|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
6.2.2009 12:50:30   
sayuri
MATEJKA_ takšne lončke je imel Filip:

user posted image

Sem malce gledala Filipove slikce, ko je bil približno tolk star, kot L&Z. Se mi zdi, da mu je Zara zlo podobna user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
6.2.2009 12:52:19   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Meni sta tudi obe kjut.. alpa če naj ma eno na soboto drugo pa na torekuser posted image user posted image

to je tudi varianta ja

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
6.2.2009 12:56:00   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

MATEJKA_ takšne lončke je imel Filip:

user posted image

Sem malce gledala Filipove slikce, ko je bil približno tolk star, kot L&Z. Se mi zdi, da mu je Zara zlo podobna user posted image

user posted image
user posted image

ja maš prav, Zara mu je res full podobna

luštni so tile tvoji cukri,pa taki lepi temniuser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
6.2.2009 12:56:59   
anita goitan
ab v pondelk 16.pride nazaj

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
6.2.2009 12:58:47   
sayuri
Erin obe varianti sta posrečeni. Men je pikapoka celo malce bolj všeč user posted image

Saj res-maškare bojo... Filip že 14 dni nori v kostumu Ninja želve. user posted image Letos celo BO maškara v vrtcu. Lani tud slišat ni hotu nč, pol je bil pa HB bolan. user posted image  L&Z pa ne bom nč oblačila. Itak pri nas ni nč organizirano-da bi se kaj dogajalo za otročke, tko da...

andrejaboris, kako ti ne gre na shrani.si?  Drugače je še neka stran, sam mi je šla zdajle iz glave user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
6.2.2009 13:10:17   
Zoja Miša
Mi2 s plavanja. Je bilo super! Sem mislila, da ne bo, ker ni od 7.30h nič spala, ampak ji je voda zelo všeč. Čez obroč še vedno ne dosežeuser posted image , potem pa tako bolj uživa, ko jo damo iz obroča in sva v trenutku obe mokri.user posted image Z rokicami tako klati po vodi, da je jojuser posted image . Uživa, jaz pa tudi!
Sedaj spi kar v lupinici. Mi še kavice pri sestrični ni privoščila v miru, sva morali kar hitro iti, je bila nuja za spanje. Potem sva se pa peljali en krog okoli Ljubljaneuser posted image . Sva malo avto prepihali.user posted image
Jaz pa kuham bučke.
Sedaj sem na hitro ene lepe slikice videlauser posted image , grem sedaj za nazaj prečekirati, kaj dogajauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
6.2.2009 13:15:19   
anita goitan
zoja miša sem te hotla..pa krysio tud vprašat: kam dati user posted image ta čas k se ve2 preoblačtauser posted image
V Kamniku sem vidla pridejo ene mamice z vozkom, pa jih za ta čas notr prvežejo...

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.2.2009 13:17:01 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
6.2.2009 13:35:41   
buhtlčk

user posted image

Erin - TILEN
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA

Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

Čeeeeestitaaaaaaaaaam!!!

Tamalga sm kr u pojstlo dala. Sem se odločla, da ker je plaval, mora bit utrujen. Ker on kar bluzi, pa se smeji, pa čveka. V bazenu je bil pa čist že zmatran. Sej, mami je pa zdejle. Je pa tih. Me prou zanima kaj počne. Grem gledat user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
6.2.2009 13:38:49   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

ozziebo kam pa gresta na testiranje? H gastro al alergologu? Kje si pa dobila datum tako kmalu?

k alergologu- pediatru (bolnišnica Novo mesto). ampak naredijo samo test na KM in jajca.

Hvala. Tolk da vem, kam se bomo prjavli, če bo treba k alergologu za ti dve stvari. Ker so fuul čakalne vrste.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
6.2.2009 13:41:58   
buhtlčk
Gašper spi user posted image . Si je dal dekico čez glavo, pa u mižule.

