|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
7.2.2009 10:08:48   
Čmrlika
user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
7.2.2009 10:11:55   
Čmrlika
Eh , še vedno ni čveka? Te pa grem malo reda nardit po stanovanju, pol p bo Miška že auf, pa bova malcale pa smuk gledale, jeeeeeeeeee.

Nič punce pol pa

user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
7.2.2009 10:12:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Kako pa ko dam fotke v album naredim da jih vidite samo majcice???

Povabi prijatelje, če si nas po kontaktih poklikala, potem ti da opcijo, da jih iz tega seznama izbereš, katerim dovoliš ogled

Kaj zdej asem al nisem?? A sem prav naredila?user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2478
7.2.2009 10:15:58   
Čmrlika
Sem že pogledala, jaz bi tudi šla na morje...user posted image  Lepe fotke, mali omar ja je ful luban z onim klobučkom...user posted image user posted image

Lepo da ste uživali, samo ne vem pa , če ravno vse poznam gor...a sem bla površna al tebe ni niti na eni? user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
7.2.2009 10:16:42   
Čmrlika
Grem zdaj  red delat, pa pridem še mogoče kaj okoli...user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
7.2.2009 10:18:29   
Čmrlika
Kaj sem pozabla povedat, mi je uspelo najt za take male riti, kot so naše,enga piščančka za pusta...mi ni več za iskat, pa tolko da bo malo heca...itak ne ve zakaj gre...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
7.2.2009 10:20:31   
Anonimen
Pa...da bo bolj jasno kje to je evo klik: Fayed

Pa na slikcah ni vse zlahte... je tasca, pa moj soncek user posted image  mozev brat ki je Down sindrom...pa moj necak mali Ahmed, ki se je itak ze odlocil da se bo z Samio porocil in jo skoz objema pa za roko okrog vodi user posted image  Pa moja mami pa moz in vsi otroci... ma sej se boste znajdle...user posted image user posted image

Ce pa ne pa vpraste.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
7.2.2009 10:22:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sem že pogledala, jaz bi tudi šla na morje...user posted image  Lepe fotke, mali omar ja je ful luban z onim klobučkom...user posted image user posted image

Lepo da ste uživali, samo ne vem pa , če ravno vse poznam gor...a sem bla površna al tebe ni niti na eni? user posted image

Jaz se nikol ne slikam...user posted image user posted image user posted image  Jaz vedno slikam.

Na fotkah so pa poleg mojih se moj svak ki ima down sindrom in ga naravnost obozujem, ker je tak soncek. user posted image  Pa moj necak od starejsega svaka... ki si je vtepel v glavo da bo moj zet user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2483
7.2.2009 10:36:11   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Jaz se nikol ne slikam...user posted image user posted image user posted image  Jaz vedno slikam.

Na fotkah so pa poleg mojih se moj svak ki ima down sindrom in ga naravnost obozujem, ker je tak soncek. user posted image  Pa moj necak od starejsega svaka... ki si je vtepel v glavo da bo moj zet user posted image

Aha, hvala za razlago...Zeta pa sem takoj začutla user posted image user posted image user posted image  se opazi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
7.2.2009 11:15:52   
Estrella*
****: luškane slikceuser posted image  Se mi zdi, da je Patrik kar precej zrastel??

Evo mene je spet Alja znervirala pri hrani, ko je pojedla par žlic in fertik. Sem bila tko jezna, da se jo popokala in dala spatuser posted image  Matr vsake toliko me še vedno to futranje spravi s tira. Joj, samo čakam, kdaj bo tolk velika, da bo sama jedla....se mi zdi tako daleč še touser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
7.2.2009 11:18:21   
jana81
**** jst pa ne morem slikic pogledat... ko kliknem od prijatljev mi da tvoj album, pol pa ga ne morem gledat... a mi pošlješ vabilo za ogled slikic?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
7.2.2009 11:19:40   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****: luškane slikceuser posted image  Se mi zdi, da je Patrik kar precej zrastel??

Evo mene je spet Alja znervirala pri hrani, ko je pojedla par žlic in fertik. Sem bila tko jezna, da se jo popokala in dala spatuser posted image  Matr vsake toliko me še vedno to futranje spravi s tira. Joj, samo čakam, kdaj bo tolk velika, da bo sama jedla....se mi zdi tako daleč še touser posted image

Nejc je tud ob 10 h pojedu pol skute , pol sva šla pa na kavo z mojim bratom in nečakinjo, ker gredo dans na smučanje v ITA, in na poti nazaj domov je zaspal, spi že 10 minutuser posted image , in upam da vsaj še pol urce.

Neposredna povezava do sporočila: 2487
7.2.2009 11:38:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

**** jst pa ne morem slikic pogledat... ko kliknem od prijatljev mi da tvoj album, pol pa ga ne morem gledat... a mi pošlješ vabilo za ogled slikic?

