|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
8.2.2009 9:44:26   
Čmrlika
Dobro jutro!

Ma kolko je za brat, pa itak...če je Barbaw pol naklofala user posted image , je zgleda nazaj za polni delovni čas...user posted image

Midve sva spet samw, ati je šel tudi danes smučkat. user posted image

Zakaj ste me tak napadle včeraj, kaj je barbaw mislila...user posted image  brtca al pa sestrico...jaz se msi pač drugače predstavljala...user posted image  ... moje stališče pa poznate..tako da ne vem zakaj  ...user posted image

Eh....

Videk vse najboljše zauser posted image mesecev ti želiva s Tajo! user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
8.2.2009 9:49:36   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

VSE NAJBOLJŠE VIDU (od Hijence) ZA DOPOLNJENIH 9.MESECEV!!!!
user posted image

PRAV TAKO PA TUDI LUKASU (od T*i*A*r*E):
user posted image

Čestitke tudi od naju z Larouser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
8.2.2009 9:52:59   
katy82
Dobro jutro,

Nas pa včeraj ni bilo smo se šli kopat v Dolenjske t. in je blo zakon,tamala je tko nenormalno velik čofotala,da je bla skoz rdeča v obraz pa sam smeh je je bil.Prav užival smo

Avto nam bo najbrž jutri uspelo prodat tko da bova z lubijem dobila dodatne finance za kuhinjo ki je še kar niuser posted image

Uh alarm na polno

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
8.2.2009 9:59:09   
Čmrlika
user posted image

Pri vas tudi?

Sem kr tečna ratala...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
8.2.2009 9:59:15   
Čmrlika

oj, oj

vidim, da danes majske mamice nismo kej preveč zgovorne user posted image
no sej človek razume, da ni skoz čas sam za RR,ane?

pri nas še skoz čistimo nosek, tako da kar skoz plenico nosimo za Manco za vsak slučaj, če robčka ni pri roki user posted image

porodni dan.....hmmmm..... sej je šlo kar hitro, sam bolelo je pa eno uro KOT HUDIČ user posted image

kje se pa da pogledat naš čvek v pričakovanju user posted image user posted image user posted image

jaz imam tiste dneve, v pričakovanju med priljubljenimi...mi je tak fajn brat...user posted image  ker je bla res lepa pozitivna izkušnja brez težav...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2655
8.2.2009 9:59:22   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

čmrlika mislim da te je vprašala če Taja ne bo dobila družbe v prihodnosti? user posted image
a boste potem novega kupili?

še enkrat, moje najino staišče, NE! user posted image  

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
8.2.2009 10:03:03   
jana81

user posted image

user posted image

tudi od naju 

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2657
8.2.2009 10:03:04   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dobro jutro!

Ma kolko je za brat, pa itak...če je Barbaw pol naklofala user posted image , je zgleda nazaj za polni delovni čas...user posted image

Zakaj ste me tak napadle včeraj, kaj je barbaw mislila...user posted image  brtca al pa sestrico...jaz se msi pač drugače predstavljala...user posted image  ... moje stališče pa poznate..tako da ne vem zakaj  ...user posted image

Eh....

Videk vse najboljše zauser posted image mesecev ti želiva s Tajo! user posted image user posted image user posted image

jst sem te mal hecala, ker si se tako spretno izognala vprašanju...upam da nisi zamerila,...ni bilo slabo mišljeno

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
8.2.2009 10:03:21   
jana81

user posted image

Pri vas tudi?

ja tudi, pa tak dober namen smo imeli it na sprehod.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
8.2.2009 10:06:15   
Čmrlika
Barbaw... a ti meni namerno ne odgovarjaš...user posted image si rekla da si brala za nazaj...pa mene spregledaš al  nočeš klepetat več z mano...user posted image -user posted image user posted image user posted image sem spraševala , pisala za izpuščaj, če ga Maja še ima...pa na temo mojga bodočega priimka?user posted image user posted image
Me pikneš, pol pa jaz nazaj, pa ni odgovora user posted image  daj se malo še meni posveti...user posted image

Grem še eno kavo spit...pa evo še vam....

user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 8.2.2009 10:07:28 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
8.2.2009 10:10:04   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro!

