sva zdej tko važna k se končno ne prevažava v 12 let starem avtu.Saj bi ga obdržala ampak nima klime,to je pa ful slabost,lani na morju je bla mala gotova če smo sred  dneva kam šli,moj punto  je pa enostavno premajhen.
Dej povej kako sta vidva zadovoljna,a imata citroena?Enoprostorca to vem k se spomnm slikce ene hot bejbe zravenuser posted image

A tist polo, ki si z njim prišla takrat na večerjo?? Ja mi2 sva za enkrat kr zadovoljna ja je pa Picasso, ej a ti se v LJ voziš v službo?

Lubica jst mam puntota,belega.Je pa podoben ime na hitr,še posebi če se neki ne spoznaš na avteuser posted image
Super da sta zadovoljna,da bi vama le dobro služiluser posted image user posted image user posted image
Ja se bom vozila do naslednje nosečnosti pol si mislim pa kje bližje iskat k najbrž z dvema frockoma pa tko dolga vožnja...Ne vem že za zdaj me skrbi kako bom vse to sfolgala ampak mislm da ne bo blema sej mi bo moj pomagal in varuška je tud ful fleksibilna kar se časa tiče.Nama je
že zdej rekla da bo Lara kakšno soboto tudi pri njej prespala,da bova midva lahko sama kam šlauser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
8.2.2009 12:26:40   
katy82

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Obisk pri tašči minil user posted image

****, berem, da je bil vaš dopust proti vsem pričakovanjem navsezadnje čisto ok user posted image  Glavno, da ste se pobotali user posted image

Eno vprašanje imam, danes sem bila na pedikuri in me je tista hudičeva babnca zelo porezala v peto, da sem morala k dež. zdravniku po pomoč, saj krvavitve nisem mogla ustavit od 12:30h do 17h, da ne govorim sploh o bolečini, mi je dež. zdravnik rekel, da krvavim zato toliko ker je rana kar precej globokauser posted image , ampak zdaj pogledam ta debel povoj in mi je kri že kar čez prišlauser posted image , očitno se ta krvavitev še kar ne misli ustavituser posted image , a mislite da je v redu, da toliko krvi izgubimuser posted image . Aja pa BTW v vsakem primeru v ponedeljek kličem ODŠKODNINA D.O.O.user posted image user posted image

Kriza!!! Zdaj veš, zakaj imam jaz strah pred pedikerji user posted image  Še nikoli nisem bila in nimam nobene želje iti, raje sama strižem nohte in "šmirglam" odmrlo trdo kožo na petah... user posted image
Upam, da se ti krvavitev hitro ustavi user posted image user posted image user posted image

jaz imam tudi strah pred pedikerji, saj zato do zdaj še nisem bila, to mi je moj user posted image kupil darilni bon za roj. dan, no očitno je to moj zadnji obisk pri pedikerjihuser posted image user posted image

A lubi ti je to podaril,a si ga kej ujezila preden si šla,da jim je naročil naj bodo grobiuser posted image user posted image user posted image

mah sej vem, da je imel dober namen, sam vseeno jih je tudi on slišaluser posted image user posted image

O piz... kva sem se narežala,spet jih je pokasiraluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
8.2.2009 12:26:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pa ni blo prehudo, a ne?user posted image user posted image user posted image  

Zame ne, grem pa stavit, da sem danes marsikomu stopila na rep, ker me je user posted image  pred prihodom tja za brezveze spravil v slabo voljo in nisem bila razpoložena za hinavsko pretvarjanje, sem bila kar stara jaz user posted image
Najbolj me je razpenilo, ker svakova mlajša hčer (kmalu bo stara 11 let, je petošolka) "kao" ne je skorje od kruha in jo je poturila tastu, ki ima revež še polomljeno protezo... Sem malo zarobantila, ji potrkala na vest in je potem od naslednjega kosa skorjo lepo pojedla, drugi so pa debelo zijali user posted image user posted image

Nisi mogla iz svoje kože. user posted image  Taka velika punca bi pa ja lahko jedla skorjo. Če jo moj triletnik, bi jo pa 11 letna punca tudi lahko. marsikaj je odvisno od staršev.

Se strinjam z Barbawuser posted image user posted image

Sicer pa dober dan vsem skupajuser posted image

Kot sem včeraj napisala je Gal zaspal kar zgodaj in je tudi spal do pol devetih z vmesnimi prebujanji sevedauser posted image user posted image . Se je pa okrog enajstih zbudil s takim jokom, da sem rabila pol ure, da se je pomiriluser posted image in potem je lepo prespal do jutra na ta velki posteljiuser posted image .

