Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 12:22:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja ne vem kaj zdej za miting... a vidve živa25 in ledenka bi prišle?? a bomo same 3?? pa če se ledenka odpove tortici... da ne bo pol naju razneslo živa25... veš kok tortic bo za naju ostalo.. hehe
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 12:32:11
|
|
|
|
UT_2008
|
PDP imam 26.02.2008. Upam, da pride čimpreje, madona kak trebuh že imam. PRičakujem pa fantka. Pa tale miting_ Kaj je to? Vaše osebno srečanje ali od RR?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 12:34:32
|
|
|
|
NinaMM
|
Hvala za čestitke! Ja, angelito, se ga greva nacedit Če ne prej za tvoj/moj/od mojga RD, itak smo vsi na kupu. Potem pa direkt v porodnišnico ... Menjajo se tedensko sestre, razen če vmes katera zboli - ko sva midva hodila, je bila Gordana na bolniški in sva jo imela samo na zaključni uri. Sva se narežala Glede srečanja pa... Jaz imam v principu tudi čas. Ceste bodo do jutri tudi že boljše, konec koncev pa se lahko tudi v centru dobimo?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 12:38:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
Naslednji miting za vse ki žal tokrat nismo mogle pridt, pa seveda tud za vse tiste ki so tokrat bile in bi se nam ponovno pridružile - 4.2. od 17h naprej v Pod vodo v City parku 1. Blueeyes 2. živa25 3. ledenka 4. NinaMM 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 12:39:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: UT_2008 PDP imam 26.02.2008. Upam, da pride čimpreje, madona kak trebuh že imam. PRičakujem pa fantka. Pa tale miting_ Kaj je to? Vaše osebno srečanje ali od RR? to se RR-jevke Ljubljančanke dobimo... lahko se nam pridužiš
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 12:57:44
|
|
|
|
Anonimen
|
pa sej blue... a se ni zadnjič malo bolj napolnil seznamček? Še angelito je rekla da pride, ker je itak na bolniški (upam da nisem nick-a zaj... ) Jaz se z veseljem dobim z vami... Se bom vsaj malo zrihtala spet
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 14:38:35
|
|
|
|
vim
|
Kaj zdaj vse kidate sneg, vas moram spravit na prvo stran.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 14:50:48
|
|
|
|
angelito
|
vse ki smo bile na prvem mittingu smo se pogovarjale o matičnih celicah - na strani zavoda za transfuzijo ne najem nobenih obrazcev - naj mi kera pomaga? katrinka => nimajo nic na spletu... pojdi kar direktno tja, pa pri vstopu povej, da bi rada kaj informacij o tem... pa bodo nekoga poklicali in se boste potem vse zmenili... lahko pa poklices na zavod na hisno centralo (k vratarju) in poves kaj zelis in ce te lahko prevezejo h komu, ki ima o tem kaj pojma...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 14:57:30
|
|
|
|
angelito
|
glede srecanja jutri... ziva25 si me zamesala s tanatorajo (upam, da sem prov napisala)... jaz nisem bla nic in ne bom na bolniski... mam pa v cetrtek dopust in potem od naslednjega torka naprej vse do porodniske... mam pa ta teden ogromno dela!!!... tko da nic ne obljubim... morda se na kratko oglasim - za pavzo - za 1 urco... ampak ne obljubim 100%
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 15:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
joj angelito sorrryyyy... Sem vedla da sem nicke pomešala No sej ti se tudi lahko oglasiš ja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 15:16:28
|
|
|
|
UT_2008
|
Na kako pjačko bi pa uletela ne, ko bi šla sprot mal u shopping, a smem? A moj mož je lahko poleg al bi ble sam babnce?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 16:05:11
|
|
|
|
NinaMM
|
Če misliš, da bo preživel čvek o zatekanju nog, bolečinah v hrbtu, krčih in podobno, ga kar pripelji! Mu jaz častim tortico, hehe Angelca, boš pa ja prišla vsaj na eno kavico, a? Drugač bom
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 16:23:17
|
|
|
|
ledenka
|
jutri bom zamudila, upam, da bom pri frizerju hitro opravla... sem lahko tudi do 3 ure tam upam na to, da ko bojo vidli moj buši, da me bojo mal hitreje porihtali. komaj čakam
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 18:59:08
|
|
|
|
angelito
|
ti bom ze dala angelca!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 19:00:28
|
|
|
|
NinaMM
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 19:02:42
|
|
|
|
Anonimen
|
a nisi angelca?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 19:35:20
|
|
|
|
Tanja_
|
Hej punce! Moram se pohvalit- danes sem naredila strokovni izpit Komej sem že čakala, da se učenje konča, ker sem bla tok nervozna... No, in zdej končno lahko uživam v nosečnosti!!!!! Kako ste kaj? Jst kul, se ful dobro počutim, edin to moje dete začne brcat ob polnoči in potem se rekreira celo noč. Je zgeda čist moj bioritem pobral ta dojenček, ker sem se zdej skoz ponoči učila. No, pa bo že. Pa komaj že čakam pomlad, da bo kaj sonca, ker tole vreme mi je pa čisto mim. Še s psom ne morem normalno na sprehod. Pozdravček vsem!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 21:26:11
|
|
|
|
katrinka
|
no ljubljancanke - kaj je s to telovadbo v fuzinah? ena pri julijkah hod pa prav da je zastonj sam je ni velik na forumu da bi jo več izprašala, na netu pise da je za plačat? I NEED HELP
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 21:37:11
|
|
|
|
majana79
|
katrinka, na tej spletni strani nič ne piše da je za plačat: http://www.zd-lj.si/zdlj/content/view/302/356/ Grem pa jaz tja v četrtek, ko imam UZ pa lahko vprašam, če sestre pri G vedo. Še najbolj točno boš pa vedela, če jutri pokličeš.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 0:32:05
|
|
|
|
UT_2008
|
Znam se oglasit, me zanimate, kdo ste, kako ste, če ste mi znane.... Do kdaj nameravate bit tam do devete al kako?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 0:36:50
|
|
|
|
UT_2008
|
Znam pridet pogledat, da vidim, kake ste, kako zgledate, če vas poznam.... Do kdaj pa mslite bit?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 7:55:09
|
|
|
|
angelito
|
kva je zdej babe zabe? koliko vas bo potem danes v city parku pod vodo? kdaj ste sploh zmenjene - ob 17ih kot zadnjic? in predvidoma do kdaj boste tam? me matra, da bi vas prisla res samo za 1 urco pogledat, da se ostale spoznam... in da spijem 1 shake, ker tiste tortice tam te pa ubijejo... una zadnjic me je tok nasitla, da se sedaj ne pogledam torte... cav bav
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 8:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
hej čveke ljubljanske... Ja dobimo se ob 17h ostale pa bomo dokler bomo imele kaj za čvekat oz. dokler nas možje ne bodo začeli pogrešat angelito le pridi.... Te bomo vesele, pa še spoznale se bomo zdej
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?