|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
4.2.2009 8:03:07   
tejči77
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Dober večer

A lahko katera mene kaj pokomentira, ste me čisto izločileuser posted image user posted image

Mah jaz se ful težko spravim h komentiranju... vse preberem, celo pol dost razmišljem o tem, kar sem prebrala... komentiram pa samo to, kar se mi zdi, da morm povedatuser posted image

Se jaz tudi podpišem pod tole.
user posted image user posted image user posted image Za vse nas!
Pa dobro jutro!

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.2.2009 8:16:14   
bačko
Dan!
Ja Sanekova in Madejka naslednji sta pa vidve.Super, a ne?user posted image user posted image user posted image
Freycha zate pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za tvojega.Pa tudi za Dito!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ulla ti si res super!Bravo punca!user posted image user posted image
Corfu user posted image user posted image user posted image user posted image !
Baja me veseli da je vse uredu.Čuvaj se!user posted image
Žana ni zbolela.Hvala bogu!
Je prava lumpa.Sploh jo ne morem navaditi da bi jedla kakšno meso ali pa kakšen pire krompir.Samo enolončnice in takšen zadeve.Moram ta vikend malo bolj v akcijo stopiti da bo še kaj drugega jedla.Drugače pa je pridna.Midve pa imava cepljenje šele 4.3.Zdi se mi malo pozno ampak sestra že ve, zakaj naju je tako pozno naročila.
Za vse bubane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da se čim prej pozdravite!
Pa pa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 277
4.2.2009 8:43:51   
Češnca
Jutro! user posted image

Češnca če ti kaj pomaga... jaz sem 3-4 večere na teden sama, ker ma moj pozno službouser posted image Pa se nekak navadiš no... zdaj ful nekih serij gledam, ki sem si jih dol potegnila pa slikce zbiram za dat delat, pa blog pišem pa tako... ko se drugač ne spravim, če sma oba doma.

Mah ja, sej vem, da sem razvajena! user posted image  Pa bi bla lahko navajena, ker sva ble z mami ful velik sami, je očka stalno dežural, vsaj en vikend, največ pa dva (to je pomenilo petek zjutraj do ponedeljka popoldne) na mesec + 1x na teden. Pa nam ni blo hudga. user posted image  In nama z Anžejem to noč tudi ne, je miško pridno ajal! user posted image

bačko super da je Žana zdrava!!! Nas pa sploh še klicali niso za cepljenje... So rekli, da bodo, pa jih moram mal podrezat. Tud k zobozdravniku še nismo šli, menda se pri nas kar vleče.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 278
4.2.2009 9:29:31   
rumba
Dan!user posted image
tejči, jaz sem bila tudi pri Pušenjaku na NS in je kar zadel spol.user posted image  On menda nič ne reče, če ni res fejst prepričan. Tako da, čestitke za pupo.user posted image
madejka, mere ti sporočim danes zvečer. Popoldna imamo cepljenje in upam, da si bo mož zapomnil mere, ker jo on pelje. Ni pa ziher, da si bo.user posted image user posted image  Aha, a tak vi to, nas nenosečnke ignorirate, a? Cccc...user posted image  Sej vem, s temi vašimi hormoni vam res ne moremo konkurirati.user posted image
majrim, super da je Neža tako zdrava.user posted image  Nisem še poskusila z rdečo peso, dober predlog.user posted image  Jo pa Julija ful rada je.
pupi, je seminarska končana?user posted image  user posted image user posted image user posted image  za vašo partizanko, da se bojne rane čimprej pozdravijo.
ulla, ti si res faca s tem tandemskim dojenjem. Jaz sem vedno malo prej nehala dojiti, oz. sta se oba sama malo prej odstavila, sem pa že bila pripravljena tole poskusit, če bo treba. Super si!
corfu, jaz komentiram, ko najdem kaj časa, kar je pa zadnje čase bolj poredko.user posted image  Te je lepo brati. Te pa vedno pogrešam, če se nekaj časa ne javiš, sej veš.user posted image user posted image
baja*, sem vesela, da je s pikcem vse ok.user posted image user posted image
madejka, Češnca, se vama pridružim pri slamnatem vdovstvu.user posted image  Jaz sem tudi nonstop sama, samo sem se že čisto navadila, ni panike. Madejka, katere serije gledaš? Je kaj pametnega? Prison break so mi nehali predvajat, Lost je samo 1x na teden, pa bi mogoče še jaz kaj drugega pogledala.user posted image  Fotke bi tudi jaz lahko prebirala, pa se mi ne da, jih je preveč.user posted image  Lenoba. Pa fajn, da si bolj pridna pri blogu, nam krajšaš čas. Še ostale kaj več pišite!user posted image
Aja, madejka, še to, na FB pojdi na Živalsko carstvo, te čaka zadnja sličica.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 279
4.2.2009 12:53:22   
baja*
danuser posted image