Plenice: Müllerjeve 4 že nekaj časa. Od nekdaj njihove, Pampers je blo ok newborn, 2 me je pa tolk razočarala, da mi ne pride na misel jih kupit.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
6.2.2009 13:43:10   
Zoja Miša
O.K. potemm bomo mi še en čas na 3. Še 6 kg nimamouser posted image . Pa bom danes za probo Mullerjeve kupila, no mogoče. Sem zadovoljna z Pamperskamiuser posted image . Hvala vsem za info.
Matejka, javi mi ti kako so Mullerjeve, da ne kupujem, a prav?user posted image

Ryssa, hruške si ji jaz ne upam dati, ker mene ful napenjauser posted image

Kaja, Sayuri (res so si podobni tvoji čmrljiuser posted image ), Gajka, Maja T
Iiiiiiiiiiiiiii, srečanje, super fotke!!!

Ceberca, prav imaš, koruzno moko moram kupiti, bravo ti! Kako zgleda koruzna kašica?user posted image  In vaš ZD ima iste direktiva, kot naša patronažnauser posted image
Govedine, kolikor jaz kuham je bz, mogoče kdaj kasneje. Bom pa še doma vprašala, mogoče bi pa moja dva...

Gajka, hvala za link bom naredila primerjavo, pa se odločimo. Romer je tudi meni boljši. Sam kaj bom pa z bonom?user posted image  Cotkeuser posted image

Anita, glede kopanja je pri nas isto, cela žurka iz tegauser posted image  Sam sedimo še neuser posted image  Bravo za Zojo in GH!
Kaja Lina je ali na blazini v garderobi (tako imajo naštimano), ali pa jo drži ena od vaditeljc (ravno danes jo je, pa je tamala uživala 100 na uro). Vozičkov ne smomo tja notri vozit, še sezujemo se v predprostoru, da je potleh čistouser posted image . Men manjo to na dif-u super zrihtano! Sem ful zadovoljna!

Tejkaz, torej moramo imeti že šprtni del?user posted image Ja, jupi! To sem čakala! No, ampak ali se da spati v njem???? No, bom vidla, mogoče ipak še malo počakam? A potem jo lahko tudi v stolček posadim pri hranjenju, ampak da pazim, da ji naklon naštimam?user posted image  In kako je Jaša preživel fizioterapijo?

Erin, iiiiiiiiiiii zajček naj bo, pikapoko pa meni daj, mi bi to biliuser posted image

No, grem kosilo pripravit. Otrok še kar spiuser posted image  V stanovanju pa mraz, ker je ona v kombinizončkuuser posted image . Ja, vse za otrokauser posted image

Danes grem popoldne v BTC (spet bom jezna, ko bo gužva), ampak moram, po darilo za user posted image  in princeski po bodije in za kroglice grem pogledati, pa v Mullerja, pa zase v Hervis (rabim kratke majčke)user posted image

Če mi ne uspe nič več sem gor prit, lep vikend!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Erin - TILEN
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA

Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image  

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
6.2.2009 14:01:02   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Punce rabim mnenje..kaj naj bo naš poba za maškareuser posted image user posted image user posted image ???
Pikapoka ali zajec..smo kupili obe oblekci pa še klovna mi je ena kolegica dala samo mi ni ravnouser posted image
user posted image user posted image

naša bo pikapoka, mamo tudi tak kostum.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
6.2.2009 14:16:45   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

no, premočle še niso (čeprav je že prvič pri robu malo akec ven pogledal), niso pa za primerjat s pamperskami (activ fit). te mullerjeve so dosti bolj plastične (beri trde), rit je zaradi tega res kot velebit user posted image . so na otip iste kot dm-ove in jih ne bom več kupila. pamperske so res zakon, so dosti bolj mehke in pia lahko v njih dosti bolj miga in se zvija in noge k obrazu tišči, v mullerjevih pa ji ne rata, so preveč v napoto. ostanemo pri pamperskah...(ampak le activ fit, ki so nemške, napram activ baby ki so poljske). aja, trenutno so v dm-u najcenejše, ker imajo akcijo - 0,2511€/kom. (4)