A zdej je?? Jaz nimam pojma kako to greuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
7.2.2009 11:53:51   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Samo na hitro se javim.
Manca je zbolela, no ful ji teče z noska, pa nič ji ni prav, tako da naš mini dopust v Čatežu odpade user posted image
Upam samo, da mi ne bodo vseeno zaračunali hišice, čeprav ne bomo šli user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
7.2.2009 11:54:47   
Soncnica Sandra ***

jaz ga tudi ne morem, tako kot je jana napisala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
7.2.2009 11:59:45   
Čmrlika
Jaz ga čisto normalno pogledam...tu spodaj grem na album...user posted image  kot včasih na starem RR. brez kompliciranja

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
7.2.2009 12:02:09   
jana81

ja zdej sem pa dobila...

fuuuuuuul lepo je, lepeslikice, Patrik je ful velik, Omar pravi šarmer,Samia pa damica...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
7.2.2009 12:02:39   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Samo na hitro se javim.
Manca je zbolela, no ful ji teče z noska, pa nič ji ni prav, tako da naš mini dopust v Čatežu odpade user posted image
Upam samo, da mi ne bodo vseeno zaračunali hišice, čeprav ne bomo šli user posted image

ja ne bi vam smeli, razen če je ful polno, pa ful povpraševanje..

Boga Manca , zgleda da kr po vrsti zbolevajouser posted image , Nejca je tud čist sezulo.

Neposredna povezava do sporočila: 2493
7.2.2009 12:12:00   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Samo na hitro se javim.

ja ne bi vam smeli, razen če je ful polno, pa ful povpraševanje..

Boga Manca , zgleda da kr po vrsti zbolevajouser posted image , Nejca je tud čist sezulo.

ne, ni ful polno. šli bi pa v Mlinotestovo hiško.

a Nejc je tudi bolan user posted image , bogec mali. nisem nič za nazaj brala, tako da nič ne vem kaj se dogaja na RR.

Upam, da se ti Nejko čim prej pozdravi!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
7.2.2009 12:20:07   
Anonimen
Kaj so vsi majcki bubani user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2495
7.2.2009 13:01:34   
Naty*
Jutro user posted image ! Brez zamere sploh ne morm brat, kaj se dogaja, sam tole kar vidm nad sabo bom komentirala welcome back **** user posted image , naš majček sicer ni buban, mamo pa hude probleme z zobki, ker dobivamo štiri naenkrat user posted image .

U glavnem današnja noč in tale sobota sta uradno najhujši dan v zadnjem tednu. Spal smo tolk ko nč, že cel dopoldne pa sam jok, dretje, tečkanje user posted image ... Zdele je končno mal zaspal, sploh ne vem, a naj se na kavč počm al pospravm bombo po bajti.

Bom pol mal prebrala za nazaj...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
7.2.2009 13:01:53   
Naty*
aja špelin@ si vidla zs?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
7.2.2009 13:29:52   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro user posted image ! Brez zamere sploh ne morm brat, kaj se dogaja, sam tole kar vidm nad sabo bom komentirala welcome back **** user posted image , naš majček sicer ni buban, mamo pa hude probleme z zobki, ker dobivamo štiri naenkrat user posted image .

U glavnem današnja noč in tale sobota sta uradno najhujši dan v zadnjem tednu. Spal smo tolk ko nč, že cel dopoldne pa sam jok, dretje, tečkanje user posted image ... Zdele je končno mal zaspal, sploh ne vem, a naj se na kavč počm al pospravm bombo po bajti.

Bom pol mal prebrala za nazaj...

4 zobki??? Bogi Žanko. A so že na koncu? Mi nimamo še ničuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
7.2.2009 13:40:46   
Čmrlika
user posted image

Za Manco in zate!
Pa da se čimprej pozdravite!

Mi mormo  dat zdravniško potrdilo za odpoved...pa saj se bo dalo zmenit, če ne pa greš z Manco k zdravniku...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
7.2.2009 13:43:14   
tilči
Dober dan!

Tilen spi drugo rundo,Nejc je tudi v postelji.user posted image  gleda šport na tv.je danes že boljši,saj sem mu včeraj rekla,da ne sme zboletiuser posted image
Tilen ima pa trakuljo.Že ponoči je ves čas jedel,danes se pa tudi ne more najesti.je po vsej bolezni vidno shujšal.Prej se mu vrat tudi videl ni,tak podbradek je imel.Sedaj je pa en suhec.user posted image No,je pa začel not prinašatiuser posted image

Naty...user posted image user posted image user posted image  za Žana,da čimprej prilezejo zobki ven
user posted image user posted image user posted image  za Manco in Nejca,da se čimprej pozdravita
****...user posted image user posted image  za dopust
Barbaw in Anitka...user posted image  za čvek
Estrella...user posted image da ti Alja ne bo nagajala pri hranjenju in user posted image  za ponočevanje
Špelin@...user posted image user posted image  za znosno noč

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?