Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 22:41:39
|
|
|
|
špelin@
|
ok, dovolj sem se skašljala Žal mi ful tega leži na duši, ker se ves svet tašče in tasta vrti okrog tega sina in njegovih otrok (od njegove ločitve naprej, prej je bilo drugače), mi smo bolj k***** od ovce in me boli, ker je mojemu dostikrat hudo, ko ga lastna starša sploh ne šljivita Jezus, iskreno upam, da jaz ne bom nikoli delala takih razlik med mojimi otroki!!! Grem zdaj pod tuš in spat, dokler bo Gregor dovolil Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 22:43:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, dovolj sem se skašljala Žal mi ful tega leži na duši, ker se ves svet tašče in tasta vrti okrog tega sina in njegovih otrok (od njegove ločitve naprej, prej je bilo drugače), mi smo bolj k***** od ovce in me boli, ker je mojemu dostikrat hudo, ko ga lastna starša sploh ne šljivita Jezus, iskreno upam, da jaz ne bom nikoli delala takih razlik med mojimi otroki!!! Grem zdaj pod tuš in spat, dokler bo Gregor dovolil Mirno nočko vsem nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 22:44:41
|
|
|
|
mafi
|
nč vidim da ste dons full zgovorne grem pa mal še pred Tv . nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 22:46:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@: kako je kej Gregi in njegovo spanje?? Povprečno gledano bolje, ker je zdaj v 9 dneh samo eno noč neutolažljivo vreščal. Se pa še vedno kar naprej zbuja za sok in dudko - nekako ne more dlje kot 2 uri trdno spati, potem ga ene 3 ure na 10 minut sračka, nato spet spi 1-2 uri itd. Začaran krog, Ampak vsaj vrešči ne, naj tako ostane Evo, zdaj res grem pod tuš - če se Gregi prej ne začne dret, ker že nekaj stoka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 22:50:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@: kako je kej Gregi in njegovo spanje?? Povprečno gledano bolje, ker je zdaj v 9 dneh samo eno noč neutolažljivo vreščal. Se pa še vedno kar naprej zbuja za sok in dudko - nekako ne more dlje kot 2 uri trdno spati, potem ga ene 3 ure na 10 minut sračka, nato spet spi 1-2 uri itd. Začaran krog, Ampak vsaj vrešči ne, naj tako ostane Evo, zdaj res grem pod tuš - če se Gregi prej ne začne dret, ker že nekaj stoka Upam, da vam tole mine čimprej. Meni se je tudi mešalo v toplicah, ko je vreščala, pa je nisem mogla nikakor potolažit. Sem mogla babnco nosit okrog in raje ne bi omenjala svojega škripca v zapestju. za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 22:50:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, dovolj sem se skašljala Žal mi ful tega leži na duši, ker se ves svet tašče in tasta vrti okrog tega sina in njegovih otrok (od njegove ločitve naprej, prej je bilo drugače), mi smo bolj k***** od ovce in me boli, ker je mojemu dostikrat hudo, ko ga lastna starša sploh ne šljivita Jezus, iskreno upam, da jaz ne bom nikoli delala takih razlik med mojimi otroki!!! Grem zdaj pod tuš in spat, dokler bo Gregor dovolil Mirno nočko vsem Zgleda, da morajo biti otroci zavoženi, da se jim starši posvečajo. v mariskateri družini je žal tako. Tudi jaz upam, da ne bom delala razlike med otrokoma. trenutno je ne. Smo pa starši taki, da se posvečamo več tistemu, ki nas rabi in za drugega enostavno mislimo, da nas ne rabi. Ampak to sploh ni res. Zato pa jaz Jako kljub temu,d a me včasih ne rabi, pocrkljam kar tako in ga stisnem k sebi, polubčkam, ..... Da ve, da ga imam rada.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 22:51:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi nč vidim da ste dons full zgovorne grem pa mal še pred Tv . nočko jaz bom še malo brala potem pa grem spat Nekaj mi ga danes sušilni sračka. NIKOLI VEČ EN KUPIM NIČ OD GORENJA. Ja, derem se.