Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:00:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem sedaj snemala anejo, kako po vseh štirih maršira po sobi. Jaz bi tudi mogla Majo, pa njeno vstajanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:13:47
|
|
|
|
sesil
|
naša sedaj teži, noče spat...pa zaspana je. bom šla pa v lakarno (upam da je jutri odprta - sem optimist ne?) po nekaj za kašelj, ker kr ne neha.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:22:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka dons bova gledala "once in a life"... Ne poznam . Jaz pa še razmišljam kaj bom gledala Upam, da bo Gal hitro mrknil ja moj dragi ima celo videoteko doma, kupuje filem s cajtngami (men se sicer meša) in pol sploh vsega ne pogledava, ker ni časa ..jst sam grozljivk ne gledam,ostalo pa.. Midva imava pa na računalniku (media centru) sigurno enih 100 filmov in se ne morem odločit katerega bi. Morda bom gledala končno Sex in the City, če ga je poštimal a to jih sama dol vlečeta z neta? a priporočaš kakšno dobro stran s torrenti? Ja, večinoma z neta, nekaj je pa tudi snemal s Premiere. Ti sporočim za strani, samo moram prej mojega vprašat. Če pozabim pa me le pocukaj za rokav, lahko tudi preko ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:23:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Eno vprašanje imam, danes sem bila na pedikuri in me je tista hudičeva babnca zelo porezala v peto, da sem morala k dež. zdravniku po pomoč, saj krvavitve nisem mogla ustavit od 12:30h do 17h, da ne govorim sploh o bolečini, mi je dež. zdravnik rekel, da krvavim zato toliko ker je rana kar precej globoka , ampak zdaj pogledam ta debel povoj in mi je kri že kar čez prišla , očitno se ta krvavitev še kar ne misli ustavit , a mislite da je v redu, da toliko krvi izgubim . Aja pa BTW v vsakem primeru v ponedeljek kličem ODŠKODNINA D.O.O. Nogo v luft, pa fajn bi bilo če bi si previla rano, če ne pa boš mogla mehčat s fiziološko, da bo šel povoj dol, da se ti ne bo krasta strgala z gazo. Tisti babji bi pa jaz ...... A je to prvič delala ali kaj, da ni znala prav naredit? Se podpišem pod besede moje predhodnice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:23:11
|
|
|
|
špelin@
|
Obisk pri tašči minil ****, berem, da je bil vaš dopust proti vsem pričakovanjem navsezadnje čisto ok Glavno, da ste se pobotali IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Eno vprašanje imam, danes sem bila na pedikuri in me je tista hudičeva babnca zelo porezala v peto, da sem morala k dež. zdravniku po pomoč, saj krvavitve nisem mogla ustavit od 12:30h do 17h, da ne govorim sploh o bolečini, mi je dež. zdravnik rekel, da krvavim zato toliko ker je rana kar precej globoka , ampak zdaj pogledam ta debel povoj in mi je kri že kar čez prišla , očitno se ta krvavitev še kar ne misli ustavit , a mislite da je v redu, da toliko krvi izgubim . Aja pa BTW v vsakem primeru v ponedeljek kličem ODŠKODNINA D.O.O. Kriza!!! Zdaj veš, zakaj imam jaz strah pred pedikerji Še nikoli nisem bila in nimam nobene želje iti, raje sama strižem nohte in "šmirglam" odmrlo trdo kožo na petah... Upam, da se ti krvavitev hitro ustavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:23:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka dons bova gledala "once in a life"... Ne poznam . Jaz pa še razmišljam kaj bom gledala Upam, da bo Gal hitro mrknil ja moj dragi ima celo videoteko doma, kupuje filem s cajtngami (men se sicer meša) in pol sploh vsega ne pogledava, ker ni časa ..jst sam grozljivk ne gledam,ostalo pa.. Midva imava pa na računalniku (media centru) sigurno enih 100 filmov in se ne morem odločit katerega bi. Morda bom gledala končno Sex in the City, če ga je poštimal a še ga nista pogledala? si že enkrat imela namen, kaj je blo pa pol.... sex in your bad? ne ne ga ni bilo nikjer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:24:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Obisk pri tašči minil Pa ni blo prehudo, a ne? ****, berem, da je bil vaš dopust proti vsem pričakovanjem navsezadnje čisto ok Glavno, da ste se pobotali IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Eno vprašanje imam, danes sem bila na pedikuri in me je tista hudičeva babnca zelo porezala v peto, da sem morala k dež. zdravniku po pomoč, saj krvavitve nisem mogla ustavit od 12:30h do 17h, da ne govorim sploh o bolečini, mi je dež. zdravnik rekel, da krvavim zato toliko ker je rana kar precej globoka , ampak zdaj pogledam ta debel povoj in mi je kri že kar čez prišla , očitno se ta