Očke pa ima še danes kar fajn gnojneuser posted image user posted image

Stisni mal svojega mlekeca v učkeuser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
8.2.2009 12:30:31   
Anonimen

Barbaw vidm da se MAja vstaja pa hoče hodit,a je ona sploh kdaj plazla?Naša se tud nonstop vstaja in hoče hodit a plazit pa bognedajuser posted image

Me pa tko daje tale dež k nikamor ne morem,pa še hujšam in vem da nič ne smem.pol pa najdem v hladilniku kinder bueno al kaj je in pojemuser posted image user posted image user posted image
Se tolažm da grem popoldne na sobno kolo,frača pa na tla pa upam da zdržim 15 minutuser posted image

katy moja miška tudi no way se plazituser posted image , dvigovati pa itak, eh saj bodo kmalu shodili in nam bo lažje. Ej hladilnik pa hitr spraznit, da ne bo skušnjava prevelikauser posted image , sej sem pa tja si pa lahko malo privoščišuser posted image . Čaki a zdaj ta nov avto (če se ne motim MEGAN) prodajata?? Ali kakega drugega?

Ne ne mačkica,stari avto,polo classic.Ja imava pa megana karavana-sva zdej tko važna k se končno ne prevažava v 12 let starem avtu.Saj bi ga obdržala ampak nima klime,to je pa ful slabost,lani na morju je bla mala gotova če smo sred  dneva kam šli,moj punto  je pa enostavno premajhen.
Dej povej kako sta vidva zadovoljna,a imata citroena?Enoprostorca to vem k se spomnm slikce ene hot bejbe zravenuser posted image

A tist polo, ki si z njim prišla takrat na večerjo?? Ja mi2 sva za enkrat kr zadovoljna ja je pa Picasso, ej a ti se v LJ voziš v službo?

Lubica jst mam puntota,belega.Je pa podoben ime na hitr,še posebi če se neki ne spoznaš na avteuser posted image
Super da sta zadovoljna,da bi vama le dobro služiluser posted image user posted image user posted image
Ja se bom vozila do naslednje nosečnosti pol si mislim pa kje bližje iskat k najbrž z dvema frockoma pa tko dolga vožnja...Ne vem že za zdaj me skrbi kako bom vse to sfolgala ampak mislm da ne bo blema sej mi bo moj pomagal in varuška je tud ful fleksibilna kar se časa tiče.Nama je
že zdej rekla da bo Lara kakšno soboto tudi pri njej prespala,da bova midva lahko sama kam šlauser posted image user posted image user posted image

O avih pa res nimam pojmauser posted image

Ti imaš pa tudi kar daleč do Lj a ne?

Superca za pridno varuškouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
8.2.2009 12:31:40   
Anonimen

****, berem, da je bil vaš dopust proti vsem pričakovanjem navsezadnje čisto ok user posted image  Glavno, da ste se pobotali user posted image

Eno vprašanje imam, danes sem bila na pedikuri in me je tista hudičeva babnca zelo porezala v peto, da sem morala k dež. zdravniku po pomoč, saj krvavitve nisem mogla ustavit od 12:30h do 17h, da ne govorim sploh o bolečini, mi je dež. zdravnik rekel, da krvavim zato toliko ker je rana kar precej globokauser posted image , ampak zdaj pogledam ta debel povoj in mi je kri že kar čez prišlauser posted image , očitno se ta krvavitev še kar ne misli ustavituser posted image , a mislite da je v redu, da toliko krvi izgubimuser posted image . Aja pa BTW v vsakem primeru v ponedeljek kličem ODŠKODNINA D.O.O.user posted image user posted image

Kriza!!! Zdaj veš, zakaj imam jaz strah pred pedikerji user posted image  Še nikoli nisem bila in nimam nobene želje iti, raje sama strižem nohte in "šmirglam" odmrlo trdo kožo na petah... user posted image
Upam, da se ti krvavitev hitro ustavi user posted image user posted image user posted image

jaz imam tudi strah pred pedikerji, saj zato do zdaj še nisem bila, to mi je moj user posted image kupil darilni bon za roj. dan, no očitno je to moj zadnji obisk pri pedikerjihuser posted image user posted image

A lubi ti je to podaril,a si ga kej ujezila preden si šla,da jim je naročil naj bodo grobiuser posted image user posted image user posted image

mah sej vem, da je imel dober namen, sam vseeno jih je tudi on slišaluser posted image user posted image

O piz... kva sem se narežala,spet jih je pokasiraluser posted image user posted image user posted image

itakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
8.2.2009 12:52:13   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: sesil
ooo, špelin je tle.
user posted image za uspešen obisk pri tašči. 11-letnici si pa čisto prav povedala.

