|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
3.2.2009 20:28:09   
ada2
adam je pa danes očitno grozno lačen... ko je prišel iz vrtca je takoj prosil za bonbone, kar je znak, da je lačen in sem mu pogrela rižoto - je pojedel poln krožnik, potem mu je andrej skuhal hrenovko, jo je celo pojedel, potem je pojedel enih 5 bonbončkov, spil 3 dcl kakava,  pa zdaj še polno skodelico juhe z mesom, grahom in kroglicami in ko sem ga vprašala, če je sit, je rekel neuser posted image user posted image user posted image  in si vzel še bananouser posted image

zgleda, da v vrtcu ni bilo kosilo po njegovem okusu, ker toliko v enem dnevu še v svojem življenju ni pojedeluser posted image

je pa začel nekaj kašljat, pa iz nosa mu teče, upam, da ne bo nič  user posted image

zdaj grem pa gledat filmčekuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
3.2.2009 20:30:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Petardito je veliiiko boljše user posted image user posted image user posted image user posted image .... že 24 ur brez kemije....

user posted image user posted image user posted image  Ja, kar pokliči P in se malo posvetuj. Prebavne težave so tudi minile?

Ja. Včeraj je bruhal uro po Amoksiklavu približno in to zjutraj in zvečer, driskal tudi popoldne in zvečer, je revček komaj še hodil, ker ga je tako ritka bolela user posted image ...danes mu ga nismo dali in je OK, le enkrat je tekoče kakal.... Saj to me tudi malo skrbi, ker smo mu ukinili antibiotik...je pa res, da mu ga je dežurni, ki ni pediater, predpisal kar tako...brez pregleda krvi... user posted image .... v bolnišnici pa so povedali, da je iz krvi razvidna viroza in mu zato tudi niso nič dali user posted image .... verjetno bom jutri kar P poklicala...da bom bolj mirna...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
3.2.2009 20:32:00   
petarda

Bubi pa tak sumljivo niha.... ponoči se vsakič zbudim, ko zakašlja in poslušam, če bo lajež user posted image
Joj, zdaj sem se spomnila, mu grem še slezov sirup dat user posted image  Ostala zdravila je vsa dobil.

Kakšna zdravila user posted image ...a to ta Flexotide al kaj je...mora skoz jemat? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
3.2.2009 20:34:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

adam je pa danes očitno grozno lačen... ko je prišel iz vrtca je takoj prosil za bonbone, kar je znak, da je lačen in sem mu pogrela rižoto - je pojedel poln krožnik, potem mu je andrej skuhal hrenovko, jo je celo pojedel, potem je pojedel enih 5 bonbončkov, spil 3 dcl kakava,  pa zdaj še polno skodelico juhe z mesom, grahom in kroglicami in ko sem ga vprašala, če je sit, je rekel neuser posted image user posted image user posted image  in si vzel še bananouser posted image

zgleda, da v vrtcu ni bilo kosilo po njegovem okusu, ker toliko v enem dnevu še v svojem življenju ni pojedeluser posted image

je pa začel nekaj kašljat, pa iz nosa mu teče, upam, da ne bo nič  user posted image

Ampak tole je pa res veliko pojedel user posted image user posted image user posted image ....

Jaz tudi upam, da vam ostane samo pri prehladu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
3.2.2009 20:45:55   
*bubi*

Bubi pa tak sumljivo niha.... ponoči se vsakič zbudim, ko zakašlja in poslušam, če bo lajež user posted image
Joj, zdaj sem se spomnila, mu grem še slezov sirup dat user posted image  Ostala zdravila je vsa dobil.

Kakšna zdravila user posted image ...a to ta Flexotide al kaj je...mora skoz jemat? user posted image

Ima Singulair kot preventivo. Flixotide in Berodual pa PP. Saj večinoma je brez, kar je že itak uspeh. Čez 14 dni imava alergijske teste, pa bomo videli.

No, zdaj mu zjutraj in zvečer dam še 1 vpih Flixotide, da se mu ne bi prehudo vnetje razvilo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
3.2.2009 20:47:55   
*bubi*
Ojoj, Adam pa je res ful pojedel. In ti upaš imet še enega user posted image ? user posted image user posted image user posted image

To se bubiju tudi včasih zgodi - je kot vreča brez dna. Včasih pa imam občutek, da "nič" ne je. Res pa da v vrtcu ne sprašujem vsak dan posebej, kaj in koliko je pojedel. Pač kolkor mi sam pove.

Če so čufti za kosilo, takoj pove, da so bili njami njami user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
3.2.2009 20:53:49   
petarda

Če so čufti za kosilo, takoj pove, da so bili njami njami user posted image

Naš se pa samo nad juhicami navdušuje...in to takimi govejimi, piščančjimi...če je rjava (verjetno fižolova) potem ni v redu...

