|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
7.2.2009 21:00:38   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz sem sedaj snemala anejo, kako po vseh štirih maršira po sobi.

Jaz bi tudi mogla Majo, pa njeno vstajanje.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
7.2.2009 21:13:47   
sesil
naša sedaj teži, noče spat...pa zaspana je.
bom šla pa v lakarno (upam da je jutri odprta - sem optimist ne?) po nekaj za kašelj, ker kr ne neha.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
7.2.2009 21:22:24   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

anitka dons bova gledala  "once in a life"...

Ne poznamuser posted image user posted image . Jaz pa še razmišljam kaj bom gledalauser posted image user posted image user posted image Upam, da bo Gal hitro mrkniluser posted image

ja moj dragi ima celo videoteko doma, kupuje filem s cajtngami (men se sicer meša) in pol sploh vsega ne pogledava, ker ni časauser posted image ..jst sam grozljivk ne gledam,ostalo pa..

Midva imava pa na računalniku (media centru) sigurno enih 100 filmov in se ne morem odločit katerega bi. Morda bom gledala končno Sex in the City, če ga je poštimaluser posted image user posted image

a to jih sama dol vlečeta z neta? a priporočaš kakšno dobro stran s torrenti?

Ja, večinoma z neta, nekaj je pa tudi snemal s Premiere. Ti sporočim za strani, samo moram prej mojega vprašat. Če pozabim pa me le pocukaj za rokav, lahko tudi preko ZS.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
7.2.2009 21:23:08   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Eno vprašanje imam, danes sem bila na pedikuri in me je tista hudičeva babnca zelo porezala v peto, da sem morala k dež. zdravniku po pomoč, saj krvavitve nisem mogla ustavit od 12:30h do 17h, da ne govorim sploh o bolečini, mi je dež. zdravnik rekel, da krvavim zato toliko ker je rana kar precej globokauser posted image , ampak zdaj pogledam ta debel povoj in mi je kri že kar čez prišlauser posted image , očitno se ta krvavitev še kar ne misli ustavituser posted image , a mislite da je v redu, da toliko krvi izgubimuser posted image . Aja pa BTW v vsakem primeru v ponedeljek kličem ODŠKODNINA D.O.O.user posted image user posted image

Nogo v luft, pa fajn bi bilo če bi si previla rano, če ne pa boš mogla mehčat s fiziološko, da bo šel povoj dol, da se ti ne bo krasta strgala z gazo.
Tisti user posted image  babji bi pa jaz ...... A je to prvič delala ali kaj, da ni znala prav naredit?

Se podpišem pod besede moje predhodnice.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
7.2.2009 21:23:11   
špelin@
Obisk pri tašči minil user posted image

****, berem, da je bil vaš dopust proti vsem pričakovanjem navsezadnje čisto ok user posted image  Glavno, da ste se pobotali user posted image

Eno vprašanje imam, danes sem bila na pedikuri in me je tista hudičeva babnca zelo porezala v peto, da sem morala k dež. zdravniku po pomoč, saj krvavitve nisem mogla ustavit od 12:30h do 17h, da ne govorim sploh o bolečini, mi je dež. zdravnik rekel, da krvavim zato toliko ker je rana kar precej globokauser posted image , ampak zdaj pogledam ta debel povoj in mi je kri že kar čez prišlauser posted image , očitno se ta krvavitev še kar ne misli ustavituser posted image , a mislite da je v redu, da toliko krvi izgubimuser posted image . Aja pa BTW v vsakem primeru v ponedeljek kličem ODŠKODNINA D.O.O.user posted image user posted image

Kriza!!! Zdaj veš, zakaj imam jaz strah pred pedikerji user posted image  Še nikoli nisem bila in nimam nobene želje iti, raje sama strižem nohte in "šmirglam" odmrlo trdo kožo na petah... user posted image
Upam, da se ti krvavitev hitro ustavi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
7.2.2009 21:23:56   
Anitka

anitka dons bova gledala  "once in a life"...

Ne poznamuser posted image user posted image . Jaz pa še razmišljam kaj bom gledalauser posted image user posted image user posted image Upam, da bo Gal hitro mrkniluser posted image

ja moj dragi ima celo videoteko doma, kupuje filem s cajtngami (men se sicer meša) in pol sploh vsega ne pogledava, ker ni časauser posted image ..jst sam grozljivk ne gledam,ostalo pa..

