|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
4.2.2009 13:13:14   
Matejčika
Nfka, čestitam za pupo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo prava lomilka moških src! Boste mogli visoko ograjo imet. Al pa gatre na oknih. user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
4.2.2009 13:49:10   
lučka 25
fragola, pozdravljena. Pa saj ti si že na polovici. Super. user posted image  user posted image  user posted image  Naj gre še naprej vse lepo po planu.

Evo, mene s pregleda,. Izvidi so bili super, ne vem kaj so delali prejšnji teden, da so bili slabi.user posted image  Zdaj pa še naprej tako vitaminčkat, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
4.2.2009 15:45:25   
Mona Liza
Evo mene, sem spet malo vskočila na "vaš" forum hehe user posted image

V glavnem, do včeraj sem naredila že 5 testov in vsi mi govorijo isto: NOSEČA SI user posted image  Danes sem šla pa še na krvni test beta-hCg. Tudi ta mi je potrdil nosečnost in sicer je vrednost 244,2. Ali kaj veste, koliko je to, glede na to, da naj bi bila noseča 6 tednov?! Da si vsaj znam predstavljati. Sicer bom pa gin. v petek še enkrat prosila, da me da na krvni test, da vidim, kako mi bo hormon naraščal. Upam, da lepo. Joj, še kr ne morm verjet. Ma nimam ČISTO NOBENIH znakov. Kako je bilo oz. je pri vas?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
4.2.2009 16:33:45   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Nfka, čestitam za pupo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo prava lomilka moških src! Boste mogli visoko ograjo imet. Al pa gatre na oknih. user posted image user posted image user posted image

Hihihi moj dragi se že navdušuje nad vilami in sekiro, da bo lahko uspešno odganjal snubce. Je rekel, da ga kr zmrazi ob misli, da se bo njegova hčerkica enkrat hotela poročit. user posted image  

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
4.2.2009 16:38:09   
nf
Mona liza čestitam!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ta mesec je pa res zelo ploden punce!?
Fragola, ti si kakšen teden manj noseča kot jaz. Včasih sem te kaj prebrala med junijkami, ampak kr nekako se mi še ni ljubilo sodelovat v junijskih debatah. A ti si že kaj nabavila za dojenčka? Jaz sem še kar lena za shopping user posted image  tako da imam doma samo par pajackov že od prej. A že veš, kaj boste imeli?
Lučka, user posted image  user posted image  za dobre izvide! A to naj bi bila slabokrvna ali kaj drugega?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
4.2.2009 22:26:46   
miska73
Fargi kako si mi ti? Si še kr bubana?
Veliko počivaj, pa pridi kej pojamrat sem gor.

Fragola, lepo da nas prideš malo pogledat. Javi se še kaj. Pa pridi poročat kako je blo na morfologiji.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 4.2.2009 22:28:18 >

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
4.2.2009 22:53:50   
miska73
Neela pri tebi kej novega? A je user posted image končno prišla?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
4.2.2009 23:10:03   
trinity22
ojla babežabe,

nf čestitke za pupo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moj pa tvoj sta potem ista moj je že tudi sedaj tako zaščitniški, pa je mala še čist na varnem v trebuhuuser posted image

fargi držim pesti da se čimprej pozdravišuser posted image user posted image user posted image user posted image
monaliza čestitke in lepo user posted image  ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miska kako si pa kaj ti?

fragola lepo, da se oglasiš, tebe se najbolj spomnim iz foruma, ko smo čvekale lani o poroki, lepo da je tvoja nosečnost že na polovici naj kar tako lepo, mirno in zdravo poteka še naprejuser posted image user posted image user posted image

neelčika kak si mi kaj ti ??? Še zmeri čakaš to tečko rdečko?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
5.2.2009 9:51:26   
Fargesia
ja, moje mačke, jaz sem še kar bolana...ponoči sem se skos zbujala, ker me je grlo bolelo in nisem mogla požirat...aja, diham itak lahko samo čez usta in se mi pol usta izsušijo pol pa še tist ni fajn filing...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
5.2.2009 9:55:45   
Anonimen
Jutro.

