Blacky30
|
Nadaljujem, si je blo treba vmes pomarančo olupit in pojest. Metuljcek, sem prečekirala na slikci tvojo frizuro, pa se ne vidi, da si se sama strigla. Samo, ta tvoja Anči pa zaspi kjerkoli, kaj? Tud na rokah....res nimaš panike z njo, lahko greš kamorkoli, ona bo že spala. Populis, krasne slikce, dobro si opravila svoje delo! Naspi se. HD, sem odprla link in se narežala, samo mi je dragi nekaj potem govorit začel, pa sem pozabla komentirat. Hmmm, ko sem prej ravno govorila o idolih oz. lepotcih, pa da vam jaz pokažem mojega najnovejšega: Mi je ful njamiiiiiiiiiiii, je pa iz one serije Super Natural, ki jo vsak dan gledam. Lex, kakšna luštna fotkica pika poke. Pa želim ti mirno in naspano noč. Majuska, vaaauuuuuu, tebi je prvi uspelo slikat Populis, kako se smeji, še je nikol nisem vidla ful nasmejane. Krasne fotke!!!! Auroraa, za Matica Ja, nanka, zdaj me je populis spomnila na tvoje borovničke. Sem že prej tuhtala, če misliš dejanske borovničke kao pijačko al si mislila jagode, pa si nov izraz izumila?? Maja24, kak je Ela luštna na slikci!!! Karamela, kdaj imaš izpit??? Da držimo pesti. HD, resssssssssssssss za nalepke????? Juhu, imam še nekje enih par, jih kuj zalepim in se priporočam, če bo imela katera kaj viška. Hvala, hvala, hvala za info. Majuska, nov avatar???? Z današnjega srečanja? Grem mojega lepotca pogledat, serijo mislim, ta mali lepotec že spi, ta velki pa tud.
|