|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
7.2.2009 15:50:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Nikoli ne reci nikoli, ravno komisliš, da ne gre, se lahko zgodi, če bi imela befel od ginekologa BI!
ja nič, naj ta user posted image  huda mine, pol pa veselo user posted image  ampak čist na off, brez nekih ciljev v glavi, nekih pričakovanj in živčnosti, čajevih zvarkov in bljekfuj tabletk.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
7.2.2009 15:52:14   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Nikoli ne reci nikoli, ravno komisliš, da ne gre, se lahko zgodi, če bi imela befel od ginekologa BI!
ja nič, naj ta user posted image  huda mine, pol pa veselo user posted image  ampak čist na off, brez nekih ciljev v glavi, nekih pričakovanj in živčnosti, čajevih zvarkov in bljekfuj tabletk.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Brez vsega, sam zarad užitka, ker misli si tko al tko gresta po eskimčke avgusta do takrat pa uživajta.user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
7.2.2009 15:52:17   
pika74

IZVIRNO SPOROČILO: pika74
Ja jst sm spet tle... in spet v akciji... user posted image . Že pridno špikam in zdele razmišljam, da bi šla še po kšne vitaminčke pa folno kislino...
pridna si...user posted image user posted image user posted image

sm ane user posted image

Kako si pa ti kej zarja1? Neki sm zasledila, da si bla user posted image .... ma ti smola no... da ni obstalo notr... user posted image
Sam res... nikoli ne reci nikoli... meni je novembra 2007 ratalo naravno... pa sem res obupen primer... sam se itak pol tud ni obdržalo...  Ampak narava dela čudeže res... čeprav redko, ampak se dogajajo user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
7.2.2009 15:53:35   
bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Pika74 pozdravljena, sem ravno včeraj razmišljala o tebi kako si in če si zdaj že boljeuser posted image , in evo tebe spet z nami, ful lepouser posted image . Kar se pa prijateljice tiče pa razumem njo, tebe,sebe in Reškota. Mislim da ne bo kakšnih hudih debat glede tega, kajti več ali manj smo že vse ugotovile, da življenje ni pravičnouser posted image , me ki bi rade zanosile ne moremo, tiste ki jim pa to iz tega ali onega razloga ne paše so pa takoj noseče. Ja takle mamouser posted image

O lepo bbpikica user posted image .
Ja jst sm spet tle... in spet v akciji... user posted image . Že pridno špikam in zdele razmišljam, da bi šla še po kšne vitaminčke pa folno kislino...
Kako si pa ti kaj? Si spet v postopku? Al si že user posted image  v tem času? Ti si bla pri Rešu ane.

Lp
user posted image

Super pol boš pa kmaluuser posted image . Jaz sem bila pa januarja v postopku in sem imela 19 punkcijo potem je pa sledila katastrofa za katastrofo. Najprej mi je večina foliklov popokala pred punkcijo, dobili smo komaj dve celici, potem sta se pa še tedve celice nehale po 48 urah razvijat, zaradi rahle hiperce sem imela pa še težave s črevesjem pa še v depresijo apatijo in obup sem padla, tko da sem se šele sedaj malo sestavla, ne pa še čisto. ampak jaz vem da slej ko prej bom spet normalno zadihala in da bo vse O.K. Ja jaz sem pri Rešu in kar se postopkov tiče bom pri njemu ostala, ker kar se mene tiče je caruser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
7.2.2009 15:53:43   
zarja1
user posted image user posted image  ta dva sta MB CARJA!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
7.2.2009 15:57:11   
zarja1
Brez vsega, sam zarad užitka, ker misli si tko al tko gresta po eskimčke avgusta do takrat pa uživajta.user posted image user posted image user posted image

točno tak.....vmes pa še vi trije pridete v Mbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
7.2.2009 15:57:55   
pika74
bbpikica a tko prauš... pismu... se ti je pa dogajal...user posted image .
Je pa car ja tale Reš. Jaz sem tud rekla, da zdajle tale 6. (zadnji) postopek ponucam še na GK Lj. Če pa slučajn ne rata, pa direkt k Rešu. Lih zadnč sva se z dr. D pogovarjala, ker sm hotla, da mi da kakšno drugo terapijo... pa je vztrajal, da je ta najboljša... in da nimamo kej. Ja... kaj čmo... pa dejmo probat še enkrat.
2x gonal pa suprefact... če je že zmagovalna kombinacija. In skor bi se šla stavt, da bom imela spet od 15-20 celic in oplodili se bosta 2 in 2 mi bodo vstavili in potem... bomo trepetali.... user posted image .

Ja, tak ti to dojde.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
7.2.2009 15:58:25   
zarja1
Kako si pa ti kej zarja1? Neki sm zasledila, da si bla user posted image .... ma ti smola no... da ni obstalo notr... user posted image
Sam res... nikoli ne reci nikoli... meni je novembra 2007 ratalo naravno... pa sem res obupen primer... sam se itak pol tud ni obdržalo...  Ampak narava dela čudeže res... čeprav redko, ampak se dogajajo user posted image .
Pika jaz sem imela tako žalost......ampak sem obrnila list in zdaj navijam za vas pupe, po poletju pa grem dalje!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
7.2.2009 15:59:06   
pika74
Moj je pa tale user posted image
user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
7.2.2009 15:59:13   
Shuka

točno tak.....vmes pa še vi trije pridete v Mbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja za stimulacijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
7.2.2009 15:59:30   
zarja1
Srčice bodite pridne, jaz grem delat kosilo, pol pod tuš in na ČAGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
7.2.2009 16:00:28   
zarja1

Ja za stimulacijouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image PA KOLK TE MAM RADA........

