|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
6.2.2009 8:07:26   
Fargesia
uuu suzi, krofek!!!! mljask...

jaz grem pa zdele k zdravnici...po stopko in da se pogovoriva za naprej, ker meni se ni nič izboljšalo...me je ponoči tak grlo bolelo, da sem se z angal s špricala, da sem sploh lahko požirala...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
6.2.2009 9:11:05   
pipika123
Ja končno je petek. Jaz moram danes dobiti M, tako da začnem potem jemati K. Imam pa še dobro novico. Dobila sem službo za nedoločen čas pri kolegici. Full dobro jim gre, tako da se mi ni treba obremenjevati s tem če bom slučajnouser posted image , upam da bo to čimprej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
6.2.2009 9:14:59   
Fargesia
uuu, pipika, čestitke!!!!user posted image user posted image

jaz sem od dohtarce... sem še cel teden doma...se pojavlja angina in mi ni upala dat nobenega antibiotika...zarad postopka in morebitne nosečnosti...

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
6.2.2009 9:50:35   
tecnobica
Mi ni dalo mira, pa še na forumu ste me prepričevale, da naj naredim test. Negativno do Beograda. user posted image user posted image user posted image

Suzi, 41 dan je danes. Ponavadi pride vsaj ke do 37 dne. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
6.2.2009 10:04:39   
Anonimen
fargi, upam, da stopka ne bo bolela!!! user posted image  Glej, da boš pila veliko čaja z medom in limono. Pa kake vitaminčke si nabavi. Pa veliko kivija (ima največ vitamica C), pomaranče...

pipika, čestitke za službo!! To je pa res super novica - sedaj pa brez skrbi začni jest K in drži pesti, da vama uspe že prvi mesec. user posted image   user posted image   user posted image

tecnobica, žal mi je, da je -. user posted image   user posted image   user posted image  Resnično držim pesti za vse vas, ki ste na K ali v takšnem ali drugačnem postopku!!!

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3155
6.2.2009 10:25:05   
Anonimen
fargi, a ti mogoče veš, kje najdem film the secret, da ga dol potegnem? Sploh ne najdem torenta. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
6.2.2009 11:18:05   
Mona Liza
Punčke moje, meni se je vrednost beta-hcg dvignila v 45-ih urah iz 244,2 na 401,5 user posted image Včeraj sva šla z dragim zvečer na urgenco, ker sem začela malo krvaveti. V glavnem, vam ne bom razlagala cele zgodbe, k je cela kolobocija. Zdr. mi je v glavnem rekla, da je sluznica slaba, da je maternica prazna in da je šlo lahko za predklinični splav. Vendar smo potem malo tuhtali in glede na to, da sem jemala Klomifen 29.12.-2.1. sem lahko kasneje zanosila in tako tudi ne morem biti že v 6. tednu ampak malo manj. Toliko pač, da se plodka še ne vidi. Naju je z možem to včeraj tako potrlo, da sem jaz doma planila v jok user posted image , moj je bil pa tud čist revež user posted image

V glavnem, potem smo se zmenili, da dam še enkrat preveriti kri, da vidimo, če hormon narašča. In evo, je narastel. V ponedeljek mam pregled pri gin. (vendar dvomim, da se bo že kaj videlo) pa mu bom rekla, da me da še on spet na krvni test. Je pa rekla zdr., naj rečem gin., da mi pogleda maternico... user posted image

Skratka, skušam pozabt na to, kaj je bilo včeri (danes krvavitve ni več, sm potrkala na les!!) in mi je trenutno pomembno samo to, da je hormon narastel, da se moj plodek lepo razvija user posted image  in da bova oktobra z dragim postala ati in mamica user posted image  

Tako da sedaj tud ne vem, koliko sem sploh noseča oz. v katerem tednu sem... Ma, pa sej trenutno to sploh ni tok pomembn. Važno, da sem noseča in da je trenutno vse ok z mojim oz. najinim malim čudežom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
6.2.2009 11:19:07   
lučka 25
Dober dan user posted image

suzi, hvala za zajtrk, še posebej tisti krof me prav lepo gleda.user posted image  In ja, petek je, čeprav zame je skoraj vsak dan sobota, nedelja. Za film pa ve neela, kje se ga da potegnit, no mogoče pa tudi fargi. jaz žal ne vem.

