Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 9:44:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro! Ma kolko je za brat, pa itak...če je Barbaw pol naklofala , je zgleda nazaj za polni delovni čas... Midve sva spet samw, ati je šel tudi danes smučkat. Zakaj ste me tak napadle včeraj, kaj je barbaw mislila... brtca al pa sestrico...jaz se msi pač drugače predstavljala... ... moje stališče pa poznate..tako da ne vem zakaj ... Eh.... Videk vse najboljše za mesecev ti želiva s Tajo!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 9:49:36
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** VSE NAJBOLJŠE VIDU (od Hijence) ZA DOPOLNJENIH 9.MESECEV!!!! PRAV TAKO PA TUDI LUKASU (od T*i*A*r*E): Čestitke tudi od naju z Laro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 9:52:59
|
|
|
|
katy82
|
Dobro jutro, Nas pa včeraj ni bilo smo se šli kopat v Dolenjske t. in je blo zakon,tamala je tko nenormalno velik čofotala,da je bla skoz rdeča v obraz pa sam smeh je je bil.Prav užival smo Avto nam bo najbrž jutri uspelo prodat tko da bova z lubijem dobila dodatne finance za kuhinjo ki je še kar ni Uh alarm na polno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 9:59:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
Pri vas tudi? Sem kr tečna ratala...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 9:59:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** oj, oj vidim, da danes majske mamice nismo kej preveč zgovorne no sej človek razume, da ni skoz čas sam za RR,ane? pri nas še skoz čistimo nosek, tako da kar skoz plenico nosimo za Manco za vsak slučaj, če robčka ni pri roki porodni dan.....hmmmm..... sej je šlo kar hitro, sam bolelo je pa eno uro KOT HUDIČ kje se pa da pogledat naš čvek v pričakovanju jaz imam tiste dneve, v pričakovanju med priljubljenimi...mi je tak fajn brat... ker je bla res lepa pozitivna izkušnja brez težav...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 9:59:22
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čmrlika mislim da te je vprašala če Taja ne bo dobila družbe v prihodnosti? a boste potem novega kupili? še enkrat, moje najino staišče, NE!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:03:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** VSE NAJBOLJŠE VIDU (od Hijence) ZA DOPOLNJENIH 9.MESECEV!!!! PRAV TAKO PA TUDI LUKASU (od T*i*A*r*E): tudi od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:03:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Ma kolko je za brat, pa itak...če je Barbaw pol naklofala , je zgleda nazaj za polni delovni čas... Midve sva spet samw, ati je šel tudi danes smučkat. Zakaj ste me tak napadle včeraj, kaj je barbaw mislila... brtca al pa sestrico...jaz se msi pač drugače predstavljala... ... moje stališče pa poznate..tako da ne vem zakaj ... Eh.... Videk vse najboljše za mesecev ti želiva s Tajo! jst sem te mal hecala, ker si se tako spretno izognala vprašanju...upam da nisi zamerila,...ni bilo slabo mišljeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:03:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pri vas tudi? Sem kr tečna ratala... ja tudi, pa tak dober namen smo imeli it na sprehod.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:06:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
Barbaw... a ti meni namerno ne odgovarjaš... si rekla da si brala za nazaj...pa mene spregledaš al nočeš klepetat več z mano... - sem spraševala , pisala za izpuščaj, če ga Maja še ima...pa na temo mojga bodočega priimka? Me pikneš, pol pa jaz nazaj, pa ni odgovora daj se malo še meni posveti... Grem še eno kavo spit...pa evo še vam....