krvavitev še kar ne misli ustavit , a mislite da je v redu, da toliko krvi izgubim . Aja pa BTW v vsakem primeru v ponedeljek kličem ODŠKODNINA D.O.O. Kriza!!! Zdaj veš, zakaj imam jaz strah pred pedikerji Še nikoli nisem bila in nimam nobene želje iti, raje sama strižem nohte in "šmirglam" odmrlo trdo kožo na petah... Upam, da se ti krvavitev hitro ustavi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:26:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj pa eno naš Gal ima malo zlepljeno očko, ko vstane S čim mu lahko to skušam pozdraviti? Kamilice? Ali kaj drugega? Spiraj s fiziološko. Zelo pomagajo kapljice Tobrex - so na recept, nam jih je P predpisala tako pri mali piki, ki je imela dostikrat vneto oko, kot pri princu zadnjič in se mu je izredno hitro pozdravilo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:27:12
|
|
|
|
Anitka
|
Moj sonček je pa danes zaspal malo prej in me prav zanima, če se bo čez pol ure zbudil in eno uro rogovilil. Upam, da ne in se pustim presenetiti. Bom pa jaz zdaj smuknila v posteljo pred TV (sama, ker je moj na nekem sestanku ).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:28:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj pa eno naš Gal ima malo zlepljeno očko, ko vstane S čim mu lahko to skušam pozdraviti? Kamilice? Ali kaj drugega? Spiraj s fiziološko. Zelo pomagajo kapljice Tobrex - so na recept, nam jih je P predpisala tako pri mali piki, ki je imela dostikrat vneto oko, kot pri princu zadnjič in se mu je izredno hitro pozdravilo. Si bom zabeležila o teh kapljicah, hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:35:54
|
|
|
|
špelin@
|
A je še kaj aktualnega? Nisem šla vsega današnjega pisanja brat. Aja, Svojeglava se je javila IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Obisk pri tašči minil Pa ni blo prehudo, a ne? Zame ne, grem pa stavit, da sem danes marsikomu stopila na rep, ker me je pred prihodom tja za brezveze spravil v slabo voljo in nisem bila razpoložena za hinavsko pretvarjanje, sem bila kar stara jaz Najbolj me je razpenilo, ker svakova mlajša hči (kmalu bo stara 11 let, je petošolka) "kao" ne je skorje od kruha in jo je poturila tastu, ki ima revež še polomljeno protezo... Sem malo zarobantila, ji potrkala na vest in je potem od naslednjega kosa skorjo lepo pojedla, drugi so pa debelo zijali
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.2.2009 21:36:28 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:37:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A je še kaj aktualnega? Nisem šla vsega današnjega pisanja brat. Aja, Svojeglava se je javila IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Obisk pri tašči minil Pa ni blo prehudo, a ne? Zame ne, grem pa stavit, da sem danes marsikomu stopila na rep, ker me je pred prihodom tja za brezveze spravil v slabo voljo in nisem bila razpoložena za hinavsko pretvarjanje, sem bila kar stara jaz Najbolj me je razpenilo, ker svakova mlajša hčer (kmalu bo stara 11 let, je petošolka) "kao" ne je skorje od kruha in jo je poturila tastu, ki ima revež še polomljeno protezo... Sem malo zarobantila, ji potrkala na vest in je potem od naslednjega kosa skorjo lepo pojedla, drugi so pa debelo zijali Nisi mogla iz svoje kože. Taka velika punca bi pa ja lahko jedla skorjo. Če jo moj triletnik, bi jo pa 11 letna punca tudi lahko. marsikaj je odvisno od staršev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:42:27
|
|
|
|
sesil
|
pa danes res ni nobene? jaz sem moji dala zizo in jo ni hotela , zdej pa cuza flaško hippa. bi bila zelo vesela, če bi se sama odstavla, ma kaj ko bo ponoči spet zizo hotla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:43:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa danes res ni nobene? jaz sem moji dala zizo in jo ni hotela , zdej pa cuza flaško hippa. bi bila zelo vesela, če bi se sama odstavla, ma kaj ko bo ponoči spet zizo hotla jaz nekaj strašim in berem za nazaj Sem brala, da ste ene že računale dohodnino. Jaz sem jo tudi in končno dobim nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:45:00
|
|
|
|
sesil
|
ooo, špelin je tle. za uspešen obisk pri tašči. 11-letnici si pa čisto prav povedala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:46:08