Eh....

jst sem te mal hecala, ker si se tako spretno izognala vprašanju...upam da nisi zamerila,...ni bilo slabo mišljeno

ja vem, saj ni nič blo narobe...user posted image  sem pa zdaj vidla da mi ni prilmalo enih smilejev...ki bi več povedli user posted image user posted image user posted image

Nimamo pa res kje tega skladiščit...pa tud če bo kdaj,še user posted image  zaenkrat res ni v planu..bomo drugega nabavli, ker je res preveč vsega že zdajuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 8.2.2009 10:14:52 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
8.2.2009 10:26:15   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Dobro jutro,

Nas pa včeraj ni bilo smo se šli kopat v Dolenjske t. in je blo zakon,tamala je tko nenormalno velik čofotala,da je bla skoz rdeča v obraz pa sam smeh je je bil.Prav užival smo

Super! user posted image  user posted image  user posted image  kak so lušni, ko tak čofotajo, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
8.2.2009 10:29:41   
barbaw

BARBAW: upam, da je sedaj bolje ko ste doma in ne bo več tega vreščanja. Tudi pri nas je bilo nekaj zadnjih dni in predvsem noči zelo pestrih, zato danes komaj čakam da gre Mančita spat, da se vležem zraven in malce zaspi, pol pa tudi če bo to za čas južne..... ma boli me še za južno, jz se morem tudi naspat

Za odtenek je bolje, ampak ji iz nosa kar teče gnojno, pa se dere, če ji nos obrišem, malo je hripava, zob je še vedno skrit. Čisto malo se ga vidi, ampak skozi pa ne pride. user posted image  Meni se to ne zdi več normalno.

Jaz bi tudi najraje rekla klinc gleda vse skupaj pa ne morem. Če bi imela eneg otroka, bi se zdaj vlegla, ker sem Majo pospravila spat.

Sem pa jezna ko user posted image , ker mi je sušilni nehal delat. Imam goro perila, pa ga ne morem posušit. Na tistem stojalu pa bo trajalo celo večnost, jaz imam pa kopalnico zasuto. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2663
8.2.2009 10:29:44   
barbaw

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2664
8.2.2009 10:29:50   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella a si ti čisto voljo zgubila?????

Včeraj sem šla spat že ob 21.30h, porihtat sem mogla še sosedova otroka, ki sta spala pri nas. SPala sem včeraj le 4 ure in sem mogla nadoknadit.
Je pa tako, da ko sem gor nobene ni in potem se ne morem sama s seboj pogovarjat. Bi pa rada malo v živo čvekalauser posted image

Aja, to sem pa zamudila, da se nisi naspala.
Za čvek se pa je treba zmenit pa bo.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
8.2.2009 10:29:53   
barbaw

Dobro jutro!

Eh....

Jaz nisem vedela, da bi ti še počakala en čas, pa tvoj tudi. Samo glej, da ne bosta predolgo čakala. Za kakšno drugo stališče pa ne vem. user posted image

Glede polnega delovnega časa pa se ne boj, ker poleg Maje ne bom mogla več toliko viset tukaj. Se je gdč. odločila, da bo ona kar sama stala brez opore in probala hodit, tako da mi je odklenkalo. Ko smo prišli včeraj domov je ona kar naenkrat vse obvladala. Zdaj pa je ne smem spustit izpred oči, ker se vstane na najmanjši kocki, če je treba.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
8.2.2009 10:29:56   
barbaw

user posted image

Pri vas tudi?

Jaz nisem tečna zaradi dežja, ampak me pa skrbi zaradi naše nikakve fasade.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
8.2.2009 10:30:01   
barbaw

Barbaw... a ti meni namerno ne odgovarjaš...user posted image si rekla da si brala za nazaj...pa mene spregledaš al  nočeš klepetat več z mano...user posted image -user posted image user posted image user posted image sem spraševala , pisala za izpuščaj, če ga Maja še ima...pa na temo mojga bodočega priimka?user posted image user posted image
Me pikneš, pol pa jaz nazaj, pa ni odgovora user posted image  daj se malo še meni posveti...user posted image

Grem še eno kavo spit...pa evo še vam....

