|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
6.2.2009 13:09:48   
Anonimen
Ja, Didlinaa pohanje rediuser posted image user posted image sploh pohan zrak sem brala, da je fejst fejst redilenuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
6.2.2009 13:10:03   
Tina 28
oh...kle še ena razcepljena osebnost....sem se dons tko zafrknila...kot vse drugeuser posted image .

Da pojamram, mava z mojmu malo krizo, k ne prideva na skupno točnko. In ker mi je zoprno o tem pisat...sem si izmislila bojevito, da povpraša namesto mene. In pol pišem into kot tina naprej.user posted image Evo...še vam povem, kolk sem glupa...sam mi je prav grozno. kle pa nisem hotela smetit s problemi, ki jih mava....user posted image user posted image .
kleo in didlina...kregajta me...sam mi je blo tolk nerodno pisat o tem, da sem rajš pisala pod bojevitouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
6.2.2009 13:10:19   
Anonimen
Kje ste vse?user posted image

A ste vse na FB?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
6.2.2009 13:12:04   
lunca14
user posted image user posted image user posted image sem hotla jest kosilo,pa ne morem jest,imam še vedno omrtvičeno čevljustuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
6.2.2009 13:12:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image sem hotla jest kosilo,pa ne morem jest,imam še vedno omrtvičeno čevljustuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image boš tudi danes na pohanem zraku

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
6.2.2009 13:13:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Ne, mene tam spljoh ni.user posted image

Šibam v trgovino ,tamalo pa dol k tašči.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
6.2.2009 13:13:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

oh...kle še ena razcepljena osebnost....sem se dons tko zafrknila...kot vse drugeuser posted image .

Da pojamram, mava z mojmu malo krizo, k ne prideva na skupno točnko. In ker mi je zoprno o tem pisat...sem si izmislila bojevito, da povpraša namesto mene. In pol pišem into kot tina naprej.user posted image Evo...še vam povem, kolk sem glupa...sam mi je prav grozno. kle pa nisem hotela smetit s problemi, ki jih mava....user posted image user posted image .
kleo in didlina...kregajta me...sam mi je blo tolk nerodno pisat o tem, da sem rajš pisala pod bojevitouser posted image

Tina  se narediuser posted image bom pa šla prebrat tvojo temo popoldne- upam da bom imela kaj več časa

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
6.2.2009 13:13:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

a greš po sestavine za kosilo?user posted image Pohan zrak maš v Mercatorju v akciji se mi zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
6.2.2009 13:16:28   
Tina 28
niny...kar smej se...a veš kolk mi je nerodno...da sem zafarbala kle pred računalnikom. Pa ne, ker sem hotela vprašat kot bojevita...ampak zato, ker sem zdaj vse sčvekala z mojega nicka, kar je bil prvotni razlog, da nisem upala ovedat težavuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
6.2.2009 13:19:22   
Anonimen

niny...kar smej se...a veš kolk mi je nerodno...da sem zafarbala kle pred računalnikom. Pa ne, ker sem hotela vprašat kot bojevita...ampak zato, ker sem zdaj vse sčvekala z mojega nicka, kar je bil prvotni razlog, da nisem upala ovedat težavuser posted image user posted image user posted image

Dej Tina,kaj naj jaz recem,ko sem pisala pod anonimno,pol pa sem se ze v drugem postu zafrknilauser posted image user posted image user posted image ...bom sla kasneje prebratuser posted image ,pa drzi se no,teli desciuser posted image ,na gob.c pa v zelodec...bi blo mogoce kaj bols.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
6.2.2009 13:20:36   
Anonimen
Tina,sej lahko JernejiRR posljes zs,ce zbrise temo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3661
6.2.2009 13:23:15   
Tina 28
no...saj jaz pa zarad tega nisem hotla bit anonimna, ker me je blo strah, da bom tko pisala....in se izdala. Zdaj mi je pa žal in zato, ker se bojim,da bo to bral kdo, ki me mogoč pozna...pa nočem umazanega perila prat...sam odgovor sem hotla....pa še dobro so mi odgovorileuser posted image
In Volga me začuda ni v PM poslalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
6.2.2009 13:36:36   
Anonimen
Tina sorry za smeh, samo smejim se zato.,ker se vsem to naredi,ko spreminjaš nick al pa v anonimneža zato se smejim,ker nisi edina

