|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
7.2.2009 14:19:13   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!

Tilen spi drugo rundo,Nejc je tudi v postelji.user posted image  gleda šport na tv.je danes že boljši,saj sem mu včeraj rekla,da ne sme zboletiuser posted image
Tilen ima pa trakuljo.Že ponoči je ves čas jedel,danes se pa tudi ne more najesti.je po vsej bolezni vidno shujšal.Prej se mu vrat tudi videl ni,tak podbradek je imel.Sedaj je pa en suhec.user posted image No,je pa začel not prinašatiuser posted image

Naty...user posted image user posted image user posted image  za Žana,da čimprej prilezejo zobki ven
user posted image user posted image user posted image  za Manco in Nejca,da se čimprej pozdravita
****...user posted image user posted image  za dopust
Barbaw in Anitka...user posted image  za čvek
Estrella...user posted image da ti Alja ne bo nagajala pri hranjenju in user posted image  za ponočevanje
Špelin@...user posted image user posted image  za znosno noč

Tilen pa mora papcat, da bo spet dečko in pol. Alja je vstala lačna, da se je kar tresla. Kosilo je zmazala v šusu, mislim, da v 5 minutahuser posted image Zgleda, da ima polno rit vsega in ji paše malo, če jo damo na stradanjeuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
7.2.2009 14:20:17   
Estrella*
svojeglava: a si ti napisala mere iz P? Nisem jih zasledila, sem jih mogoče overlooked?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
7.2.2009 14:24:41   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro user posted image ! Brez zamere sploh ne morm brat, kaj se dogaja, sam tole kar vidm nad sabo bom komentirala welcome back **** user posted image , naš majček sicer ni buban, mamo pa hude probleme z zobki, ker dobivamo štiri naenkrat user posted image .

U glavnem današnja noč in tale sobota sta uradno najhujši dan v zadnjem tednu. Spal smo tolk ko nč, že cel dopoldne pa sam jok, dretje, tečkanje user posted image ... Zdele je končno mal zaspal, sploh ne vem, a naj se na kavč počm al pospravm bombo po bajti.

Bom pol mal prebrala za nazaj...

4 zobki??? Bogi Žanko. A so že na koncu? Mi nimamo še ničuser posted image

Zgornje dvojkice so že pogledale ven, ampak nikakor ne predrejo do konca, leva enkica bo glih ven pokukala, desna je pa mal za njo. U glavnem zgornjo dlesen ma čist bogouser posted image . Si pa s spodnjima dvema žagicama skoz gor drgne,tko da upam, da bo pomagalo. Tole je pa res kriza user posted image . Alja gre pa zgleda po Andraževih stopinjah ane?

Hvala za pikapoke pa tud midva pošiljava velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom.

tilči tud za vas user posted image user posted image user posted image user posted image , da tvoj ne zboli. Tilen bo pa hitr not spravu boš vidla user posted image .

Tko grem nazaj na tla, ker me more met mali skoz ob seb, drgač je tečka user posted image ... HB, da moj kosil kuha pa pospravlja user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
7.2.2009 14:55:28   
tilči
Jeeeee,prodali smo avto!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
7.2.2009 15:06:33   
Čmrlika

user posted image ...mi pa Tajin ležalnik, pravkar! user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
7.2.2009 15:07:30   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

pa ga itak nismo več uporabljalai,ampak mi je kr hudo ratalo ,ko ga je ženska dala v avto pa odpeljala user posted image  , ...ma, tipično zame user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
7.2.2009 15:08:15   
tilči

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
7.2.2009 15:51:30   
barbaw
Mi smo doma. Se že pere in suši. Javim se vam kasneje, takrat tudi dobite kake slikice v pogled. user posted image  
Imeli smo se super, Maji je včeraj začel puščat nos in to v potokih. Zoba še ni bilo zunaj. user posted image  Večer je bil ful naporen, ker je vreščala ko zmešana in sem jo komaj pomirila. Danes je že malo bolje in baby vac laufa na polno. Da ne omenjam robčkov, ki jih porabimo. Se ne spomnim, da bi Jaku kdaj tako teklo iz nosu. user posted image  
Zdaj pa moram še malo pospravit, čeprav mi ni.

