cebrca
|
dojenč - ŽANA bambi14 - ELANINA ozziebo - LARA maca m - TADEJ Čestitke za polovičko! buhtlčk korenček Ivana zapre, zato ga dajem skupaj s polento ali koruzno kašico (eno in isto). nell prečudovito si poslikala stene, se sama nekaj spravljam v Ivanovi sobici, zdaj ma pa kar tremo! aradej imam stajico, ker sem jo dobila, zaenkrat je še ne potrebujemo. Kako jo bomo ponucali se bomo pa sproti učili. tejkaz se mi je dalo klikat , lepe slikice, pa Jaša je res vedno bolj Evi podoben. Ryssa Po GH sem včasih Ivanu dala čaj, ker sem imela premalo mleka, pol je pa kar samo po sebi ratalo da je ostalo pri čaju. Pa na začetku je tudi klobasice delal oz. bolj bobke, zdaj pa kaka 1x na dan, večinoma dopoldne in tako da se lepo razleze po plenički na strani, ampak ni tekoče. Meni zgleda ravno prav, da se ne matra. IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk naš tud kdaj zahteva svoj mir. Še posebej, kadar je zaspan. Ga moram dat v posteljo, pa it stran. Pol pa al takoj zaspi, al se pa še 15 minut pogovarja sam s sabo in se pol odloč, al me pokliče in je dober al pa zaspi. Noče drugje spat kot v posteljci in v miru. Viš že zdaj uveljavlja, mami to je moje! Super da je tako priden! Pa tudi pri nas so taki trenutki, ko res izpade mami daj mi mir! anita te bomo pogrešale, si boš sama kriva, če se ti bo preveč kolcalo . Se boš pa naslednjič potrudila da se vidimo, a ne! Ja sem slišala podobno, naše mame so nam dale za jest, kar je pač tisti dan bilo za kosilo, mislim da jaz niti enkrat nisem videla kakšnega frutka! Zoja Miša ker dojim nimam pojma koliko mleka dobi, ampak glede na to da sva začela z GH zaradi pomanjkanja mleka, najbrž to zdaj nadomešča z GH, da ni lačen. Pa naši malčki so si različni med seboj. Meni se zdi, da Kaja Lina super je. Saj vidiš, pri Ivanu je tako, če je siten in nerazpoložen je lačen ali pa žejen, ko je zaspan si pa še učke mane in jaz se ravnam po tem.Mulerjeve pleničke so meni boljše kot pamperske, ki so v lupinici vedno spustile, mulerjeve nikoli, pa midva sva še na 3, bo pa treba kmalu na 4. gajka jaz imam doma koruzno kašico, drugače pa je meni P rekla da kuhat polento iz koruzne moke in ne iz zdroba, ker pride bolj grobo. Drugače pa naj bi bilo bolj tekoče, skoraj kot kašica. Toliko jaz pametujem! Kri in voda ja pride na vrsto v 9 mes., pri nas je bilo prej, ker je bil bolan. neža7 koliko je naše zdravstvo usklajeno: v našem ZD pa je direktiva mlečni izdelki po 8. mes. obvezno 3,5%, mleko kot mleko pa šele po enem letu, rumenjak pa po 7. mesecu, ravno tako meso, beljak po enem letu, gluten po 9 mesecu. MATEJKA kupujem mulerjeve pleničke od 2-ke naprej. Meni so zakon! PABLO malo zmedena na nočno likanje! Ja pa čelade za dojenčke mislim da res obstajajo, mi je kolegica razlagala da je nekje videla eno zaščito iz stiroporja za na glavo kot en obroč za okoli glave, pa še na počez nekaj. Sory nisem prav zbrano poslušala takrat. Glina- nebi vedela. Jaz bi tudi prišla na srečanje v CE, katera organizira? Erin madona pri vas je pa kot da vas kakšen hitchcock režisira. Pa naj se to že enkrat neha!!!!!