Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 10:08:48
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 10:11:55
|
|
|
|
Čmrlika
|
Eh , še vedno ni čveka? Te pa grem malo reda nardit po stanovanju, pol p bo Miška že auf, pa bova malcale pa smuk gledale, jeeeeeeeeee. Nič punce pol pa
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 10:12:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Kako pa ko dam fotke v album naredim da jih vidite samo majcice??? Povabi prijatelje, če si nas po kontaktih poklikala, potem ti da opcijo, da jih iz tega seznama izbereš, katerim dovoliš ogled Kaj zdej asem al nisem?? A sem prav naredila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 10:15:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sem že pogledala, jaz bi tudi šla na morje... Lepe fotke, mali omar ja je ful luban z onim klobučkom... Lepo da ste uživali, samo ne vem pa , če ravno vse poznam gor...a sem bla površna al tebe ni niti na eni?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 10:16:42
|
|
|
|
Čmrlika
|
Grem zdaj red delat, pa pridem še mogoče kaj okoli...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 10:18:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
Kaj sem pozabla povedat, mi je uspelo najt za take male riti, kot so naše,enga piščančka za pusta...mi ni več za iskat, pa tolko da bo malo heca...itak ne ve zakaj gre...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 10:20:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa...da bo bolj jasno kje to je evo klik: Fayed Pa na slikcah ni vse zlahte... je tasca, pa moj soncek mozev brat ki je Down sindrom...pa moj necak mali Ahmed, ki se je itak ze odlocil da se bo z Samio porocil in jo skoz objema pa za roko okrog vodi Pa moja mami pa moz in vsi otroci... ma sej se boste znajdle... Ce pa ne pa vpraste.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 10:22:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem že pogledala, jaz bi tudi šla na morje... Lepe fotke, mali omar ja je ful luban z onim klobučkom... Lepo da ste uživali, samo ne vem pa , če ravno vse poznam gor...a sem bla površna al tebe ni niti na eni? Jaz se nikol ne slikam... Jaz vedno slikam. Na fotkah so pa poleg mojih se moj svak ki ima down sindrom in ga naravnost obozujem, ker je tak soncek. Pa moj necak od starejsega svaka... ki si je vtepel v glavo da bo moj zet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 10:36:11
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem že pogledala, jaz bi tudi šla na morje... Lepe fotke, mali omar ja je ful luban z onim klobučkom... Lepo da ste uživali, samo ne vem pa , če ravno vse poznam gor...a sem bla površna al tebe ni niti na eni? Jaz se nikol ne slikam... Jaz vedno slikam. Na fotkah so pa poleg mojih se moj svak ki ima down sindrom in ga naravnost obozujem, ker je tak soncek. Pa moj necak od starejsega svaka... ki si je vtepel v glavo da bo moj zet Aha, hvala za razlago...Zeta pa sem takoj začutla se opazi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 11:15:52
|
|
|
|
Estrella*
|
****: luškane slikce Se mi zdi, da je Patrik kar precej zrastel?? Evo mene je spet Alja znervirala pri hrani, ko je pojedla par žlic in fertik. Sem bila tko jezna, da se jo popokala in dala spat Matr vsake toliko me še vedno to futranje spravi s tira. Joj, samo čakam, kdaj bo tolk velika, da bo sama jedla....se mi zdi tako daleč še to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 11:18:21
|
|
|
|
jana81
|
**** jst pa ne morem slikic pogledat... ko kliknem od prijatljev mi da tvoj album, pol pa ga ne morem gledat... a mi pošlješ vabilo za ogled slikic?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 11:19:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: luškane slikce Se mi zdi, da je Patrik kar precej zrastel?? Evo mene je spet Alja znervirala pri hrani, ko je pojedla par žlic in fertik. Sem bila tko jezna, da se jo popokala in dala spat Matr vsake toliko me še vedno to futranje spravi s tira. Joj, samo čakam, kdaj bo tolk velika, da bo sama jedla....se mi zdi tako daleč še to Nejc je tud ob 10 h pojedu pol skute , pol sva šla pa na kavo z mojim bratom in nečakinjo, ker gredo dans na smučanje v ITA, in na poti nazaj domov je zaspal, spi že 10 minut , in upam da vsaj še pol urce.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 11:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** jst pa ne morem slikic pogledat... ko kliknem od prijatljev mi da tvoj album, pol pa ga ne morem gledat... a mi pošlješ vabilo za ogled slikic? A zdej je?? Jaz nimam pojma kako to gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 11:53:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla! Samo na hitro se javim. Manca je zbolela, no ful ji teče z noska, pa nič ji ni prav, tako da naš mini dopust v Čatežu odpade Upam samo, da mi ne bodo vseeno zaračunali hišice, čeprav ne bomo šli
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 11:54:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** jst pa ne morem slikic pogledat... ko kliknem od prijatljev mi da tvoj album, pol pa ga ne morem gledat... a mi pošlješ vabilo za ogled slikic? A zdej je?? Jaz nimam pojma kako to gre jaz ga tudi ne morem, tako kot je jana napisala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 11:59:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
