tejči77
|
madejka, tale test mora biti, pa res grozen. Jaz še čaja ne maram pit sladkanega, pa se spomnem slabi dve leti nazaj tistega testa, samo tamalega, kako negravžno je bilo za spit. Brrrr, me kar strese Včeraj mi je dragi čaj naredil in pozabil, da ne maram sladkanega, je dal notri pol male žličke sladkorja in mi je bilo tako ogabno, da nisem mogla spit. No, ja zdaj me dajejo še ti nosečniški okusi, ko sladkarij že od daleč ne morem videt. Freycha, sem razbrala, da ste malo bolje, no, vsaj ti, tvoj dragi bo pa tudi kmalu, če je začel jesti Ab, in Dita, HB, da je bolje. Super, da ste imeli to možnost, da se vsi pozdravite. Ker je res tako kot si napisala. Potem se kar naprej vleče, midve z Lariso kar naprej obolevama, druga za drugo in definitivno se nalezeva, jaz sigurno od nje, ona se pa v vrtcu. Ko sem ravno pri tej temi, vrtec, katastrofa, ker ravno tisti starši, ki so doma pripeljejo bolne otroke v vrtec, da so potem lahko vsi bolani. Pa se mi zdi, da vzgojiteljice niti nimajo kaj prida proti, imajo potem ves čas manj otrok za pazit in jim je lažje. Jaz bi takim staršem dajala kazenske točke in po nekaj takih točkah bi jim otroka izpisala iz vrtca - pod pogojem seveda, da je eden od staršev brezposeln. Je pa res hudo, da si v službi in moraš nujno it in res nimaš kam dat otroka. Za take primere bi si morali najti kake starejše, ki so v penziji in še pri močeh, da priskočijo, kakšne sosede. Res je hudo. Meni se je pa včeraj nekaj neprijetnega pripetilo. Sem Lariso peljala v vrtec in komaj stopim iz avta, me tako zabriše po tleh, da sem se komaj pobrala. In poleg vseh bolečin sem bila še vsa mokra. Nič novega, da pred vrtcem ne čistijo. Nimam besed. Malo me je bilo potem strah za trebušček, ker sem imela potem ene take čudne bolečine. Ampak danes je vse OK.