Mona Liza
|
Punčke moje, meni se je vrednost beta-hcg dvignila v 45-ih urah iz 244,2 na 401,5 Včeraj sva šla z dragim zvečer na urgenco, ker sem začela malo krvaveti. V glavnem, vam ne bom razlagala cele zgodbe, k je cela kolobocija. Zdr. mi je v glavnem rekla, da je sluznica slaba, da je maternica prazna in da je šlo lahko za predklinični splav. Vendar smo potem malo tuhtali in glede na to, da sem jemala Klomifen 29.12.-2.1. sem lahko kasneje zanosila in tako tudi ne morem biti že v 6. tednu ampak malo manj. Toliko pač, da se plodka še ne vidi. Naju je z možem to včeraj tako potrlo, da sem jaz doma planila v jok , moj je bil pa tud čist revež V glavnem, potem smo se zmenili, da dam še enkrat preveriti kri, da vidimo, če hormon narašča. In evo, je narastel. V ponedeljek mam pregled pri gin. (vendar dvomim, da se bo že kaj videlo) pa mu bom rekla, da me da še on spet na krvni test. Je pa rekla zdr., naj rečem gin., da mi pogleda maternico... Skratka, skušam pozabt na to, kaj je bilo včeri (danes krvavitve ni več, sm potrkala na les!!) in mi je trenutno pomembno samo to, da je hormon narastel, da se moj plodek lepo razvija in da bova oktobra z dragim postala ati in mamica Tako da sedaj tud ne vem, koliko sem sploh noseča oz. v katerem tednu sem... Ma, pa sej trenutno to sploh ni tok pomembn. Važno, da sem noseča in da je trenutno vse ok z mojim oz. najinim malim čudežom
|