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 23:15:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: še dobro, da nisi gesla pozabila Tole pa moram skomentirat, pa če glih je bilo 5 dni nazaj napisano. Imam RR med priljubljenimi in sem prijavljena. Geslo pa sploh ne vem, če bi se spomnila, če bi mogla vpisovat. Smo imeli mojega notebooka s seboj in od enega strička opremo, ki laufa preko Mobitela za neomejen internet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 23:15:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: še dobro, da nisi gesla pozabila sej po mojem ma laptopa s sabo in ima kar stalno prijavo Pridna, sedi 5.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 23:17:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: še dobro, da nisi gesla pozabila sej po mojem ma laptopa s sabo in ima kar stalno prijavo Pridna, sedi 5.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 23:17:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
lahko noč
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 6:37:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
dobro jutro evo prvi na raport. spanje: zaspala ob 20ih, bujenje ob 22.30 in 2.00, drugače pa od 2h naprej jamranje in stokanje ter pred 6.00 čisto auf, jaz pa kot zombij nos: trenutno je bolje, ni več take poplave, tako da upam, da bo danes bolje vreme: za en K*** ker ful dež naliva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 6:41:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@: kako je kej Gregi in njegovo spanje?? Povprečno gledano bolje, ker je zdaj v 9 dneh samo eno noč neutolažljivo vreščal. Se pa še vedno kar naprej zbuja za sok in dudko - nekako ne more dlje kot 2 uri trdno spati, potem ga ene 3 ure na 10 minut sračka, nato spet spi 1-2 uri itd. Začaran krog, Ampak vsaj vrešči ne, naj tako ostane Evo, zdaj res grem pod tuš - če se Gregi prej ne začne dret, ker že nekaj stoka Upam, da vam tole mine čimprej. Meni se je tudi mešalo v toplicah, ko je vreščala, pa je nisem mogla nikakor potolažit. Sem mogla babnco nosit okrog in raje ne bi omenjala svojega škripca v zapestju. za spanje ŠPELIN: me veseli, da je generalno gledano pri vas boljše glede spanja BARBAW: upam, da je sedaj bolje ko ste doma in ne bo več tega vreščanja. Tudi pri nas je bilo nekaj zadnjih dni in predvsem noči zelo pestrih, zato danes komaj čakam da gre Mančita spat, da se vležem zraven in malce zaspi, pol pa tudi če bo to za čas južne..... ma boli me še za južno, jz se morem tudi naspat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 6:43:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, dovolj sem se skašljala Žal mi ful tega leži na duši, ker se ves svet tašče in tasta vrti okrog tega sina in njegovih otrok (od njegove ločitve naprej, prej je bilo drugače), mi smo bolj k***** od ovce in me boli, ker je mojemu dostikrat hudo, ko ga lastna starša sploh ne šljivita Jezus, iskreno upam, da jaz ne bom nikoli delala takih razlik med mojimi otroki!!! Grem zdaj pod tuš in spat, dokler bo Gregor dovolil Mirno nočko vsem ti pa mislim, da si ena zlata mamica, ki vem, da ne boš delala razlik med svojimi sončki!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 8:26:13
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spanje ,le Tilen se najesti ne more,tako da je 3x jedel ponoči.Že prinaša notri Je pa sedaj še staknil drisko Vreme je pa res za en k...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 8:27:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, dovolj sem se skašljala Žal mi ful tega leži na duši, ker se ves svet tašče in tasta vrti okrog tega sina in njegovih otrok (od njegove ločitve naprej, prej je bilo drugače), mi smo bolj k***** od ovce in me boli, ker je mojemu dostikrat hudo, ko ga lastna starša sploh ne šljivita Jezus, iskreno upam, da jaz ne bom nikoli delala takih razlik med mojimi otroki!!! Grem zdaj pod tuš in spat, dokler bo Gregor dovolil Mirno nočko vsem ti pa mislim, da si ena zlata mamica, ki vem, da ne boš delala razlik med svojimi sončki!!!! Tole pa podpišem.Glede na to,kako vsaki od nas nameniš kakšno besedo,verjamem,da tudi pri otrocih ne delaš razlike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 8:29:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** dobro jutro evo prvi na raport. spanje: zaspala ob 20ih, bujenje ob 22.30 in 2.00, drugače pa od 2h naprej jamranje in stokanje ter pred 6.00 čisto auf, jaz pa kot zombij Probaj se naspati čez dan nos: trenutno je bolje, ni več take poplave, tako da upam, da bo danes bolje vreme: za en K*** ker ful dež naliva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 8:34:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Dobro jutro tudi v vaš konec Spanje ,le Tilen se najesti ne more,tako da je 3x jedel ponoči.