|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
5.2.2009 13:46:48   
malaMravljica
O pa res, jaz bi se tudi lahko polikala, da bom spet oh in sploh user posted image  user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
5.2.2009 14:15:23   
Anonimen
Mravljica..., midve mava pa pol isto frizurco. user posted image  Jst se kr ne morem ločit od moje blond barve. Zato sm spodaj čist rjava zgoraj pa še blond... Vzdadi kratke, spredaj špica. Moj pravi, da je najlepš do zdej, pa še men je praktična frizurca. Ej, kako pa kej barvanje pa nosečnost?? Jst kr blanž pa hidrogen samo uporabljam. Kr močna zadeva... Mam rdečga pigmenta velik in mi na rumeno useka, če dam kakšno barvo.

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
5.2.2009 14:37:06   
malaMravljica
nimava vec iste, jaz sem jo od takrat ze enkrat spremenila, ker sem hotla spet na dolge it, je moj tko jokal za mojimi laski. Sedaj grem pa naslednji teden spet se strist in ne vem kaj bom naredila. Tisto mocno naprej postrizeno je bilo takoooo lepo, samo moj problem je, da pol ko bom full s trebuhom bo moja frizerka tko dalec, tisto je pa treba redno strist.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
5.2.2009 14:40:35   
Anonimen
Ja.. sama se dej.user posted image Jst tud to kdaj nardim pol sm pa kregana user posted image .
A barvanje kej škodi, kje veš?
Joj, v soboto se grem barvat in mi je čist bed. Moja frizerka se trudi že 5 let met bebo pa ne gre. Zadnjič mi je rekla, da ma spodaj vse zmeštran in da najbrž ne bo mogla met bebic. Tko mi je bed ji rečt, da sm nosečka. Ne vem...
Ej, Mravljica te spodaj nič ne pika... ? Joj, ene čist preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 1279
5.2.2009 14:49:37   
maj2009
oj! ja kukr jst vemuser posted image ni preveč priporočljivo ful močno dozo dajat, sploh blond ker je najbl močna, zato sm jst šla na rjavo, ki mi jo je s prelivom nardila, je rekla da to še najmanj škodiuser posted image če se že moram barvat.

ne vem nek sm prebrala, da ni dobr se preveč v user posted image barvat, bom poiskala na forumu pa napišm naslov, ok?
mene pa dons nč ne špika spodiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
5.2.2009 14:50:16   
malaMravljica
ma niti ne, vcasih me kaj malo opmni, samo to ni primerljivo s slabostmi, ki ornk opominjajo user posted image  user posted image

uff barvanje, ma ves da sem na farumu enkrat zasledila da to beljenje las ni priporocljivo, drugace pa si o barvanju preberi tukaj, baje ni panike
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1774534 
Rizkoo, pa se malo pocakaj in ji se ne reci, ce bos zdrzala seveda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
5.2.2009 14:51:51   
malaMravljica
ha ha, kaj smo to stran sedaj nosecke rezervirale, sam me smo tukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1282
5.2.2009 14:54:48   
maj2009
na pa si me prehitela, si prej našla stranuser posted image user posted image

no jst sm od zdej lešnikova user posted image in bom to tud ostalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1283
5.2.2009 14:57:34   
malaMravljica
poglej kaj sem se nasla

http://www.i-am-pregnant.com/Pregnancy/calendar/week/7

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
5.2.2009 15:01:19   
maj2009
ja prou hude slikce, kako se našiuser posted image razvijajo.
no sm se prej hvalla, da me nč ne špika, me je že mal začeluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1285
5.2.2009 15:12:01   
malaMravljica
Ampak saj ni nic narobe, da mene pa ne? Ker me res se ni nic kaj dosti.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
5.2.2009 15:12:19   
Nogavica
Punce, hvala, ker upate z mano user posted image . Ampak moram vam povedat, da sem prav malo slabe volje, ker nekako čutim, da spet ne bo nič. Čas pa teče in teče ... user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
5.2.2009 15:43:52   
Anonimen
Nogavica...
Ne skrbi nič nooo..., prv? Jst sm šele po 7 M po A dobila spet svojo priložnost. Sej vem, da si žalostna in močno upaš, si želiš sam... verjemi, da te + čaka. Kot te je prvič za tvojo malo lepotičko tako te bo tudi drugič presenetil... Boš vidla. Ne skrbi, prosim nič. Če boš pa žalostna, pa se s tem obremenjevala pol pa + sploh ne bo. Veš, da se mi zdi, da zadnji mesec nisem tolk mislila na to..., mislila sem na cisto in operacijo in lej... kaj se zgodi. + user posted image  To je psiha.. , res je. Mogoče mi je pa čaj pomagal. user posted image  Sej ne vem, pa sej mi je vseen... sam da uspe. Sej, če sm noseča še ne pomeni, da bom tud rodila. To si sam močno želim...

Mravljica, maj2009
Mene pa full špika, preveč. Prv ni mi prijetno..., da ne bom še jst laufla k dohtarju.., ker zdej se pa sam stopnjuje.
Nč, jst se bom pobravala... Čist nič mi ne bo. Ne bom zdej robot ratala, če sm noseča. Pol se pa tud s kremo ne smem mazat..., sej krema vsebuje vsega boga. Ne, zanemarjena nosečnica pa ne bo. Mam bele laske gor, pa 3 cm temnega narastka... prv sm grda.user posted image
Ej nosečki... a sta tud kje drugje aktivni? Med oktobrčkami?? Jst nč nism šla od tukaj...

