|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
7.2.2009 8:53:15   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

dan

jaz in aneja sve ble pa na sprehodu z vozičkomuser posted image kašlja še vedno, ma je ok.
pa še ena dobra , resnična od noči: ob 4h se aneja zbudi in dobi mleko, pol pa ne nazaj zaspat. seveda, kje drugje kot na moji strani posle, po meni je lezla, me praskala....pol pa je blo  meni že zadosti in ji rečem "veš kaj, če ne boš pridna, boš šla k tatotu (očetu) " ej, mala v momentu utihne. user posted image user posted image user posted image sva se smejala z mojim user posted image na ta račun še danes cel dan.

pr nas tud to ne pomaga.. je bil danes ob 6.45 buden kot čuk, midva bi pa še tolk spala, ma kaj čmo je blo treba vstat po eni uri, drgač bi bla še bolj potolčena in popraskana..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
7.2.2009 8:53:28   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw in Anitka: uspešno kofetkajtauser posted image  

Anitka, sedaj bi bil pa že čas, da se še ti kam odpelješ. Ti samo pridno sprejemaš obiske na "domu"

user posted image user posted image user posted image user posted image Bom bom, še malo. Saj bi včasih šla zraven mojega, ko gre kam službeno, samo takrat bi me moral kdo sprejeti kar za nekaj ur, to pa ne upam riskiratiuser posted image user posted image . Kaj pa če se me katera naveliča...

Sami izgovori in popolnoma neutemeljeniuser posted image  Kam pa hodi tvoj na službene poti?

Danes je šel na Koroško, zadnjič je bil v Celju, Ljubljani...

celo v Celju ???? Pa ne da bi me poklicala, ko mi je itak cel kur-čev dan dolgčas doma.user posted image

Naslednjič pridemuser posted image .

upam da res, ker drugače se res ne bomo spoznale..

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
7.2.2009 8:53:37   
jana81

Tako, sem se prebila skozi današnje posteuser posted image user posted image

Zdaj pa poročilo s kofetkanja z Barbaw in njeno luštno družinico:

Imeli smo se super. Jaka je bil sicer v igralnem centru, kjer je užival sto na uro (upam, da ste ga že spravili od tamuser posted image user posted image user posted image ) tako, da ga žal nisem imela prilike bolje spoznati. Maja je pa ena taka luštna pupika s čudovitimi očkami. Upam, da bodo zobki kmalu nehali nagajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vglavnem so res luštna mlada družina in upam, da se še kdaj vidimo.

Kakšna fotka pa bo, ko bo Barbaw doma, ker Anitka še ni našla polnilca.

user posted image   za čvek

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
7.2.2009 8:53:45   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Čer bejbe,

se samo na hitro oglasim, da vas pozdravim....danes sem brez računalnika (svojega)....čuden občutek kot da mi nekaj manjka (sej mi ane)...jutri bo že bolje

Mi smo ok, mali bo šel sicer šele zdaj spat, ker je danes imel malce poznejše runde spanja čez dan, ampak upam da bo vsaj zjutraj malo potegnil....

xc dddxxxxxxxxxxxxxxxxxcf zt 1ctc l,m                     h       wFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

ŠE POZDRAVČEK OD eRAZMA

u ŽIVAJTE

UPS, SORRY

pozdravčke nazaj

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
7.2.2009 8:53:52   
jana81

iiiiiiiii, se moram pohvalit. naša aneja gre po vseh štirih tudi naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo miška moja.

bravo Aneja, zdej po tak začela kmal hodit.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
7.2.2009 8:54:07   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Večer!

Kak sem jaz čudna. Komaj sem čakala, da pride user posted image domov in da gresta z Vidkom malo na teren, k babici in dedku, sedaj ju že 2 uri ni, jaz sem pa tako žalostna, ker nimam mojega pikeca ob sebiuser posted image user posted image .