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
7.2.2009 16:01:04   
pika74

Pika jaz sem imela tako žalost......ampak sem obrnila list in zdaj navijam za vas pupe, po poletju pa grem dalje!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

zarja1 a ti neki povem... takrat, ko sem ful dolgo in nestrpno čakala na zamrznjenčke (ki mi jih zaradi hiperce junija 2007 niso vstavili)... in so potem avgusta, septembra in oktobra še veselo in dolgo menjali okna... sem novembra po čudežu naravno zanosila....

tko da... držim pesti za tvoj čudež user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
7.2.2009 16:07:12   
bbpikica

Ja Shuka, sej men je blo tud čudn, da je šla k njemu splav delat... ampak očitno je nekje zvedla, da je dober in šla vseeno k njemu.
Hmmm, no da je dober tle ni dvoma, res je že skoraj 30 in več let ginekolog, sam sem mislila, da vseeno splave v bolnicah delajo ne pa privat.

Ja res dela Reško splave ambulantno, vendar ne prav rad in ne prav z veseljem in praviloma jih vsaki napne da je joj, razen kadar je splav iz zdravstvenih razlogov potreben je toleranten. Je pa med boljšimi za ta postopek, tudi zaradi tega ker ve kakšne so posledice nestrokovno ali slabo opravljenega splava.
Sam pol morš to pri njemu plačat, ker mene je poslal k svojemu g. in v bolnico. Verjetno zato ker sem imela pri njemu postopek OBMP ne pa še splav, sej to itak nihče ne pričakuje vnaprej. No zdej vem še nekaj novega.

Mislim da rabiš napotnico svojega G. za splav pri njemu, oziroma samoplačniško, napotnica za OBMP pa ne vključuje splava, ker ima ravno nasprotni namenuser posted image

Pika74 jaz navijam da je to tvoj zadnji postopek in da ti ne bo treba k Rešu.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
7.2.2009 16:08:36   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Z mano je pa zadnje čase ful prjazn pa vse mi tko na tak nežen način razlagauser posted image , pa mi ni nč jasno zakajuser posted image . Pa še heca se zravenuser posted image

Po moje zato, ker daješ vtis take krhke pupike. In potem ne more drugače, kot da je ful prijazen s tabo user posted image

A misliš da zato, ja no recimo da resuser posted image , al pa zato ker ga po moje gledam ko boga kadar sem tam in upam da ima kakšen čudež kje na zalogi in me osrečiuser posted image

Ali pa oboje skupaj...
In potem ne more, da ti ne bi ustregel user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
7.2.2009 16:11:35   
tassi1

user posted image user posted image  ta dva sta MB CARJA!!!!!!!!!!

Res sta carja!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
7.2.2009 16:12:46   
pika74
kako se pa ta z očali piše?

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
7.2.2009 16:21:10   
pika74

Pika74 jaz navijam da je to tvoj zadnji postopek in da ti ne bo treba k Rešu.

Teeeeeenx user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst pa zate, da bi ti v naslednjem zares ratalo!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
7.2.2009 16:22:22   
tassi1
To je Dr. Reljić !!user posted image user posted image
Ful je konkreten, nič ne olepša zadeve, pove kako je, dober in nežen na UZ,..
Še kaj?? user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
7.2.2009 16:23:00   
pika74
a tako user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
7.2.2009 16:25:48   
bbpikica

Z mano je pa zadnje čase ful prjazn pa vse mi tko na tak nežen način razlagauser posted image , pa mi ni nč jasno zakajuser posted image . Pa še heca se zravenuser posted image

Po moje zato, ker daješ vtis take krhke pupike. In potem ne more drugače, kot da je ful prijazen s tabo user posted image

A misliš da zato, ja no recimo da resuser posted image , al pa zato ker ga po moje gledam ko boga kadar sem tam in upam da ima kakšen čudež kje na zalogi in me osrečiuser posted image

Ali pa oboje skupaj...
In potem ne more, da ti ne bi ustregel user posted image

Sej rožičke pa prej skrijem za vsak slučajuser posted image user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
7.2.2009 16:25:52   
T1979
Dan sem vas mal prišla pogledat in prebrati.

Reby super za pregled, kar tako naprej. user posted image

Cukica super, naj bo jutri vse tako kot mora biti. user posted image

Pika74 srečno v postopku, naj bo zmagovalen. user posted image

Lp

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
7.2.2009 16:49:52   
Fargesia
najprej pika74 en veeeeeliiik objem zate! sem se že spraševala kje si!!!user posted image

vidim da svoje ginekologe gor popate... grem še jaz mojega poiskat...
evo ga...

user posted image

mi je pa Pikin delal pri IUI...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
7.2.2009 16:51:58   
pika74
Men je pa tvoj ene parkrat delal ET user posted image user posted image  ... vidiš, pa se vse zgliha, jst teb mal mojga posodim, ti pa mal men tvojga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
7.2.2009 16:53:26   
Fargesia

Men je pa tvoj ene parkrat delal ET user posted image user posted image  ... vidiš, pa se vse zgliha, jst teb mal mojga posodim, ti pa mal men tvojga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pika, eno vprašanje...a se spomniš k smo govorile o tem kaj nas moti, katera vprašanja nas motijo k nam jih okolica postavlja. nisem ziher, ampak mislim da si ti temo odprla...zdej je pane najdem....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!