|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
4.2.2009 16:33:45   
Pat74
Nmag se nisva nič zmenile, pa saj ne vem, če bi šla, ker bi morala vzet tamalo s sabo, saj ima možekovo letalo zamudo in pride šele ob 21.30. Upam, da boš vidla, pa povej, kaj pa ti - greš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 926
4.2.2009 17:43:13   
nmag
Pat,sem gledala cel dan,če se boš kaj javla,jaz tudi ne morem,ne gre in ne gre,dopoldne še nekako zvozim,popoldne je pa konec,tako sem švoh in tale moj križ me ne nese več tako,kot bi moral.Sem pa tudi jaz sama,moj nima časa in bi morala otroke pustit same,tako je to,ko imaš enkrat že otroke.Se bova pa sami kaj zmenili,zelo bi pa rada šla 20.2.ko imamo aprilčice zbor in upam,da mi takrat uspe,pa tukaj tudi pravijo,da se bodo še zmenile,bova šli pa kasnej,se najedli tortic pol greva pa tud lahko direkt v porodnišnico.user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 927
4.2.2009 18:54:39   
Pat74
Nmag ti se kar najprej lepo pozdravi - šit je edino to, a maš sploh koga, ki ti lahko en čaj skuha, pa mal na otroke popazi, da greš mal počivatuser posted image ? Se mi zdi, da več jih mamo, težje gremo same kam, sploh ker iamo može skoz odsotne.

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 928
4.2.2009 19:24:54   
katrinka
noseckeuser posted image sporočte kako ste se meleuser posted image

a so bile dobre tortice?user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 929
4.2.2009 19:40:18   
nmag
Imaš prav Pat,jaz imam že dolgo te težave,ker moža nikol ni,sedaj je toliko boljše ,ko so trije že kar veliki sploh Nejc,pa včasih mi mami priskoči na pomoč,samo,če je kateri bolan,ga pa nikoli ne pustim samega,sedaj mi je pa še težje,ko imam sama skoz ene težave,samo,da tole dete priveka na svet,da malo pridem k sebi potem bom spet polna energije,sem bolj hiperaktivne narave in zato mi tole poležavanje gre že malo na živce,a kaj ko telo to zahteva.Bomo spomladi ,kot rožice.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 930
4.2.2009 22:13:30   
Anonimen
evo poročilo user posted image user posted image

Najprej sem pol ure samevala nato se mi je pridružila Bjondi in kasneje se nama je pridružila še Ledenka. HB da sta vsaj onidve prišli, sicer bi bla sama user posted image user posted image user posted image

No ampak čvek je bil simpatičen, tortice menda super dobre, jaz pa sem si privoščila vročo čokolado s sladoledom... Je blo super fino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blue?? Kje si pa ti?

(odgovor članu nmag)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
4.2.2009 22:18:43   
bjondi
Živa25-je rekla da se takoj javi ,ko domov pride...hm...sama je sedela za mizouser posted image ,jaz sem uletela,ko je Živa že nestrpno čakala ,če se zajebavamo -prišla sem pol ure kasnej.No in čez kako urco je uletela še Ledenka.Tako ,da smo bile tri.Tortice z lahkoto zbasale ,kljub temu ,da ne jem tort mi je kar dobro šla dol.Tko ,da Živa25 ne si tok k srcu jemat ker ni bilo punc.Ledenka pa ima ful luškan trebušček,aja pa ta nova frizurca je bla user posted image .

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 932
4.2.2009 22:20:35   
bjondi
Živa25 je faca...madona sva istočasno tipkale tole.Sem pa takoj ko sem dam prišla pojedla še večerjo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 933
4.2.2009 22:20:38   
Anonimen
ne sej si ne...

Takoj ko sem domov prišla. To je pa zdejle. Sem šla še po darilo za strica in sem mogla to darilo še odnest user posted image user posted image user posted image   No ampak javila sem se pa user posted image user posted image user posted image user posted image

No sej pravim... SUPER smo se mele.... Bjondi nima še skoraj nič bušija, Ajsi pa ima že super buši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
4.2.2009 22:22:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Živa25 je faca...madona sva istočasno tipkale tole.Sem pa takoj ko sem dam prišla pojedla še večerjo.