Midva imava pa na računalniku (media centru) sigurno enih 100 filmov in se ne morem odločit katerega bi. Morda bom gledala končno Sex in the City, če ga je poštimaluser posted image user posted image

a še ga nista pogledala? si že enkrat imela namen, kaj je blo pa pol.... sex in your bad?

user posted image user posted image user posted image user posted image ne ne ga ni bilo nikjer.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
7.2.2009 21:24:44   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pa ni blo prehudo, a ne?user posted image user posted image user posted image

****, berem, da je bil vaš dopust proti vsem pričakovanjem navsezadnje čisto ok user posted image  Glavno, da ste se pobotali user posted image

Kriza!!! Zdaj veš, zakaj imam jaz strah pred pedikerji user posted image  Še nikoli nisem bila in nimam nobene želje iti, raje sama strižem nohte in "šmirglam" odmrlo trdo kožo na petah... user posted image
Upam, da se ti krvavitev hitro ustavi user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
7.2.2009 21:26:00   
špelin@
Zdaj pa eno user posted image naš Gal ima malo zlepljeno očko, ko vstane S čim mu lahko to skušam pozdraviti? Kamilice? Ali kaj drugega?

Spiraj s fiziološko. Zelo pomagajo kapljice Tobrex - so na recept, nam jih je P predpisala tako pri mali piki, ki je imela dostikrat vneto oko, kot pri princu zadnjič in se mu je izredno hitro pozdravilo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
7.2.2009 21:27:12   
Anitka
Moj sonček je pa danes zaspal malo prejuser posted image user posted image user posted image in me prav zanima, če se bo čez pol ure zbudil in eno uro rogovilil. Upam, da ne in se pustim presenetiti.

Bom pa jaz zdaj smuknila v posteljo pred TV (sama, ker je moj na nekem sestankuuser posted image user posted image user posted image ).
user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
7.2.2009 21:28:33   
Anitka

Zdaj pa eno user posted image naš Gal ima malo zlepljeno očko, ko vstane S čim mu lahko to skušam pozdraviti? Kamilice? Ali kaj drugega?

Spiraj s fiziološko. Zelo pomagajo kapljice Tobrex - so na recept, nam jih je P predpisala tako pri mali piki, ki je imela dostikrat vneto oko, kot pri princu zadnjič in se mu je izredno hitro pozdravilo.

Si bom zabeležila o teh kapljicah, hvalauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
7.2.2009 21:35:54   
špelin@
A je še kaj aktualnega? Nisem šla vsega današnjega pisanja brat.

Aja, Svojeglava se je javila
user posted image

Zame ne, grem pa stavit, da sem danes marsikomu stopila na rep, ker me je user posted image  pred prihodom tja za brezveze spravil v slabo voljo in nisem bila razpoložena za hinavsko pretvarjanje, sem bila kar stara jaz user posted image
Najbolj me je razpenilo, ker svakova mlajša hči (kmalu bo stara 11 let, je petošolka) "kao" ne je skorje od kruha in jo je poturila tastu, ki ima revež še polomljeno protezo... Sem malo zarobantila, ji potrkala na vest in je potem od naslednjega kosa skorjo lepo pojedla, drugi so pa debelo zijali user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.2.2009 21:36:28 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
7.2.2009 21:37:18   
barbaw

A je še kaj aktualnega? Nisem šla vsega današnjega pisanja brat.

Aja, Svojeglava se je javila
user posted image

Zame ne, grem pa stavit, da sem danes marsikomu stopila na rep, ker me je user posted image  pred prihodom tja za brezveze spravil v slabo voljo in nisem bila razpoložena za hinavsko pretvarjanje, sem bila kar stara jaz user posted image
Najbolj me je razpenilo, ker svakova mlajša hčer (kmalu bo stara 11 let, je petošolka) "kao" ne je skorje od kruha in jo je poturila tastu, ki ima revež še polomljeno protezo... Sem malo zarobantila, ji potrkala na vest in je potem od naslednjega kosa skorjo lepo pojedla, drugi so pa debelo zijali user posted image user posted image

Nisi mogla iz svoje kože. user posted image  Taka velika punca bi pa ja lahko jedla skorjo. Če jo moj triletnik, bi jo pa 11 letna punca tudi lahko. marsikaj je odvisno od staršev.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
7.2.2009 21:42:27   
sesil
pa danes res ni nobene?

jaz sem moji dala zizo in jo ni hotelauser posted image , zdej pa cuza flaško hippa. bi bila zelo vesela, če bi se sama odstavla, ma kaj ko bo ponoči spet zizo hotlauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
7.2.2009 21:43:59   
barbaw

pa danes res ni nobene?