Kako bo to šele jutri, ko sem navajena celo noč poslušat Vidkovo dihanje in smrčanjeuser posted image user posted image user posted image . Čisto sem zasvojena z mojim sončkom. Sem že vse spakirala za jutri, sem že stuširana, vse pospravla, hmmmm.

mislim da smo vse takšne, no vsaj jst sem tud taka, pol pa kr kličem kje sta ,pa kaj delata...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
7.2.2009 8:54:17   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dober vecer,

Mi smo doma iz dopusta in sedaj rabim nujno pocitek, da pridem k sebi... Samo pozdravit sem vas pa vseeno prisla.user posted image

lepo od tebe, dobrodošla nazaj, smo te pogrešale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
7.2.2009 8:56:02   
jana81
Vidim da skor vse še spijo, al pa se cartajo, se grem pa z Nejčkom igrat, ki se je spet dvignil na zvočnikuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
7.2.2009 9:03:24   
Anonimen
Dobro jutro,

Evo mene. Moram povedat, da sem bila cist sokirana, da ste naklofale v celem tednu samo 100 strani prej pa na dan po 40 user posted image user posted image  Je Estrella strajkala? Anitka? Barbaw? Ne zamerit ce sem katero " cveko" spustila..

Sedaj bi se mi prileglo kaksno porocilo kaj se je ta teden dogajalo user posted image

Evo porocilo z mojega "dopusta":

No mi smo bili v mestu El Fayed in to je na Sinaju pravzaprav za lazjo orentacijo 50km do Sueza. Tam je veliko jezero v katerega pride skozi Sueski prekop morska voda iz Rdecega morja... Ampak ker je to full na severu je voda seveda mrzla, tudi zunaj ni nic kaj prevec toplo...
Temu jezeru recejo Great bitter lake, je pa v bistvu cakalnica za velike tovorne ladje ki cakajo za prehod skozi Sueski prekop...
Samo je tako ogromno to jezero da komaj da vidis na drugo stran kopno in pa itak je morska voda tako da vsi pravijo kar morje.
No pa sem se vseeno kopala, ceprav kot sem rekla ce bi imela protezo bi mi padla ven...ker jaz ne maram mrzle vode.

Je pa to obmocje vse vojasko in tudi mi smo bili v naselju , ki je namenjeno pocitnikovanju vojaskih oficirjev in njihovim druzinam. Ker so vsi , ki tam delajo od prodajalca v trgovinici pa do natakarja, kuharja , cistilca, vrtnarja... ma skratka vsi, ki so tam so fantje na sluzenju vojaskega roka si itak lahko predstavljate kako je user posted image user posted image

No plac, kar se tice zunaj mi je zelo vsec, ogromno igral za otroke, bazen in pescena plaza, travica vsepovsod in zelo cisto... Apartmaji pa bi nujno rabili zensko roko, vsaj kar se oken tice in ogledal... Tla so spucana da lahko jes z njih visje ko gres od tal proti stropu slabse je...morda je to povezano z tem da so v vecini egipcani majhni user posted image user posted image

Sluzbeni partner od moza je prisel samo zadnji dan, prav tako mozev brat z vso familijo, tako da pred njimi je bil mir...pa itak smo imeli dva apartmaja in vsak je bil 280 kvadratnih metrov tako, da je bil kar mir...Midva z mozem in Omar sva bila v enem in je ena spalnica ostala prazna.. v drugem pa so bili Samia in moja mami v eni sobi in tasca ter Patrick v drugi.Kuhnjo in dnevno sobo pa smo v glavnem uporabljali samo pri nas...Itak bi bili lahko vsi skupaj v enem apartmaju pa ne bi bilo guzve, toda moz je prav zato, da bova imela vsaj mal miru najel dva...user posted image user posted image