heheheh ja ena drugo prehitevava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No jst se grem pa zdej mal stiskat s vojim dragim, jutri pa se spet kej oglasim, ok?  Če me seveda hočete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
4.2.2009 22:27:37   
bjondi
Ampak tale pingvinčk je pa original originalov.Ja itak ti kr piši,zdej pa se pejd cartat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 936
5.2.2009 9:57:34   
katrinka
no, pa bom danes jaz prvauser posted image

fino, da ste se imele dobr včeraj in da so bile tortice slastneuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 937
5.2.2009 10:00:46   
Anonimen
danes se grem pa potepat user posted image user posted image user posted image user posted image   Komi čakam... Sem doma že čist živčna ker nikamor ne morem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
5.2.2009 10:30:19   
katrinka
ziva25 - o luštn - kam pa greš, men je tok dolgačs v službiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
5.2.2009 10:30:23   
NinaMM
Meni je žal, da sem zahinavila, ampak sem se počutila za en drek user posted image

Sicer pa je bilo na pregledu včeraj vse ok, samo premalo železa in moram zdaj jest tablete ... 20.2. imam zdaj ultrazvok - kontrolo rasti, 4.3. pa potem redni pregled.

Kar ne morem se zbudit danes ...user posted image

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
5.2.2009 10:46:33   
katrinka
ninamm - končno danes dobre noviceuser posted image , sem vesela zate in tvojo pikicouser posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 941
5.2.2009 11:10:02   
ledenka
včeraj je bilo prav fino user posted image  bjondi in živa, družba je bila super, tortica pa dobra user posted image  upam, da se nam v kratkem uspe ponovno zorganizirat, no, sej potem bomo pa lahko skupaj vozičkale user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 942
5.2.2009 14:31:35   
katrinka
da nas spravim spet na prvo stranuser posted image user posted image user posted image

drugače pa se odpravljam domov iz službe - končno,user posted image pa na kosilo - njamiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 943
5.2.2009 15:38:20   
Blueeyes
bejbe, vem da boste mislile da si zdej že izmišljujem... ampak v službi smo mel mal štale, pa gužve, pa nova roba, pa vračilo stare,... sem mela podaljšan šiht...  tko da k ste ble vi na tortici sem še delala... pol sem pa še komi stala na nogah k mi je blo slabo... me zadnje dni neki temperatura daje.. upam da ne bo kakšna viroza... tko da sem sam odletela dan spit čaj in šla spat... nisem bla sposobna niti sedet na stolu... brez zamere user posted image  moje... zdej sem pa sam na hitr pršla neki sčekirat, tko da se oglasim ponovno šele v soboto dopoldne kaj... ok? user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da ste se mele lepo, pa da ste kakšnop slikico naredile za spomin

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 944
5.2.2009 17:05:13   
M1987
Čao čao, evo mene po dolgem času user posted image Imam pestro - priprave na poroko pa še user posted image  user posted image Ja lepo nam je. No včeraj sem imela NS in je izvid super user posted image 1:8000 in še nekaj. Na NS sem bila v Lj porodnišnici in so me vključili še v neko raziskavo BUM in sem imela zastonj HT in še 2 ultrazvoka me čakata user posted image Naša user posted image je pravi cukrček - tako brca in tako lep nosek ima. Očka je bil presrečen user posted image Kako ste mi ve? Kaj novega? Aja PDP nimam več 4.8 ampak 12.8 user posted image Bo katera hodila na telovadbo v Fužine ali v šolo za starše? user posted image LP

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
5.2.2009 17:53:58   
Anonimen
ojla!

M1987 jaz sem imela namen na Fužine hodit, ker lahko grem peški... Rok pa imam zaenkrat 20.8. tko da bova mogoče res lahko skupi hodile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S kje pa si?

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
5.2.2009 22:13:45   
ledenka
da še tule vprašam - bo katera hodla marca v MŠ pri GK? nameravam hodit na jutranje seanse user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.2.2009 0:04:04   
angelito
evo macke...

da se se jaz javim malo... vceraj mi zal ni zneslo priti v city park (no, sicer hvala bogu nisem niti obljubila)... dejstvo je da ta teden res na polno delam... se mi je kar nekaj stvari nakopicilo pred dopustom... vceraj (oz. danes) sem delala do 02.00 ponoci... zjutraj na predavanjih v soli za starse sva bla pa oba z mojim totalne kome... no, evo, pol cez cel dan neki opravki, pa kavice, pa se kolega mi je koncnu lap topa postimal... popoldan pa spet pisat... evo sedaj sem zakljucila... jupiii... sem pa tok dead, da komi gledam...

nocko

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 948
6.2.2009 13:53:38   
M1987
živa25

Sem izSsotra, vendar imam G v Fužinah - Finkovo in mi je že nekaj omenjala telovadbo, mi bo zihr tudi materinsko šolo user posted image A ti si iz Fužin?

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 949
6.2.2009 16:14:30   
katrinka
jaz nameravam v ponedeljek na telovadbo v fuzineuser posted image
bomo vidli kako bouser posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?