|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
6.2.2009 11:10:48   
MATEJKA_
je katera že kupla mogoče tiste lončke za zlaganje ("babuške")? kje? sem našla samo 1 v dm-u, pa so prozorni in mi niso všeč...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
6.2.2009 11:17:20   
sayuri
Tole vam pa moram pokazat. moja dva cukra. Joj, sta prisrčna. Čedalje bolj se zavedata drug drugega in se en drugmu smejeta, pogovarjata se, pulita igrače iz rok...user posted image  Ah srčka moja mala user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
6.2.2009 11:28:13   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Tole vam pa moram pokazat. moja dva cukra. Joj, sta prisrčna. Čedalje bolj se zavedata drug drugega in se en drugmu smejeta, pogovarjata se, pulita igrače iz rok...user posted image  Ah srčka moja mala user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ma ku sta kjut!!! Zoja ma tud tako majčko k Lovro..sam rdečouser posted image

Ok men zdej spi..sem zlikala v rekordenm času dve žehti..o kvaliteti drugičuser posted image ..šla pod tuš, se porbila..dns bazen..zdej naj bi kuhala, sam upma da samo zase in če ja, si bom kr burek kupilauser posted image
Čaka me še kopalnica, kaos je...HB da jutri pride mama in bom lahko v miru cel flat pospravilauser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.2.2009 11:29:44 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
6.2.2009 11:31:39   
anita goitan
uf še to, mislm men je to mal patološkouser posted image ..pa ne me kamenjat:

http://www.siol.net/Svet/Zanimivosti/2009/02/Kanadcanka_pri_60_rodila_dvojcka.aspx

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
6.2.2009 11:33:52   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Ryssa Po GH sem včasih Ivanu dala čaj, ker sem imela premalo mleka, pol je pa kar samo po sebi ratalo da je ostalo pri čaju. Pa na začetku je tudi klobasice delal oz. bolj bobke, zdaj pa kaka 1x na dan, večinoma dopoldne in tako da se lepo razleze po plenički na strani, ampak ni tekoče. Meni zgleda ravno prav, da se ne matra.

cebrca hvala. A veš da sem ravno včeraj zvečer že obupala, prepričana da je zelo zaprt. Sicer je včeraj 3x kakal ampak trdo user posted image Pa zvečer so bili še bobeki. Pa matral se je, pa tečen je bil. Saj sploh ne vem ali mu naj dam danes kaj GH user posted image
Kateri čaj pa daješ Ivanu?

PABLO za glino sem že ogromnokrat slišala kako pomaga. Na splošno kot obkladek in pa za razstrupljanje organizma, če jo piješ. Enkrat v bližnji prihodnosti, ko neham z dojenjem oz. pumpanjem, bom naredila eno razstrupljevalno kuro. Baje jo 1 mesec piješ. Zaenkrat pa sem jo uporabljala samo kot masko za obraz in sicer zeleno glino. Izkazala se je kot super, dobesedno potegne ti svinjarijo ven iz kože.

Tilen, Anai, Lija in Kaja čestitke user posted image user posted image user posted image

krysia našega jabolko matra tudi skuhano, o surovem pa sploh da ne govorim user posted image Jaz sem mu imela namen vse surovo dajat, ampak enostavno ne upam, če je tak občutljiv.

anita glede kopanja.... Mi se že en čas kopamo v veliki banji, ampak je ratalo vse prej ko užitek. Tamali uživa ja, sam jaz oz. user posted image ga morava držat ko bika, zadnjič je user posted image nekak ušel iz roke in glih tolk da ni naprej padu user posted image Problem bomo rešili s fliperjem, ni druge, ker ga je enostavno pretežko držat in obdržat. Pol ga pa tak držima, da revež komaj lahko kaj brca.

avtosedež bomo pa mi rabili nekaj velikega oz. širokega, da ne bo že v prvem letu prerastel. Razmišljam kar o skupini 9-36kg in recaro.... Pri nižji skupini 9-18 se pa nagibam k tobiju in romerju king plus. Bo treba sprobat in se potem odločit.

