|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
6.2.2009 21:02:36   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tako, sem se prebila skozi današnje posteuser posted image user posted image

Zdaj pa poročilo s kofetkanja z Barbaw in njeno luštno družinico:

Imeli smo se super. Jaka je bil sicer v igralnem centru, kjer je užival sto na uro (upam, da ste ga že spravili od tamuser posted image user posted image user posted image ) tako, da ga žal nisem imela prilike bolje spoznati. Maja je pa ena taka luštna pupika s čudovitimi očkami. Upam, da bodo zobki kmalu nehali nagajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vglavnem so res luštna mlada družina in upam, da se še kdaj vidimo.

Kakšna fotka pa bo, ko bo Barbaw doma, ker Anitka še ni našla polnilca.

Kak lepo, da ste se imeli fajn user posted image user posted image user posted image

lepo da sta se spoznale in user posted image za kofetkanje.
meni tudi že kronično primankuje čvek

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
6.2.2009 21:04:05   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za vse hroščke, da se čimprej pozdravijo.

Moj Gal že spi, jaz grem pa pod tuš.

Danes je jedel bujto repo in zabeljen fižol in pojedel cel krožnik.
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gal, ti si pa že pravi dedc in nič več jenčiuser posted image

Gal je pa res jedec in pol.
kaj je to bujta repa?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
6.2.2009 21:04:18   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Uzivala??? Najprej se moram odmrznit...ker smo bili na severu ne na jugu...Voda 19 stopinj, saj sem se kopala, samo zraven so mi skor zobje ven padli od sklepetnja...
Tasca se je zelo izkazala, bila je enostavno ena od pozitivnih stvari tega dopusta, ceprav sta se en dan z mojo mami tok uzgale da smo se skor na smrt skregali user posted image user posted image  Dolga zgodba...
Bila pa je z nami tako mami in tasca cel dopust... mi je bilo jih hudo domov poslat ko jima je bilo pa tok vsec...to, da je blo men za umret je pa itak brez veze govort...

Sej pravim tale dopust je dolga zgodba... itak.user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla spet med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem ravno danes napisala, da upam, da uživaš na morju. Uffffff 19 stopinj voda - brrrrrrrrrr, mene ne bi v vodo dobiliuser posted image user posted image .
A torej ste bili cel čas vsi na broju. Si se pa ti malo žrtvovala. Pa upam, da vseeno ni bilo prehudo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
6.2.2009 21:05:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za vse hroščke, da se čimprej pozdravijo.

Moj Gal že spi, jaz grem pa pod tuš.

Danes je jedel bujto repo in zabeljen fižol in pojedel cel krožnik.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gal, ti si pa že pravi dedc in nič več jenčiuser posted image

Gal je pa res jedec in pol.
kaj je to bujta repa?

To je pa prekmurska jeduser posted image , ki sodi obvezno h kolinam.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
6.2.2009 21:07:26   
Anitka

Večer!

Kak sem jaz čudna. Komaj sem čakala, da pride user posted image domov in da gresta z Vidkom malo na teren, k babici in dedku, sedaj ju že 2 uri ni, jaz sem pa tako žalostna, ker nimam mojega pikeca ob sebiuser posted image user posted image .

Jaz sem tudi taka. Najprej si želim malo miru, potem ga pa začnem tak fajn pogrešati.user posted image user posted image

Kako bo to šele jutri, ko sem navajena celo noč poslušat Vidkovo dihanje in smrčanjeuser posted image user posted image user posted image . Čisto sem zasvojena z mojim sončkom. Sem že vse spakirala za jutri, sem že stuširana, vse pospravla, hmmmm.

Mami saj bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
6.2.2009 21:10:13   
nia5
Nič "babnce" jaz vas zapuščam do jutri popoldan, ker gremo k tašči na obisk user posted image , mala pa spet ceremonije izvaja, spala je natanko pol ure, zdaj pa se ati bori z njo, mislim groza!!! Lepo spančkajte, pa vaši hroščeki tudi user posted image
Nočko  user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
6.2.2009 21:18:33   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Nič "babnce" jaz vas zapuščam do jutri popoldan, ker gremo k tašči na obisk user posted image , mala pa spet ceremonije izvaja, spala je natanko pol ure, zdaj pa se ati bori z njo, mislim groza!!! Lepo spančkajte, pa vaši hroščeki tudi user posted image
Nočko  user posted image

