Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 16:33:45
|
|
|
|
Pat74
|
Nmag se nisva nič zmenile, pa saj ne vem, če bi šla, ker bi morala vzet tamalo s sabo, saj ima možekovo letalo zamudo in pride šele ob 21.30. Upam, da boš vidla, pa povej, kaj pa ti - greš?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 17:43:13
|
|
|
|
nmag
|
Pat,sem gledala cel dan,če se boš kaj javla,jaz tudi ne morem,ne gre in ne gre,dopoldne še nekako zvozim,popoldne je pa konec,tako sem švoh in tale moj križ me ne nese več tako,kot bi moral.Sem pa tudi jaz sama,moj nima časa in bi morala otroke pustit same,tako je to,ko imaš enkrat že otroke.Se bova pa sami kaj zmenili,zelo bi pa rada šla 20.2.ko imamo aprilčice zbor in upam,da mi takrat uspe,pa tukaj tudi pravijo,da se bodo še zmenile,bova šli pa kasnej,se najedli tortic pol greva pa tud lahko direkt v porodnišnico.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 18:54:39
|
|
|
|
Pat74
|
Nmag ti se kar najprej lepo pozdravi - šit je edino to, a maš sploh koga, ki ti lahko en čaj skuha, pa mal na otroke popazi, da greš mal počivat ? Se mi zdi, da več jih mamo, težje gremo same kam, sploh ker iamo može skoz odsotne.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 19:24:54
|
|
|
|
katrinka
|
nosecke sporočte kako ste se mele a so bile dobre tortice?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 19:40:18
|
|
|
|
nmag
|
Imaš prav Pat,jaz imam že dolgo te težave,ker moža nikol ni,sedaj je toliko boljše ,ko so trije že kar veliki sploh Nejc,pa včasih mi mami priskoči na pomoč,samo,če je kateri bolan,ga pa nikoli ne pustim samega,sedaj mi je pa še težje,ko imam sama skoz ene težave,samo,da tole dete priveka na svet,da malo pridem k sebi potem bom spet polna energije,sem bolj hiperaktivne narave in zato mi tole poležavanje gre že malo na živce,a kaj ko telo to zahteva.Bomo spomladi ,kot rožice.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 22:13:30
|
|
|
|
Anonimen
|
evo poročilo Najprej sem pol ure samevala nato se mi je pridružila Bjondi in kasneje se nama je pridružila še Ledenka. HB da sta vsaj onidve prišli, sicer bi bla sama No ampak čvek je bil simpatičen, tortice menda super dobre, jaz pa sem si privoščila vročo čokolado s sladoledom... Je blo super fino Blue?? Kje si pa ti?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 22:18:43
|
|
|
|
bjondi
|
Živa25-je rekla da se takoj javi ,ko domov pride...hm...sama je sedela za mizo ,jaz sem uletela,ko je Živa že nestrpno čakala ,če se zajebavamo -prišla sem pol ure kasnej.No in čez kako urco je uletela še Ledenka.Tako ,da smo bile tri.Tortice z lahkoto zbasale ,kljub temu ,da ne jem tort mi je kar dobro šla dol.Tko ,da Živa25 ne si tok k srcu jemat ker ni bilo punc.Ledenka pa ima ful luškan trebušček,aja pa ta nova frizurca je bla .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 22:20:35
|
|
|
|
bjondi
|
Živa25 je faca...madona sva istočasno tipkale tole.Sem pa takoj ko sem dam prišla pojedla še večerjo.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 22:20:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ne sej si ne... Takoj ko sem domov prišla. To je pa zdejle. Sem šla še po darilo za strica in sem mogla to darilo še odnest No ampak javila sem se pa No sej pravim... SUPER smo se mele.... Bjondi nima še skoraj nič bušija, Ajsi pa ima že super buši
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 22:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Živa25 je faca...madona sva istočasno tipkale tole.Sem pa takoj ko sem dam prišla pojedla še večerjo. heheheh ja ena drugo prehitevava No jst se grem pa zdej mal stiskat s vojim dragim, jutri pa se spet kej oglasim, ok? Če me seveda hočete
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 22:27:37
|
|
|
|
bjondi
|
Ampak tale pingvinčk je pa original originalov.Ja itak ti kr piši,zdej pa se pejd cartat...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.2.2009 9:57:34
|
|
|
|
katrinka
|
no, pa bom danes jaz prva fino, da ste se imele dobr včeraj in da so bile tortice slastne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.2.2009 10:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
danes se grem pa potepat Komi čakam... Sem doma že čist živčna ker nikamor ne morem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.2.2009 10:30:19
|
|
|
|
katrinka
|
ziva25 - o luštn - kam pa greš, men je tok dolgačs v službi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.2.2009 10:30:23
|
|
|
|
NinaMM
|
Meni je žal, da sem zahinavila, ampak sem se počutila za en drek Sicer pa je bilo na pregledu včeraj vse ok, samo premalo železa in moram zdaj jest tablete ... 20.2. imam zdaj ultrazvok - kontrolo rasti, 4.3. pa potem redni pregled. Kar ne morem se zbudit danes ...