Nisem videla posta. user posted image  Nisem ga prebrala, ker nisem šla vse natančno brat.
Mi boš mogla malo bolj podrobno napisat, ker se ne spomnim več. user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
8.2.2009 10:30:45   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Dobro jutro,

Avto nam bo najbrž jutri uspelo prodat tko da bova z lubijem dobila dodatne finance za kuhinjo ki je še kar niuser posted image

Uh alarm na polno

user posted image user posted image user posted image  za kopanje

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
8.2.2009 10:40:22   
Čmrlika

Čmrlika ne vem, če ti je katera napisala, ampak priimek lahko spremeniš brez poroke. user posted image

user posted image user posted image user posted image
zdaj pa tole ne razumem....user posted image  a si sklepala, da se mi gre za priimek samo,al kaj? user posted image
se ne spomnim, na kateri post to leti...daj razloži...

aja pa vem, da si lahko spremenim priimek, samo to ni moja želja...če kdo ve, pol vem jaz-------- moja sestra si ga je v njegovega pred več kot 15 leti.

in tole je drugi...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
8.2.2009 10:40:29   
Čmrlika

Barbaw...a Maja ma še vedno plenični izpuščaj? kaj se je zdaj tam pojavil...no, verjetno veš, kak bi naj zgledla...no, jaz sem pri Taji prvo pomislila da je p.izpuščaj...pa pustla samo mazala...čez dva dni pa...je pa jokala eno noč ko šoja, pa sem zobke krivila dokler nisem zjutraj plenice gor odprla...in pol borbe  da smo pozdravli, ker ni bla klasika...

to je eno...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
8.2.2009 10:41:04   
Čmrlika
Ups, sem v napačnem vrstnem redu potrdila...user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
8.2.2009 10:46:39   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dobro jutro!

Eh....

Jaz nisem vedela, da bi ti še počakala en čas, pa tvoj tudi. Samo glej, da ne bosta predolgo čakala. Za kakšno drugo stališče pa ne vem. user posted image

Glede polnega delovnega časa pa se ne boj, ker poleg Maje ne bom mogla več toliko viset tukaj. Se je gdč. odločila, da bo ona kar sama stala brez opore in probala hodit, tako da mi je odklenkalo. Ko smo prišli včeraj domov je ona kar naenkrat vse obvladala. Zdaj pa je ne smem spustit izpred oči, ker se vstane na najmanjši kocki, če je treba.

Madona resni odogvori danes . user posted image  Ni panike,  sem se izognila, pa malo na drugo struno zabrenkala... Aja, od nekdaj pravim tu gor,...da pri nas zaenkrat še ne bo drugega user posted image , pa mogoče sploh ne...ne vem...drugo stališče,pa tud je v tej smeri...premale razlike si ne želim...user posted image  

Pa oprosti, če si kot slabo razumela da si dost klofala včeraj...nisem nič slabega mislila...user posted image  Takoj se je vidlo da si nazaj, to je blo lepo mišljeno.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
8.2.2009 10:53:08   
barbaw

Čmrlika ne vem, če ti je katera napisala, ampak priimek lahko spremeniš brez poroke. user posted image

user posted image user posted image user posted image
zdaj pa tole ne razumem....user posted image  a si sklepala, da se mi gre za priimek samo,al kaj? user posted image
se ne spomnim, na kateri post to leti...daj razloži...

aja pa vem, da si lahko spremenim priimek, samo to ni moja želja...če kdo ve, pol vem jaz-------- moja sestra si ga je v njegovega pred več kot 15 leti.

in tole je drugi...

V enem postu si napisala, da ti je smotano, ker nimaš istega priimka kot tvoj in Taja. Jaz ga tudi nimam, ampak me ne moti toliko, pa ne morem si privoščit poroke. Ker, če bi se ženla, bi rada imela konkretno poroko. Tako samo na uradu pa mi je brezveze, ker ga imam rada s prstanom ali brez.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
8.2.2009 10:53:10   
barbaw

Barbaw...a Maja ma še vedno plenični izpuščaj? kaj se je zdaj tam pojavil...no, verjetno veš, kak bi naj zgledla...no, jaz sem pri Taji prvo pomislila da je p.izpuščaj...pa pustla samo mazala...čez dva dni pa...je pa jokala eno noč ko šoja, pa sem zobke krivila dokler nisem zjutraj plenice gor odprla...in pol borbe  da smo pozdravli, ker ni bla klasika...

to je eno...

Plenični izpuščaj je dobila že doma zaradi Tuševih papmpersk, ki jih je prinesel božiček. Ful sem mazala pa je šlo na boljše, ni pa se še čisto pozdravilo, ker je imela mokro rit od kopanja. Zdaj gre Hb na boljše, pa še eno kremo sem kupila od Nivee, ki ji bolj pomaga kot praška pasta.
Zobe pa lahko krivim, ker grize dudo, ne pusti mazat dlesni, vidi se konica zobka ampak ne pride skozi. V glavnem zobke dobiva, ne vem pa zakaj rabi tako dolgo. user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?