Uživajte jutriuser posted image , pa upam, da Nia hitro zaspančka.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
6.2.2009 21:21:15   
sesil
jaz grem pogledat kaj dela moj na kavču. danes popoldne se je preselil iz spalnice, je 2 dni bil ko buba tam notri.user posted image

sam da se kej ne nalezem, baje se kapljično prenaša, a ne estrella?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
6.2.2009 21:38:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Čer bejbe,

se samo na hitro oglasim, da vas pozdravim....danes sem brez računalnika (svojega)....čuden občutek kot da mi nekaj manjka (sej mi ane)...jutri bo že bolje

Mi smo ok, mali bo šel sicer šele zdaj spat, ker je danes imel malce poznejše runde spanja čez dan, ampak upam da bo vsaj zjutraj malo potegnil....

xc dddxxxxxxxxxxxxxxxxxcf zt 1ctc l,m                     h       wFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

ŠE POZDRAVČEK OD eRAZMA

u ŽIVAJTE

UPS, SORRY

O, lej jo, naša direktor'ca se je javila user posted image user posted image

sesil, user posted image za Anejino plazenje.

****, upam, da dopust ni bil prenaporen user posted image Opa, vidim, da te je tašča pozitivno presenetila user posted image Kako se je pa kaj možev poslovni partner obnesel oz. obnašal?

hijenca, jutri se pa le sprosti in malo odklopi, ti bo koristilo, verjemi user posted image

Anitka in barbaw: user posted image za čvek!!!

aurora28, user posted image za jedca Gala.

nia5, lepo se imejte pri tašči. Tudi mene jutri ne bo iz istega razloga...

Kam je pa Estrella* ušla? Odkar je namestnica na dopustu, se je šefica polenila
user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
6.2.2009 21:40:02   
Soncnica Sandra ***
Manca je končno zaspala, tako da LAHKO NOČ RR!!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
6.2.2009 21:40:40   
aurora28
Sem gledala Rambota 4 in grem zdaj spat. Nočko user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
6.2.2009 21:43:58   
mafi

iiiiiiiii, se moram pohvalit. naša aneja gre po vseh štirih tudi naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo miška moja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
6.2.2009 21:44:28   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Manca je končno zaspala, tako da LAHKO NOČ RR!!!!!

nočka

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
6.2.2009 21:48:51   
mafi

Tako, sem se prebila skozi današnje posteuser posted image user posted image

Zdaj pa poročilo s kofetkanja z Barbaw in njeno luštno družinico:

Imeli smo se super. Jaka je bil sicer v igralnem centru, kjer je užival sto na uro (upam, da ste ga že spravili od tamuser posted image user posted image user posted image ) tako, da ga žal nisem imela prilike bolje spoznati. Maja je pa ena taka luštna pupika s čudovitimi očkami. Upam, da bodo zobki kmalu nehali nagajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vglavnem so res luštna mlada družina in upam, da se še kdaj vidimo.

Kakšna fotka pa bo, ko bo Barbaw doma, ker Anitka še ni našla polnilca.

Kak lepo, da ste se imeli fajn user posted image user posted image user posted image

lepo da sta se spoznale in user posted image za kofetkanje.
meni tudi že kronično primankuje čvek

user posted image user posted image user posted image user posted image za čvek

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
6.2.2009 21:51:13   
mafi
a zdej ste pa vse sklizlneuser posted image , nč grem  pa po eno orek porcijo sladoledauser posted image , pa prdem pokukat nazaj

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
6.2.2009 21:54:11   
špelin@
Očitno bodo danes potresi user posted image Veselo likanje želim tistim, ki ste se očitno k temu spravile user posted image

mafi, dober tek, upam, da je sladoled dober user posted image

Grem jest grenivko in zijat Discovery.

Mirno nočko vsem user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
6.2.2009 21:56:16   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dober vecer,

Mi smo doma iz dopusta in sedaj rabim nujno pocitek, da pridem k sebi... Samo pozdravit sem vas pa vseeno prisla.user posted image

Oooooo lej, lej ,kdo je pršu. Lepo to. Sm te kr pogrešala že. Sm mislna že vprašat punce kje se skrivaš k nism že dolgo zasledila tvojga posta. Kako si, pa familja?

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
6.2.2009 21:56:19   
Srčekgirll

iiiiiiiii, se moram pohvalit. naša aneja gre po vseh štirih tudi naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo miška moja.

user posted image user posted image user posted image Zdaj je Vidka še tu prehitela.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
6.2.2009 22:15:31   
Anitka
Tudi jaz bom rekla

user posted image

in grem gledat True blood
.