inana, vročinski valovi so res zakon, vsaj vemo kako mučno bo v meni.user posted image   BT pa res v času jemanja K ni verodajna, se ji čisto zmeša zaradi vseh dodatnih hormonov. Orentiraš se lahko le na špikanje v jačnikih in prozorno sluz - če imaš pa srečo, da te G spremlja z UZ je pa še toliko bolje.

monika, dobrodošla med nami. Naj bo 4.krog uspešen. Dobroston pa ne vem kje se ga da sedaj dobiti, ker jaz sem jemala samo prometrium (tu je naravni progesteron , v dobrostonu pa umetni). Prometrium se pa da dobit le v Italiji.

Fargi, a danes imaš stopko za podporo. Upam, da boste lahko kaj uredili še s tem tvojim grlom in pregnali te bacile stran. A že vidim, da ste se zmenili za naravne rcnije. Saj je res bolje, da zdaj ne ješ antibiotikov. Drugače pa se izogibja limone oz. citrusov ker le ti še bolj razdražijo vneto grlo. Naravna stvar za grlo, ki pomaga pa je žlica medu in gor malo cimeta, to poližeš in potem spiješ čez malo čaja ali tople vode.

pipika123, super za službo in to za nedoločen čas. user posted image  user posted image  user posted image Kako lepo se je potem vse uredilo s službo, pa tako slabo ti je kazalo. Sem prav vesela za tebe. Zdaj pa le še akcija s K in naj bo uspešna.user posted image

tecnobica, pa ja zdaj ta hudičeva user posted image  ne zafrkava še tebe tako kot neelo. user posted image Kako si pa zmenjena z G, če je ne bo. A ti je dala kaj za sprožitev M?

neela, kje si? A je že kaj bolje vse skupaj? Mislim nate in čaram,, pa sem zgleda postala premalo šorf čarovnica.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 6.2.2009 11:26:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
6.2.2009 11:23:38   
lučka 25
Mona Liza, naj hormon še naprej narašča, da bo vse v redu z vajinim user posted image . Se je pa meni že zadnjič zdel nizek hormon za 6. teden, ker je tako poavadi na začetku. Ampak ker si ga jaz nikoli nisem merila, tudi ob zanositvi z IVF ne, ne vem kakšne morajo biti vrednosti. Da pa lahko potrdijo nosečnost in, da bije srček pa je to nekje v 7. tednu (jaz sem bila noseča 6t3d, ko se mi je videl majhen plod s srčkom). Pa ti je dala G kake tablete s progesteronom za posporo nosečnosti, ker si krvavela?
Jaz bom držala pesti, da bo vse še naprej v redu in bo vajin mali čudež pstal pravi korenjak/-inja.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
6.2.2009 11:25:24   
Anonimen
mona liza, močno, močno držim pesti, da bo hormon ob naslednjem pregledu že čez 1000. user posted image    user posted image     user posted image   user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
6.2.2009 12:41:55   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

fargi, a ti mogoče veš, kje najdem film the secret, da ga dol potegnem? Sploh ne najdem torenta. user posted image

Misliš tega? KLIK Tega dobiš na partis.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
6.2.2009 12:46:35   
tecnobica
Mona Liza, držim pesti, da si res imela pozneje ovulacijo in da imaš v sebi plodek, ki pa se še ni videl.

Lučka, zgleda, da me zajebava. No, saj tud prej nisem mela redne, ampak tam od 32 do 37 dne je pa prišla. To je pa že tumač. 41 dni. Še mal pa bi mogla bit že dva cikla okol ne pa eden.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
6.2.2009 12:48:22   
Anonimen
tecnobica, hvala. Partis mi po novem ne dela, ker imam kao prestar brskalnik. user posted image  Sem našla nekje drugje, sam mi ni čist jasn, ker eden je velik 1,36 GB, eden pa 586 MB. Bom videla kaj bo ratalo. Po pravic povedano je to 2 ali 3 film ki ga sama dol vlečem in nimam pojma o teh stvareh. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3163
6.2.2009 13:10:13   
Fargesia

seveda draga...tukaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
6.2.2009 13:12:16   
Fargesia
jao...jst sploh nisem naprej brala, pa vidim da ti partis ne dela!user posted image

neela!??? KJE SI?!!!