lučka, bravo za dobre izvide!!!! user posted image   user posted image   user posted image

trinity, ti pa lahko prilepiš kakšno slikco trebuščka. Sedaj mora bit že zelo okrogel. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3135
5.2.2009 9:57:23   
Anonimen
fargi, predolgo si odlašala s tole bolniško. user posted image  Čimprej se pozdravi!!!  kako si pa drugače?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3136
5.2.2009 9:57:24   
Fargesia
aja, sej res...lučka, bravo za super izvide!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
5.2.2009 9:57:54   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

fargi, predolgo si odlašala s tole bolniško. user posted image  Čimprej se pozdravi!!!  kako si pa drugače?

se strinjam s tabo...

drugače? ....pogrešam kužija...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
5.2.2009 10:36:24   
tecnobica
Pozdravljene po dolgem času. Kaj je kaj novega? Se mi ne da brat te kače, ki ste jo napisale. Je kašna nova user posted image ?

Jaz čakam na mojo user posted image . Danes je že 40 dan od zadnje, pa jo še kar ni. Me pa par dni boli v spodnjem delu trebuha, sploh k grem na wc. Sam ni taka bolečina, kot je pred user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
5.2.2009 10:41:10   
Anonimen
fargi, verjamem, ja. user posted image  Sploh sedaj ko si doma in imaš čas razmišljat.. Verjemi, vsak dan bo lažje, čeprav bo vmes prišel spet kak slab dan. user posted image  Poskusi mislit pozitivno, da boš čimprej spet zdrava!  Tam nekje 18ega če se ne motim boš pa itak tako vesela, da boš mislila le še na to. user posted image

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3140
5.2.2009 10:50:00   
lučka 25
Mona Liza, čestitam za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , kar se pa vrednosti hormona tiče ti pa ne znam pomagat, ker si ga jaz nikoli nisem testirala. Boš videla naslednjič, koliko ti je zrastel. Pa srečno in same lepe trenutke ti želim.

nf, ne ni slabokrvnost.  vodi se vsakič pokažejo bakterije, pa jih potem na kontroli čudežno ni več (ko spet jemljem B kompleks, saj vem bi mogla bit bolj vestna in obljubim, da zdaj bom), potem pa se mi j na krvi pokazalo pomanjkanje kalija (kot pri tistih nosečnicah, ki ves čas bruhajo), pa še na glukozni test me je dal, da je preveril oz. ovrgel nosečniško sladkorno. Ampak je vse v redu, upam da čez 4 tedne na naslednji povetovalčnici izvidi spet pokažejo da je vse bp.

trinity, kako si kaj, ti naša nosečnica. Zakonski stan se je že vsidral, a ne se zdi že tako daleč od poroke. Ali pa samo meni.user posted image  Kako gre čas hitro, samo še dobrih 5 tednov te čaka. Uživaj še naprej, pa potem z dejenčkom v naročju tudi.user posted image

Fargi, a tebe pa še kar bolezen grabi. Ma. da se zdaj pocajtaš, ostani doma dokler se ne pozdravi, če ne bom huda. Drži se punca. Mislim nate. user posted image

suzi, kako pa kaj pri vas? Se ves čas nekaj dogaja, a ne. Razne priprave, a delo na domu se je pa zaradi vremena ustavilo, a vse poteka normalno?

tecnobica, a tvoje tečke pa še ni. A pa je možnost, da je ne bo. jaz kar upam, da bo za vsaj 9 mescov pozabla na tebe.user posted image

neela, kje se skrivaš. A si detektivka in iščeš svojo tečko. Mater, pa kako ga lahko tako poserje in je ni, pa naj vsaj potem test pokaže +, če že v postopek zaradi tega nemoreš iti. Potem pa ma, da je uspešno in boš srečka nosečka.