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa danes res ni nobene? jaz sem moji dala zizo in jo ni hotela , zdej pa cuza flaško hippa. bi bila zelo vesela, če bi se sama odstavla, ma kaj ko bo ponoči spet zizo hotla jaz nekaj strašim in berem za nazaj Sem brala, da ste ene že računale dohodnino. Jaz sem jo tudi in končno dobim nazaj. meni pa se ne da, bom počakala in se pustila presenetiti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:49:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa danes res ni nobene? jaz sem moji dala zizo in jo ni hotela , zdej pa cuza flaško hippa. bi bila zelo vesela, če bi se sama odstavla, ma kaj ko bo ponoči spet zizo hotla jaz nekaj strašim in berem za nazaj Sem brala, da ste ene že računale dohodnino. Jaz sem jo tudi in končno dobim nazaj. meni pa se ne da, bom počakala in se pustila presenetiti. Jaz sem spet v branje padla. Sem v Moravcih prebrala knjigo z več kot 300 stranmi v 3 dneh, ko je Maja spala. Zdaj pa me muči, ker sem vzela 1. del, 2. pa ne. Sem mislila, da mi itak ne bo uspelo vse prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:51:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ooo, špelin je tle. za uspešen obisk pri tašči. 11-letnici si pa čisto prav povedala. A greva stavit, da bi njena mami (če bi bila zraven - op.p.: je ni bilo, ker sta z mojim svakom ločena) že na veliko pisala na forum, da se vtikam v njeno brezmadežno vzgojo Aja, tole vam moram povedat, pa če vesoljna Slovenija izve: svak je ob vozniški izpit in ga (preko 40 let starega osla) prevaža naokrog moj tast (njegov oče) , ki je star dobrih 65 let... Bruh!!!!!!! Dedi se zdaj tudi vozi po svoji vnukinji, kadar ima njun oče stike z njima, da ju pelje k sebi, kjer se vrli gospodin izležava na kavču... Naty*, videla ZS, ti odgovorim ****, jaz bi tudi fotke pogledala!!!
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.2.2009 21:52:47 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:54:25
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, katero knjigo si brala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:59:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, katero knjigo si brala? Na visokih petah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 21:59:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil ooo, špelin je tle. za uspešen obisk pri tašči. 11-letnici si pa čisto prav povedala. A greva stavit, da bi njena mami (če bi bila zraven - op.p.: je ni bilo, ker sta z mojim svakom ločena) že na veliko pisala na forum, da se vtikam v njeno brezmadežno vzgojo Aja, tole vam moram povedat, pa če vesoljna Slovenija izve: svak je ob vozniški izpit in ga (preko 40 let starega osla) prevaža naokrog moj tast (njegov oče) , ki je star dobrih 65 let... Bruh!!!!!!! Dedi se zdaj tudi vozi po svoji vnukinji, kadar ima njun oče stike z njima, da ju pelje k sebi, kjer se vrli gospodin izležava na kavču... Naty*, videla ZS, ti odgovorim ****, jaz bi tudi fotke pogledala!!! No comment o tehle tvojih sorodnikih. Imate pa res čudno familijo. Predvidevam, da je od tvojega moža. Res nimam besed.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 22:01:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, katero knjigo si brala? Na visokih petah. Avtor?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 22:03:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, katero knjigo si brala? Na visokih petah. Avtor? Andreja Pšeničny. Je pa v bistvu o upokojencih v apartmajih v hotelu za ostarele, ampak je meni tako smešno napisano, da sem jo v šusu prebrala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 22:04:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil ooo, špelin je tle. za uspešen obisk pri tašči. 11-letnici si pa čisto prav povedala. A greva stavit, da bi njena mami (če bi bila zraven - op.p.: je ni bilo, ker sta z mojim svakom ločena) že na veliko pisala na forum, da se vtikam v njeno brezmadežno vzgojo Aja, tole vam moram povedat, pa če vesoljna Slovenija izve: svak je ob vozniški izpit in ga (preko 40 let starega osla) prevaža naokrog moj tast (njegov oče) , ki je star dobrih 65 let... Bruh!!!!!!! Dedi se zdaj tudi vozi po svoji vnukinji, kadar ima njun oče stike z njima, da ju pelje k sebi, kjer se vrli gospodin izležava na kavču... Naty*, videla ZS, ti odgovorim ****, jaz bi tudi fotke pogledala!!! No comment o tehle tvojih sorodnikih. Imate pa res čudno familijo. Predvidevam, da je od tvojega moža. Res nimam besed. Sami sebi se ne zdijo čudni , njim sem čudna jaz, ki nimam tolerance za njihove fore in občasno tudi kaj čisto direkt skomentiram Zato si upam javno pisat, ker že vedo iz prve roke (od mene), kaj si mislim o vsem skupaj in jih ne obiram za vogalom.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 22:05:05
|
|
|
|
sesil
|
jaz grem zležavat na kavč lahko noč
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?