Nič...se grem kar v posteljo spravit, ker me čaka alarm na 2 uri, da kontroliramo temperaturo...to noč sva imela naštimano na 1 uro, tak, da je to tudi že napredek user posted image ....sva se ravno spraševala, če naju to petardito privaja na prihod novega člana, ko bo treba spet pogosto ponoči vstajat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
3.2.2009 20:54:03   
ada2
bubi v kaj mu daš singulair?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
3.2.2009 20:54:27   
*bubi*
user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
3.2.2009 20:54:56   
*bubi*

samo na žličko stresem in poje. Potem pa malo preko popije (al pa tudi ne, mu ni sile). Sem pa že razmišljala, da bi lahko prešaltali na žvečljive tablete.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 3.2.2009 20:55:45 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
3.2.2009 20:55:30   
*bubi*

sva se ravno spraševala, če naju to petardito privaja na prihod novega člana, ko bo treba spet pogosto ponoči vstajat user posted image

aha user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
3.2.2009 20:55:32   
petarda
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak je zlata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
3.2.2009 20:56:32   
ada2
mi smo imeli ful probleme s singulairjem, z berodualom so še hujši, flixotide pa ful rad jemljeuser posted image
no, na srečo je samo flixotide vsak dan, drugo PP

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
3.2.2009 20:57:55   
ada2

samo na žličko stresem in poje. Potem pa malo preko popije (al pa tudi ne, mu ni sile). Sem pa že razmišljala, da bi lahko prešaltali na žvečljive tablete.

a ni nekak določeno od katerega leta starosti so lahko? a so že tolko stari?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
3.2.2009 21:12:22   
*bubi*

a ni nekak določeno od katerega leta starosti so lahko? a so že tolko stari?

saj je ista doza - 4 mg. Glavno, da zna prežvečit. Mene je nazadnje v bolnici vprašal, kaj imamo in je potem zrnca napisal.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
3.2.2009 21:13:15   
*bubi*

mi smo imeli ful probleme s singulairjem, z berodualom so še hujši, flixotide pa ful rad jemljeuser posted image

user posted image  kje pa je razlika?

Mi dajemo vse vpihe preko nastavka, sem izsilila naročilnico user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
3.2.2009 21:13:45   
*bubi*
nič, grem norega dohtarja gledat = spat pred TV user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
3.2.2009 21:16:27   
ada2

user posted image  kje pa je razlika?

Mi dajemo vse vpihe preko nastavka, sem izsilila naročilnico user posted image

mi imamo že od vsega začetka nastavek, ampak za berodual pravi, da je hudo zdravilouser posted image
zgleda, da ima kak bolj specifičen okus ali kaj ga zapeče, nimam pojma

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
4.2.2009 7:32:29   
petarda
Dobro jutro user posted image ...

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preživeli noč brez vročine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam, da tako nadaljujemo....je pa produktivno kašljal user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
4.2.2009 8:41:30   
ada2
dobro jutro!

hvala za kavo, petarda

Adama sem preventivno doma obdržala... sicer nima vročine, ampak mu kar fajn iz nosa teče, pa kašlja - tak fajn produktivno, in nočem, da še druge otroke kaj okuži. sploh pa zakaj bi ga napol bolanega tiščala v vrtec, če sem jaz doma.

aja, smo pa imeli ponoči nesrečo in imamo preoblačenje postelje zdaj na sporedu. okoli polnoči se je zbudil, da gre lulat in je šel, potem pa ob 6 zjutraj: mama! se boma preoblekla, jaz sem se polulo.

ja kaj hočemo, se zgodi.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
4.2.2009 8:45:31   
*bubi*

Dobro jutro user posted image ...

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preživeli noč brez vročine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam, da tako nadaljujemo....je pa produktivno kašljal user posted image

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  za petardita. Mora se zdaj skašljat, mu lahko olajšaš s kako vlažno inhalacijo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
4.2.2009 8:48:01   
*bubi*

To mi še ne gre v račun.... Singulair imate PP? Kdo vam je tak rekel? Mislim, da je učinek samo, če se redno jemlje.

Ni treba skoz, celo leto, nam je na kliniki rekel, da je fajn v jeseni in spomladi oz. takrat, ko so respiratorne bolezni bolj na udaru. Ampak takrat pa redno npr. 2 meseca.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
4.2.2009 10:08:25   
kvaka
iiiiiii bubika mala je pa tak user posted image

P.S. nehajte mi pošiljat take maile, da me spet ne bo kaj prijelo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
4.2.2009 10:14:45   
ada2

To mi še ne gre v račun.... Singulair imate PP? Kdo vam je tak rekel? Mislim, da je učinek samo, če se redno jemlje.

Ni treba skoz, celo leto, nam je na kliniki rekel, da je fajn v jeseni in spomladi oz. takrat, ko so respiratorne bolezni bolj na udaru. Ampak takrat pa redno npr. 2 meseca.

ne, saj singulair nimamo PP. imeli smo ga eno obdobje redno, potem pa ukinili, ker je bilo boljše. ni pa izključeno, da ga spet ne uvedejo v primeru poslabšanja. ampak takrat ga ni hotel jematuser posted image
PP imamo v bistvu samo berodual, ampak HB, se ga zelo malo poslužujemo.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
4.2.2009 10:17:04   
kvaka
Z Anžetom sem bila v ponedeljek pri P in diagnoza: laringitis user posted image
Je kašljal in se zbujal, poleg pa še vsi ostali. Tako da smo sedaj spet na flixotidu in je boljše, kot bi odrezal sploh več ne kašlja user posted image .

Jaka se je pozdravil, le še iz noska mu curlja.

Luka pa je tudi brez vročine, je pa siten 100h. Ima tudi bolj tekoče blato, pa ne vem ali ga to tako šraufa ali so na vidiku novi zobki ... Upam da čimprej mine, ker drugače se mi bo user posted image  user posted image

Jaz pa sem sedajle že fižolovo juho skuhala in sta jo A in J že veselo pospravila. Kar se hrane tiče sta ratala full izbirčna in zjutraj za zajtrk sploh ne vem kaj ima dat ... Ne marata kruha z bilokaterim namazom, ne čokolina, ne kakakva, niti ne jogurta in ostalih mlečnih stvari user posted image   Pri nas bi že zjutraj jedli juho, pa rižoto, pa golaž ...user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.