Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Eno vprašanje imam, danes sem bila na pedikuri in me je tista hudičeva babnca zelo porezala v peto, da sem morala k dež. zdravniku po pomoč, saj krvavitve nisem mogla ustavit od 12:30h do 17h, da ne govorim sploh o bolečini, mi je dež. zdravnik rekel, da krvavim zato toliko ker je rana kar precej globoka , ampak zdaj pogledam ta debel povoj in mi je kri že kar čez prišla , očitno se ta krvavitev še kar ne misli ustavit , a mislite da je v redu, da toliko krvi izgubim . Aja pa BTW v vsakem primeru v ponedeljek kličem ODŠKODNINA D.O.O. Nogo v luft, pa fajn bi bilo če bi si previla rano, če ne pa boš mogla mehčat s fiziološko, da bo šel povoj dol, da se ti ne bo krasta strgala z gazo. Tisti babji bi pa jaz ...... A je to prvič delala ali kaj, da ni znala prav naredit? Se podpišem pod besede moje predhodnice. Delala je neka vajenka, mislim da več kot 17 let nima , pravi da je direkt iz šole , saj punci je bilo fuul hudo, se mi je kar naprej opravičevala, samo raz...pizdil me je, ko me je nekaj zabolelo in mi je trdila, da me je samo malo opraskala, pa me najprej res ni bolelo, samo čez kakih 10 min me je začelo na fuuul boleti, in sem valda pogledala kaj dogaja, in sem vidla lužo krvi pod stolom , je rekla da je to čisto normalno ufffff jeza me še kar drži ojoj a rekla ti je, da te je sam mal opraskala pa kaj je mislila, da ne boš videla, da je mlaka krvi pod tabo al kako?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|