Plenice....hm, vse imate manjše številke kot mi user posted image A pokrijete popek s plenico? Pri našemu, če ima 4, mu popek že ven gleda, pa spredi se naredi taka luknja, da lahko skoraj pimpeka vidiš, bolj mu pa ne morem zategnit, ker je pretesno potem. A ima res naš tako veliko rito?user posted image

kaja02, bambi luštne slikce user posted image

Dobimo obisk. Tast in tašča. Še pomnite ko sem napisala da sta bila prejšnji vikend bolna z bronhitisom? Sem imela namen, da vsaj 14 dni ne bi bila v stiku s tamalim.
Baje sta že zdrava in da že 5 dni brez zdravil.... ampak mene vseeno skrbi, v 1 tednu že nista čist zdrava.
Zakaj bi silili v kačje gnezdo, če ni potrebno? Najbolj sem jezna, da mi kdo bolan pride na obisk. Ne rečem navaden prehlad al pa kako vnetje, ampak virus je le virus user posted image
Zdej ko je toliko tega, sem pa ratala prav alergična na to. Ker vem kakšno srečo imamo, da ni bil še nič bolan in bi rada da pri tem tudi ostane.

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 6.2.2009 11:34:29 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
6.2.2009 11:36:54   
Ryssa
Maja T in sayuri luštni ste user posted image user posted image user posted image Kak bo fajn sayuri ko se bosta en z drugim zamotila, res sta posrečena.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
6.2.2009 11:37:21   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

http://www.siol.net/Svet/Zanimivosti/2009/02/Kanadcanka_pri_60_rodila_dvojcka.aspx

jaz se že zdaj sprašujem kako bomo krotili to našo mladino,.......ko se spomnim, da so se mi zdeli moji starši vedno staromodni in nič kaj napredni. Naši user posted image sploh ne bojo več hodli v ribe, samo očala na glavo in hop v virtualni svet, pa ljubezni preko neta in....na koncu bojo naročili user posted image preko e-baya.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4757
6.2.2009 11:38:32   
kaja02
user posted image

Erin - TILEN
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA

Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
6.2.2009 11:41:29   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jaz se že zdaj sprašujem kako bomo krotili to našo mladino,.......ko se spomnim, da so se mi zdeli moji starši vedno staromodni in nič kaj napredni. Naši user posted image sploh ne bojo več hodli v ribe, samo očala na glavo in hop v virtualni svet, pa ljubezni preko neta in....na koncu bojo naročili user posted image preko e-baya.

user posted image

čak sam user posted image user posted image user posted image bodo še zmirej a user posted image

user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
6.2.2009 11:41:35   
kaja02
eh, se je zbudla greva mal ven

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4760
6.2.2009 11:45:13   
sandra123
Danuser posted image ...se že 1 urco matram, da bi moji bejbi zaspali, pa ga sračkata 100/uro - sploh ne morem verjeti, da so že taki mali čmrlji lahko trmastiuser posted image ...Sem se odločila, da gremo kar malo na svež zrak...včeraj sta mi zunaj spali 2,5 urce, je prav pasalo....doma pa spita po 30.min., pa konec lušnega - tišine mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Lepo se imejteuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
6.2.2009 11:56:09   
Erin
sayuri ZS

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
6.2.2009 11:58:44   
Erin

user posted image

Erin - TILEN
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA

Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

Hvala.. se spomnim ko sva bila nazačetku sama na tem datumu.. pa so se koj bejbe najdle ki bodo družbo delaleuser posted image ČESTITKE še bejbamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
6.2.2009 12:04:34   
sayuri
Sem ju dala zdaj v posteljico, da bi zaspala. pa slišm sam eno čebljanje user posted image . ju bom še kar pustila....

Zdaj sem šele prišla do "jutranjega" kafeta user posted image . Že cel dan neki norim sem in tja. anita, mene je prej tud iz kopalnice ven vrglo....jao.....Nč, jutri bom pospravljala, prala, sušila user posted image  Kolk cunj se nabere...user posted image  Pa čez vikend moram tud jaz veliko oblačil pospravit. Zara je do sedaj št. 68 nosila. Saj nekaj ima še, večino smo pa že na 74. Lovro pa že skor na 80 user posted image

sandra hehe, ja, pravi mali trmarčki so lahko že naši pikci. user posted image  Če imaš možnost iti ven, kar pojdi...saj praviš, da ti vsaj zunaj lepo spita. Pri nas spet sonce sije in dežek gre user posted image

Avtosedež... sicer sta Mxi Cosijevi lupinici še prav fajn veliki, da bosta še nekaj časa not. Avtosedeža pa tud  že imamo. Romerjeva King Plus. Eden še od Filipa, drugi od bratranca.

