mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil ooo, špelin je tle. za uspešen obisk pri tašči. 11-letnici si pa čisto prav povedala. A greva stavit, da bi njena mami (če bi bila zraven - op.p.: je ni bilo, ker sta z mojim svakom ločena) že na veliko pisala na forum, da se vtikam v njeno brezmadežno vzgojo Aja, tole vam moram povedat, pa če vesoljna Slovenija izve: svak je ob vozniški izpit in ga (preko 40 let starega osla) prevaža naokrog moj tast (njegov oče) , ki je star dobrih 65 let... Bruh!!!!!!! Dedi se zdaj tudi vozi po svoji vnukinji, kadar ima njun oče stike z njima, da ju pelje k sebi, kjer se vrli gospodin izležava na kavču... Naty*, videla ZS, ti odgovorim ****, jaz bi tudi fotke pogledala!!! No comment o tehle tvojih sorodnikih. Imate pa res čudno familijo. Predvidevam, da je od tvojega moža. Res nimam besed. Sami sebi se ne zdijo čudni , njim sem čudna jaz, ki nimam tolerance za njihove fore in občasno tudi kaj čisto direkt skomentiram Zato si upam javno pisat, ker že vedo iz prve roke (od mene), kaj si mislim o vsem skupaj in jih ne obiram za vogalom. Imaš čisto vest. Ampak dolg jezik Saj potem se vprašam, ali je bolje biti direkten in stvari sproti razčiščevati ali pa vse z medlim nasmehom pometati pod preprogo in se delati, kot da je vse v najlepšem redu in je vse oh in sploh... Tako dela tašča, jaz pa se sprašujem, kako lahko potem mirno spi Mogoče jo zato še dodatno zafrkava previsok pritisk. Včasih res ne vem kaj je boljše ali biti tiho ali ne. Jaz sem kar tiho, ker se mi ne da ubadat z drugimi. Naj imajo kakor hočejo. Hočeš enim ljudem dobro, pa te ne poslušajo, pa se zraven še zmrdujejo in bog ve kaj, potem pa jim kapne čez xx čas, pa naerdijo to kar si svetoval. Samo oni to počnejo sami sebi... V njihovi družini se nikoli niso usedli in razčistili situacije. Moj mož se je tega šele od mene naučil, pa še to v bistvu v kritični situaciji, ko sva šla že narazen zaradi te neverjetne sposobnosti pometati vse težave pod preprogo in se delati, da jih sploh ni nikoli bilo Vedno se delajo, kot da ni nič in čakajo, da nekdo drug reši namesti njih ali se na stvar enostavno pozabi. Žal se na izgubljeno oz. odvzeto vozniško dovoljenje ne da pozabiti, zato so zdaj malo v riti... Na.je.be pa tast, ker je vse breme logistike na njem. Poleg vsega njegovega drugega dela. Jaz ga občudujem, kako zmore, samo se bojim, da ga bo 1x samo sesulo Preveč si potuhe dajejo. Težave ne mroeš kar pomesti pod preprogo. Jaz tega ne morem. Bi pa tast tudi lahko zaropotal in mu rekel, da je polnoleten in naj se znajde. Pred nekaj leti, ko mu je taisti sin na AC pijan razbil nov avto, je tast edinkrat znorel in mulcu (ok, če je pri 40-ih še lahko mulc...) povedal nekaj krepkih ter od njega zahteval, da del keša za avto odplača, ker se zaradi maliganov ni dalo koristiti kaska. Takrat je potem zlati sin znorel, da ga ne bosta nikoli več videla in da se bo ubil, če bosta to od njega zahtevala.. In je vse potihnilo, tast je začel še 2x bolj garati pri svojem bratu, da je zbral denar,... uuuuu tto je pa izssiljevanje , prav podlo
|