A greva stavit, da bi njena mami (če bi bila zraven - op.p.: je ni bilo, ker sta z mojim svakom ločena) že na veliko pisala na forum, da se vtikam v njeno brezmadežno vzgojo user posted image

Aja, tole vam moram povedat, pa če vesoljna Slovenija izve: svak je ob vozniški izpit in ga (preko 40 let starega osla) prevaža naokrog moj tast (njegov oče) , ki je star dobrih 65 let... Bruh!!!!!!! user posted image  Dedi se zdaj tudi vozi po svoji vnukinji, kadar ima njun oče stike z njima, da ju pelje k sebi, kjer se vrli gospodin izležava na kavču... user posted image

Naty*, videla ZS, ti odgovorim user posted image

****, jaz bi tudi fotke pogledala!!!

No comment o tehle tvojih sorodnikih. Imate pa res čudno familijo. Predvidevam, da je od tvojega moža. Res nimam besed.

Sami sebi se ne zdijo čudni user posted image , njim sem čudna jaz, ki nimam tolerance za njihove fore in občasno tudi kaj čisto direkt skomentiram user posted image  
Zato si upam javno pisat, ker že vedo iz prve roke (od mene), kaj si mislim o vsem skupaj in jih ne obiram za vogalom.

Imaš čisto vest. user posted image

Špelin@ čisto pravilno ravnašuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
8.2.2009 12:57:49   
Anitka
VID IN LUKAS VSE NAJBOLJŠE

user posted image

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
8.2.2009 12:59:36   
Anitka

Dobro jutro,

Nas pa včeraj ni bilo smo se šli kopat v Dolenjske t. in je blo zakon,tamala je tko nenormalno velik čofotala,da je bla skoz rdeča v obraz pa sam smeh je je bil.Prav užival smo

Ja supercauser posted image user posted image user posted image

Avto nam bo najbrž jutri uspelo prodat tko da bova z lubijem dobila dodatne finance za kuhinjo ki je še kar niuser posted image

Upam, da bo pa zdaj res  kmaluuser posted image

Uh alarm na polno

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
8.2.2009 13:00:11   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

user posted image

Pri vas tudi?

Sem kr tečna ratala...user posted image

To driskasto vreme naj gre v tri krasneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
8.2.2009 13:02:37   
Anitka

Za odtenek je bolje, ampak ji iz nosa kar teče gnojno, pa se dere, če ji nos obrišem, malo je hripava, zob je še vedno skrit. Čisto malo se ga vidi, ampak skozi pa ne pride. user posted image  Meni se to ne zdi več normalno.

Našemu tudi še ni predrluser posted image user posted image

Sem pa jezna ko user posted image , ker mi je sušilni nehal delat. Imam goro perila, pa ga ne morem posušit. Na tistem stojalu pa bo trajalo celo večnost, jaz imam pa kopalnico zasuto. user posted image

Ohjej to pa v tem vremenu sploh ni fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
8.2.2009 13:06:52   
Anitka

Pa ni blo prehudo, a ne?user posted image user posted image user posted image  

Zame ne, grem pa stavit, da sem danes marsikomu stopila na rep, ker me je user posted image  pred prihodom tja za brezveze spravil v slabo voljo in nisem bila razpoložena za hinavsko pretvarjanje, sem bila kar stara jaz user posted image
Najbolj me je razpenilo, ker svakova mlajša hčer (kmalu bo stara 11 let, je petošolka) "kao" ne je skorje od kruha in jo je poturila tastu, ki ima revež še polomljeno protezo... Sem malo zarobantila, ji potrkala na vest in je potem od naslednjega kosa skorjo lepo pojedla, drugi so pa debelo zijali user posted image user posted image

Nisi mogla iz svoje kože. user posted image  Taka velika punca bi pa ja lahko jedla skorjo. Če jo moj triletnik, bi jo pa 11 letna punca tudi lahko. marsikaj je odvisno od staršev.

