Zoja Miša
|
O.K. potemm bomo mi še en čas na 3. Še 6 kg nimamo . Pa bom danes za probo Mullerjeve kupila, no mogoče. Sem zadovoljna z Pamperskami . Hvala vsem za info. Matejka, javi mi ti kako so Mullerjeve, da ne kupujem, a prav? Ryssa, hruške si ji jaz ne upam dati, ker mene ful napenja Kaja, Sayuri (res so si podobni tvoji čmrlji ), Gajka, Maja T Iiiiiiiiiiiiiii, srečanje, super fotke!!! Ceberca, prav imaš, koruzno moko moram kupiti, bravo ti! Kako zgleda koruzna kašica? In vaš ZD ima iste direktiva, kot naša patronažna Govedine, kolikor jaz kuham je bz, mogoče kdaj kasneje. Bom pa še doma vprašala, mogoče bi pa moja dva... Gajka, hvala za link bom naredila primerjavo, pa se odločimo. Romer je tudi meni boljši. Sam kaj bom pa z bonom? Cotke Anita, glede kopanja je pri nas isto, cela žurka iz tega Sam sedimo še ne Bravo za Zojo in GH! Kaja Lina je ali na blazini v garderobi (tako imajo naštimano), ali pa jo drži ena od vaditeljc (ravno danes jo je, pa je tamala uživala 100 na uro). Vozičkov ne smomo tja notri vozit, še sezujemo se v predprostoru, da je potleh čisto . Men manjo to na dif-u super zrihtano! Sem ful zadovoljna! Tejkaz, torej moramo imeti že šprtni del? Ja, jupi! To sem čakala! No, ampak ali se da spati v njem???? No, bom vidla, mogoče ipak še malo počakam? A potem jo lahko tudi v stolček posadim pri hranjenju, ampak da pazim, da ji naklon naštimam? In kako je Jaša preživel fizioterapijo? Erin, iiiiiiiiiiii zajček naj bo, pikapoko pa meni daj, mi bi to bili No, grem kosilo pripravit. Otrok še kar spi V stanovanju pa mraz, ker je ona v kombinizončku . Ja, vse za otroka Danes grem popoldne v BTC (spet bom jezna, ko bo gužva), ampak moram, po darilo za in princeski po bodije in za kroglice grem pogledati, pa v Mullerja, pa zase v Hervis (rabim kratke majčke) Če mi ne uspe nič več sem gor prit, lep vikend! Erin - TILEN LuciaMarta - ANAI Lony27 - LIJA Luna2008 - KAJA Čestitke za polovičko!