Že prinaša notri Super za spanje. A mi poveš recept . Opa, maš pa lakotnika doma, da ponoči toliko popapca Je pa sedaj še staknil drisko Ojoj, pri vas je tudi non stop nekdo bolan Vreme je pa res za en k... Se popolnoma strinjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 8:35:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, dovolj sem se skašljala Žal mi ful tega leži na duši, ker se ves svet tašče in tasta vrti okrog tega sina in njegovih otrok (od njegove ločitve naprej, prej je bilo drugače), mi smo bolj k***** od ovce in me boli, ker je mojemu dostikrat hudo, ko ga lastna starša sploh ne šljivita Jezus, iskreno upam, da jaz ne bom nikoli delala takih razlik med mojimi otroki!!! Grem zdaj pod tuš in spat, dokler bo Gregor dovolil Mirno nočko vsem ti pa mislim, da si ena zlata mamica, ki vem, da ne boš delala razlik med svojimi sončki!!!! Tole pa podpišem.Glede na to,kako vsaki od nas nameniš kakšno besedo,verjamem,da tudi pri otrocih ne delaš razlike TE besede od Tilči pa so čisto resnične!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 8:36:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** dobro jutro evo prvi na raport. spanje: zaspala ob 20ih, bujenje ob 22.30 in 2.00, drugače pa od 2h naprej jamranje in stokanje ter pred 6.00 čisto auf, jaz pa kot zombij Probaj se naspati čez dan nos: trenutno je bolje, ni več take poplave, tako da upam, da bo danes bolje vreme: za en K*** ker ful dež naliva Tudi jaz upam, da se bo dalo kaj napat čez dan. Zdele je Manca šla dol z mojo mami, pol čez kako uro bo šla pa spat, pa upam, da jz tud za njo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 8:41:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
VSE NAJBOLJŠE VIDU (od Hijence) ZA DOPOLNJENIH 9.MESECEV!!!! PRAV TAKO PA TUDI LUKASU (od T*i*A*r*E):
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 8:51:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a si ti čisto voljo zgubila????? Včeraj sem šla spat že ob 21.30h, porihtat sem mogla še sosedova otroka, ki sta spala pri nas. SPala sem včeraj le 4 ure in sem mogla nadoknadit. Je pa tako, da ko sem gor nobene ni in potem se ne morem sama s seboj pogovarjat. Bi pa rada malo v živo čvekala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 8:52:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** VSE NAJBOLJŠE VIDU (od Hijence) ZA DOPOLNJENIH 9.MESECEV!!!! PRAV TAKO PA TUDI LUKASU (od T*i*A*r*E): Tudi od nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 9:03:52
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a si ti čisto voljo zgubila????? Včeraj sem šla spat že ob 21.30h, porihtat sem mogla še sosedova otroka, ki sta spala pri nas. SPala sem včeraj le 4 ure in sem mogla nadoknadit. Je pa tako, da ko sem gor nobene ni in potem se ne morem sama s seboj pogovarjat. Bi pa rada malo v živo čvekala jaz bi tudi v živo! kdaj pa kje, sam reč! a prideš kej v medvode?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 9:40:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a si ti čisto voljo zgubila????? Včeraj sem šla spat že ob 21.30h, porihtat sem mogla še sosedova otroka, ki sta spala pri nas. SPala sem včeraj le 4 ure in sem mogla nadoknadit. Je pa tako, da ko sem gor nobene ni in potem se ne morem sama s seboj pogovarjat. Bi pa rada malo v živo čvekala jaz bi tudi v živo! kdaj pa kje, sam reč! a prideš kej v medvode? Ja v torek grem v službo, samo šele okoli 12h. Bom pa mela čas šele okoli 14.30h, ko bom čakala Asjo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?