Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:50:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Nikoli ne reci nikoli, ravno komisliš, da ne gre, se lahko zgodi, če bi imela befel od ginekologa BI! ja nič, naj ta huda mine, pol pa veselo ampak čist na off, brez nekih ciljev v glavi, nekih pričakovanj in živčnosti, čajevih zvarkov in bljekfuj tabletk.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:52:14
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Nikoli ne reci nikoli, ravno komisliš, da ne gre, se lahko zgodi, če bi imela befel od ginekologa BI! ja nič, naj ta huda mine, pol pa veselo ampak čist na off, brez nekih ciljev v glavi, nekih pričakovanj in živčnosti, čajevih zvarkov in bljekfuj tabletk. Brez vsega, sam zarad užitka, ker misli si tko al tko gresta po eskimčke avgusta do takrat pa uživajta.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:52:17
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ja jst sm spet tle... in spet v akciji... . Že pridno špikam in zdele razmišljam, da bi šla še po kšne vitaminčke pa folno kislino... pridna si... sm ane Kako si pa ti kej zarja1? Neki sm zasledila, da si bla .... ma ti smola no... da ni obstalo notr... Sam res... nikoli ne reci nikoli... meni je novembra 2007 ratalo naravno... pa sem res obupen primer... sam se itak pol tud ni obdržalo... Ampak narava dela čudeže res... čeprav redko, ampak se dogajajo .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:53:35
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Pika74 pozdravljena, sem ravno včeraj razmišljala o tebi kako si in če si zdaj že bolje , in evo tebe spet z nami, ful lepo . Kar se pa prijateljice tiče pa razumem njo, tebe,sebe in Reškota. Mislim da ne bo kakšnih hudih debat glede tega, kajti več ali manj smo že vse ugotovile, da življenje ni pravično , me ki bi rade zanosile ne moremo, tiste ki jim pa to iz tega ali onega razloga ne paše so pa takoj noseče. Ja takle mamo O lepo bbpikica . Ja jst sm spet tle... in spet v akciji... . Že pridno špikam in zdele razmišljam, da bi šla še po kšne vitaminčke pa folno kislino... Kako si pa ti kaj? Si spet v postopku? Al si že v tem času? Ti si bla pri Rešu ane. Lp Super pol boš pa kmalu . Jaz sem bila pa januarja v postopku in sem imela 19 punkcijo potem je pa sledila katastrofa za katastrofo. Najprej mi je večina foliklov popokala pred punkcijo, dobili smo komaj dve celici, potem sta se pa še tedve celice nehale po 48 urah razvijat, zaradi rahle hiperce sem imela pa še težave s črevesjem pa še v depresijo apatijo in obup sem padla, tko da sem se šele sedaj malo sestavla, ne pa še čisto. ampak jaz vem da slej ko prej bom spet normalno zadihala in da bo vse O.K. Ja jaz sem pri Rešu in kar se postopkov tiče bom pri njemu ostala, ker kar se mene tiče je car
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:53:43
|
|
|
|
zarja1
|
ta dva sta MB CARJA!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:57:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Brez vsega, sam zarad užitka, ker misli si tko al tko gresta po eskimčke avgusta do takrat pa uživajta. točno tak.....vmes pa še vi trije pridete v Mb
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:57:55
|
|
|
|
pika74
|
bbpikica a tko prauš... pismu... se ti je pa dogajal... . Je pa car ja tale Reš. Jaz sem tud rekla, da zdajle tale 6. (zadnji) postopek ponucam še na GK Lj. Če pa slučajn ne rata, pa direkt k Rešu. Lih zadnč sva se z dr. D pogovarjala, ker sm hotla, da mi da kakšno drugo terapijo... pa je vztrajal, da je ta najboljša... in da nimamo kej. Ja... kaj čmo... pa dejmo probat še enkrat. 2x gonal pa suprefact... če je že zmagovalna kombinacija. In skor bi se šla stavt, da bom imela spet od 15-20 celic in oplodili se bosta 2 in 2 mi bodo vstavili in potem... bomo trepetali.... . Ja, tak ti to dojde.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:58:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Kako si pa ti kej zarja1? Neki sm zasledila, da si bla .... ma ti smola no... da ni obstalo notr... Sam res... nikoli ne reci nikoli... meni je novembra 2007 ratalo naravno... pa sem res obupen primer... sam se itak pol tud ni obdržalo... Ampak narava dela čudeže res... čeprav redko, ampak se dogajajo . Pika jaz sem imela tako žalost......ampak sem obrnila list in zdaj navijam za vas pupe, po poletju pa grem dalje!!!!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:59:06
|
|
|
|
pika74
|
Moj je pa tale
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:59:13
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Brez vsega, sam zarad užitka, ker misli si tko al tko gresta po eskimčke avgusta do takrat pa uživajta. točno tak.....vmes pa še vi trije pridete v Mb Ja za stimulacijo
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 15:59:30
|
|
|
|
zarja1
|
Srčice bodite pridne, jaz grem delat kosilo, pol pod tuš in na ČAGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:00:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Brez vsega, sam zarad užitka, ker misli si tko al tko gresta po eskimčke avgusta do takrat pa uživajta. točno tak.....vmes pa še vi trije pridete v Mb Ja za stimulacijo PA KOLK TE MAM RADA........