Neposredna povezava do sporočila: 4788
6.2.2009 14:36:00   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

no, premočle še niso (čeprav je že prvič pri robu malo akec ven pogledal), niso pa za primerjat s pamperskami (activ fit). te mullerjeve so dosti bolj plastične (beri trde), rit je zaradi tega res kot velebit user posted image . so na otip iste kot dm-ove in jih ne bom več kupila. pamperske so res zakon, so dosti bolj mehke in pia lahko v njih dosti bolj miga in se zvija in noge k obrazu tišči, v mullerjevih pa ji ne rata, so preveč v napoto. ostanemo pri pamperskah...(ampak le activ fit, ki so nemške, napram activ baby ki so poljske). aja, trenutno so v dm-u najcenejše, ker imajo akcijo - 0,2511€/kom. (4)

Hm, zanimivo, meni se pa ravno aktiv fit zdijo bolj umetne, da ne omenjam smradu zjutraj user posted image
Mullerke se mi ne zdijo debele, so bile druge ko smo jih sprobali bolj debele. Pa prav mehke so mi, pa tak naravno delujejo, ne znam razložit. Lula ko veliki, nikoli premočile, tudi po celi noči ne, pa ima zjutraj plenica 5 kil, kakec nikoli ven pogledal, čeprav se je tak pokakal da je bila cela plenička pokakana user posted image A si ziher da so iste plenice? user posted image

No, drugače za čez dan so fajne aktiv fitke, sam če so predolgo na riti začnejo čudno smrdeti tak po umetnem.
Meni se zdi pač nesmiselno toliko denarja dajati za plenice, ko pa so mullerjeve tudi zakon in ne vidim kake posebne razlike, razen v ceni.
Je pa res fajn akcija tole v dm-u user posted image Pa so ziher nemške?

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
6.2.2009 14:36:38   
Ryssa
Aja, luštkan je Tilen, kar oboje naj bo.
Naš bo pa žabica ali pa čebelica user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
6.2.2009 14:44:20   
Zoja Miša

Hvala ti, torej ostanem pri Pamperskah , itak jih kupujem le v Mullerju. Pa klinc, saj sploh ne vem kolk stanejo, pač je treba to kupit.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
6.2.2009 14:46:19   
Zoja Miša
Kolker jaz vem v dm-u nimajo nemških pamerskuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4792
6.2.2009 14:46:47   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Hm, zanimivo, meni se pa ravno aktiv fit zdijo bolj umetne, da ne omenjam smradu zjutraj user posted image
Mullerke se mi ne zdijo debele, so bile druge ko smo jih sprobali bolj debele. Pa prav mehke so mi, pa tak naravno delujejo, ne znam razložit. Lula ko veliki, nikoli premočile, tudi po celi noči ne, pa ima zjutraj plenica 5 kil, kakec nikoli ven pogledal, čeprav se je tak pokakal da je bila cela plenička pokakana user posted image A si ziher da so iste plenice? user posted image

No, drugače za čez dan so fajne aktiv fitke, sam če so predolgo na riti začnejo čudno smrdeti tak po umetnem.
Meni se zdi pač nesmiselno toliko denarja dajati za plenice, ko pa so mullerjeve tudi zakon in ne vidim kake posebne razlike, razen v ceni.
Je pa res fajn akcija tole v dm-u user posted image Pa so ziher nemške?

so tudi nemške ja, ker sem zadnjih 5 paketov tudi tam kupla, ker so ble v akciji že decembra, zdaj pa so akciji po nekj tednih prekonitve obnovili. pol pa še tiste pikice dobiš in imaš pri 10 10% popusta na naslednji nakup - pri meni so seveda bile to spet plenice user posted image .  kolikor sem gledala, so vse activ fit (3-5) nemške, ne glede ali v sparu, dm-u, mullerju, BC ali kje drugje. edino v mullerju so drugače najcenejše, razen zdaj, ko ga prekaša dm. problem sta bile 1 in 2 - new baby. activ baby pa so poljske.

ne vem... meni so dm in mullerjeve navadne plenice tak trde napram pamperskamuser posted image . pa ne misli, da sem prvo šla na pamperske, najprej sem sprobala dm, pol pa že po 1. paketu šla na pampers. pa malo sem teste brala in vsepovsod pamperskam in fixi plenicam ne seže nobena do kolen (glede premočljivosti)... no, nekatere pa imajo drugačne izkušnje... ponoči pa ima vedno baby dry, ki pa jih dobiš samo v mullerju (vsaj v mb).

