sandrine
|
caw! na hitrico se oglasam, se se kr ucim no,z branjem sem pa na tekocem,tok cajta pa si vzamem Moj je danes sam s Tjanom pri babici, upam,da se bodo znasli . Drugace je pa Tjan tud pravi papavcek, je vse kar mu dam No,smo ze probali vecino zelenjave,sadja, polento, riz, ajdovo kaso,...edino meseka se ne upam,bom pocakala pon, da pediatrinja odobri. Pa z glutenom se tud cakam. Pa se vedno mu vse kuham na vodi a ve ste ze kaj cebule poprazle in pol gor ostalo,al se se to ne sme? No, zizamo pa cez dan se zlo malo-1-2X, sam pa ponoci nadokadmo,bi bil skoz na zizi,se spal bi z njo HD ce zelis ti lahko js skocim iskat zajcka v BC,pa ti ga vzamem,ce se bo in ti ga posljem. Javi! Mi je pa tko spotoma, no mojmu, ker je po cel dan tam (no ne v BC ,v Tusu ma lokal, se je mal hecno slisalo). Ksenci za Aljaza, da bo cimprej ok. Aja, pa daj pozdravi Lunco/Lumpo, ko se slisita. Js sm zalozla njeno stevilko Srecanje v LJ: joj,ste fajne in kak kjut so ,so ze pravi mali frajerji in male damice joj,kak cas bezi. Js pa ze tak pogresam kofetkanje,sprehode,...lepo vreme,...KOMAJ CAKAM!Zdaj je moja mami skoz s Tjanom, js pa skoz dudl,dudl,.... nc,grem naprej veselo na delo... lep pozdravcek
|