|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
2.2.2009 19:46:13   
lučka 25
Inana, upam da vama uspe, pa da bo user posted image user posted imageuser posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
2.2.2009 19:48:49   
Fargesia
ne ne neela, ni pravi...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
2.2.2009 19:56:42   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ne ne neela, ni pravi...

potem pa sem čisto brez ideje....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
2.2.2009 20:33:39   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

špelka, kako si vedla, da mam tebe v mislih?!!

Voham in šnofam user posted image . Midve mava pa obe test 18.2. je beybi.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
3.2.2009 10:17:35   
Anonimen
Jutro. user posted image

nf, prav čuti se kako si vesela. user posted image   user posted image  ČESTITAM za malo pupiko!!! user posted image   user posted image   Kaj pa ime? Imata že zbrano? Glede posteljice pa nič skrbet - se bo dvignila!!!! Vem, da se bo. user posted image  Joj, drugače pa kar ne morem verjeti, da si že na polovici. user posted image  Joj, res je luštkana pupika.. Če bo neela tud imela punčko, se bomo pa midve zmenile za mojega fantka. Ok? user posted image

lučka, M niti ni bila boleča - samo rama in rebra!! Groza - rama me še danes boli, čeprav veliko manj. user posted image  Kaj pa vidva? Bosta vprašala za spol? Še čisto malo in boš ti tudi na polovici.  Joj, kako pa to, da ti je spet slabo? user posted image

fargi, drži se!! S tem, da ste ga dali uspavati, ste mu naredili samo dobro. Škoda bi bilo, da bi zadnje dni trpel. user posted image user posted image user posted image

neela, že čutiš učinke mojega čaranja??

miška moja, kako si kaj? Si že ornk odvisna al samo na pol? user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3105
3.2.2009 10:29:48   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

lučka, M niti ni bila boleča - samo rama in rebra!! Groza - rama me še danes boli, čeprav veliko manj. user posted image  Kaj pa vidva? Bosta vprašala za spol? Še čisto malo in boš ti tudi na polovici.  Joj, kako pa to, da ti je spet slabo? user posted image  

Ojla.
A tebe bolj rama in rebra bolijo. No, jaz sem mela pa kar močne krče. Za spol pa ne bova vprašala, sva se zdaj kar tako oddddddločila. Moj že od štarta, jaz pa malo kasneje. Kar se pa slabosti tiče, pa mam občutek, da bojo kar skoz. Bom jutri malo G vprašala kaj me  čaka kaj manj slabosti, a bo ves čas tako. Pa saj bo. Čeprav imam 2 prijateljici, ki sta imeli slabosti skozi celo nosečnost. Vse potrpim, samo da bo s pikico vse v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
3.2.2009 11:20:27   
PENCA
Pozdravljene moje soborke

Po dolgem času se vam javljam. Sm dala ta projekt za nekaj časa čist na stran, sploh nism hotla o tem razmišljat, niti nisem študirala kdaj je ovulacija.... pa vseeno ni bilo haska.
Zdaj pa grem spet v borbo. V nedeljo grem v bolnico Trbovlje, kjer bom imela laparo in histero. Pa se mi zdi, da me je čedalje bolj strah. Na napotnici mi piše PCO, čeprav mi moj G tega ni nikoli omenil, pa pregrado imam menda, bomo videli. Naj mi katera kaj napiše kako je bilo pri njej. Tudi ne vem ali lahko svojo kozmetično torbico, gsm pa takšne stvari lahko vzameš s sabo v sobo. Strah me je tudi, da me bo zeblo, ker sem bolj zmrznjena. Če ima katera kakšne izkušnje, sploh iz Trbovelj, bodo zelo dobrodošle. Aja, kolk časa si pa potem še notr in kolk na bolniški?

Punce zlate ste, ne vem kaj bi brez vas. Čestitam tistim, ki vam je že uspelo in držim pesti za tiste,ki vam še ni.
Verjamem, da bomo tudi me kmalu zagledale user posted image user posted image .

Res vas že kar nekaj časa nisem brala, ker nama je kar naprej nekaj računalnik crkoval, tako, da sem nažalost tudi srečanje zamudila, ampak upam, da bom lahko zdaj, ko bom na bolniški vse nadoknadila. Ko bomo mele pa naslednje srečanje, ga bomo pa preimenovale v srečaje srečk nosečk - a se strinjate?