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.2.2009 10:46:33
|
|
|
|
katrinka
|
ninamm - končno danes dobre novice , sem vesela zate in tvojo pikico
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.2.2009 11:10:02
|
|
|
|
ledenka
|
včeraj je bilo prav fino bjondi in živa, družba je bila super, tortica pa dobra upam, da se nam v kratkem uspe ponovno zorganizirat, no, sej potem bomo pa lahko skupaj vozičkale
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.2.2009 14:31:35
|
|
|
|
katrinka
|
da nas spravim spet na prvo stran drugače pa se odpravljam domov iz službe - končno, pa na kosilo - njami
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.2.2009 15:38:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
bejbe, vem da boste mislile da si zdej že izmišljujem... ampak v službi smo mel mal štale, pa gužve, pa nova roba, pa vračilo stare,... sem mela podaljšan šiht... tko da k ste ble vi na tortici sem še delala... pol sem pa še komi stala na nogah k mi je blo slabo... me zadnje dni neki temperatura daje.. upam da ne bo kakšna viroza... tko da sem sam odletela dan spit čaj in šla spat... nisem bla sposobna niti sedet na stolu... brez zamere moje... zdej sem pa sam na hitr pršla neki sčekirat, tko da se oglasim ponovno šele v soboto dopoldne kaj... ok? upam da ste se mele lepo, pa da ste kakšnop slikico naredile za spomin
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.2.2009 17:05:13
|
|
|
|
M1987
|
Čao čao, evo mene po dolgem času Imam pestro - priprave na poroko pa še Ja lepo nam je. No včeraj sem imela NS in je izvid super 1:8000 in še nekaj. Na NS sem bila v Lj porodnišnici in so me vključili še v neko raziskavo BUM in sem imela zastonj HT in še 2 ultrazvoka me čakata Naša je pravi cukrček - tako brca in tako lep nosek ima. Očka je bil presrečen Kako ste mi ve? Kaj novega? Aja PDP nimam več 4.8 ampak 12.8 Bo katera hodila na telovadbo v Fužine ali v šolo za starše? LP
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.2.2009 17:53:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla! M1987 jaz sem imela namen na Fužine hodit, ker lahko grem peški... Rok pa imam zaenkrat 20.8. tko da bova mogoče res lahko skupi hodile S kje pa si?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.2.2009 22:13:45
|
|
|
|
ledenka
|
da še tule vprašam - bo katera hodla marca v MŠ pri GK? nameravam hodit na jutranje seanse
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.2.2009 0:04:04
|
|
|
|
angelito
|
evo macke... da se se jaz javim malo... vceraj mi zal ni zneslo priti v city park (no, sicer hvala bogu nisem niti obljubila)... dejstvo je da ta teden res na polno delam... se mi je kar nekaj stvari nakopicilo pred dopustom... vceraj (oz. danes) sem delala do 02.00 ponoci... zjutraj na predavanjih v soli za starse sva bla pa oba z mojim totalne kome... no, evo, pol cez cel dan neki opravki, pa kavice, pa se kolega mi je koncnu lap topa postimal... popoldan pa spet pisat... evo sedaj sem zakljucila... jupiii... sem pa tok dead, da komi gledam... nocko
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.2.2009 13:53:38
|
|
|
|
M1987
|
živa25 Sem izSsotra, vendar imam G v Fužinah - Finkovo in mi je že nekaj omenjala telovadbo, mi bo zihr tudi materinsko šolo A ti si iz Fužin?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.2.2009 16:14:30
|
|
|
|
katrinka
|
jaz nameravam v ponedeljek na telovadbo v fuzine bomo vidli kako bo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?