Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:54:14
|
|
|
|
T1979
|
Naj ena dr. D prilepi, k ga vse tolko hvalite, da vidim, če je res tko lep.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:54:51
|
|
|
|
Fargesia
|
kdo je dr.D?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:58:32
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia kdo je dr.D? Drobnič.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:58:38
|
|
|
|
pika74
|
Drobnič
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:01:34
|
|
|
|
Fargesia
|
obe hkrati sta mi povedali... sej ga je pika nalepila na prejšnji strani!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:02:20
|
|
|
|
Goldy
|
Saj je pika prilimala dr. D-ja!!! Ta je bil tudi naša zmagovalna kombinacija (punkcija in ET). Pol pa on ugotovi, da bi lahko bila z mojim možem neka daljna žlahta. Kakorkoli. Men je fajn. Punkcija bolela nič!!!! Si na GK mal posojamo dr. -je. Sam naš dr. D je pa dr. D - pa še sestre ga imajo tak rade tam....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:04:23
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Naj ena dr. D prilepi, k ga vse tolko hvalite, da vidim, če je res tko lep. jst sm ga dons že enkrat...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:11:00
|
|
|
|
mismis
|
OK zdej pa dosti, kot že rečeno, dr. D je moj in samo moj. Hitro vse prste k sebi, da ne bo OJla, Pika welcome back
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:13:17
|
|
|
|
pika74
|
o mismis... a veš, da mam doma še eno fotko od dr. D... sam je ne znam prilepit na RR... a veš una, k si jo ti enkrat gor dala... k je tud v beli halji in podobno za mizo, sam da nekaj z rokami krili naokoli in usta ima tako na okroglo našobljeno :-0
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:14:16
|
|
|
|
mismis
|
Pusti ti zdaj dr. D, vidim da se je akcija začela. Fino, to me veseli, da se nisi vdala
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:18:56
|
|
|
|
pika74
|
Ja... kaj pa čem... pismu... sam Pikovitke mi je žal... a sem prav brala, da ji v 7. tudi ni bilo namenjeno
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:20:43
|
|
|
|
mismis
|
Jap, drži...res jima ni v 7. uspelo. Grozno, a ne... Kako pa gre tvoja terapija, a imaš spet dolgi postopek?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:22:08
|
|
|
|
pika74
|
Ja.. boga Jst pa spet klasika (šunka, sir, gobice ): suprefact pa 2 gonala; dolgi postopek
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:23:55
|
|
|
|
mismis
|
Pa ti bodo tokrat delali tudi ICSI? a nisi imela zadnjič napisan, da ti bodo delali pol, pol
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:25:41
|
|
|
|
pika74
|
Je blo napisan, da bi moral nardit pol pol, pa pol niso nič. Vse je blo IVF. Pomoje so spregledal. Sej veš, v množici vseh pacientk ... si samo še številka. Zdej naj bi delali IVF... tako, kot vedno doslej. Itak je baje problem samo pri meni. Kdaj greš pa ti?
< Sporočilo je popravil pika74 -- 7.2.2009 17:26:38 >
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:27:52
|
|
|
|
mismis
|
a res, a da so tolk smotani. Tokrat moraš pa posebaj reči, nič biti sramežljiva, ti kar jezik stegni. Pa še dr. D zahtevaj za punkcijo Jaz štartam po moje v marcu, imam ravno v torek posvet pri dr. D-ju, ga grem spet šarmirat, da bo pozabil kako se piše
< Sporočilo je popravil mismis -- 7.2.2009 17:28:38 >
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:29:15
|
|
|
|
pika74
|
Bom... . Zdej grem pa u šoping ... morm še vitaminčke kupt pa mal pošnofat za kšnimi čevlji.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:30:08
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a res, a da so tolk smotani. Tokrat moraš pa posebaj reči, nič biti sramežljiva, ti kar jezik stegni. Pa še dr. D zahtevaj za punkcijo Jaz štartam po moje v marcu, imam ravno v torek posvet pri dr. D-ju, ga grem spet šarmirat, da bo pozabil kako se piše ej, kšne hude tangice obleč, pa mal se zavrt
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:31:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: mismis a res, a da so tolk smotani. Tokrat moraš pa posebaj reči, nič biti sramežljiva, ti kar jezik stegni. Pa še dr. D zahtevaj za punkcijo Jaz štartam po moje v marcu, imam ravno v torek posvet pri dr. D-ju, ga grem spet šarmirat, da bo pozabil kako se piše ej, kšne hude tangice obleč, pa mal se zavrt ah seveda, tangice, brazlike, bele, črne, rdeče, čipke, brez, prosojne, ni da ni, bomo že našli udarno kombinacijo dobro shopingiraj
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:32:46
|
|
|
|
pika74
|
Bom. Na, dons se sploh ne morm odlepit od RR
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:33:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Bom. Na, dons se sploh ne morm odlepit od RR saj te dolgo ni bilo z nami, pa si lahko včasih malo več
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:39:03
|
|
|
|
blanč
|
Pa še naš ata
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:40:53
|
|
|
|
lara light
|
ata za stimulacijo , ma zakon ste bejbe uuuu, pa cel kup drugih tud mb-skih vidim Pika, lepo da si v akciji in hvala za posredovano, tebi miška tudi Shuki, hvala, bom čekirala tvoje fotke Zarči, daj počohaj ga no, saj jaz sem tud scartana upam,da si bolje fajn čago! Lučka, bova skupaj protestirali prosti vremenu, si za? Vsem fajn soboto, grem, ker dragi godrnja, da ga zapostavljam! Kje pa!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:49:11
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Tale stran ima tud lepo razloženo vse... meni je bil še posebej zanimiv Hatching http://www.dr-hannen.de/en/behandlungsmethoden.shtml Meni se pa zdi zanimiv "Embryo Glue"
< Sporočilo je popravil miska73 -- 7.2.2009 17:50:25 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 17:49:38
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ojla punce moje, Naprej hvala za navijanje, dihanje, dobre misli in želje. Hvala za tako lep telegram, medvedka in pesmico. So mi kar solzice tekle, ker ste res prijateljice. Lov ju kot pravi zarči sicer sem že od 5. doma, ampak enostavno ne utegnem...še zdaj tipkam z eno roko, ker tamal je. Ko prideš dam je cela štala... Sicer je moj mož tako zlat ampak vseeno ne utegnem, ker mali se doji dve uri vkup. Sej...pravi mali sralko, saj se je pri izstisu pokakal in polulal tko da smo imeli res pravo s-ranje. porodna zgodba ob prvi priložnosti, kaj več o vsem tudi, lahko rečem, da je mali cuker, je skoz, kaka, pa tudi spi. In ko spi sem z laimom, ker je mal krize pri nas doma, ampak se stanje izboljšuje. Najprej sem rekla, da vam fotko dam, da ga vidite, potem vas moram prebrat. Potem še kaj komentirat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je všeč?Marija (
14%)
Anamarija (
52%)
Ivana (
34%)
Število vseh glasov: 11496Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!