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 8.2.2009 10:07:28 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:10:04
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Ma kolko je za brat, pa itak...če je Barbaw pol naklofala , je zgleda nazaj za polni delovni čas... Midve sva spet samw, ati je šel tudi danes smučkat. Zakaj ste me tak napadle včeraj, kaj je barbaw mislila... brtca al pa sestrico...jaz se msi pač drugače predstavljala... ... moje stališče pa poznate..tako da ne vem zakaj ... Eh.... Videk vse najboljše za mesecev ti želiva s Tajo! jst sem te mal hecala, ker si se tako spretno izognala vprašanju...upam da nisi zamerila,...ni bilo slabo mišljeno ja vem, saj ni nič blo narobe... sem pa zdaj vidla da mi ni prilmalo enih smilejev...ki bi več povedli Nimamo pa res kje tega skladiščit...pa tud če bo kdaj,še zaenkrat res ni v planu..bomo drugega nabavli, ker je res preveč vsega že zdaj
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 8.2.2009 10:14:52 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:26:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Dobro jutro, Nas pa včeraj ni bilo smo se šli kopat v Dolenjske t. in je blo zakon,tamala je tko nenormalno velik čofotala,da je bla skoz rdeča v obraz pa sam smeh je je bil.Prav užival smo Super! kak so lušni, ko tak čofotajo, ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:29:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BARBAW: upam, da je sedaj bolje ko ste doma in ne bo več tega vreščanja. Tudi pri nas je bilo nekaj zadnjih dni in predvsem noči zelo pestrih, zato danes komaj čakam da gre Mančita spat, da se vležem zraven in malce zaspi, pol pa tudi če bo to za čas južne..... ma boli me še za južno, jz se morem tudi naspat Za odtenek je bolje, ampak ji iz nosa kar teče gnojno, pa se dere, če ji nos obrišem, malo je hripava, zob je še vedno skrit. Čisto malo se ga vidi, ampak skozi pa ne pride. Meni se to ne zdi več normalno. Jaz bi tudi najraje rekla klinc gleda vse skupaj pa ne morem. Če bi imela eneg otroka, bi se zdaj vlegla, ker sem Majo pospravila spat. Sem pa jezna ko , ker mi je sušilni nehal delat. Imam goro perila, pa ga ne morem posušit. Na tistem stojalu pa bo trajalo celo večnost, jaz imam pa kopalnico zasuto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:29:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** VSE NAJBOLJŠE VIDU (od Hijence) ZA DOPOLNJENIH 9.MESECEV!!!! PRAV TAKO PA TUDI LUKASU (od T*i*A*r*E):
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:29:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a si ti čisto voljo zgubila????? Včeraj sem šla spat že ob 21.30h, porihtat sem mogla še sosedova otroka, ki sta spala pri nas. SPala sem včeraj le 4 ure in sem mogla nadoknadit. Je pa tako, da ko sem gor nobene ni in potem se ne morem sama s seboj pogovarjat. Bi pa rada malo v živo čvekala Aja, to sem pa zamudila, da se nisi naspala. Za čvek se pa je treba zmenit pa bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:29:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Ma kolko je za brat, pa itak...če je Barbaw pol naklofala , je zgleda nazaj za polni delovni čas... Midve sva spet samw, ati je šel tudi danes smučkat. Zakaj ste me tak napadle včeraj, kaj je barbaw mislila... brtca al pa sestrico...jaz se msi pač drugače predstavljala... ... moje stališče pa poznate..tako da ne vem zakaj ... Eh.... Videk vse najboljše za mesecev ti želiva s Tajo! Jaz nisem vedela, da bi ti še počakala en čas, pa tvoj tudi. Samo glej, da ne bosta predolgo čakala. Za kakšno drugo stališče pa ne vem. Glede polnega delovnega časa pa se ne boj, ker poleg Maje ne bom mogla več toliko viset tukaj. Se je gdč. odločila, da bo ona kar sama stala brez opore in probala hodit, tako da mi je odklenkalo. Ko smo prišli včeraj domov je ona kar naenkrat vse obvladala. Zdaj pa je ne smem spustit izpred oči, ker se vstane na najmanjši kocki, če je treba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:29:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pri vas tudi? Sem kr tečna ratala... Jaz nisem tečna zaradi dežja, ampak me pa skrbi zaradi naše nikakve fasade.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:30:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Barbaw... a ti meni namerno ne odgovarjaš... si rekla da si brala za nazaj...pa mene spregledaš al nočeš klepetat več z mano... - sem spraševala , pisala za izpuščaj, če ga Maja še ima...pa na temo mojga bodočega priimka? Me pikneš, pol pa jaz nazaj, pa ni odgovora daj se malo še meni posveti... Grem še eno kavo spit...pa evo še vam.... Nisem videla posta. Nisem ga prebrala, ker nisem šla vse natančno brat. Mi boš mogla malo bolj podrobno napisat, ker se ne spomnim več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:30:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Dobro jutro, Nas pa včeraj ni bilo smo se šli kopat v Dolenjske t. in je blo zakon,tamala je tko nenormalno velik čofotala,da je bla skoz rdeča v obraz pa sam smeh je je bil.Prav užival smo Avto nam bo najbrž jutri uspelo prodat tko da bova z lubijem dobila dodatne finance za kuhinjo ki je še kar ni Uh alarm na polno za kopanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:40:22
