Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:53:07
|
|
|
|
miska73
|
Zvezdica Kaki cuker. Lepo te je spet videti.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:54:38
|
|
|
|
blanč
|
O zvezdica, samo, da si dobro. Tale tvoja pikica je pa daleč najlepši otročiček . Kmalu se nams pet kaj javi .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:07:30
|
|
|
|
blanč
|
Miška evo nekaj za tvoje folikle. Da bo vse črno...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:09:22
|
|
|
|
blanč
|
Joj no noče jo nalepit pa tok je sexi..
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:11:38
|
|
|
|
blanč
|
Tolažilna nagrada, samo pa tudi ni od muh. Moj je tudi za šporhetom samo izgled pa ni ravno tak
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:14:33
|
|
|
|
Fargesia
|
iii, zvezdica, kak cukerček!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:14:57
|
|
|
|
blanč
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:17:41
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, blanč - zvezdica - pravi cukerček je!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:17:48
|
|
|
|
Reby
|
O, Zvezdi, kako lepo in kako si pridna, da si nam pokazala svojega cukrčka. Kako je luškan, pa prav velik fant je že. Spet sem se čist raznežla
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:18:57
|
|
|
|
Fargesia
|
Reby, a te smem nekaj vprašat...ne vem če si prava, ampak a si bila ti prej pri februarkah 2009 nekaj časa?tako kot jaz?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:21:43
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby O, Zvezdi, kako lepo in kako si pridna, da si nam pokazala svojega cukrčka. Kako je luškan, pa prav velik fant je že. Spet sem se čist raznežla veš da sem ga rada pokazala... sej ste njegove tete spet jok in lakota
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:21:53
|
|
|
|
Rakica_80
|
Zvezdica..... Tvoje mikeno je res pravi cukerček
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:25:16
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Dr M
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:31:13
|
|
|
|
blanč
|
Kruce tule je pa tvoja stimulacija za lep sobotni večer Imaš kazen za Murka
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:32:01
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis OK zdej pa dosti, kot že rečeno, dr. D je moj in samo moj. Hitro vse prste k sebi, da ne bo OJla, Pika welcome back Mismis ne boj se, mi itak ni všeč . Bom jaz kar pri atu Rešu ostala .
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:33:15
|
|
|
|
blanč
|
Evo tule imaš pa še zgodnje darilo za valentinčka
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:36:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis OK zdej pa dosti, kot že rečeno, dr. D je moj in samo moj. Hitro vse prste k sebi, da ne bo OJla, Pika welcome back Mismis ne boj se, mi itak ni všeč . Bom jaz kar pri atu Rešu ostala . kakšen strah neki, ampak kar je moje, je moje Sicer pa sej veš kako jaz pravim, postavi se v vrsto, pa da vidimo, h kateri bo pes šel
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:36:49
|
|
|
|
Fargesia
|
o šit, blanč...tale je pa khm...okusna...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:36:55
|
|
|
|
mismis
|
Zvezdica, kakšnega lepega sončka maš pa ti... Bravo za malega lepotca
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:37:09
|
|
|
|
T1979
|
Zvezdica živijo, joj kolk je luškan, pravi mali palček .
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:40:25
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis OK zdej pa dosti, kot že rečeno, dr. D je moj in samo moj. Hitro vse prste k sebi, da ne bo OJla, Pika welcome back Mismis ne boj se, mi itak ni všeč . Bom jaz kar pri atu Rešu ostala . kakšen strah neki, ampak kar je moje, je moje Sicer pa sej veš kako jaz pravim, postavi se v vrsto, pa da vidimo, h kateri bo pes šel
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:41:32
|
|
|
|
mismis
|
miška, evo malo tvoje samomulacije....cela serija jih je
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:42:56
|
|
|
|
T1979
|
Joj Blanč, te so pa res neokusne. Ampak za Kruceta so v redu, k nam on tistga Murkota gor lima. Kruce kar glej, pa se smej.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:43:24
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Tolažilna nagrada, samo pa tudi ni od muh. Moj je tudi za šporhetom samo izgled pa ni ravno tak BLANČIKA Kolk mam jst tebe rada...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:45:56
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Brez vsega, sam zarad užitka, ker misli si tko al tko gresta po eskimčke avgusta do takrat pa uživajta. točno tak.....vmes pa še vi trije pridete v Mb Ja za stimulacijo PA KOLK TE MAM RADA........ JEST TEBE BOLJ
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Finance v družiniMichonne RRKako imata s partnerjem razdeljene finance?Vse imava strogo ločeno (
13%)
Stroške si razdeliva ostalo vsak porabi po svoje (
17%)
Vse porabiva skupaj po dogovoru (
68%)
Z denarjem upravlja samo partner (
0%)
Z denarjem upravlja samo partnerka (
2%)
Število vseh glasov: 53Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!