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
6.2.2009 13:59:49   
lunca14
tinči............sem preletela skoz tvoj post,kaj naj rečem,moški vedno dokazujejo,da so otroci,ki nikoli ne odrastejo,saj veš,pomaga pogovor,med partnerjema,to vse reši,pa tud če se takrat skregaš,enkrat bo že pokapiral za kaj se gre.Pri nama je isto,če predolgo zadržujeva stvari v sebi,ustvarjava drug drugmu negativno energijo,in potem kar koli narediš ali naredi ti gre vse na živce,pa sploh ni tako hudo.Treba je strari sproti rešit,pa bo boljš,pa v spalnico ga zapri,pa bouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
6.2.2009 14:29:36   
Anonimen
Kaj ve to berete???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Grem na obhod.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3665
6.2.2009 14:31:52   
mtinca1
tina - imaš zs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
6.2.2009 14:36:05   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: nya

lunca - če ste pa bolančkani - pol te pa nočmo skominat - se pa dobimo v bližnji prihodnosti kmalu, kajne?

Sej smo zdravi,sam včeraj je mel malo vročine,pa še to pol dneva,sam zobki ga matrajo...............ja,ja,izgovori,sej vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lunca, ko boš za "kava akcijo" ti sam povej. bi že ful rada vidla Luna, pa lunco...user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
6.2.2009 14:42:21   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kleo, daj mi prosim pošlji na mail tisto slikico Meri, ko praviš, da se vidi, kaka debeluška je, boš? Pa ti jaz našo Sofijo nagico nazaj pošljem, pa bova primerjale, a je res naša tako manekenska user posted image

ja bom,pocakaj bom kar zdaj,dokler tamala se spi...

Kleo, hvala. Maš mail nazaj user posted image Sem ti ga poslala že prej, pa sva šle potem na sprehod, pa vidim zdaj da ni poslalo...

Sva bile 2 uri veni, ful dolg sprehod, tako fajn je. Ko bi le ostalo. No, in sva šle takoj ko se je zbudila, sedaj ko sva prišle nazaj, pa je morala spet spat user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
6.2.2009 14:45:05   
Anonimen

no...saj jaz pa zarad tega nisem hotla bit anonimna, ker me je blo strah, da bom tko pisala....in se izdala. Zdaj mi je pa žal in zato, ker se bojim,da bo to bral kdo, ki me mogoč pozna...pa nočem umazanega perila prat...sam odgovor sem hotla....pa še dobro so mi odgovorileuser posted image
In Volga me začuda ni v PM poslalauser posted image

ne sekiraj se za prizgodo.user posted image So ti tam že napisale razlago, zato ti je jaz ne bom.user posted image
user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
6.2.2009 14:46:20   
Anonimen

a greš po sestavine za kosilo?user posted image Pohan zrak maš v Mercatorju v akciji se mi zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image

No ,s trgovino ni bilo nič.user posted image So glih moji starši prišli na obisk, tak da ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
6.2.2009 14:57:10   
slovenka
Didlina, kako ti pa med obiskom staršev rata biti na RR? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
6.2.2009 14:58:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Didlina, kako ti pa med obiskom staršev rata biti na RR? user posted image user posted image user posted image

So že šli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3672
6.2.2009 14:59:43   
slovenka
Aha, sem mislila, da si jim rekla, dajte se vsest tam, jaz moram nujno na RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
6.2.2009 15:00:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nene, so že šli, tamala pa je itak šla takoj spat potem. In ne morem v trgovino.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
6.2.2009 17:21:23   
Kaja08

Drugače pa jaz naročam:

http://www.copatki.si/

Kuuulll....tile copatki.si so pa enaki copati, kot Robeez, sam da so za polovico cenejši!!! Super!! Zdej sem samo v dilemi, kere bi kupila!!

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kolk imajo vasi otrocki st.nogice?

Danes je babi našmu mulcu kupila čevlčke od Cicibana in sva vzele št. 20 - so mu mičken prevelike, ampak 19 so bile pa premajhne.

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?