Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro, Evo mene. Moram povedat, da sem bila cist sokirana, da ste naklofale v celem tednu samo 100 strani prej pa na dan po 40 Je Estrella strajkala? Anitka? Barbaw? Ne zamerit ce sem katero " cveko" spustila.. Sedaj bi se mi prileglo kaksno porocilo kaj se je ta teden dogajalo Evo porocilo z mojega "dopusta": No mi smo bili v mestu El Fayed in to je na Sinaju pravzaprav za lazjo orentacijo 50km do Sueza. Tam je veliko jezero v katerega pride skozi Sueski prekop morska voda iz Rdecega morja... Ampak ker je to full na severu je voda seveda mrzla, tudi zunaj ni nic kaj prevec toplo... Temu jezeru recejo Great bitter lake, je pa v bistvu cakalnica za velike tovorne ladje ki cakajo za prehod skozi Sueski prekop... Samo je tako ogromno to jezero da komaj da vidis na drugo stran kopno in pa itak je morska voda tako da vsi pravijo kar morje. No pa sem se vseeno kopala, ceprav kot sem rekla ce bi imela protezo bi mi padla ven...ker jaz ne maram mrzle vode. Je pa to obmocje vse vojasko in tudi mi smo bili v naselju , ki je namenjeno pocitnikovanju vojaskih oficirjev in njihovim druzinam. Ker so vsi , ki tam delajo od prodajalca v trgovinici pa do natakarja, kuharja , cistilca, vrtnarja... ma skratka vsi, ki so tam so fantje na sluzenju vojaskega roka si itak lahko predstavljate kako je No plac, kar se tice zunaj mi je zelo vsec, ogromno igral za otroke, bazen in pescena plaza, travica vsepovsod in zelo cisto... Apartmaji pa bi nujno rabili zensko roko, vsaj kar se oken tice in ogledal... Tla so spucana da lahko jes z njih visje ko gres od tal proti stropu slabse je...morda je to povezano z tem da so v vecini egipcani majhni Sluzbeni partner od moza je prisel samo zadnji dan, prav tako mozev brat z vso familijo, tako da pred njimi je bil mir...pa itak smo imeli dva apartmaja in vsak je bil 280 kvadratnih metrov tako, da je bil kar mir...Midva z mozem in Omar sva bila v enem in je ena spalnica ostala prazna.. v drugem pa so bili Samia in moja mami v eni sobi in tasca ter Patrick v drugi.Kuhnjo in dnevno sobo pa smo v glavnem uporabljali samo pri nas...Itak bi bili lahko vsi skupaj v enem apartmaju pa ne bi bilo guzve, toda moz je prav zato, da bova imela vsaj mal miru najel dva... No prva dva dni je moja mami sitnarila, ker se njej itak sploh ni slo tja in svojo slabo voljo tresla na vse okrog potem sta se tretji dan z tasco tok uzgale da sva se z mozem zarad njiju spet ze ne vem keric usekala... Potem sva zvecer sedela ob morju in po vsem tistem tvoja mama je taka in taka in moja je super tvoja je ... seveda vsak se vlece za svojo ugotovila ( ze spet )da si mam pac ne da izbrat so nam dane in jih je treba met rad in mal potrpet itak sta pa obe po eni strani uredu po drugi pa ...Tako kot vsi ljudje... Potem smo se vsi pomirili in zadnja dva dni je bilo celo ze zelo znosno in pravzaprav kar uredu. Evo tako, da je bilo vsega...ljubezen, vojna...kot v kaki mehiski nadaljevanki A dam kako fotko??? Jutro! Sej veste: KAVA za vse Spanje ok. Pr nas je dež pa megla, pa vsake tolko se sonček pokaže. **** sam da ste se meli fajn. Blagor teb, kopala si se. Ja dej kako slikco gor. Še zmeri nism dobla kartice. - KONJAK
Kavboj Mujo na začasnem delu na Divjem zahodu sedi v saloonu in počasi sreba pivo in opazuje dogajanje v lokalu. V lokal vstopi Jack in reče: "Jacka za Jacka!" in natakar mu natoči Jack Daniel's. Nato vstopi John in naroči: "Johna za Johna!" in natakar mu natoči kozarček Johnnyja Walkerja. V lokal vstopi Jim in naroči: "Jima za Jima!" in natakar mu natoči kozarček Jim Beama. Mujo to opazuje z odprtimi usti, nato pa sam stopi do natakarja in reče: "Konjak za konja!" - GOVORICE
"Dragi, ali veš kakšne grozne stvari ljudje govorijo o meni?" je z žalostnim glasom vprašalo dekle. "Seveda! Zato pa tudi hodim s teboj!" - PORUŠENI MOST
Orožne vaje. Starka pride do mostu in ga hoče prečkati, ko jo ustavijo vojaki in eden od njih ji reče: "Gospa, tale most je porušen, morali boste počakati, da zgradijo drugega!" "Kako je porušen, ko vidim, da še vedno stoji! Pustite me preko mostu ker nesem sveže mleko in kruh za svoje vnuke!" "Ne bo šlo! Saj sem vam povedal, da mostu ni več!" odločno ponovi vojak. Mamka je nekaj časa zmajalo z glavo, če, kaj se gre današnja vojska in nato vprašala vojaka: "Kje imate komandanta?" "Tamle na hribčku v šotoru!" ji je pokazal vojak. Starka je krenila v smeri šotora, prišla do njega in ga odgrnila. V njem je zagledala častnika z visokim činom. "Gospod oficir, vaši vojaki me ne pustijo čez reko in pravijo da je most porušen, čeprav most še stoji!" se je pritožila. "Vi pa ne bi smeli govoriti z menoj, ker sem že od včeraj mrtev!" je dejal častnik. - LUTKA
Kopališki mojster je na plaži zagledal slepega moškega, ki je pod pazduho prenašal žensko lutko. Kopališki mojster je pristopil k slepemu in mu rekel: "Oprostite, toda s tole seksi žensko lutko ni primerno, da se sprehajate po plaži. Veste, polno otrok je naokoli!" "Kaj? Z lutko sem tu? Ojoj, potem sem pa celo zimo seksal z gumijastim čolnom!"
- DELOVNI LJUDJE
"Kdo mi lahko pove, kako pridejo na svet otroci?" je učiteljica vprašala učence. "Prinesejo jih štorklje!" se je oglasila Nataša. "Mojo sestrico je prinesel pa velikonočni zajček!" je povedal Mihec. "In ti, Janezek? Kaj misliš ti?" "Veste," je dejal Janezek, "mi smo pa delovni ljudje in ne sedimo križem rok. Pri nas je otroke naredil očka!" - OBUPANI JOŽE
"Ves sem obupan" reče Jože prijatelju Bojanu. "Pisal mi je mož moje ljubice in mi grozi, da me bo ubil, če bo izvedel, da bom še kdaj v družbi z njegovo ženo." "Se je pa izogibaj." "Kako? Avtor pisma se ni podpisal in ne vem za katero gre." - NAPIS
Zasebni gostilničar je na zidu svoje novo odprte gostilne zagledal napis: GO GO GO GOSTILNA. Ves besen je poklical črkoslikarja in vprašal: Kdo-kdo-kdo je-je pa-pa-pa naro-naro-naročil ta na-na-na-napis?" - BIK
Moški na cesti sreča policista in ga vpraša: "Gospod policist, ali se lahko policistu reče bik?" "To pa ne!" jezno reče policist. "Kaj pa biku, se lahko reče gospod policist?" "No, ja, to pa že." "No, na svidenje, gospod policist!"