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
6.2.2009 14:50:44   
anita goitan
kašen naliv naju je ujel..kot sred aprila user posted image

še tole, mislm da je čas da menjam šihtuser posted image

*Odpravnine*

Pozdravljeni! Sem Matic in sem star osem let. V šoli smo dobili nalogo
napisati prosti spis o tem, kaj bomo, ko bomo veliki. Ker je bil moj
spis zelo všeč mojemu atiju, je rekel, naj napišem še to spremno besedo
in da ga bomo poslali v revijo, da bodo vsi videli, kako sem pameten.
Baje sem namreč napisal nekaj, česar se niti moj ati ne bi spomnil. No,
spis je takšen:

"Ko bom velik, si želim biti bogat. Revni ljudje imajo namreč vedno
težave. Da bom obogatel, moram narediti tri stvari. Roditi se moram
bogatim staršem, biti genij in se bogato poročiti. Bogatim sem se že
rodil, za poroko ni problema - ker na bogate fante se tako in tako vse
punce lepijo, glede genialnosti pa bom zdaj povedal, kaj bom delal, ko
bom velik. Vsak dan gledam mojega atija, ki je že 20 let direktor. Gara
ves dan in se muči in je na koncu z živci. Ata sošolca Nejca pa je tudi
direktor, samo da ni vedno v isti firmi. V zadnjem letu so si zgradili
hišo in njegov ati, čeprav ima manjšo redno plačo, vsako leto zasluži
trikrat več kot moj ati, ker vsako leto dobi odpravnino. In to mi je
veliko bolj všeč. Zato sam ne bom klasični direktor, ampak odpravninar.
To je posebna služba, ki me že zdaj zelo zanima. Namreč, prve štiri
mesece se uvajaš, nato štiri mesece delaš in nato štiri mesece počivaš,
ker že veš, da te bodo zamenjali, in se več ne splača delati. Mislim, da
bom tako zelo uspešen, in mislim tudi, da je ta spis za petko, ker
odpravninar mora biti v prvi vrsti samozavesten."

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.2.2009 14:53:33 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
6.2.2009 14:56:43   
andrejaboris
Sayuri če mi nekaj piše da moram it na about config tam pa pojma nimam kaj morn naredit. Danes pride brat mi računalnik formatirat in bo on mogoče vedo kaj naredit!

Zoja MIša vi pa mate očitno viška dnara, če ne gledaš nič na cene.

Plenice.Pa meni so tut Mulerjeve zakon, sem jih že pr Lanu uporabljala.P meni se zdijo full mehke. Pamperskam pa se čutijo take pikice noter, mene bi ziher pikalo. Mali se še pač ne zavedajo. Pampers pa se mi zdi da kak naletiš al na vredi al slabo pošiljko. Do zdaj smo jih meli zdaj pa sem kar na mullerjeve presedlala.

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 6.2.2009 14:59:31 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
6.2.2009 15:06:24   
anita goitan
andrejaboris fajn izgledaš ku rožca, neč neprespanauser posted image
tebe tvoji fantje fajn pedenajouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
6.2.2009 15:16:37   
kaja02
user posted image  napišem cel roman, potem pa me skensla.

nakratko:

pred kratkim sem zvedla, da je danes ob 11.18 uri moja prijateljica

( CITA) drugič postala mamica mali princeski Lii ( LIA), težki 2900g in veliki 47 cm.user posted image

ZOJA MIŠA- KJE SI???, a ne prideš pucatuser posted image
dobim čez slabi  2 uri " pomemben" obisk in moram stanovanje ščistit, tako da nimam cajta vas berem zvečer

čao!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
6.2.2009 16:03:42   
tejkaz
Cita, čestitke za malo princesko.

Matejka_, zanimivo. Jaz sem tudi z Mullerjevimo bolj zadovoljna kot s pamperskami.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
6.2.2009 16:05:07   
andrejaboris
Anita hvala lepa, danes sem še posebej nenaspana, pa še nii kave nisem spila. Nimam družbe. Zdaj pride brat da se najema in pol pade en kafe!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
6.2.2009 16:31:13   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Zoja MIša vi pa mate očitno viška dnara, če ne gledaš nič na cene.

Eh... sem se htela razjezit, pa je bz.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?