lučka 25
|
Mona Liza, čestitam za , kar se pa vrednosti hormona tiče ti pa ne znam pomagat, ker si ga jaz nikoli nisem testirala. Boš videla naslednjič, koliko ti je zrastel. Pa srečno in same lepe trenutke ti želim. nf, ne ni slabokrvnost. vodi se vsakič pokažejo bakterije, pa jih potem na kontroli čudežno ni več (ko spet jemljem B kompleks, saj vem bi mogla bit bolj vestna in obljubim, da zdaj bom), potem pa se mi j na krvi pokazalo pomanjkanje kalija (kot pri tistih nosečnicah, ki ves čas bruhajo), pa še na glukozni test me je dal, da je preveril oz. ovrgel nosečniško sladkorno. Ampak je vse v redu, upam da čez 4 tedne na naslednji povetovalčnici izvidi spet pokažejo da je vse bp. trinity, kako si kaj, ti naša nosečnica. Zakonski stan se je že vsidral, a ne se zdi že tako daleč od poroke. Ali pa samo meni. Kako gre čas hitro, samo še dobrih 5 tednov te čaka. Uživaj še naprej, pa potem z dejenčkom v naročju tudi. Fargi, a tebe pa še kar bolezen grabi. Ma. da se zdaj pocajtaš, ostani doma dokler se ne pozdravi, če ne bom huda. Drži se punca. Mislim nate. suzi, kako pa kaj pri vas? Se ves čas nekaj dogaja, a ne. Razne priprave, a delo na domu se je pa zaradi vremena ustavilo, a vse poteka normalno? tecnobica, a tvoje tečke pa še ni. A pa je možnost, da je ne bo. jaz kar upam, da bo za vsaj 9 mescov pozabla na tebe. neela, kje se skrivaš. A si detektivka in iščeš svojo tečko. Mater, pa kako ga lahko tako poserje in je ni, pa naj vsaj potem test pokaže +, če že v postopek zaradi tega nemoreš iti. Potem pa ma, da je uspešno in boš srečka nosečka.
|