Neposredna povezava do sporočila: 3141
5.2.2009 10:56:17   
Anonimen
mona liza, sem spregledala tvoj post - ČESTITKE NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image    user posted image   Želim ti 9 mesecev brez slabosti, potem pa enega luštnega fantka ali punčko.

lučka, trenutno nič ne delamo. user posted image  Čakamo, da gre zima stran, da se otopli. Potem pa začnemo polagat ploščice in beliti. Potem pa počasi, počasi pohištvo. Trenutno sva bolj v pričakovanju novega člana - vsaj jaz sem čisto iz sebe. user posted image  Moram pripravit stanovanje, da ne bo kaj narobe (kable stran, stvari k jih lahko zgrize.... ) Cel projekt - včasih se počutim kot, da bi dobila user posted image , tok je enih stvari ki jih je treba pripravit. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3142
5.2.2009 14:50:27   
Inana
Drage Klomifenke, a je vam tudi vroče? Hehe, mislim, ko jemljete Klomifen. Ker to je nekaj nenormalnega, jaz sem vedno vsa zmrznejena, sedaj po 4 Klomifenčkih, mi je a vsak dan zeloooo toplo. Radiatorje sem čisto zaprla, pa mi je ravno prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
5.2.2009 15:05:51   
tecnobica
Lučka, ne ni jo še. Spodaj me vse boli, ampak čist drugač k pred menstro. Ja, saj jaz tud upam, da ne pride. Testa si ne upam delat, ker sem bla že prevečkrat razočarana.

Inana, jaz sem v času jemanja K. kot v meni. Enkrat mi je vroče in s epotim, čez 5 minut me pa trese od mraza. Vse za user posted image a ne?

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
5.2.2009 15:11:00   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Lučka, ne ni jo še. Spodaj me vse boli, ampak čist drugač k pred menstro. Ja, saj jaz tud upam, da ne pride. Testa si ne upam delat, ker sem bla že prevečkrat razočarana.

Inana, jaz sem v času jemanja K. kot v meni. Enkrat mi je vroče in s epotim, čez 5 minut me pa trese od mraza. Vse za user posted image a ne?

Jp, to je to user posted image Okej, da vsaj vem, na čem sem ...
Držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3145
5.2.2009 15:12:56   
Inana
In sklepam, da v času jemanja Klomifena tudi BT ni ravno merodajna ... Kakšne izkušnje?

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
5.2.2009 16:24:05   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

In sklepam, da v času jemanja Klomifena tudi BT ni ravno merodajna ... Kakšne izkušnje?

Bt je ful čudna ob jemanju K. Tudi to maš prav.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
5.2.2009 17:50:30   
Fargesia
pravijo da nima smisla si merit BT ob jemanju klomifena...

in ja, inana, vročinski valovi so zakon...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3148
6.2.2009 0:26:39   
monika22
No tudi js sem sedaj pristala na klomifenu... Grem sedaj v četrti krog user posted image
Upam, da bo ratalo.. Hja tudi meni se zdi to s klomifenom in BT mal čudno.
In kje nabavljate dabroston, sedaj ko ga pri nas ni več za dobit?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
6.2.2009 7:33:39   
Anonimen
Jutro.

Izvolite user posted image za naše nosečke, user posted image za naše nenosečke in user posted image za vse.

Sedaj pa lepo po vrsti:

inana, sicer se je trenutno ful otoplilo, tako da sem tud jaz zaprla radiatorje, pa nisem na K. user posted image  Ampak, ja, čist možno, da je to učinek K - jaz sem imela ful vročinskih valov - eno minuto mi je kar dol teklo, drugo me je zeblo. user posted image  Je bilo pa to najbolj izrazito prve 3 cikluse, potem se je vse malo umirilo.  Glede BT pa ne vem, ker si jo nisem še nikoli merila.

tecnobica, pa res ne bi delala testa?user posted image  Kater dan ciklusa pa si?

monika, pozdravljena in dobrodošla. Upam, da bo tale 4 krog uspešen!!!! user posted image  Drugače pa mislim, da se dobi Dabroston na Hrvaškem. Jaz ga imam še doma (od septembra), ampak ga na žalost tud sama potrebujem, tako, da ti ga ne morem odstopit.

neela, a moje čaranje ni pomagalo? user posted image

Punce, PETEK JE!!! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu monika22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......