malaMravljica
|
Ti nasa Nogavica, povej mi nekaj. Kako pa cutis, da spet ne bo? Ker, a se ti pupa nasa mogoce spomnis kako zihr, da ne bo nic, sem bila jaz? No, se spomnis? Jaz sem sla z mojim stavit za obleko za 100 eur, da nisem noseca in ko sem rekla, da greva stavit sem bila celo tako prepricana, da sem mu skor rekla en full velik znesek, pa sem se v glavi premislila, ker sem rekla, da materialistka pa tudi nisem uff, se dobro, da nisem sla stavit kaj groznega, ker bi gladko pogorela. Tko, jaz ti stiskam pesti in bomo videli potem. In ce spet ta mesec ne bi bilo, so what, bo pa naslednji. Mogoce se pa malo odklopi in ne stej dnevov in ne premisljuj. Jaz sem v prvo tako naredila, samo na cca. izracunala kdaj bo m, ker sem sla na dopust, da ne bo motila. Sedaj sem bila pa spet vesela, da je prisla 26.12, ker je pol na silvestrovo ni bilo in potem sva zacela smucat in fitnes, sva cist notr padla in se je spet zgodilo. In tudi tebi se bo tisti plusek prikazal in ja, tudi tebi bo slabo sem lahko malo nesramna in ti to prizelim? ker joj, ti dve moji sonosecki nimata nic slabosti, sam jaz. Ti Rizkoo, sedaj me pa nekaj ... hmmm kako opisem, ma nekaj stiska v trebuhu, je to to spikanje o katerem govoris? Se kar bojim, da to ni to, saj do tega pa zihr pride pri vsaki nosecki.
|