Se tipkamo jutri

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
6.2.2009 22:34:16   
Srčekgirll
No, jst tud grem v ravno lego. Do zdej sm Vidka uspavala. Pa je zaspal ob 21h pa se je v mes še enih parkrat zbudu, zdej pa končno spi in upam da bo do jutra tako.
user posted image

Lahko in MIRNO noč vsem.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
6.2.2009 22:42:42   
barbaw
Danes se še javim iz Moravc. Noč bo očitno katastrofa. user posted image  Maja je že spala in se zbudila. Nos totalno zabasan in ji ga nimam s čim spucat. user posted image  Najraje bi šla domov pa ne morem oz. bi mogla jutri prit nazaj. Saj tako daleč ni, ampak nimamo v lastni naftne vrtine. Zdaj se ati z njo matra. Je bila po prvem alarmu pokonci, ker se je drla ko user posted image , zdaj pa je zaspana pa ne zaspat. Zob jo ful matra in ne pomaga ne Calpol in ne Calgel, nos zamašen in se z dudo ne more tolažit, ker ne more dihat, ...... Spet jamram. user posted image  Najraje bi jo fliknila v voziček ali avto pa en krog. user posted image  Upam, da bo jutri boljše, ker me bo tole počasi dotoklo kot Špelino. Grem jo prevzet, ker se vedno bolj derre.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2446
6.2.2009 22:46:25   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Danes se še javim iz Moravc. Noč bo očitno katastrofa. user posted image  Maja je že spala in se zbudila. Nos totalno zabasan in ji ga nimam s čim spucat. user posted image  Najraje bi šla domov pa ne morem oz. bi mogla jutri prit nazaj. Saj tako daleč ni, ampak nimamo v lastni naftne vrtine. Zdaj se ati z njo matra. Je bila po prvem alarmu pokonci, ker se je drla ko user posted image , zdaj pa je zaspana pa ne zaspat. Zob jo ful matra in ne pomaga ne Calpol in ne Calgel, nos zamašen in se z dudo ne more tolažit, ker ne more dihat, ...... Spet jamram. user posted image  Najraje bi jo fliknila v voziček ali avto pa en krog. user posted image  Upam, da bo jutri boljše, ker me bo tole počasi dotoklo kot Špelino. Grem jo prevzet, ker se vedno bolj derre.

Če ma suho v nosku ji namaži z oljčkom, pa pol probej spucat s kakšno vatko (palčko), če ne pa zmešaj vodo in sol pa ji not v noska nakapej.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
7.2.2009 8:27:08   
jana81

user posted image

Včeraj mi ni zneslo prit na RR. Bom brala za nazaj. Sicer pa niste veliko čvekale.

Najprej pa user posted image  (ne vem kje najdete tiste božanske).. mi smo pokonci že od 6.45 (ne vem kako to),ne in ne nazaj zaspat, pa sem do 8h vztrajala z njim v postli, pol sem pa kr vstala.. bom vsaj kaj naredila (recimo pomila po tlehuser posted image )..

Sem tako lepo čestitko naredila in pol ugotovim da nima dons noben obmesečnice.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2448
7.2.2009 8:43:42   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Še na hitro spijem postano kavo in potem gremo k tašči. Noč je bila kar znosna, zbujanje kar naprej za sok in dudko, spal je itak pri nama v postelji, vreščanja pa ni bilo user posted image

jana81, nas je Gregi vrgel pokonci pred pol sedmo, tako da: je.bat ga
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Danes se še javim iz Moravc. Noč bo očitno katastrofa.  Maja je že spala in se zbudila. Nos totalno zabasan in ji ga nimam s čim spucat.  Najraje bi šla domov pa ne morem oz. bi mogla jutri prit nazaj. Saj tako daleč ni, ampak nimamo v lastni naftne vrtine. Zdaj se ati z njo matra. Je bila po prvem alarmu pokonci, ker se je drla ko , zdaj pa je zaspana pa ne zaspat. Zob jo ful matra in ne pomaga ne Calpol in ne Calgel, nos zamašen in se z dudo ne more tolažit, ker ne more dihat, ...... Spet jamram.  Najraje bi jo fliknila v voziček ali avto pa en krog.  Upam, da bo jutri boljše, ker me bo tole počasi dotoklo kot Špelino. Grem jo prevzet, ker se vedno bolj derre.

Upam, da je potem mala lahko zaspala in vsaj kaj spala, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image Hudo mi je, ker vem, kako naporno je user posted image user posted image user posted image

Imejte vse čimbolj prijeten dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
7.2.2009 8:52:58   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Še na hitro spijem postano kavo in potem gremo k tašči. Noč je bila kar znosna, zbujanje kar naprej za sok in dudko, spal je itak pri nama v postelji, vreščanja pa ni bilo user posted image

jana81, nas je Gregi vrgel pokonci pred pol sedmo, tako da: je.bat ga
user posted image

si se vsaj malo naspala ?
Jst sem ugotovila da če spi z nama, sem zjutraj kot una bela črta na avtocesti.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.