|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
4.2.2009 8:36:35   
HINDI
Drage nosečke,
danes uživajte na kavici, tortici in shakeih...
jaz sem se tudi nekaj oglašala prejšnji teden da pridem, pa se mi zdi, da ob tem času še ne bom uspela prit nazaj v Lj. user posted image

Mogoče mi uspe naslednjič.

Lahko pa kakšen povzetek naredite, če je kaj novega :)

Angelito - mislim, da si ti govorila prejšnjič o makrobiotiki (se ne spomnem nika - samo tvoje ime) - a mi lahko predlagaš kakšno knjigo na to temo in pa nek čaj si pila - rada bi malo več vedela o tem. Če se ti da mi prosim malo napiši.

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 901
4.2.2009 8:48:26   
angelito
ziva25... tebe pa res ze skleroza daje user posted image user posted image ... sej smo se ze spoznale... poglej v album...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 902
4.2.2009 8:49:10   
angelito
IZVIRNO SPOROČILO: HINDI

Drage nosečke,
danes uživajte na kavici, tortici in shakeih...
jaz sem se tudi nekaj oglašala prejšnji teden da pridem, pa se mi zdi, da ob tem času še ne bom uspela prit nazaj v Lj. user posted image

Mogoče mi uspe naslednjič.

Lahko pa kakšen povzetek naredite, če je kaj novega :)

Angelito - mislim, da si ti govorila prejšnjič o makrobiotiki (se ne spomnem nika - samo tvoje ime) - a mi lahko predlagaš kakšno knjigo na to temo in pa nek čaj si pila - rada bi malo več vedela o tem. Če se ti da mi prosim malo napiši.

hindi => poglej ZS

(odgovor članu HINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 903
4.2.2009 8:54:12   
Anonimen
neeeeeeeeee  sej vem

Ampak pravim da ne bo dileme ker bomo takoj vedle kere špunce so prave, če bo ena tam sedela ki je bla na prejšnjem meetingu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se narobe izrazila? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 4.2.2009 8:55:40 >

(odgovor članu angelito)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
4.2.2009 9:02:00   
angelito
aha...o.k....sem ze mislila, da sem bla tako neopazna user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
4.2.2009 9:04:02   
Anonimen
ah angelito... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zdej sem pa žalostna user posted image user posted image   Sorry - narobe sem se izrazila user posted image

(odgovor članu angelito)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
4.2.2009 9:24:55   
angelito
ma daj nehi no... sej ves, da te mal hecam... a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 907
4.2.2009 9:35:46   
Anonimen
no ja... Najprej sem vedla, pol sem se pa ustrašla, da si res jezna name... user posted image user posted image user posted image

A prideš pol danes?

(odgovor članu angelito)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
4.2.2009 9:36:23   
UT_2008
Se pravi, vse, ki pridete, ste noseče? Z velkimi bušiji? Vas ne bo mogla sfalit? user posted image

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 909
4.2.2009 9:38:25   
Anonimen
meni se nikjer še nič ne pozna user posted image user posted image   Ampak bom pa spet imela rdečo torbico, da me boste lažje našle user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu UT_2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
4.2.2009 10:19:46   
bjondi
Ma dej živa25 mej dans kako drugo barvo torbice user posted image ...

Mogoče mogoče se prkažem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 911
4.2.2009 10:22:16   
katrinka
majana79 - hvala za linkuser posted image , bom danes poklicala, da vidim kako in kaj user posted image - sam morm počakat da gre šef iz pisarneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 912
4.2.2009 11:10:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ma dej živa25 mej dans kako drugo barvo torbice user posted image ...

Mogoče mogoče se prkažem.

NI ŠANS user posted image user posted image user posted image user posted image    Je nova in jo moram malo znositi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
4.2.2009 13:36:35   
Anonimen
sej ne morem vrjet... na 2.strani smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje ste čveke? Jaz zdejle gledam Midve z mamo, pol grem pa kuhat in kopat se da bom lepa lepa za današnji date...

Pa ve? Kje ste čvekalke? Vse tok pridno delate?

Tonatoraja kako si? Se krčki nadaljujejo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
4.2.2009 13:38:18   
ledenka
sem ravno nazaj s kosila user posted image  komaj čakam frizerja, ker imam OBUPNO frizuro user posted image  v nosečnosti lasje hitreje rasejo ali kaj, ha ha ha

pa komaj čakam na tortico, eno malo si bom že privoščla user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 915
4.2.2009 13:39:01   
vim
Jaz bi tudi prišla pa danes ne bo šlouser posted image user posted image user posted image . Živo25 pa boste najdle brez problema je potrpežljiva deklica z rdečo torbico, ki čaka pred dvigalom in študira a bi bil ta al pa ta ali pa ta. A ne živauser posted image user posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
4.2.2009 13:41:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja vim res je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No ajsika me že pozna, tko da ona me ziher najde user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da ostalim uspe priti... Komaj čakam, da grem malo ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
4.2.2009 13:47:10   
bjondi
Noseče že sam trebuha ni nikjer...tko da me zanima če me odkrinkate...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 918
4.2.2009 13:52:37   
vim
Bjondi še s trebuhom medve z živo25 nisva vedele če sta tantoraja in angelito tapraveuser posted image user posted image . Tako, da ni šans da te prepoznajo.

Ledenka za tisto tortico pojest moraš biti lačna in nora na tortice, če ne ne gre.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 919
4.2.2009 14:34:37   
UT_2008
Jest sem se pa zafrknila. Ne bom danes prišla v Citypark, ker ne vem, kaj sem tuhtala, da je četrti sobota kura ena!!!! No, tko, imam obveznosti, v soboto pa čas, Če pa bi slučajno vmes uletela, pa sam povejte, do kdaj naj bi ble tam?

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 920
4.2.2009 14:53:11   
tanatoraja
oj nosečke,
danes se vam žal ne bom mogla pridružiti na tortici, moram it na eno rojstnodnevno, tako da.. upam, da se kmalu spet vidimo!
moji krči so bolje, čas pa tako beži, da bo kmalu spet pregled...
uživajte danes na torticah in naj se javi tista, ki bo zmazala 2 hehe.. ji naslednjič jaz častim eno (ježek in podobne miniaturce ne veljajo!!!) user posted image
božite svoje bušije user posted image
čaos

(odgovor članu UT_2008)
Neposredna povezava do sporočila: 921
4.2.2009 15:01:13   
Tanja_
Kje pa nej bi ble slike iz vašega prvega srečanja? K me ful firbec matra, kako ste se imele.

(odgovor članu UT_2008)
Neposredna povezava do sporočila: 922
4.2.2009 15:06:28   
Anonimen
tanja pridi pogledat kako se bomo mele danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tonatoraja žal mi je da te ne bo... Sem prov uživala v čveku prejšnji teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No pa naslednjič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
4.2.2009 15:30:32   
UT_2008
A to se vsak teden dobite? No, saj pol pa cool. pol pa raje rečem naslednji teden. A plac je vedno isti?

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
4.2.2009 15:54:03   
Anonimen
ne glih usak teden ampak zdejle je tko naneslo. Ker nekatere niso mogle prit smo ta teden naredile... Ampak smo zmenjene da se spomladi dobimo še enkrat... Tko da takrat pa ne smeš zamuditi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu UT_2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?