No prva dva dni je moja mami sitnarila, ker se njej itak sploh ni slo tja in svojo slabo voljo tresla na vse okrog potem sta se tretji dan z tasco tok uzgale da sva se z mozem zarad njiju spet ze ne vem keric usekala...
Potem sva zvecer sedela ob morju in po vsem tistem tvoja mama je taka in taka in moja je super tvoja je user posted image ... seveda vsak se vlece za svojo user posted image  ugotovila ( ze spet user posted image  )da si mam pac ne da izbrat so nam dane in jih je treba met rad in mal potrpet itak sta pa obe po eni strani uredu po drugi pa user posted image ...Tako kot vsi ljudje...
Potem smo se vsi pomirili in zadnja dva dni je bilo celo ze zelo znosno in pravzaprav kar uredu.

Evo tako, da je bilo vsega...ljubezen, vojna...kot v kaki mehiski nadaljevankiuser posted image user posted image user posted image

A dam kako fotko???

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
7.2.2009 9:05:24   
Estrella*
oj!

Jaz sem tud kot črta na avtocesti. Včraj sem ga malo cugala po dolgem času in prikorakala domov ob 2huser posted image  Me glava boli, Alja, Andraž in Jan pa norijo kot zmešani. Mulca sta vstala žen 6.40user posted image  Nekaj so mi pripeljali pet do sedmih!!!Ljudlje niso normalni

Jana: zato jaz tudi user posted image  ne jemljem v posteljo, ker sem potem odklop

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
7.2.2009 9:08:19   
jana81
haaaaaalo kaj sploh sprašuješ, valda daj  fotke, smo ja vse tak firbčne da nas bo razgnaluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
7.2.2009 9:10:01   
jana81

oj!

Jaz sem tud kot črta na avtocesti. Včraj sem ga malo cugala po dolgem času in prikorakala domov ob 2huser posted image  Me glava boli, Alja, Andraž in Jan pa norijo kot zmešani. Mulca sta vstala žen 6.40user posted image  Nekaj so mi pripeljali pet do sedmih!!!Ljudlje niso normalni

Jana: zato jaz tudi user posted image  ne jemljem v posteljo, ker sem potem odklop

ma sej se jst tud brzdam da ga nimam v postelji, sam včasih noče nazaj zaspat, pol ga pa dam med naju, sej to ponavad proti jutri, ampak bom še to ukinala, ker tud dve urce so zame veliko.

Kaj so ti pripeljali , pošto?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
7.2.2009 9:12:28   
Estrella*
****: lepo, da si se malo odklopila od vsakdana. Ja itak daj fotke, saj veš, da so majčice firbčne babnceuser posted image Mrzla voda...to tud ni zame. Mora imeti vsaj 24 stopinj, da se namočimuser posted image

Ja malo so naklofale. Barbaw je v Moravcih, jaz pa tud nekaj štrajkamuser posted image  Se hitro pozna, saj je bilo poprej vsaj 20 strani najinihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2463
7.2.2009 9:15:07   
Estrella*

oj!

ma sej se jst tud brzdam da ga nimam v postelji, sam včasih noče nazaj zaspat, pol ga pa dam med naju, sej to ponavad proti jutri, ampak bom še to ukinala, ker tud dve urce so zame veliko.

Kaj so ti pripeljali , pošto?

Ja dostava od top shopauser posted image  Čakala sem 17 dni in potem si izberejo soboto za dostavo in še grozno urouser posted image user posted image user posted image
Andraž še vedno hodi k nama in ga pustim samo kakih 5 minut, če kaj groznega sanaja oz grem kar jaz k njemu v posteljo, da zaspi. Samo sem potem čist uničena. Dovolim pa mu, da pride med vikendom zjutraj , ampak po 7h uri k nama na cartanje.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
7.2.2009 9:17:31   
Anonimen
Kako pa ko dam fotke v album naredim da jih vidite samo majcice???

Neposredna povezava do sporočila: 2465
7.2.2009 9:18:33   
Estrella*

Kako pa ko dam fotke v album naredim da jih vidite samo majcice???

