Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca Ryssa Po GH sem včasih Ivanu dala čaj, ker sem imela premalo mleka, pol je pa kar samo po sebi ratalo da je ostalo pri čaju. Pa na začetku je tudi klobasice delal oz. bolj bobke, zdaj pa kaka 1x na dan, večinoma dopoldne in tako da se lepo razleze po plenički na strani, ampak ni tekoče. Meni zgleda ravno prav, da se ne matra. cebrca hvala. A veš da sem ravno včeraj zvečer že obupala, prepričana da je zelo zaprt. Sicer je včeraj 3x kakal ampak trdo Pa zvečer so bili še bobeki. Pa matral se je, pa tečen je bil. Saj sploh ne vem ali mu naj dam danes kaj GH Kateri čaj pa daješ Ivanu? PABLO za glino sem že ogromnokrat slišala kako pomaga. Na splošno kot obkladek in pa za razstrupljanje organizma, če jo piješ. Enkrat v bližnji prihodnosti, ko neham z dojenjem oz. pumpanjem, bom naredila eno razstrupljevalno kuro. Baje jo 1 mesec piješ. Zaenkrat pa sem jo uporabljala samo kot masko za obraz in sicer zeleno glino. Izkazala se je kot super, dobesedno potegne ti svinjarijo ven iz kože. Tilen, Anai, Lija in Kaja čestitke krysia našega jabolko matra tudi skuhano, o surovem pa sploh da ne govorim Jaz sem mu imela namen vse surovo dajat, ampak enostavno ne upam, če je tak občutljiv. anita glede kopanja.... Mi se že en čas kopamo v veliki banji, ampak je ratalo vse prej ko užitek. Tamali uživa ja, sam jaz oz. ga morava držat ko bika, zadnjič je nekak ušel iz roke in glih tolk da ni naprej padu Problem bomo rešili s fliperjem, ni druge, ker ga je enostavno pretežko držat in obdržat. Pol ga pa tak držima, da revež komaj lahko kaj brca. avtosedež bomo pa mi rabili nekaj velikega oz. širokega, da ne bo že v prvem letu prerastel. Razmišljam kar o skupini 9-36kg in recaro.... Pri nižji skupini 9-18 se pa nagibam k tobiju in romerju king plus. Bo treba sprobat in se potem odločit. Plenice....hm, vse imate manjše številke kot mi A pokrijete popek s plenico? Pri našemu, če ima 4, mu popek že ven gleda, pa spredi se naredi taka luknja, da lahko skoraj pimpeka vidiš, bolj mu pa ne morem zategnit, ker je pretesno potem. A ima res naš tako veliko rito? kaja02, bambi luštne slikce Dobimo obisk. Tast in tašča. Še pomnite ko sem napisala da sta bila prejšnji vikend bolna z bronhitisom? Sem imela namen, da vsaj 14 dni ne bi bila v stiku s tamalim. Baje sta že zdrava in da že 5 dni brez zdravil.... ampak mene vseeno skrbi, v 1 tednu že nista čist zdrava. Zakaj bi silili v kačje gnezdo, če ni potrebno? Najbolj sem jezna, da mi kdo bolan pride na obisk. Ne rečem navaden prehlad al pa kako vnetje, ampak virus je le virus Zdej ko je toliko tega, sem pa ratala prav alergična na to. Ker vem kakšno srečo imamo, da ni bil še nič bolan in bi rada da pri tem tudi ostane.
< Sporočilo je popravil Ryssa -- 6.2.2009 11:34:29 >
|