Se strinjam z Barbawuser posted image user posted image

Sicer pa dober dan vsem skupajuser posted image

Kot sem včeraj napisala je Gal zaspal kar zgodaj in je tudi spal do pol devetih z vmesnimi prebujanji sevedauser posted image user posted image . Se je pa okrog enajstih zbudil s takim jokom, da sem rabila pol ure, da se je pomiriluser posted image in potem je lepo prespal do jutra na ta velki posteljiuser posted image .

Očke pa ima še danes kar fajn gnojneuser posted image user posted image

Stisni mal svojega mlekeca v učkeuser posted image

Bom probala še touser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
8.2.2009 14:14:59   
nia5
Hoj čvekice malo da se javim, včeraj ni šlo skoz, danes pa je tudi kr nekaj, trgovina, obisk, čiščenje.... No da povem da Nii zgornja enkica in se mi zdi za še dvojkica (nisem ziher, a je to sploh možnouser posted image ) ven rine in je boga ponoči, zdi se mi da je to krivec da tako težko zaspi (no vsaj upam user posted image ), Calpol in Cargel včeraj nista pomagala, tako da grem jurti po one homeopatske kroglice čez mejo, če bo kaki hasek. Drugače pa je glede na stanje zobekov čez dan pridna pupa. Vidim da niste bile kaj preveč aktivne, mogoče mi celo grata prebrat za nazaj user posted image
Aja, to sem še hotla povedat, da sem ji kupla ono mleko v prahu od Pomurskih lekarn in ga je pila ponoči user posted image , bomo še videli kako bo danes.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
8.2.2009 14:42:46   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Hoj čvekice malo da se javim, včeraj ni šlo skoz, danes pa je tudi kr nekaj, trgovina, obisk, čiščenje.... No da povem da Nii zgornja enkica in se mi zdi za še dvojkica (nisem ziher, a je to sploh možnouser posted image ) ven rine in je boga ponoči, zdi se mi da je to krivec da tako težko zaspi (no vsaj upam user posted image ), Calpol in Cargel včeraj nista pomagala, tako da grem jurti po one homeopatske kroglice čez mejo, če bo kaki hasek. Drugače pa je glede na stanje zobekov čez dan pridna pupa. Vidim da niste bile kaj preveč aktivne, mogoče mi celo grata prebrat za nazaj user posted image
Aja, to sem še hotla povedat, da sem ji kupla ono mleko v prahu od Pomurskih lekarn in ga je pila ponoči user posted image , bomo še videli kako bo danes.

Jaz sem slišala za ene homeopatske kroglice, samo nimam pojma kakšne. Bi jaz tudi nujno kaj rabila, kar bi lajšalo te bolečine pri izraščanju zob.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
8.2.2009 14:49:23   
barbaw

Ona plazi, stoji, hodi s pomočjo, .....

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
8.2.2009 15:05:58   
katy82

Ona plazi, stoji, hodi s pomočjo, .....

UFFFFFFFFFFFF na polno zaposlena torejuser posted image ,ko bi vsaj shodila enkrat a ne?Sam pol bo treba pa lovit male lumpeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
8.2.2009 15:07:36   
katy82

O avih pa res nimam pojmauser posted image

Ti imaš pa tudi kar daleč do Lj a ne?

Superca za pridno varuškouser posted image user posted image user posted image user posted image

Do LJ imam okol 85 km,kr dost za vsak dan v službouser posted image

Varuška pa res upam da bo tko zakon kot kaže,vsaj to če male že cel dan vidla ne bomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
8.2.2009 15:32:23   
Soncnica Sandra ***
no, mi smo po kosilu, smo pospravili, in kraljujemo v dnevni... in sem mogla priti malce na RR pokukat kaj kej ženske pravijo user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
8.2.2009 15:33:55   
Soncnica Sandra ***

Nogo v luft, pa fajn bi bilo če bi si previla rano, če ne pa boš mogla mehčat s fiziološko, da bo šel povoj dol, da se ti ne bo krasta strgala z gazo.
Tisti user posted image  babji bi pa jaz ...... A je to prvič delala ali kaj, da ni znala prav naredit?

Se podpišem pod besede moje predhodnice.

Delala je neka vajenka, mislim da več kot 17 let nimauser posted image , pravi da je direkt iz šoleuser posted image , saj punci je bilo fuul hudo, se mi je kar naprej opravičevala, samo raz...pizdil me je, ko me je nekaj zabolelo in mi je trdila, da me je samo malo opraskala, pa me najprej res ni bolelo, samo čez kakih 10 min me je začelo na fuuul boleti, in sem valda pogledala kaj dogaja, in sem vidla lužo krvi pod stolomuser posted image user posted image user posted image , je rekla da je to čisto normalnouser posted image user posted image user posted image ufffff jeza me še kar drži

ojoj a rekla ti je, da te je sam mal opraskala user posted image  pa kaj je mislila, da ne boš videla, da je mlaka krvi pod tabo al kako?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
8.2.2009 15:37:30   
Soncnica Sandra ***

user posted image

Pri vas tudi?