mah...drek bosta spala....žurka v spalnici user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
6.2.2009 12:21:51   
Erin
Evo mi s pregleda... urin mu bodo vzeli šele v torek ker jutri laboratorij ne dela v pon bodo pa imeli gužvo , že danes smo čakali 2 uriuser posted image user posted image user posted image Bodo potem urin en dan pustili da bodo pogledal kolk se bakterije množijo..
Tamal je kar tam jedel pa zej spi k klada... Glede refluksa je rekla da bi se mu moralo sedaj umiriti ko bo imel GH pa da bomo počakal na izvide EEG-ja.. ME zanima kdaj bodo poklical?user posted image

Podatki - matejchi - 6 mesecev - 9000g in 68cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
6.2.2009 12:22:47   
anita goitan
user posted image user posted image user posted image tud kopalnica je za mano, pa tersao sem skidala in mojga user posted image pokličem..se je sam začudu če sem norauser posted image ..no, zdej res mal križ čutm, ker imava samo lavinsko lopato in se murš fejst sklont..sam je pa fajn filing kolk stvari je za manouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
6.2.2009 12:24:44   
ozziebo

user posted image

Erin - TILEN
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA

Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
6.2.2009 12:25:17   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

je katera že kupla mogoče tiste lončke za zlaganje ("babuške")? kje? sem našla samo 1 v dm-u, pa so prozorni in mi niso všeč...

Nisem jih še kupila, jih imam pa namen. Filip je bil ful navdušen nad njimi. Zanj sem jih v Baby centru vzela takrat...take lepe...živih barv. Bo verjetno kaj več izbire sedaj spomladi user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
6.2.2009 12:26:50   
ozziebo
Sayuri, Maja, Gajka, Kaja, luštne slikce!

Midve s sprehoda, Lara še spi v vozičku, kaj naj kuham? Nisem najbolj gospodinjski tip, kaj čmo, Anita, lahko prideš še k men pospravljat.user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
6.2.2009 12:28:29   
anita goitan
ozziebo  hvala za vabilo, odg. je NEuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
6.2.2009 12:39:05   
Erin
Punce rabim mnenje..kaj naj bo naš poba za maškareuser posted image user posted image user posted image ???
Pikapoka ali zajec..smo kupili obe oblekci pa še klovna mi je ena kolegica dala samo mi ni ravnouser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 6.2.2009 12:41:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 4771
6.2.2009 12:41:50   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Punce rabim mnenje..kaj naj bo naš poba za maš****euser posted image user posted image user posted image ???
Pikapoka ali zajec..smo kupili obe oblekci pa še klovna mi je ena kolegica dala samo mi ni ravnouser posted image

meni sta obe dobri,prva je skor bolj posrečena če mu daš še korenje zraven user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
6.2.2009 12:43:19   
Erin
Meni sta tudi obe kjut.. alpa če naj ma eno na soboto drugo pa na torekuser posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
6.2.2009 12:47:30   
andrejaboris
Oj punce in user posted image user posted image user posted image !

Kak je blo fajn včeraj na srečanju.user posted image user posted image In niso naši čmrlji luškani za pojest???user posted image user posted image
Še več takih srečanj!!

Če bote v Celju organizirale srečanje pa če bo čas se vam pridružim.

Avtosedež: Lan je imel prej Brevi jevega od 0 -18 kg, zdaj pa smo dali Eneja v njega. Je meni fulllll dober sedež in Lan je ful užival v njem. Zdaj pa smo kupli Concorda, in je tut fulll fajni in Lan je tut v tem full rad not. Pa varna se mi oba zdita fuuulll , nisem pa čitala nobenih karateristik. Oba sma pa kupla v Pikapolonici.

Kaj mi lahko kera pove, kak še lahko dam slikce sem, razen prek shrani.si? Ker mi ne gre tak več!

Cebrca ti zvečer povem, če bi imela govedino! Pa ti pošljem ZS!

Zakaj pa naš mali mora kakat sredi noči??user posted image user posted image SEm ga odvila, pa še je kar kakal in lulal, ga obrišem celega, pa spet lulal. Menjam pleničko in spet kakal....in lulal. SEm se že režala na koncu, on pa tut. Pa sta šli dve urci spanca ponoči.user posted image user posted image Pa kdo bi se sekiral.

Nič grem kuhat. Bo danes paprikaš in polenta. Še bo mogoč Enej prišo na svoj račun.user posted image user posted image

Še pridem, malo kasneje.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 4774
6.2.2009 12:49:46   
andrejaboris
Erin obe sta full luškani.

Anita za kak dolgo pa gre tvoj??

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?