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Čmrlika ne vem, če ti je katera napisala, ampak priimek lahko spremeniš brez poroke. zdaj pa tole ne razumem.... a si sklepala, da se mi gre za priimek samo,al kaj? se ne spomnim, na kateri post to leti...daj razloži... aja pa vem, da si lahko spremenim priimek, samo to ni moja želja...če kdo ve, pol vem jaz-------- moja sestra si ga je v njegovega pred več kot 15 leti. in tole je drugi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:40:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Barbaw...a Maja ma še vedno plenični izpuščaj? kaj se je zdaj tam pojavil...no, verjetno veš, kak bi naj zgledla...no, jaz sem pri Taji prvo pomislila da je p.izpuščaj...pa pustla samo mazala...čez dva dni pa...je pa jokala eno noč ko šoja, pa sem zobke krivila dokler nisem zjutraj plenice gor odprla...in pol borbe da smo pozdravli, ker ni bla klasika... to je eno...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:41:04
|
|
|
|
Čmrlika
|
Ups, sem v napačnem vrstnem redu potrdila...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:46:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Ma kolko je za brat, pa itak...če je Barbaw pol naklofala , je zgleda nazaj za polni delovni čas... Midve sva spet samw, ati je šel tudi danes smučkat. Zakaj ste me tak napadle včeraj, kaj je barbaw mislila... brtca al pa sestrico...jaz se msi pač drugače predstavljala... ... moje stališče pa poznate..tako da ne vem zakaj ... Eh.... Videk vse najboljše za mesecev ti želiva s Tajo! Jaz nisem vedela, da bi ti še počakala en čas, pa tvoj tudi. Samo glej, da ne bosta predolgo čakala. Za kakšno drugo stališče pa ne vem. Glede polnega delovnega časa pa se ne boj, ker poleg Maje ne bom mogla več toliko viset tukaj. Se je gdč. odločila, da bo ona kar sama stala brez opore in probala hodit, tako da mi je odklenkalo. Ko smo prišli včeraj domov je ona kar naenkrat vse obvladala. Zdaj pa je ne smem spustit izpred oči, ker se vstane na najmanjši kocki, če je treba. Madona resni odogvori danes . Ni panike, sem se izognila, pa malo na drugo struno zabrenkala... Aja, od nekdaj pravim tu gor,...da pri nas zaenkrat še ne bo drugega , pa mogoče sploh ne...ne vem...drugo stališče,pa tud je v tej smeri...premale razlike si ne želim... Pa oprosti, če si kot slabo razumela da si dost klofala včeraj...nisem nič slabega mislila... Takoj se je vidlo da si nazaj, to je blo lepo mišljeno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:53:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Čmrlika ne vem, če ti je katera napisala, ampak priimek lahko spremeniš brez poroke. zdaj pa tole ne razumem.... a si sklepala, da se mi gre za priimek samo,al kaj? se ne spomnim, na kateri post to leti...daj razloži... aja pa vem, da si lahko spremenim priimek, samo to ni moja želja...če kdo ve, pol vem jaz-------- moja sestra si ga je v njegovega pred več kot 15 leti. in tole je drugi... V enem postu si napisala, da ti je smotano, ker nimaš istega priimka kot tvoj in Taja. Jaz ga tudi nimam, ampak me ne moti toliko, pa ne morem si privoščit poroke. Ker, če bi se ženla, bi rada imela konkretno poroko. Tako samo na uradu pa mi je brezveze, ker ga imam rada s prstanom ali brez.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 8.2.2009 10:53:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Barbaw...a Maja ma še vedno plenični izpuščaj? kaj se je zdaj tam pojavil...no, verjetno veš, kak bi naj zgledla...no, jaz sem pri Taji prvo pomislila da je p.izpuščaj...pa pustla samo mazala...čez dva dni pa...je pa jokala eno noč ko šoja, pa sem zobke krivila dokler nisem zjutraj plenice gor odprla...in pol borbe da smo pozdravli, ker ni bla klasika... to je eno... Plenični izpuščaj je dobila že doma zaradi Tuševih papmpersk, ki jih je prinesel božiček. Ful sem mazala pa je šlo na boljše, ni pa se še čisto pozdravilo, ker je imela mokro rit od kopanja. Zdaj gre Hb na boljše, pa še eno kremo sem kupila od Nivee, ki ji bolj pomaga kot praška pasta. Zobe pa lahko krivim, ker grize dudo, ne pusti mazat dlesni, vidi se konica zobka ampak ne pride skozi. V glavnem zobke dobiva, ne vem pa zakaj rabi tako dolgo.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?