Lep pozdrav punce, držite pesti zame

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
3.2.2009 11:32:15   
Anonimen
Penca, ne vem kako je v Trbovljah, ampak v Ljubljani po operaciji nismo prišle nazaj v svojo sobo, ampak na intenzivno. Zato nisem imela pri sebi ne telefona, ne očal, ne nič. Sem prosila sestro in mi je šla iskat. Jaz bi si v tvojem primeru za vsak slučaj dala nujne stvari kar v jutranjo haljo, ki jo vzameš s seboj ko te peljejo v operacijsko. Pa na kakšne nogavice ne pozabi.

Ostalo pa jaz nisem nič potrebovala - knjigo, mobitel, zobno ščetko, milo, nogavice.. To je bilo v uporabi, ostalo je pa ostalo v nahrbtniku.

Aja, pa strah daj kar stran, ker je brezveze. Itak se nič ne zavedaš, vse je hitro mimo... Kar brez skrbi. user posted image

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
3.2.2009 12:25:05   
Fargesia
jaz sem mela samo laparo in sem šla po operaciji v sobo in ne na intenzivno nego.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
3.2.2009 12:37:55   
Anonimen
fargi, pr men je blo tko: zjutraj ob 8 so me sprejeli v eno sobo, kjer sem pustila vse stvari in čakala v taki sexy halji na operacijo. Po operaciji sem se zbudila v drugi sobi - intenzivni in bila tam cel dan in celo noč. Naslednji dan po zajtrku sem lahko šla iz intenzivne v "svojo" sobo in sem tam počakala vizito. Po viziti pa domov. Je pa res, da sem imela laparo in histero.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
3.2.2009 12:59:26   
lučka 25
V Kranju pa je tako, da greš že en dan prej notri, imaš tam "očiščevalno akcijo" (grenka sol + 2l tekočine čez dan in zvečer še za vsak slučaj klistir). Seveda te zvečer še obrijejo (a so vas tudi?). Naslednji dan pa operacija, po operaciji so me peljali v sobo za okrevanje, kjer sem bila 2 uri, nato pa so me odpeljali nazaj v mojo sobo (ves čas te pa peljejo sem in tja s "svojo" posteljo). Tam sem ostala čez noč, naslednji dan popoldne pa domov. Je pa v kranju tudi navada, da tam dobiš elastične nogavice za čez cele noge, proti krčnim žilam, kii te res stisnejo. Te nogavice imaš gor ves čas, samo pri operaciji jih spustijo malo nižje. Tako, da me ni nič zeblo v noge. s seboj pa imaš lahko gms, mp3 predvajalnik, svojo toaletno torbico , lahko pa imaš tudi svoje copate, haljo, brisačo ali pa to dobiš tam.
Meni so našli še manjše miome in so jih kljub temu da niso bili moteči odstranili in pa zunanje brazgotine, ki so še ostale od slepiča, pa tudi niso bile nevarne. So mi hkrati naredili notranjo lepotno operacijo, je rekel G, da če že dela, bo vsaj naredil tako kot se zagre.

PENCA, kot vidiš je povsod malo drugače. Če ti piše na napotnici pregrada, ti jo bodo odstranili in če piše PCO ti bodo po potrebi naredili tudi driling jajčnikov (prešpikajo ciste na jajčnikih in jih tako odstranijo). Naj bo laparo uspešna in naj vaju pripelje do tega, da vama bo potem takoj uspelo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
3.2.2009 13:56:58   
nf
Suzi, midve z Neelo sva sicer že prodali duši otrok hudiču, tako da poti nazaj ni več, imajo da se poročijo, četudi bosta punci. user posted image  Lahko se pa midve za naslednjo zmeniva, ok? user posted image
Penca, mene je bilo tudi orrrrrnkkk strah pred operacijo. Ampak ti vsaj veš, da ti imajo pregrado za odstranit in PCO za uredit, ti greš čisto namensko tja. Jaz sem prepričana, da enkrat ko te bodo spucali, vama bo ratalo endvatri. Glede tega, da bi te znalo zebsti, se pa ne sekiraj. Mene so sredi julija pokrivali z dvema koltroma, čez 1 uro spet luftali, potem spet pokrivali... Na intenzivni ti bodo ustregli v vsaki neumnosti, ki si jo boš spomnila. Zapomni si, da moraš veliko piti in prisili se prvi dan vse pojesti. Pa sestri reci še preden se ti vse razboli za painkiller. Po operaciji ti zagotavljam, da boš prvi dan večinoma prespala, naslednji dan greš pa tako ali tako domov. Zato je zelo pomembno, da si za doma za prvih nekaj dni zrihtaš nekoga, ki bo stalno ob tebi in ti stregel. Vso srečo in kaj se nam javi!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
3.2.2009 13:58:25   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

