Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.2.2009 18:02:39
|
|
|
|
naia
|
punce, vidim, da se pogovarjate o telovadbi za nosečnice v Fužinah, sama sem hodila tja in moram povedati, da je res super, najprej smo eno uro telovadile, nič pretiranega, ravno prav za nosečnice, potem smo pa imeli še cca. pol ure priprave na porod, dihanje ipd., v glavnem, vem, da je potrebno prej poklicati, ker je kar gužva oz. vsaj še pred novim letom je bla, ob pon in sre ob 19.00 je bla kar gužva, ob tor in čet ob 13.30 pa ne vem, ampak predlagam, da najprej pokličete... drugače sem pa ena "vaša", sem ljubljančanka in imam PDP 18.2., čeprav bomo že prej rodili
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.2.2009 18:12:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: naia punce, vidim, da se pogovarjate o telovadbi za nosečnice v Fužinah, sama sem hodila tja in moram povedati, da je res super, najprej smo eno uro telovadile, nič pretiranega, ravno prav za nosečnice, potem smo pa imeli še cca. pol ure priprave na porod, dihanje ipd., v glavnem, vem, da je potrebno prej poklicati, ker je kar gužva oz. vsaj še pred novim letom je bla, ob pon in sre ob 19.00 je bla kar gužva, ob tor in čet ob 13.30 pa ne vem, ampak predlagam, da najprej pokličete... drugače sem pa ena "vaša", sem ljubljančanka in imam PDP 18.2., čeprav bomo že prej rodili dobrodošla naia med ljubljančicami... ja ja, ti si prva s seznama, tko da nas boš kmalu zapustila... se boš pridružila ronji v spodnjemu delu seznama... velik sreče... sporoči za srečni dogodek.... pa zaupam mi še malo podatkov (sej vidiš kaj v seznamu manjka) sem pa še kr na šihtu.. od zjutri... sem zmenjena z decom da gremo v šoping pa ga kr ni in ni... tko da sem šla sama že mal v šoping, zdej pa še njega čakam kaj se je kej novega dogajalo ko me ni blo na forumu?? ste ble kej pridne al ste samo na hrano mislile kot ponavadi??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.2.2009 18:19:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
M1987, angelito, petrazg, Grahec, anci banci, pikatara, majana79, vim, anonimna... čakam na nove datume za naslednji pregled Lsica, naia, UT_2008, tanja_, 1hruška, Sisy, simonaa, sinskaT, nastija, meriduab, uka7, mamica_3, yania, tanja55... čakam za dopolnitev seznama s podatki
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.2.2009 19:06:55
|
|
|
|
katrinka
|
ok priznam - na hrano mislila seznam - kok bo vim huda ko bo vidla zgornji post - se zdaj nima datuma za pregled
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.2.2009 19:51:21
|
|
|
|
majana79
|
Modrooka, pri meni velja kot naslednji datum kar 31.3., včeraj sem mogla pa odpovedat UZ, ker sem grozno zbolela. Sem imela 38,5 vročine, tako da je rekla da pokličem ko se pozdravim... Pazite se bacilov pa ne hodit preveč po centrih in trgovinah, mi je osebna zdravnica rekla da najhujše šele pride s temi virozami in gripami...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.2.2009 20:24:45
|
|
|
|
simonaa
|
Hojla! Moj RD je 19.12.1979, naslednji pregled pa v pon, 9.2.2009. Bom v pon kaj več napisala, zdaj grem samo še na kavč pred TV (imela danes kolokvij). Lepo se imejte in čuvajte !
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 9:35:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. Majana79 24.2. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. JUNIJ JULIJ UT_2008 14.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 9:53:31
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro - ceprav je dezek naj vam bo lepa sobota
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 9:58:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
kakšen dežek?? pr men sije sonce... hvala bogu... grem dns najnrž na uno mačjo razstavo... da se mal sprostim, da ne mislim skoz samo na službo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 10:32:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
a se mi ne bo nobena pridružila pri in
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 12:19:16
|
|
|
|
katrinka
|
blueeyes - vidim da sva samo midve dons aktivne...haha kje sonček - na vrhovcih lije - obup a na razstavo gres - ful dobr midva bova dons lenarila pa greva jutri na tekmo - rokomet
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 12:20:16
|
|
|
|
katrinka
|
a ja - pri tortici se ti z veseljem pridruzim, kavico pa ne maram
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 12:31:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
na mojmu koncu še kr lepo vreme... brez dežja... za razstavo bom vidla kok se bo mojmu dragemu dal... dons al pa jutr, ampak zihr bomo šli... k sem bla lansko leto pa mi je blo fuuuull ok... sej tortico bi tud jz z veseljem pojedla, kofetarica pa tud nisem odkar sem noseča - mi sploh ne zadiši... no pol je pa tole za naju.. vroča čokolada a v tivoli gresta to na rokomet???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 12:42:11
|
|
|
|
ana**
|
Živjoooooo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 12:56:27
|
|
|
|
katrinka
|
ana - smo se sprasevali kje si blueeyes - ja v tivoli ja hvala za vroco cokolado, mi je pasala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 13:04:23
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ana - smo se sprasevali kje si Sm se zbudila od mrtvih Ne,ne... tok nism mela časa pa še net me je neki zajebaval in se skor 1tedn nisem javla.. Pa vidm,da ste ble na mitingu spet Ja uživate ve,uživate Se vam naslednjič pridružm.. Bom pa kr 3tortice mogla pojest,da bom vse nadoknadla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 16:18:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
o lej lej kdo je vstal od mrtvih, naša anči... hi hi... sej sva že dve.. tud mene neki časa ni blo kle gor... šihta pa vse ostalo... sva jo katrinka je uspeli priklicati nazaj med ljubljančice
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 18:08:21
|
|
|
|
indy0024
|
pozdravljene nosecke,sem nova na tem forumu in tudi jaz pricakujem 13.9.2009,kjer me bo obiskala storklja jupiiiiiiii,navijam za vse srecke noseckeee. lep pozdravcek
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 18:16:56
|
|
|
|
naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dobrodošla naia med ljubljančicami... ja ja, ti si prva s seznama, tko da nas boš kmalu zapustila... se boš pridružila ronji v spodnjemu delu seznama... velik sreče... sporoči za srečni dogodek.... pa zaupam mi še malo podatkov (sej vidiš kaj v seznamu manjka) hvala za dobrodošlico...kakor praviš, vam bom tudi kmalu zapustila...podatki...tkole...stara 25 let, 1 nosečnost, pregledov nimam več, ker imam v torek 10.02. ob 7.00 napovedan cr aja...pa spol...
< Sporočilo je popravil naia -- 7.2.2009 18:19:22 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 20:48:54
|
|
|
|
M1987
|
katrinka javi kako bo na telovadbi. Jaz še čakam, da mi G reče zanjo, ker je rekla, da mi bo ona povedala kdaj je čas za to Joj joj, pri meni je napaka Jaz imam PDP 4.8., na NS mi je rekla, da 12.08. tako, da se bo vmes spreminjalo. Lahko pa napišeš enega ali drugega, dokler eden ni potrjen Naslednji pregled me čaka 25.02.2009. Komaj čakamo... Roj dan imam pa 30.08 :) Spola še ne vemo , čeprav jaz pravim, da bo , lubi pa bo , bom pa 25.02. vprašala na pregledu, če je že možno kaj izvedeti - me mika nakupovanje Pa vas?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 20:49:48
|
|
|
|
M1987
|
naia ČESTITKE
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.2.2009 21:42:16
|
|
|
|
katrinka
|
doborodšle vse nove bom javila za telovadbo lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?