moja dva oba spita, za spremembo smrči tamaliuser posted image  sva se odločla, da bo ta teden še doma (malo še kašlja), v ponedeljek pa gre v vrtec, po mojem že ful pogreša prijatelje... pa kar vidi se mu, da mu je že dolgčas... hodi po bundo in pravi adijo, se mi prav zasmiliuser posted image

pupi ja, petke so zadnji zobki. Naš jih še nima, pa trojk tud ne.
Kako je z bojnimi ranami?user posted image  Rene je zadnjič padel in z glavo treščil na lego kocko, mu je ful kri lila, smo se že odpravljali k dežurnemu pa smo si pol le premislili, ker ni blo tak hudo, kot je sprva zgledlo, sem mu samo razkužila rano pa malo popihala in je blo hitro dobrouser posted image
madejka jaz ne vidim nobenih novih objav na bloguuser posted image  al sn slepa la kajuser posted image
bačko Rene bo jutri star že 20 mesecev, pa imamo cepljenje šele 11.2.user posted image  oni že vejo... sicer smo pa vsa cepljenja imeli z majhnim zamikom.
češnca kak si? So krči že ponehali? Joj, mi še tud nismo bili pri zobozdravnikuuser posted image  moram ga naročit te dni...
rumba kako ste pa vi? Zdravi?

zdaj grem pa nekaj v pisker vrečt...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 280
4.2.2009 14:32:16   
Ajvy
oj...kako smo kaj.....
Današanja nočka je bila balzam proti včerajšnji.....patronažna je prišla...dobili sva 170 g..kar pomeni ,da dobiva po 60 gramov na dan...kar je baje kul...popek ji je odpadel danes....HB....to mi je ena izmed najbolj mučnih zadev.....

Madejka...jst si nekak ne morem privoščit, da bi tako dolog jedli...je res, da sem ji podaljšala čas...ker želim da mi vsaj en jošk dobr sprazne....ker do obeh itak ne pride....

Dobro opravi na testu user posted image user posted image user posted image

Češnca..natanko vem ,kako se počutiš.....želim ti da čimhitreje mine tale možekova odsotnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super za Anžejevo ajanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha...me veseli ,da vama je z možekom bolje...a tolk hudo je blo ,da niti zehat nisi mogla....uf.....še dobr da obstaja babi sistem ,da res lahko izprežeta in najprej zase poskrbita....nič se slabo počutit....meni je to bolj pametna varianta , kolkr da se doma cmarite....in nobenmu ni nič bolje.....
Veš da sem jo poljubčakala.......moram rečt, da se je Tarja tudi malo vnesla....ona bi jo zdej kar prevažala naokrog in te zadeve....jo še vrže...ampak to se mi zdi normalno.....
A tvoja Dita ma pa tak rada dojencle...sej prav.....čimbolj ljubeči naj bodo tile naši otroci.....

Ulla...kako kaj Ula??

Tejči...kak je fajn brat o tvojem in Larisi .....user posted image user posted image
Verjamem, da si čist povožena ko dam prideš....kar počivaj.....
Tarja je v vrtcu.....ona tam preveč uživa, da bi bila doma.....poleg tega pa je čist vesela , ko so praznovali prihod sestrice......

Corfu...te sploh nismo izločile.....nobene nikoli......
KAko kaj vi??Kaj ste se odločili, da vas bo pet, al kuko???