Glede kg sem na istem, sem pa malo izgubila v obsegu in celo dobim ene hlače gor od uniforme (kavbojke). Sem tako vesela, ker sem resno razmišljala, da bi si šla ene kavbojke kupit, ker sem hodila v enih hlačah, ki so ful grozne (lahko Anitka potrdi). Nisem bila za nikamor in se moram spet v red spravit, ker sem premlada, da bi obupala nad seboj. Zdaj pa grem v nove boje. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
7.2.2009 15:52:55   
barbaw

pa ga itak nismo več uporabljalai,ampak mi je kr hudo ratalo ,ko ga je ženska dala v avto pa odpeljala user posted image  , ...ma, tipično zame user posted image

Kaj ne bo Taja dobila družbe v prihodnosti?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
7.2.2009 15:53:57   
barbaw

user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res ne bom več komentirala, ker bo vsak čas alarm.

Estrella napisale ste točno 20 strani več kot si predvidevala.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
7.2.2009 16:32:39   
Čmrlika
Punce mi trije pa smo zdaj brali poste datirane na dan tajinega rojstva...kak lepo.... kak ste navijale za mene...pa kake komentare sem mela preden sem šla V P...Iiiiiiiii ...me še zdaj maravljinci držijo... 
user posted image user posted image user posted image user posted image
Taja pa se je režala zraven , kot da šteka vse! user posted image  pa še forim  rodili smo...samo enih punc pa ni da bi se še javljale user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
7.2.2009 16:43:36   
Čmrlika
Nam trem se dogaja, sma jo pravkar oblekla v pustnega maškoteka user posted image  user posted image  , se reži zdaj v ogledalo...kak je lubana ...pa gleda v luft ker ma nekaj nad glavo, na kapi...pa premakne glavo gor , pa ni...pa se jezi zravenuser posted image   user posted image  user posted image

Prej sva pa z atijem mela ogled prvega Tajinega koncerta na sintiču user posted image  ...je uživala pa stiskala..midva pa sedela pajo gledala...pa je blo fu fajn in lepo ...eh..glavno da se mamo fajn... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
7.2.2009 16:54:00   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

ja, pred dnevi je dobila, pa če ponijamo, pa gledajo tak čudno... te pa pač prodam...kaj naj? pa v nemčiji dobi kmalu brat od sašota...ampak tam pa mora itak bit vse novo ...je bodoča mmaica fina...in ne upa,m niti ponudit. He...user posted image  
Nekaj pa smo zaslužli, boljše je kot da tu stoji, pa ga ne uporabljamo... user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
7.2.2009 17:27:32   
jana81
 čmrlika mislim da te je vprašala če Taja ne bo dobila družbe v prihodnosti? user posted image
a boste potem novega kupili?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
7.2.2009 17:32:58   
Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

ja, pred dnevi je dobila, pa če ponijamo, pa gledajo tak čudno... te pa pač prodam...kaj naj? pa v nemčiji dobi kmalu brat od sašota...ampak tam pa mora itak bit vse novo ...je bodoča mmaica fina...in ne upa,m niti ponudit. He...user posted image  
Nekaj pa smo zaslužli, boljše je kot da tu stoji, pa ga ne uporabljamo... user posted image

po moje je misla, če ne bo dobila bratca ali sestrice user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
7.2.2009 17:36:42   
Naty*