Povabi prijatelje, če si nas po kontaktih poklikala, potem ti da opcijo, da jih iz tega seznama izbereš, katerim dovoliš ogled

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
7.2.2009 9:27:53   
Svojeglava

oj!

He, he, nimamo kondicije a? Jaz sem šla včeraj na veteransko rekreacijo, pa mam tak musklfibr, da komi hodim user posted image

pol pa še na eno pivo, tko da me še glava boli....

bo treba večkrat na "trening", kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2467
7.2.2009 9:32:53   
Čmrlika
user posted image

midve sva pa same, Ati je šel smučat...bo pa mami enkrat za sprememmbo v soboto tu malo čekirala...Taja itak spet spi...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
7.2.2009 9:34:11   
Srčekgirll

Dobro jutro,

Evo mene. Moram povedat, da sem bila cist sokirana, da ste naklofale v celem tednu samo 100 strani prej pa na dan po 40 user posted image user posted image  Je Estrella strajkala? Anitka? Barbaw? Ne zamerit ce sem katero " cveko" spustila..

Sedaj bi se mi prileglo kaksno porocilo kaj se je ta teden dogajalo user posted image

Evo porocilo z mojega "dopusta":

No mi smo bili v mestu El Fayed in to je na Sinaju pravzaprav za lazjo orentacijo 50km do Sueza. Tam je veliko jezero v katerega pride skozi Sueski prekop morska voda iz Rdecega morja... Ampak ker je to full na severu je voda seveda mrzla, tudi zunaj ni nic kaj prevec toplo...
Temu jezeru recejo Great bitter lake, je pa v bistvu cakalnica za velike tovorne ladje ki cakajo za prehod skozi Sueski prekop...
Samo je tako ogromno to jezero da komaj da vidis na drugo stran kopno in pa itak je morska voda tako da vsi pravijo kar morje.
No pa sem se vseeno kopala, ceprav kot sem rekla ce bi imela protezo bi mi padla ven...ker jaz ne maram mrzle vode.

Je pa to obmocje vse vojasko in tudi mi smo bili v naselju , ki je namenjeno pocitnikovanju vojaskih oficirjev in njihovim druzinam. Ker so vsi , ki tam delajo od prodajalca v trgovinici pa do natakarja, kuharja , cistilca, vrtnarja... ma skratka vsi, ki so tam so fantje na sluzenju vojaskega roka si itak lahko predstavljate kako je user posted image user posted image

No plac, kar se tice zunaj mi je zelo vsec, ogromno igral za otroke, bazen in pescena plaza, travica vsepovsod in zelo cisto... Apartmaji pa bi nujno rabili zensko roko, vsaj kar se oken tice in ogledal... Tla so spucana da lahko jes z njih visje ko gres od tal proti stropu slabse je...morda je to povezano z tem da so v vecini egipcani majhni user posted image user posted image

Sluzbeni partner od moza je prisel samo zadnji dan, prav tako mozev brat z vso familijo, tako da pred njimi je bil mir...pa itak smo imeli dva apartmaja in vsak je bil 280 kvadratnih metrov tako, da je bil kar mir...Midva z mozem in Omar sva bila v enem in je ena spalnica ostala prazna.. v drugem pa so bili Samia in moja mami v eni sobi in tasca ter Patrick v drugi.Kuhnjo in dnevno sobo pa smo v glavnem uporabljali samo pri nas...Itak bi bili lahko vsi skupaj v enem apartmaju pa ne bi bilo guzve, toda moz je prav zato, da bova imela vsaj mal miru najel dva...user posted image user posted image

No prva dva dni je moja mami sitnarila, ker se njej itak sploh ni slo tja in svojo slabo voljo tresla na vse okrog potem sta se tretji dan z tasco tok uzgale da sva se z mozem zarad njiju spet ze ne vem keric usekala...
Potem sva zvecer sedela ob morju in po vsem tistem tvoja mama je taka in taka in moja je super tvoja je user posted image ... seveda vsak se vlece za svojo user posted image  ugotovila ( ze spet user posted image  )da si mam pac ne da izbrat so nam dane in jih je treba met rad in mal potrpet itak sta pa obe po eni strani uredu po drugi pa user posted image ...Tako kot vsi ljudje...
Potem smo se vsi pomirili in zadnja dva dni je bilo celo ze zelo znosno in pravzaprav kar uredu.