Baja...čestitke za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej pa počivat....počivat in počivat......

A Reneju je tudi dolgčas, če je več dni doma....nismo prava družba..smo preveliki user posted image user posted image user posted image

Pupi....maš prav...res opravljam z levo roko, ker sem levičar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za skrb.....
Nič živcirat...še malo pa si na koncu z nalogo.....potem pa spet mir.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Naja....bojevnica user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst se kar strinjam glede virusov in Mercatorja...čeprav nisem štajerka user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko...Tarja tudi določenih stvari doma ne je...samo se sploh ne sekiram..dokler se lepo redi...kaj čem ji težit...pač vsak ima nekja bolj rad...in nekaj manj.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
4.2.2009 14:34:23   
Ajvy
tko ...zdej sem se namalicala....potem grem še en flek iz body-ja vrečt ven....pol pa se pridružim Tisi pri ajanju.....

se še kar ne morem navadit...da imamo princesko Tiso....res noro...kar dve princeski.....dons mam zgleda čustveni dan,....sem jo prej gledla in se cmerala zraven. od sreče seveda, da ne bo pomote....ponoči pa sem Tarjico hodila gledat in božat...kolk je že velika tale moja baba.....no, bom raje nehala...spet cmeram...user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 282
4.2.2009 20:13:44   
baja*
ajvy uf, tole s cmeranjem mi je pa zelo znano, sem bla istauser posted image  sem skoz hodla gledat Reneja, ko je spal in potočla solzico sreče zravenuser posted image  vem, da bo pri drugem isto...
Lepo da ste ok in da tud nočke gredo na bolje... se spomnim, da smo mi na začetku tud meli ure nošenja ponoči... včasih tud po uro in pol... je bil buden kot čukuser posted image

Danes popoldan sem po dolgem času mela taščo na obisku. Najprej je blo fajn, smo šli na sprehod, ko je tak lep sonček sijal... pol smo šli pa not in ni blo več tak fajn... saj sem vesela, da je sploh prišla, samo tak mi je hudo, ker se nič kaj ne ukvarja z Renejemuser posted image  ona bi samo sedela in čvekala, čvekala, čvekala... malega tu pa tam pogleda in mu kako reče, pol pa spet bla bla bla... Prav zasmilil se mi je mali, ko sem dala ene otroške pesmice gor in jo je povabil na ples, ona pa ga je samo držala za roko, stala na miru, gledla mene in... seveda čvekala - mali je obupal in šel k svojim igračam... škoda no.
Na srečo sta moja mama in sestra čisto drugačniuser posted image user posted image user posted image  onidve pa prav not padetauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 283
4.2.2009 20:18:34   
Češnca
Ćer! user posted image

No pa sem danes obiskala svojo G. Sem dobila recept za Buscopan in predlog za bolniško, pa svetovala mi je, naj me moja zdravnica pošlje na uz, če bi bil slučajno pesek, ker mam krče samo na eni strani. user posted image  V glavnem z detecem je vse ok!!! user posted image  
Ajvy kako lepo, da so v vrtcu praznovali prihod sestrice!!! user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

se še kar ne morem navadit...da imamo princesko Tiso....res noro...kar dve princeski.....dons mam zgleda čustveni dan,....sem jo prej gledla in se cmerala zraven. od sreče seveda, da ne bo pomote....ponoči pa sem Tarjico hodila gledat in božat...kolk je že velika tale moja baba.....no, bom raje nehala...spet cmeram...user posted image

Jst tud cmeram, pa kocine o mi šle po konci... Čist sm raznežena, tko si to lepo napisala.

Zdej pa čakam, da me user posted image  pokliče prek Skype-ja, pol bom šla pa kar spat, sm čist crknjena. Nočko!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 284
4.2.2009 20:20:36   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: baja*
Na srečo sta moja mama in sestra čisto drugačniuser posted image user posted image user posted image  onidve pa prav not padetauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja, to je ful lepo videt!!! Anžejev dedek tud velikrat pleše z njim, pa skupej pojeta Ringaringaraja. user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 285
4.2.2009 21:03:31   
madejka
Ćer!