fargi, pr men je blo tko: zjutraj ob 8 so me sprejeli v eno sobo, kjer sem pustila vse stvari in čakala v taki sexy halji na operacijo. Po operaciji sem se zbudila v drugi sobi - intenzivni in bila tam cel dan in celo noč. Naslednji dan po zajtrku sem lahko šla iz intenzivne v "svojo" sobo in sem tam počakala vizito. Po viziti pa domov. Je pa res, da sem imela laparo in histero.

Pri meni je bilo enako. Samo tistega o sexy halji se ne spomnim prav dobro. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
3.2.2009 19:15:10   
Martinki
Punce, dons sem bila prvič pri mojem novem ginekologu in je blo user posted image .Takoj me je spustil na realna tla, da je 37 dnevni ciklus absolutno predolg in mi napisal tabletke Cyclo-Progynova, da se menstra naštima v normalne okvire. Brala sem tudi, da pomaga pri debeljenju sluznice kar je sploh user posted image . Ginekolog sklepa, da imam policistične jajčnike in nism mogla verjet, ko mi je rekel, da nej pridem naslednji teden na ultrazvok, da preveri kaj se notri dogaja (ta star tega niti v sanjah nebi naredu). Za fanta je naročil ponoven spermiogram in 500 g Evitola na dan, ki naj bi naredil plavalce bolj poskočne in hitre itd.

Sm bla tok vesela, da sem si kljub dieti privoščla en velik čokolden krofuser posted image  Hvalabogu, da sem se rešila Kuser posted image . A me boste zdej iz skupine izločile k nisem več klomifenkauser posted image  Upam, da ne ker ste res 1A.

Aja, nf...pravo malo princesko nosiš pod srcemuser posted image

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
3.2.2009 20:55:09   
nf
Martinki, ma super ginekologa si si ubodla!!!! Mmm ne omenjaj čokolade... user posted image  se ravno bašem z njo. user posted image  Ja itak da te ne bomo ven vrgle! A sploh še vidiš kakšno aktivno klomifenko tle naokoli? user posted image
Kje ste danes babe? Meni postaja doma že pravi dolgčas in se že prou veselim spet službe. Jutri bom pomoje kar od doma začela delat, raje še ne grem v službo, da ne bom trosila virusov naokoli.

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
3.2.2009 20:56:16   
lučka 25
Martinki, super za novega G, ki res ve kaj je treba user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj pa naj se vse odvija po planu, da bo user posted image  kmalu na vidiku.

Iz kluba te pa ne bomo vrgle, ker nas je tu skoraj 1/2, ki že kako leto nismo več na klomifenu. Ko si enkrat v tem klubu, ne mreš kar tako ven. user posted image

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
3.2.2009 20:58:33   
lučka 25
nfka, vidim da ti je dolgčas. Že pogrešaš službo. Zdaj kar še malo ostani doma, da se res do konca pozdraviš, potem pa le pojdi malo v službo. Če ti paše, je to samo en velik +.

Jaz pa malo bluzim, mal sem pogledala TV, zdaj mal po RR strašim, potem pa počasi že pride moj domov. Evo, je že doma.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
3.2.2009 21:00:56   
nf
Oooooo Lučka, moja soklepetuljica! Sej res, ti si pa še vedno na bolniški ane? Ajajaj meni bi se zmešalo doma 8 mesecev user posted image  In kaj počneš cele dneve?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
3.2.2009 22:50:34   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Martinki

. A me boste zdej iz skupine izločile k nisem več klomifenkauser posted image  Upam, da ne ker ste res 1A.