Punce mi trije pa smo zdaj brali poste datirane na dan tajinega rojstva...kak lepo.... kak ste navijale za mene...pa kake komentare sem mela preden sem šla V P...Iiiiiiiii ...me še zdaj maravljinci držijo... 
Taja pa se je režala zraven , kot da šteka vse! user posted image  pa še forim  rodili smo...samo enih punc pa ni da bi se še javljale user posted image

ja so bli kar lepi tisti dnevi, ko smo navijale in čakale novičke user posted image . Na moj dan glih ni bla pravljica user posted image , ampak se je pa vsaj dobro končalo hvalaboguuser posted image !Sm glih zdej slišala, da mojo v takem primeru, kot je bil naš 5 minut, da opravj CR, tko da ne glede na dogajanje prej, sm ful hvaležna, da je porodničar dobr odreagiral!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
7.2.2009 17:52:35   
Estrella*

ja so bli kar lepi tisti dnevi, ko smo navijale in čakale novičke user posted image . Na moj dan glih ni bla pravljica user posted image , ampak se je pa vsaj dobro končalo hvalaboguuser posted image !Sm glih zdej slišala, da mojo v takem primeru, kot je bil naš 5 minut, da opravj CR, tko da ne glede na dogajanje prej, sm ful hvaležna, da je porodničar dobr odreagiral!

Ja  res so bili, samo jaz nisem bila udeležena, ker nisem imela neta domauser posted image user posted image user posted image Kako mi je bilo hudo, pa še Alja kar ni hotela ven iz terbuhauser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
7.2.2009 17:56:35   
sesil
ooo, ni veliko čtiva

porodni dan, me ni blo lih lepo....je pa nagrada tolko slajša.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
7.2.2009 17:58:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ooo, ni veliko čtiva

user posted image user posted image user posted image   ne glih skoziuser posted image

Naty; a ti si že v klubu user posted image ?????

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
7.2.2009 18:10:56   
jana81

ooo, ni veliko čtiva

user posted image user posted image user posted image   ne glih skoziuser posted image  

men pa sploh ni bilo hudo.... razen tega no, da sem bila že od jutra zadržana v P..rodila sem pa b.p. z pomočjo mojega dragega.

Zdej grem pa čevapčiče naročit k sosednji gostilni.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2520
7.2.2009 18:17:11   
Soncnica Sandra ***
oj, oj

vidim, da danes majske mamice nismo kej preveč zgovorne user posted image
no sej človek razume, da ni skoz čas sam za RR,ane?

pri nas še skoz čistimo nosek, tako da kar skoz plenico nosimo za Manco za vsak slučaj, če robčka ni pri roki user posted image

porodni dan.....hmmmm..... sej je šlo kar hitro, sam bolelo je pa eno uro KOT HUDIČ user posted image

kje se pa da pogledat naš čvek v pričakovanju user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
7.2.2009 18:18:08   
Soncnica Sandra ***

ooo, ni veliko čtiva

če pomislim na naše zadnje noči, ko praktično nič ne spimo... no ja.... niti ne, drugače pa ja

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
7.2.2009 18:18:17   
sesil
Endomy, zelo lepe slikce. Samija me spominja na eno punčko , ki ima 3,5 let z naših krajev. res sta si full podobni.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
7.2.2009 18:19:39   
Soncnica Sandra ***

Ja  res so bili, samo jaz nisem bila udeležena, ker nisem imela neta domauser posted image user posted image user posted image Kako mi je bilo hudo, pa še Alja kar ni hotela ven iz terbuhauser posted image

ja, jz e spomnem, da mi je blo ful čudno ker te ni bilo, pol mi je pa ena rekla, da si brez neta.

mi je blo se zmer faj pogovarjat s tabo na RR ko si bla še v medvodah, ko sva si enkrat gor, drugič dol sončka pošiljali in podobno.... user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2524
7.2.2009 18:20:17   
Svojeglava

svojeglava: a si ti napisala mere iz P? Nisem jih zasledila, sem jih mogoče overlooked?

overlooked, ja...ja sej pravim, da ste prehitre in preveč pišete, da bi loh vsemu sledile... še dobr, da sem tale tvoj post ujela... čista sreča...

mi imamo 9.200 in 72 cm

lps

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?