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:01:04
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Kako si pa ti kej zarja1? Neki sm zasledila, da si bla .... ma ti smola no... da ni obstalo notr... Sam res... nikoli ne reci nikoli... meni je novembra 2007 ratalo naravno... pa sem res obupen primer... sam se itak pol tud ni obdržalo... Ampak narava dela čudeže res... čeprav redko, ampak se dogajajo . Pika jaz sem imela tako žalost......ampak sem obrnila list in zdaj navijam za vas pupe, po poletju pa grem dalje!!!!!!!! zarja1 a ti neki povem... takrat, ko sem ful dolgo in nestrpno čakala na zamrznjenčke (ki mi jih zaradi hiperce junija 2007 niso vstavili)... in so potem avgusta, septembra in oktobra še veselo in dolgo menjali okna... sem novembra po čudežu naravno zanosila.... tko da... držim pesti za tvoj čudež
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:07:12
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ja Shuka, sej men je blo tud čudn, da je šla k njemu splav delat... ampak očitno je nekje zvedla, da je dober in šla vseeno k njemu. Hmmm, no da je dober tle ni dvoma, res je že skoraj 30 in več let ginekolog, sam sem mislila, da vseeno splave v bolnicah delajo ne pa privat. Ja res dela Reško splave ambulantno, vendar ne prav rad in ne prav z veseljem in praviloma jih vsaki napne da je joj, razen kadar je splav iz zdravstvenih razlogov potreben je toleranten. Je pa med boljšimi za ta postopek, tudi zaradi tega ker ve kakšne so posledice nestrokovno ali slabo opravljenega splava. Sam pol morš to pri njemu plačat, ker mene je poslal k svojemu g. in v bolnico. Verjetno zato ker sem imela pri njemu postopek OBMP ne pa še splav, sej to itak nihče ne pričakuje vnaprej. No zdej vem še nekaj novega. Mislim da rabiš napotnico svojega G. za splav pri njemu, oziroma samoplačniško, napotnica za OBMP pa ne vključuje splava, ker ima ravno nasprotni namen Pika74 jaz navijam da je to tvoj zadnji postopek in da ti ne bo treba k Rešu.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:08:36
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Z mano je pa zadnje čase ful prjazn pa vse mi tko na tak nežen način razlaga , pa mi ni nč jasno zakaj . Pa še heca se zraven Po moje zato, ker daješ vtis take krhke pupike. In potem ne more drugače, kot da je ful prijazen s tabo A misliš da zato, ja no recimo da res , al pa zato ker ga po moje gledam ko boga kadar sem tam in upam da ima kakšen čudež kje na zalogi in me osreči Ali pa oboje skupaj... In potem ne more, da ti ne bi ustregel
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:11:35
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ta dva sta MB CARJA!!!!!!!!!! Res sta carja!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:12:46
|
|
|
|
pika74
|
kako se pa ta z očali piše?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:21:10
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Pika74 jaz navijam da je to tvoj zadnji postopek in da ti ne bo treba k Rešu. Teeeeeenx jst pa zate, da bi ti v naslednjem zares ratalo!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:22:22
|
|
|
|
tassi1
|
To je Dr. Reljić !! Ful je konkreten, nič ne olepša zadeve, pove kako je, dober in nežen na UZ,.. Še kaj??
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:23:00
|
|
|
|
pika74
|
a tako
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:25:48
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Z mano je pa zadnje čase ful prjazn pa vse mi tko na tak nežen način razlaga , pa mi ni nč jasno zakaj . Pa še heca se zraven Po moje zato, ker daješ vtis take krhke pupike. In potem ne more drugače, kot da je ful prijazen s tabo A misliš da zato, ja no recimo da res , al pa zato ker ga po moje gledam ko boga kadar sem tam in upam da ima kakšen čudež kje na zalogi in me osreči Ali pa oboje skupaj... In potem ne more, da ti ne bi ustregel Sej rožičke pa prej skrijem za vsak slučaj .
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:25:52
|
|
|
|
T1979
|
Dan sem vas mal prišla pogledat in prebrati. Reby super za pregled, kar tako naprej. Cukica super, naj bo jutri vse tako kot mora biti. Pika74 srečno v postopku, naj bo zmagovalen. Lp
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:49:52
|
|
|
|
Fargesia
|
najprej pika74 en veeeeeliiik objem zate! sem se že spraševala kje si!!! vidim da svoje ginekologe gor popate... grem še jaz mojega poiskat... evo ga... mi je pa Pikin delal pri IUI...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:51:58
|
|
|
|
pika74
|
Men je pa tvoj ene parkrat delal ET ... vidiš, pa se vse zgliha, jst teb mal mojga posodim, ti pa mal men tvojga
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 7.2.2009 16:53:26
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Men je pa tvoj ene parkrat delal ET ... vidiš, pa se vse zgliha, jst teb mal mojga posodim, ti pa mal men tvojga pika, eno vprašanje...a se spomniš k smo govorile o tem kaj nas moti, katera vprašanja nas motijo k nam jih okolica postavlja. nisem ziher, ampak mislim da si ti temo odprla...zdej je pane najdem....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
učitelji oš jožeta moškričapopiAnketa za vse na oš Jožeta Moškriča.
Sabina Mattersdorfer (
65%)
Marko Popit (
7%)
Damjan Košir (
9%)
Mojca Štangar (
2%)
Klavdija Rudolf Voje (
7%)
Barbara Jordan Fleten (
9%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!