Se strinjam, tukaj se res zmeraj lepo počutišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
4.2.2009 1:05:11   
PENCA
Pozdravljene punce

Evo, zdele sem šele prišla do računalnika. Hvala za vzpodbudne besede in nasvete.
Bom verjetno res kar večino časa prespala. Da se končno ornk spočijem in vse za nazaj nadoknadim. Razen, če bom mela kakšno dobro cimro, pol se bom pa naklepetala user posted image .
Nf, ubistvu imam diagnostično laparo in histero. Za pregrado mi je 2 leti nazaj res rekel, potem pa je vsakič rekel, da nimam nobene pregrade, da je samo maternica malo obočena, da je vse v mejah normale. Nazadnje, ko sem bila, pa je spet rekel, da je pregrada. Tako, da nisem čist ziher al je al ni user posted image . Pco imam pa napisano na napotnici, vendar mi ni nikoli nič omenil v tej smeri. Tudi ko sem vas brala o tem, se mi ni zdelo, da bi lahko imela enake probleme, vendar se nikoli ne ve.
Naj nekaj najdejo, da to zrihtajo, da se mi povečajo možnosti.
No ja, kolegici niso našli ničesar. Pa je 1 leto po laparo spontano zanosila, po 6-ih letih. Tako, da upanje ostaja za vse nas, ki še nismo user posted image . Soborke držte se, ne obupat. Še naprej se bomo skupaj borile. Čeprav sem bolj malo na RR-ju, sem v mislih vedno z vami. Zlate ste, brez vas bi bila čisto sama in izgubljena. Itak da se vam po operaciji javim in vam vse poročam.

Lahko noč ali dobro jutro

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
4.2.2009 7:29:10   
Anonimen
Jutro.user posted image

Kako ste? Danes je že sreda. user posted image  Še 2x vstanemo in bo vikend!!! user posted image   user posted image

nf in lučka, očitno je vsepovsod malo drugače.

nf, ok, se zmenimo pa za naslednjega! user posted image  Sam glej, da bo naslednji tud user posted image , ker jaz bom baje imela user posted image .

Penca, nikar ne skrbi - brezveze. Pred operacijo te nima bit kaj strah, po operaciji dobiš pa itak kaj proti bolečinam, tako, da resnično ni nič hudega. Aja, vidim, da imaš samo diagnostično - sem imela dve cimri, ki sta imela samo to, potem so jima sicer par stvari "poštimali". Ampak ti povem, da so kakšne 2 uri po operaciji že veselo čvekale in se metale po postelji. user posted image  Jaz se tud obrnit nisem mogla, skos sem spala, onidve pa k rožici. user posted image  Tako, da mislim, da če ti ne bojo delal veliko stvari, potem konec dneva sploh ne boš več vedela, da si bila operirana. user posted image

Martinki, bravo za tvojega G!!!! Dobro si ga izbrala. Zdej pa ni hudič, da vama ne rata!! user posted image   user posted image  Ven te pa ne bomo vrgle, ker potem bi se mogle tud same - nobena namreč ni več na klomifenu. user posted image

Mene pa danes spet rama ubija. Kadarkoli zakašljam, zazeham, kihnem.. Karkoli, me grozno zaboli. user posted image

Lep dan želim vsem!!! Aja, pa eno dobro kavico za začetek dneva. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
4.2.2009 10:03:04   
Grethy
ojla ženske ... kaj dogaja... vidim da ste vse v nekem postoperativnem vzdušju, tu sem pa skor lahko tiho ... neverjetno ...user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
4.2.2009 10:08:31   
Anonimen
Ojla grethy.. Ja, teme so čist takšne. user posted image  Ti si pristala direkt na IVF, brez operacij? Al sem sedajle malo zamešala.. user posted image

(odgovor članu Grethy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
4.2.2009 10:10:03   
fragola
Pozdravljene, klomifenke, jaz sem vas prišla malo pozdravit, upam, da se me še spomnete, res je da sem bla en mesec z vami, ma lih tako se spomnim na vsa in vas vsake toliko časa berem!!!
Želim, da čim prej zagledate magični plusek.
No jaz sem kar ok, drug teden mam morfologijo in upam, da bo vse kot mora bit!!!!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
4.2.2009 10:32:38   
Anonimen
fragola, itak, da se te spomnimo. joj, ti si tudi že na polovici? user posted image  Čas gre res hitro. user posted image  In drugače? Vse ok? Kaj slabosti? Dobro opravi na morfologiji!! user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......