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1288
5.2.2009 15:47:23   
tassika
Nogavica, saj bo takoj ko bo čas za to, ni panike bomo navijale s tabo.

Rižko jaz jemljem Elevit, toliko da ga zmanjka potem bom pa zamenjala zaradi prebave, čeprav zdajle je čisto OK. Mažem se pa s kakavovim maslom imam zdaj pozimi zelo suho kožo, po obrazu pa mastnouser posted image .

Glede barvanja, pa naj ne bi bilo panike, sploh ne za dojenčka, bolj je problem v naših hormonih, ker se lahko zgodi da katera barva ne prime tako kot bi mogla.

Evo zaenkrat toliko, šibam domov in se potem še kaj javim.

papauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.2.2009 16:02:27   
Anonimen
Ej Tass, jst sm bla prej z Elevitom boga. Zdej mam Centrum materna..., kakam kot taprava.. user posted image
Lepo se vozi.. Čauu

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.2.2009 16:21:43   
malaMravljica
Ti nasa Nogavica, povej mi nekaj. Kako pa cutis, da spet ne bo? Ker, a se ti pupa nasa mogoce spomnis kako zihr, da ne bo nic, sem bila jaz? No, se spomnis? Jaz sem sla z mojim stavit za obleko za 100 eur, da nisem noseca in ko sem rekla, da greva stavit sem bila celo tako prepricana, da sem mu skor rekla en full velik znesek, pa sem se v glavi premislila, ker sem rekla, da materialistka pa tudi nisem user posted image  user posted image  user posted image   uff, se dobro, da nisem sla stavit kaj groznega, ker bi gladko pogorela.  Tko, jaz ti stiskam pesti in bomo videli potem. In ce spet ta mesec ne bi bilo, so what, bo pa naslednji. Mogoce se pa malo odklopi in ne stej dnevov in ne premisljuj. Jaz sem v prvo tako naredila, samo na cca. izracunala kdaj bo m, ker sem sla na dopust, da ne bo motila. Sedaj sem bila pa spet vesela, da je prisla 26.12, ker je pol na silvestrovo ni bilo in potem sva zacela smucat in fitnes, sva cist notr padla in se je spet zgodilo. In tudi tebi se bo tisti plusek prikazal in ja, tudi tebi bo slabo user posted image  user posted image  sem lahko malo nesramna in ti to prizelim? ker joj, ti dve moji sonosecki nimata nic slabosti, sam jaz.

Ti Rizkoo, sedaj me pa nekaj ... hmmm kako opisem, ma nekaj stiska v trebuhu, je to to spikanje o katerem govoris? Se kar bojim, da to ni to, saj do tega pa zihr pride pri vsaki nosecki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.2.2009 16:31:53   
malaMravljica
Jaz sem pa najprej imela Tifol, ki mi ni odgovarjal, pol mi je pa moj g dal en zavitek folne k, pise kar folna kislina gor user posted image  in pol sem sama novo kupila, sicer eno drugo, ma tudi pise kar folna kislina gor user posted image  user posted image  nic kaksnih dodatkov zraven in te so mi pa fajn.

Trebuscek pa mazem z Weledo, ta je pa naravna kremca.

Jeee.. sedaj pa tudi mene nekaj v trebuhu spika, naj se kar naprej, da vem da je vse OK user posted image user posted image

Tassika, previdno na cesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.2.2009 17:11:01   
tassika
Evo sem že doma in pijem nescafee, za kosilo pa imam mizico pogrni se, se mi ne da samo zame kuhat, moj je šel pa delat salameuser posted image .

Drugače pa cesta zame ni panika, me vozi vlak, ampak hvala za skrb. Saj bi šla z avtom, pa nimam parkingauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.2.2009 18:52:56   
sonček85
Evo da se vam malo javim,sem bila pri atiju sem šla po košek  za bebija in potem še k tašči da sem jo ostrigla da je sedaj lepa taščauser posted image user posted image user posted image
jaz grem pa k frizerju marca da se me bebi ne bo ustrašil k bo prijokal na svetuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.2.2009 21:03:17   
tassika
Vidim da samevam, tko da :

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.2.2009 21:32:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Vidim da samevam, tko da :

user posted image
tudi z moje strani .nočkoooooooooooooooooo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.2.2009 22:30:11   
Anonimen
Nočkoo... smo mel obiske.user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.2.2009 23:11:09   
Mariposy
Hojla punce prišla sem vam zaželet lahko nočko in povedat da bom jaz tukaj bolj v navijaškem duhu za vse vas ko pa boste ve že mamice mallih nadobudnežev mogoče katera že tudi drugič noseča pa se vam upam pridružim že jazuser posted image
Da mi boste delile koristne napotke meduser posted image user posted image
Lep pozdravčekuser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
6.2.2009 7:46:29   
tassika
Jutro čveke

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
6.2.2009 7:56:45   
Anonimen
Tassi
Jutrooooo še od mene... Sva pa zgodne... Ja, pa res peeeeeeeeeettteeeek je... Juupi...

Zdej pa tko. Javla se mi je Twixy, je zelo bolana in v bolnici. 
Je napisala "Pogresam vas fuuuuul... In upam,da se imate lepo,da klepetate na polno" in "Lepo pozdravi vse moje nosecke in borke.. Povej jim,da mislim na vas nonstop in bi prav rada klepetala z vami".
Skratka, nismo pozabljene samo naša Twixy je zlo boga..
Trenutno je v bolnici, ima začetek pljučnice.. user posted image
Oo mi je tko hudo ... ampak velik lažje, ker se je javla....
No, toliko...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?