Jaz nisem tečna zaradi dežja, ampak me pa skrbi zaradi naše nikakve fasade.

sej res, kako kej pri vas?
jer najbrž kriza, ker je toliko vlage, pa ta user posted image  dež še kar pada in pada user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
8.2.2009 15:49:02   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

VSE NAJBOLJŠE VIDU (od Hijence) ZA DOPOLNJENIH 9.MESECEV!!!!
user posted image

PRAV TAKO PA TUDI LUKASU (od T*i*A*r*E):
user posted image

tudi od najuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
8.2.2009 15:49:51   
tilči

no, mi smo po kosilu, smo pospravili, in kraljujemo v dnevni... in sem mogla priti malce na RR pokukat kaj kej ženske pravijo user posted image

Ojla! A si se kaj spočila?user posted image
 Jaz pa ravno kuham hrenovke za mojega lakotnika.Je glihkar jedel kruh in sir,pa še nima dovoljuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
8.2.2009 15:49:54   
mafi

user posted image

Pri vas tudi?

enakouser posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
8.2.2009 15:51:21   
mafi

Dobro jutro,

Nas pa včeraj ni bilo smo se šli kopat v Dolenjske t. in je blo zakon,tamala je tko nenormalno velik čofotala,da je bla skoz rdeča v obraz pa sam smeh je je bil.Prav užival smo

Avto nam bo najbrž jutri uspelo prodat tko da bova z lubijem dobila dodatne finance za kuhinjo ki je še kar niuser posted image

Uh alarm na polno

user posted image user posted image user posted image user posted image za čofotanje

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
8.2.2009 15:53:25   
Soncnica Sandra ***

BARBAW: upam, da je sedaj bolje ko ste doma in ne bo več tega vreščanja. Tudi pri nas je bilo nekaj zadnjih dni in predvsem noči zelo pestrih, zato danes komaj čakam da gre Mančita spat, da se vležem zraven in malce zaspi, pol pa tudi če bo to za čas južne..... ma boli me še za južno, jz se morem tudi naspat

Za odtenek je bolje, ampak ji iz nosa kar teče gnojno, pa se dere, če ji nos obrišem, malo je hripava, zob je še vedno skrit. Čisto malo se ga vidi, ampak skozi pa ne pride. user posted image  Meni se to ne zdi več normalno.

Jaz bi tudi najraje rekla klinc gleda vse skupaj pa ne morem. Če bi imela eneg otroka, bi se zdaj vlegla, ker sem Majo pospravila spat.

Sem pa jezna ko user posted image , ker mi je sušilni nehal delat. Imam goro perila, pa ga ne morem posušit. Na tistem stojalu pa bo trajalo celo večnost, jaz imam pa kopalnico zasuto. user posted image

Tudi naša ma že ful časa zatečeno zgornjo čeljust in izgleda kot da bi mogli 4 zobki priti ven, ampak jih še kar ni. Pa tudi tako fajn dretje smo imeli par noči, da je bilo tudi kar pestro.

No naj te potolažim, da tudi jaz nisem nič spala danes dopoldan, ker smo dobili obiske, Je prišla moja teta in od Mance krstni boter in je šlo moje spanje po gobe. SEm pa rekla, da zvečer ko Manca zaspi, da grem takoj za njo v posteljo. tako da samo upam, da ne bo ura 10 ali pa več ko bo zaspala.

A stroj ti je pa čisto nehal delat? user posted image  kaj ga maš slučajno še v garanciji ali pa kakega poznanega ko pospravlja stroje?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
8.2.2009 15:55:39   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ojla! A si se kaj spočila?user posted image
 Jaz pa ravno kuham hrenovke za mojega lakotnika.Je glihkar jedel kruh in sir,pa še nima dovoljuser posted image

eh klinac, smo dobili ob 10ih obiske (ravno ko je Manca zaspala) in so bili tu do 12.15. ko so pa šli, se je pa Mančita zbudila, tako da ni bilo nič kruha iz te mokeuser posted image

a tvoj lakotnik pa praviš, da bi kar naprej jedel. ma jaz pravim, da dokler bodo jedli bojo zdravi user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?