Evo tako, da je bilo vsega...ljubezen, vojna...kot v kaki mehiski nadaljevankiuser posted image user posted image user posted image

A dam kako fotko???

Jutro!
user posted image
Sej veste: KAVA za vseuser posted image

Spanje ok.
Pr nas je dežuser posted image pa megla, pa vsake tolko se sonček pokaže.
user posted image user posted image user posted image **** sam da ste se meli fajn. Blagor teb, kopala si se.user posted image Ja dej kako slikco gor.
Še zmeri nism dobla kartice.user posted image

• KONJAK
    Kavboj Mujo na začasnem delu na Divjem zahodu sedi v saloonu in počasi sreba pivo in opazuje dogajanje v lokalu. V lokal vstopi Jack in reče:
    "Jacka za Jacka!" in natakar mu natoči Jack Daniel's.
    Nato vstopi John in naroči:
    "Johna za Johna!" in natakar mu natoči kozarček Johnnyja Walkerja.
    V lokal vstopi Jim in naroči:
    "Jima za Jima!" in natakar mu natoči kozarček Jim Beama. Mujo to opazuje z odprtimi usti, nato pa sam stopi do natakarja in reče:
    "Konjak za konja!"

• GOVORICE
    "Dragi, ali veš kakšne grozne stvari ljudje govorijo o meni?" je z žalostnim glasom vprašalo dekle.
    "Seveda! Zato pa tudi hodim s teboj!"

• PORUŠENI MOST
    Orožne vaje. Starka pride do mostu in ga hoče prečkati, ko jo ustavijo vojaki in eden od njih ji reče:
    "Gospa, tale most je porušen, morali boste počakati, da zgradijo drugega!"
    "Kako je porušen, ko vidim, da še vedno stoji! Pustite me preko mostu ker nesem sveže mleko in kruh za svoje vnuke!"
    "Ne bo šlo! Saj sem vam povedal, da mostu ni več!" odločno ponovi vojak.
    Mamka je nekaj časa zmajalo z glavo, če, kaj se gre današnja vojska in nato vprašala vojaka:
    "Kje imate komandanta?"
    "Tamle na hribčku v šotoru!" ji je pokazal vojak.
    Starka je krenila v smeri šotora, prišla do njega in ga odgrnila. V njem je zagledala častnika z visokim činom.
    "Gospod oficir, vaši vojaki me ne pustijo čez reko in pravijo da je most porušen, čeprav most še stoji!" se je pritožila.
    "Vi pa ne bi smeli govoriti z menoj, ker sem že od včeraj mrtev!" je dejal častnik.

• LUTKA
    Kopališki mojster je na plaži zagledal slepega moškega, ki je pod pazduho prenašal žensko lutko. Kopališki mojster je pristopil k slepemu in mu rekel:
    "Oprostite, toda s tole seksi žensko lutko ni primerno, da se sprehajate po plaži. Veste, polno otrok je naokoli!"
    "Kaj? Z lutko sem tu? Ojoj, potem sem pa celo zimo seksal z gumijastim čolnom!"
  • DELOVNI LJUDJE
    "Kdo mi lahko pove, kako pridejo na svet otroci?" je učiteljica vprašala učence.
    "Prinesejo jih štorklje!" se je oglasila Nataša.
    "Mojo sestrico je prinesel pa velikonočni zajček!" je povedal Mihec.
    "In ti, Janezek? Kaj misliš ti?"
    "Veste," je dejal Janezek, "mi smo pa delovni ljudje in ne sedimo križem rok. Pri nas je otroke naredil očka!"