jaz sem moji dala zizo in jo ni hotelauser posted image , zdej pa cuza flaško hippa. bi bila zelo vesela, če bi se sama odstavla, ma kaj ko bo ponoči spet zizo hotlauser posted image

jaz nekaj strašim in berem za nazaj

Sem brala, da ste ene že računale dohodnino. Jaz sem jo tudi in končno dobim nazaj. user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
7.2.2009 21:45:00   
sesil
ooo, špelin je tle.
user posted image za uspešen obisk pri tašči. 11-letnici si pa čisto prav povedala.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
7.2.2009 21:46:08   
sesil

pa danes res ni nobene?

Sem brala, da ste ene že računale dohodnino. Jaz sem jo tudi in končno dobim nazaj. user posted image

meni pa se ne da, bom počakala in se pustila presenetiti.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
7.2.2009 21:49:04   
barbaw

pa danes res ni nobene?

meni pa se ne da, bom počakala in se pustila presenetiti.

Jaz sem spet v branje padla. Sem v Moravcih prebrala knjigo z več kot 300 stranmi v 3 dneh, ko je Maja spala. Zdaj pa me muči, ker sem vzela 1. del, 2. pa ne. Sem mislila, da mi itak ne bo uspelo vse prebrat.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
7.2.2009 21:51:34   
špelin@
ooo, špelin je tle.
user posted image za uspešen obisk pri tašči. 11-letnici si pa čisto prav povedala.

A greva stavit, da bi njena mami (če bi bila zraven - op.p.: je ni bilo, ker sta z mojim svakom ločena) že na veliko pisala na forum, da se vtikam v njeno brezmadežno vzgojo user posted image

Aja, tole vam moram povedat, pa če vesoljna Slovenija izve: svak je ob vozniški izpit in ga (preko 40 let starega osla) prevaža naokrog moj tast (njegov oče) , ki je star dobrih 65 let... Bruh!!!!!!! user posted image  Dedi se zdaj tudi vozi po svoji vnukinji, kadar ima njun oče stike z njima, da ju pelje k sebi, kjer se vrli gospodin izležava na kavču... user posted image

Naty*, videla ZS, ti odgovorim user posted image

****, jaz bi tudi fotke pogledala!!!

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.2.2009 21:52:47 >

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
7.2.2009 21:54:25   
špelin@
barbaw, katero knjigo si brala?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
7.2.2009 21:59:03   
barbaw

Na visokih petah.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
7.2.2009 21:59:05   
barbaw

ooo, špelin je tle.

A greva stavit, da bi njena mami (če bi bila zraven - op.p.: je ni bilo, ker sta z mojim svakom ločena) že na veliko pisala na forum, da se vtikam v njeno brezmadežno vzgojo user posted image

Aja, tole vam moram povedat, pa če vesoljna Slovenija izve: svak je ob vozniški izpit in ga (preko 40 let starega osla) prevaža naokrog moj tast (njegov oče) , ki je star dobrih 65 let... Bruh!!!!!!! user posted image  Dedi se zdaj tudi vozi po svoji vnukinji, kadar ima njun oče stike z njima, da ju pelje k sebi, kjer se vrli gospodin izležava na kavču... user posted image

No comment o tehle tvojih sorodnikih. Imate pa res čudno familijo. Predvidevam, da je od tvojega moža. Res nimam besed.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
7.2.2009 22:01:51   
špelin@

Na visokih petah.

Avtor?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
7.2.2009 22:03:17   
barbaw

Na visokih petah.

Avtor?

Andreja Pšeničny. Je pa v bistvu o upokojencih v apartmajih v hotelu za ostarele, ampak je meni tako smešno napisano, da sem jo v šusu prebrala.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
7.2.2009 22:04:32   
špelin@

ooo, špelin je tle.

No comment o tehle tvojih sorodnikih. Imate pa res čudno familijo. Predvidevam, da je od tvojega moža. Res nimam besed.

Sami sebi se ne zdijo čudni user posted image , njim sem čudna jaz, ki nimam tolerance za njihove fore in občasno tudi kaj čisto direkt skomentiram user posted image  
Zato si upam javno pisat, ker že vedo iz prve roke (od mene), kaj si mislim o vsem skupaj in jih ne obiram za vogalom.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
7.2.2009 22:05:05   
sesil
jaz grem zležavat na kavč

lahko noč

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?