Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 8:36:35
|
|
|
|
HINDI
|
Drage nosečke, danes uživajte na kavici, tortici in shakeih... jaz sem se tudi nekaj oglašala prejšnji teden da pridem, pa se mi zdi, da ob tem času še ne bom uspela prit nazaj v Lj. Mogoče mi uspe naslednjič. Lahko pa kakšen povzetek naredite, če je kaj novega :) Angelito - mislim, da si ti govorila prejšnjič o makrobiotiki (se ne spomnem nika - samo tvoje ime) - a mi lahko predlagaš kakšno knjigo na to temo in pa nek čaj si pila - rada bi malo več vedela o tem. Če se ti da mi prosim malo napiši.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 8:48:26
|
|
|
|
angelito
|
ziva25... tebe pa res ze skleroza daje ... sej smo se ze spoznale... poglej v album...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 8:49:10
|
|
|
|
angelito
|
IZVIRNO SPOROČILO: HINDI Drage nosečke, danes uživajte na kavici, tortici in shakeih... jaz sem se tudi nekaj oglašala prejšnji teden da pridem, pa se mi zdi, da ob tem času še ne bom uspela prit nazaj v Lj. Mogoče mi uspe naslednjič. Lahko pa kakšen povzetek naredite, če je kaj novega :) Angelito - mislim, da si ti govorila prejšnjič o makrobiotiki (se ne spomnem nika - samo tvoje ime) - a mi lahko predlagaš kakšno knjigo na to temo in pa nek čaj si pila - rada bi malo več vedela o tem. Če se ti da mi prosim malo napiši. hindi => poglej ZS
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 8:54:12
|
|
|
|
Anonimen
|
neeeeeeeeee sej vem Ampak pravim da ne bo dileme ker bomo takoj vedle kere špunce so prave, če bo ena tam sedela ki je bla na prejšnjem meetingu Sem se narobe izrazila?
< Sporočilo je popravil živa25 -- 4.2.2009 8:55:40 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 9:02:00
|
|
|
|
angelito
|
aha...o.k....sem ze mislila, da sem bla tako neopazna lp
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 9:04:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ah angelito... zdej sem pa žalostna Sorry - narobe sem se izrazila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 9:24:55
|
|
|
|
angelito
|
ma daj nehi no... sej ves, da te mal hecam... a ne?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 9:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
no ja... Najprej sem vedla, pol sem se pa ustrašla, da si res jezna name... A prideš pol danes?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 9:36:23
|
|
|
|
UT_2008
|
Se pravi, vse, ki pridete, ste noseče? Z velkimi bušiji? Vas ne bo mogla sfalit?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 9:38:25
|
|
|
|
Anonimen
|
meni se nikjer še nič ne pozna Ampak bom pa spet imela rdečo torbico, da me boste lažje našle
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 10:19:46
|
|
|
|
bjondi
|
Ma dej živa25 mej dans kako drugo barvo torbice ... Mogoče mogoče se prkažem.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 10:22:16
|
|
|
|
katrinka
|
majana79 - hvala za link , bom danes poklicala, da vidim kako in kaj - sam morm počakat da gre šef iz pisarne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 11:10:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ma dej živa25 mej dans kako drugo barvo torbice ... Mogoče mogoče se prkažem. NI ŠANS Je nova in jo moram malo znositi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 13:36:35
|
|
|
|
Anonimen
|
sej ne morem vrjet... na 2.strani smo Kje ste čveke? Jaz zdejle gledam Midve z mamo, pol grem pa kuhat in kopat se da bom lepa lepa za današnji date... Pa ve? Kje ste čvekalke? Vse tok pridno delate? Tonatoraja kako si? Se krčki nadaljujejo?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 13:38:18
|
|
|
|
ledenka
|
sem ravno nazaj s kosila komaj čakam frizerja, ker imam OBUPNO frizuro v nosečnosti lasje hitreje rasejo ali kaj, ha ha ha pa komaj čakam na tortico, eno malo si bom že privoščla
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 13:39:01
|
|
|
|
vim
|
Jaz bi tudi prišla pa danes ne bo šlo . Živo25 pa boste najdle brez problema je potrpežljiva deklica z rdečo torbico, ki čaka pred dvigalom in študira a bi bil ta al pa ta ali pa ta. A ne živa
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 13:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja vim res je No ajsika me že pozna, tko da ona me ziher najde Upam da ostalim uspe priti... Komaj čakam, da grem malo ven
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 13:47:10
|
|
|
|
bjondi
|
Noseče že sam trebuha ni nikjer...tko da me zanima če me odkrinkate...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 13:52:37
|
|
|
|
vim
|
Bjondi še s trebuhom medve z živo25 nisva vedele če sta tantoraja in angelito taprave . Tako, da ni šans da te prepoznajo. Ledenka za tisto tortico pojest moraš biti lačna in nora na tortice, če ne ne gre.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 14:34:37
|
|
|
|
UT_2008
|
Jest sem se pa zafrknila. Ne bom danes prišla v Citypark, ker ne vem, kaj sem tuhtala, da je četrti sobota kura ena!!!! No, tko, imam obveznosti, v soboto pa čas, Če pa bi slučajno vmes uletela, pa sam povejte, do kdaj naj bi ble tam?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 14:53:11
|
|
|
|
tanatoraja
|
oj nosečke, danes se vam žal ne bom mogla pridružiti na tortici, moram it na eno rojstnodnevno, tako da.. upam, da se kmalu spet vidimo! moji krči so bolje, čas pa tako beži, da bo kmalu spet pregled... uživajte danes na torticah in naj se javi tista, ki bo zmazala 2 hehe.. ji naslednjič jaz častim eno (ježek in podobne miniaturce ne veljajo!!!) božite svoje bušije čaos
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 15:01:13
|
|
|
|
Tanja_
|
Kje pa nej bi ble slike iz vašega prvega srečanja? K me ful firbec matra, kako ste se imele.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 15:06:28
|
|
|
|
Anonimen
|
tanja pridi pogledat kako se bomo mele danes tonatoraja žal mi je da te ne bo... Sem prov uživala v čveku prejšnji teden No pa naslednjič
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 15:30:32
|
|
|
|
UT_2008
|
A to se vsak teden dobite? No, saj pol pa cool. pol pa raje rečem naslednji teden. A plac je vedno isti?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.2.2009 15:54:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ne glih usak teden ampak zdejle je tko naneslo. Ker nekatere niso mogle prit smo ta teden naredile... Ampak smo zmenjene da se spomladi dobimo še enkrat... Tko da takrat pa ne smeš zamuditi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?