Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:47:19
|
|
|
|
Shuka
|
ZVEZDICA - KER CUKERČEK JE MALI MISMIS - TO PA JE STIMULACIJA Vidm, da vam Kruce dela kontra stimulacijo, Blanči
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:48:18
|
|
|
|
miska73
|
Uuuuuuuuuuuuu... pa še stimulacije... A vidim, da je Sekica dons prav cajt uletela Kruce me ne gane... A nis ti neki včeri zatrjeval, da ne boš več... Čak, čak grem tvojo izjavo poiskat... Blanč Ti kar lepo vrni Krucetu...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:48:34
|
|
|
|
mismis
|
Shuki, pravilno se glasi, da Kruce poskuša delati kontrastimulacijo Kako si ti? Že v nizkem štartu...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:49:21
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis miška, evo malo tvoje samomulacije....cela serija jih je MIŠMIŠ Kaj ti meni delaš. A se da to dobit tudi povečano Jao, kolk je dober... ahhhhhhhhhhhhhhhhhh
< Sporočilo je popravil miska73 -- 7.2.2009 18:51:01 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:54:39
|
|
|
|
mismis
|
na tuki maš eno supermansko... eno metuljčkasto pe eno belo pa eno črno pa še eno s kratkimi lasmi tuki ga pa še spoznala ne bi...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:56:00
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Shuki, pravilno se glasi, da Kruce poskuša delati kontrastimulacijo Kako si ti? Že v nizkem štartu... Ma kaki, nč ne dogaja.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:56:18
|
|
|
|
miska73
|
Jao meni... Pa men bojo folikli še pred prvim UZ-jem popokali PS: Mišmiška kolk si ti fajn
< Sporočilo je popravil miska73 -- 7.2.2009 18:58:17 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:56:40
|
|
|
|
mismis
|
tko miška zdaj imaš pa dosti, da ti ne bo še folikle razgnal
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 18:57:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis Shuki, pravilno se glasi, da Kruce poskuša delati kontrastimulacijo Kako si ti? Že v nizkem štartu... Ma kaki, nč ne dogaja. kdaj pa je luna, v ponedeljek?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:02:48
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis tko miška zdaj imaš pa dosti, da ti ne bo še folikle razgnal Sem našla tiste mokre slike v taveliki verziji http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2008/12/08/josh_holloways_shirtless_wet.php ... bogi moji folikli... najbolš da grem kr pod mrzu tuš... shrani si ta link, mogoče bosta z Žižetko še kdaj potrebovali mokro stimulacijo
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:14:02
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa še eno s kratkimi lasmi tale je huda fotka...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:16:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Uuuuuuuuuuuuu... pa še stimulacije... A vidim, da je Sekica dons prav cajt uletela Vse čute sem vložila v to IIIInnnn - ni mi žal. Mnjami! (No, tiste slikce z ala Murkičem in posebej obdarjenimi gospami so izzvete)
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:17:08
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa še eno s kratkimi lasmi tale je huda fotka... A ga lahko slečete, prosim?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:18:01
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa še eno s kratkimi lasmi tale je huda fotka... A ga lahko slečete, prosim? neee, kr naj bo oblečen... a te učke nč ne raj.ajo?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:22:20
|
|
|
|
Fargesia
|
uuuuuuuuuuufffff, mismis, HVALAAAA!!!!! hmmm, tadruga je...mljaks... že tak mem blago hiperco, kaj hočeš da mi jajčnike raznese?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:23:12
|
|
|
|
mismis
|
pa sej ne vem, katera je rekla, da ji je ta všeč, ampak tukaj je...pa naj ga vzame tista, ki ga hoče
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:23:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia uuuuuuuuuuufffff, mismis, HVALAAAA!!!!! hmmm, tadruga je...mljaks... že tak mem blago hiperco, kaj hočeš da mi jajčnike raznese? seveda hočem, da ti jajčka raznese, to je moj edini cilj ok, sej ne bom več
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:24:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa še eno s kratkimi lasmi tale je huda fotka... A ga lahko slečete, prosim? neee, kr naj bo oblečen... a te učke nč ne raj.ajo? saj saj.. ampak mene je mrrrzlooo - rabim radiatorčke...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:25:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa sej ne vem, katera je rekla, da ji je ta všeč, ampak tukaj je...pa naj ga vzame tista, ki ga hoče MOJ! Na tega sem bila dobesedno nora v najstniških letih. Uh, kake učke! Jared Leto, mar ne? Ker me spomin zadnje čase zeza ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.2.2009 19:26:22 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:27:25
|
|
|
|
mismis
|
Jap Se*, to je to. A potem sem celo zadela. Bravo mismis
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:35:55
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Reby, a te smem nekaj vprašat...ne vem če si prava, ampak a si bila ti prej pri februarkah 2009 nekaj časa?tako kot jaz? Oj, seveda smeš :) Sam jaz nisem taprava, ker sem bla prvič na IVF novembra
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:37:49
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jap Se*, to je to. A potem sem celo zadela. Bravo mismis Oja! Zadela v polno. Mene so te njegove očke tak začarale.. Pa igral je v eni najstniški nadaljevanki (s Claire Danes), se pa ne spomnim original naslova - To trapasto življenje, oz nekaj podobnega, sem se kar topila stalno zraven ... RES: BRAVO mišmiš!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 19:46:54
|
|
|
|
Reby
|
O, mismisu, spet takšne stimulacije, sej ni čudn, da si pol vsa razgreta, ko greš z RR dol :)
|
|
|
Materinska knjižicaMioBambinoNa katerem REDNEM ginekološkem pregledu v nosečnosti ste dobile materinsko knjižico?1. pregled (
66%)
2. pregled (
20%)
kasneje (
8%)
materinsko knjižico sem kupila sama (
5%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!