Jaz ga čisto normalno pogledam...tu spodaj grem na album... kot včasih na starem RR. brez kompliciranja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 12:02:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** jst pa ne morem slikic pogledat... ko kliknem od prijatljev mi da tvoj album, pol pa ga ne morem gledat... a mi pošlješ vabilo za ogled slikic? A zdej je?? Jaz nimam pojma kako to gre ja zdej sem pa dobila... fuuuuuuul lepo je, lepeslikice, Patrik je ful velik, Omar pravi šarmer,Samia pa damica...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 12:02:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Samo na hitro se javim. Manca je zbolela, no ful ji teče z noska, pa nič ji ni prav, tako da naš mini dopust v Čatežu odpade Upam samo, da mi ne bodo vseeno zaračunali hišice, čeprav ne bomo šli ja ne bi vam smeli, razen če je ful polno, pa ful povpraševanje.. Boga Manca , zgleda da kr po vrsti zbolevajo , Nejca je tud čist sezulo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 12:12:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Samo na hitro se javim. Manca je zbolela, no ful ji teče z noska, pa nič ji ni prav, tako da naš mini dopust v Čatežu odpade Upam samo, da mi ne bodo vseeno zaračunali hišice, čeprav ne bomo šli ja ne bi vam smeli, razen če je ful polno, pa ful povpraševanje.. Boga Manca , zgleda da kr po vrsti zbolevajo , Nejca je tud čist sezulo. ne, ni ful polno. šli bi pa v Mlinotestovo hiško. a Nejc je tudi bolan , bogec mali. nisem nič za nazaj brala, tako da nič ne vem kaj se dogaja na RR. Upam, da se ti Nejko čim prej pozdravi!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 12:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj so vsi majcki bubani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 13:01:34
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro ! Brez zamere sploh ne morm brat, kaj se dogaja, sam tole kar vidm nad sabo bom komentirala welcome back **** , naš majček sicer ni buban, mamo pa hude probleme z zobki, ker dobivamo štiri naenkrat . U glavnem današnja noč in tale sobota sta uradno najhujši dan v zadnjem tednu. Spal smo tolk ko nč, že cel dopoldne pa sam jok, dretje, tečkanje ... Zdele je končno mal zaspal, sploh ne vem, a naj se na kavč počm al pospravm bombo po bajti. Bom pol mal prebrala za nazaj...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 13:01:53
|
|
|
|
Naty*
|
aja špelin@ si vidla zs?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 13:29:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro ! Brez zamere sploh ne morm brat, kaj se dogaja, sam tole kar vidm nad sabo bom komentirala welcome back **** , naš majček sicer ni buban, mamo pa hude probleme z zobki, ker dobivamo štiri naenkrat . U glavnem današnja noč in tale sobota sta uradno najhujši dan v zadnjem tednu. Spal smo tolk ko nč, že cel dopoldne pa sam jok, dretje, tečkanje ... Zdele je končno mal zaspal, sploh ne vem, a naj se na kavč počm al pospravm bombo po bajti. Bom pol mal prebrala za nazaj... 4 zobki??? Bogi Žanko. A so že na koncu? Mi nimamo še nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 13:40:46
|
|
|
|
Čmrlika
|
Za Manco in zate! Pa da se čimprej pozdravite! Mi mormo dat zdravniško potrdilo za odpoved...pa saj se bo dalo zmenit, če ne pa greš z Manco k zdravniku...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 7.2.2009 13:43:14
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Tilen spi drugo rundo,Nejc je tudi v postelji. gleda šport na tv.je danes že boljši,saj sem mu včeraj rekla,da ne sme zboleti Tilen ima pa trakuljo.Že ponoči je ves čas jedel,danes se pa tudi ne more najesti.je po vsej bolezni vidno shujšal.Prej se mu vrat tudi videl ni,tak podbradek je imel.Sedaj je pa en suhec. No,je pa začel not prinašati Naty... za Žana,da čimprej prilezejo zobki ven za Manco in Nejca,da se čimprej pozdravita ****... za dopust Barbaw in Anitka... za čvek Estrella... da ti Alja ne bo nagajala pri hranjenju in za ponočevanje Špelin@... za znosno noč
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?