lučka, če mam pa tok rada limone...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
6.2.2009 13:14:38   
Anonimen
fargi, hvala vseeno. Zgleda, da ga itak ne bom gledala ta vikend, ker mi ga je šele 50% dol potegnil. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3166
6.2.2009 13:16:35   
Rakica_80

tecnobica, hvala. Partis mi po novem ne dela, ker imam kao prestar brskalnik. user posted image  Sem našla nekje drugje, sam mi ni čist jasn, ker eden je velik 1,36 GB, eden pa 586 MB. Bom videla kaj bo ratalo. Po pravic povedano je to 2 ali 3 film ki ga sama dol vlečem in nimam pojma o teh stvareh. user posted image

Btjunkie ali Mininova- tu filme poiščeš, pobiraš jih dol na Utorentuuser posted image
Naštelaš jih tako, da jih prvo najdeš na Google in pobereš doluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
6.2.2009 13:19:56   
Rakica_80
Kako se počutite user posted image  in borke?
Upam da ste OK, saj dan je tak pozitiven in seveda tudi pozitivno, kot vedno je tudi tu pri vas na Klomifenkahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
6.2.2009 13:24:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII
Btjunkie ali Mininova- tu filme poiščeš, pobiraš jih dol na Utorentuuser posted image
Naštelaš jih tako, da jih prvo najdeš na Google in pobereš doluser posted image

O madona BEBIII, a slovensko ti ne znaš?? user posted image   user posted image   user posted image  Bomo videli kaj mi bo uspelo, če ne bom pa že nekoga prosila. user posted image

Punce moje drage - lep vikend vam želim!!!! user posted image   user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3169
6.2.2009 13:34:50   
Rakica_80

Probaj, če ne vprašaj koga naj ti pokaže!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
6.2.2009 14:31:52   
tecnobica
Najboljš si je nov brskalnik dol dat.

Neposredna povezava do sporočila: 3171
6.2.2009 17:18:12   
nf
Punce, punce, sej tole downloadanje je ja nelegalno! user posted image  Ne se hecat, sploh pa vam odsvetujem, da se o teh rečeh pogovarjate na forumu.
Mene danes nekaj glava boli in sem cela driskasta. Kako ste ve punce?
Mona liza, grozno kaj prestajata vidva z dragim. Upam, da se bo z malim bitjecem vse dobro iztelko!
Fargi, ubožica, pozdravi se nam čim prej! A veš, da je mene tudi pri tej virozi ful bolelo grlo in sem se nekak uspela izmazat ven brez antibiotikov. Res pa je, da je zdaj že konec drugega tedna in še vedno kašljam. user posted image
Neela, kje se ti potepaš? Pa ti Miška?
Suzi nas pa kot vedno zasuva s samimi dobrotami, jamijami. Tisti krof res zgleda božansko. Mmmm ubijala bi za en gric. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3172
7.2.2009 0:05:31   
neela
Evo mene drage moje pupe! user posted image
Madona, ta moja user posted image kar ni hotla priti....pa sem se spomnila, kako so včasih delali. Šli so s trebuhom za kruhom na zahod, jaz pa s trebuhom za mojo user posted image na zahod. Ampak......SEM JO NAŠLA!!!! Jutri štartam veselo s špikanjem in v petek že 1UZ!!  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
7.2.2009 8:58:44   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Evo mene drage moje pupe! 
Madona, ta moja user posted image kar ni hotla priti....pa sem se spomnila, kako so včasih delali. Šli so s trebuhom za kruhom na zahod, jaz pa s trebuhom za mojo user posted image na zahod. Ampak......SEM JO NAŠLA!!!! Jutri štartam veselo s špikanjem in v petek že 1UZ!!  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KONČNO!!!!
Bravo pupa. Zdaj pa ti želim mirno roko.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
7.2.2009 9:30:52   
Fargesia
končno!!!!

dej si tole žabiko v avatar...je tok carska!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......