• OBUPANI JOŽE
    "Ves sem obupan" reče Jože prijatelju Bojanu. "Pisal mi je mož moje ljubice in mi grozi, da me bo ubil, če bo izvedel, da bom še kdaj v družbi z njegovo ženo."
    "Se je pa izogibaj."
    "Kako? Avtor pisma se ni podpisal in ne vem za katero gre."

• NAPIS
    Zasebni gostilničar je na zidu svoje novo odprte gostilne zagledal napis: GO GO GO GOSTILNA. Ves besen je poklical črkoslikarja in vprašal: Kdo-kdo-kdo je-je pa-pa-pa naro-naro-naročil ta na-na-na-napis?"

• BIK
    Moški na cesti sreča policista in ga vpraša:
    "Gospod policist, ali se lahko policistu reče bik?"
    "To pa ne!" jezno reče policist.
    "Kaj pa biku, se lahko reče gospod policist?"
    "No, ja, to pa že."
    "No, na svidenje, gospod policist!"

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
7.2.2009 9:35:28   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Katy- nimam sreče z zdravniki...končno sem jih dobila in najhitreje sem na vrsti v torek user posted image  , če mi bo kriza, bom šla k dežurnemu, pa tam jim bom definitivno odnesla svojo kartoteko..ker jih mam pun k.u.r.a.c pardon, ampak so me razjezili ...konkretno user posted image user posted image user posted image

Kaj??? Šele v torek?? Mislim halooooooo,a naj kar crknemo, da se nas kdo usmiliuser posted image user posted image

ma ne vprašaj, pa skoz mam težave, na srečo jih malo rabim...pred 3 leti je moja Dr šla privat, in sem si morala iskat novega, bližje...pa itak je bla študentska..pol izberem, mi pošljejo čez nekaj časa ,da so se zmotli, da ni ta več fraj...user posted image  izberem ponovno... sploh ne dobim odgovora, in pozabim dokler nisem rabla ...potem cela kolobocija da najdejo kartoteko...ostanem pri tem tipu, ki ga še danes ne poznam, ker ga nikoli ni user posted image  baje bo šel v invalidsko, prvo je bil na porodniškem user posted image , ........pol ga nadomešča enotele od babe ,ki ne zna niti slovensko..lani v času user posted image  , če se spomnite, ko so mi operirali prst...skoz nekaj narobe, te delovni .čas kr po svoje, te je ni ko prideš, ker kao se je pazi odločla da bo dane s cel dan...pa je ša nakosliolo.......gtzzzzzzzzzzzzz...pa brezveze...zdaj si kvarim sobotno jutro...gnili so !!!

Me je vprašala včeraj...zakaj sploh k njim kličem? user posted image  kdo mi je rekle, da ...pa sem klicala na edino cifro, ki je za tega dr...ja in pol majo mojo kartoteko...in je ura 11 45 in mi reče naj pokličem med 12 in 13 15 da me naroči....user posted image  , me v tem trenutku ni mogal...sem ji že rekla dve sočni nazaj.... in potem... ko jo kličem...pravi v sredo......da ne gre prej, pa sledi vprašanje ...pa kaj vam sploh je? se mi ne zdi da je nujno?

Popi..........sem.... da se tak meni z mano, pa da ste še glas slišale...ne verjetno, mbi kr tak malo prišla, pa itak ne rabim zdravnika...krava no pol sma pristale na torku, ker majo gužvo...ker je nadomestn......user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
7.2.2009 9:35:35   
Čmrlika
user posted image

Tako, sem se prebila skozi današnje posteuser posted image user posted image

Zdaj pa poročilo s kofetkanja z Barbaw in njeno luštno družinico:

Imeli smo se super. Jaka je bil sicer v igralnem centru, kjer je užival sto na uro (upam, da ste ga že spravili od tamuser posted image user posted image user posted image ) tako, da ga žal nisem imela prilike bolje spoznati. Maja je pa ena taka luštna pupika s čudovitimi očkami. Upam, da bodo zobki kmalu nehali nagajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vglavnem so res luštna mlada družina in upam, da se še kdaj vidimo.

Kakšna fotka pa bo, ko bo Barbaw doma, ker Anitka še ni našla polnilca.

user posted image  za novo poznanstvo in za uživanje...ja Maja pa ma res ene zanimivo, nagajive očke

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
7.2.2009 9:35:40   
Čmrlika

Dober vecer,

Mi smo doma iz dopusta in sedaj rabim nujno pocitek, da pridem k sebi... Samo pozdravit sem vas pa vseeno prisla.user posted image
user posted image   BACK!

počitek od tašče?user posted image Kako je blo drugače?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
7.2.2009 9:35:47   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Če moj otrok ni faca...nekdo vrta že 20 minut na polno,user posted image user posted image user posted image   jaz niti svojih misli ne slišim..user posted image  .ona pa kr spi user posted image

user posted image user posted image user posted image

evo jo, so nehali vrtat, pa je že auf user posted image user posted image user posted image

A nimaš še ti kaj za vrtat?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
ej , veš da da zdaj spi...pa lubi prihaja iz službe in mam resen namen mu rečt, ko se začne prebujat, naj gre lukne za gugalnico vrtat...evo sem našla nekaj...user posted image user posted image user posted image

Joooooj si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image

nismo rabli mi, je oni spet nadaljeval...in Taja valda da je kr spala user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
7.2.2009 9:41:44   
Čmrlika

dan

jaz in aneja sve ble pa na sprehodu z vozičkomuser posted image kašlja še vedno, ma je ok.
pa še ena dobra , resnična od noči: ob 4h se aneja zbudi in dobi mleko, pol pa ne nazaj zaspat. seveda, kje drugje kot na moji strani posle, po meni je lezla, me praskala....pol pa je blo  meni že zadosti in ji rečem "veš kaj, če ne boš pridna, boš šla k tatotu (očetu) " ej, mala v momentu utihne. user posted image user posted image user posted image sva se smejala z mojim user posted image na ta račun še danes cel dan.

pr nas tud to ne pomaga.. je bil danes ob 6.45 buden kot čuk, midva bi pa še tolk spala, ma kaj čmo je blo treba vstat po eni uri, drgač bi bla še bolj potolčena in popraskana..user posted image

Naša pa je danes po dolgem času...user posted image  Čukirala in se pogovarjala, amsejala, osvajala malo atija, malo žicala mene že ob pol noči, pol je pristala med nama in je to trajalo skoraj do druge ure, ko jo je vzelo..vsaj mislim, ker mene je takrat nekaj zbudilo, pa je ajala...user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
7.2.2009 9:45:33   
Čmrlika
Kaj je zdaj to, da sem že vse prebrala skozi...user posted image  pa res ni pravih čvek blo okrog...user posted image

Eh , jana jaz sem tudi čisto uničena , tak kot zdaj na primer, če skupaj spimo...sploh ne spim v miru, poleg tega mi mala skoz tišči noge v ta moj bogi križ, v rebre, klofne me kdaj ma 5 sekund časa...jaz pa nakoncu že skoraj v kinderpet zlezem, ker mbežim pred njo user posted image user posted image user posted image

In ker se jaz ponoči niti dvignit ne morem, kaj šele, da bi jo ven vzela to nardi ati, in njemu je najlepše in najlažje jo kr k namapoknit...user posted image  sem jezna, pa bolj mu pravim, da mala to šteka...ker danes ko jo je dal noter k nama. je tako posrečeno fac o nardila pa tah Ha z nasmeškom potalala...user posted image  prav ono, pa mi je ratalo user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?