Sem že enkrat spet cel roman napisala... če neom tote kište skoz okno vrglauser posted image
Tak, sem bla cel dop. na tem sitnem testu za sladkornouser posted image user posted image user posted image Sem se zadnjič nekaj hvalila o tem, kaki mačji kašelj je bla polovičkauser posted image user posted image user posted image No, cela doza me je pa precej bolj zdelalauser posted image Pa tole merjenje 3 ure vsako urouser posted image Slabo mi je blo cel čas in vsake tolko sem hotla skup zlest... na koncu sem še samo sedela na eni avtobusni postaji blizu zdravstvenega in čakala, da bo mimo... Da mi le nikol ne bi blo treba več it. Raje bi šla v bolnico in tam v miru odležala tiste 3 ureuser posted image K sreči sem imela cel dan pomoč z Majem in sem se spočila...user posted image

Tak bom poslala, da spet kaj ne zaštekauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 286
4.2.2009 21:17:38   
pupi
Mam eno vprašanje, kaj naredite, ko je vaš otrok ipičen?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 287
4.2.2009 21:24:46   
madejka
Pupi 5ke so zadnji zobi ja... mi tud še samo na te čakamo.
Glede Mercatorja sem jaz zadnjič mela pomisleke zarad viroz, pa nobena ni nič rekla, pa jaz tud pol nisem komplicirala. Sem pa odprta za druge predlogeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ja Sanekova in Madejka naslednji sta pa vidve.Super, a ne?

Hja niti neuser posted image Ampak čez kaka dva mesca si bom pa že želela po mojeuser posted image

Češnca kakšno službo pa je imel tvoj očka, da ga tak čudno ni blo doma? Pa user posted image user posted image user posted image za Anžeja, da ti je vsaj olajšal delouser posted image

Rumba le poročaj mere, če si jih bo možek zapomniluser posted image Pa saj drugač vpišejo v knjižico mere al ne?
hmm... serije... vsak tedn si potegnem frišne dele CSIjev Las Vegas, Greys anatomy, Private practice in Housauser posted image Mam kaj delat... Če mi pa zmanjka pa mam na disku še ene par sezon How I met my motheruser posted image
Pa hvala za ŽC na FBku!user posted image user posted image

Baja no, malo bolj pridna sem pri pisanju na blog ko sem bla prej... nisem rekla, da blestimuser posted image Če nisem preveč zmatrana, pol kaj napišem al pa pripopam... če pa sem pa si samo kako serijo naštimamuser posted image Ja, get a life, bi mi kdo lahko rekouser posted image

Ajvy tak si lepo napisala to glede tvojih princeskuser posted image Jaz tud še zdaj včasih Maja gledam ko spi... taaaaak je lepi!!! Včasih ga že pogrešam tiste tri urce ko gre pred mano spat in ga morm koj malo pobožat predn zaspimuser posted image šit... tile hormončkiuser posted image

Baja ojoj, tole s taščo pa res ni prijetnouser posted image Jaz si sicer kdaj pa kdaj malo zaželim, da bi še kdo prišel k meni čvekat in ne se samo za mulcem podit... ampak tud to bo še prišlouser posted image

Tak... sem pisala sto let to... glej zaj ko mi bo comp zružouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 288
4.2.2009 21:25:21   
madejka
Pupi kak ipičn?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
4.2.2009 22:22:33   
pupi

Pupi kak ipičn?

je mela, dames ipični napad, ker sem jo zbudila iz popoldansko/večernega spanca. 2x sem jo dala spat, ni htela, sem misla bomo zdražali do večera, ahah figio, tečnarla ko user posted image  in jo te le dam spat sem milsla te pa naj spi pol ure, sem jo pustla 3/4. je niti nisem prav zbudila, sem zlagalo cotike v njeno oomrao pa se pač normalno pogovarjala, me pogleda je blo vse OK, jo nesem v dnevno iin se začne VREŠČANJE ven iz grla direkt. Saj vem, da je bla verjetno zaspana in jezna ker sem jo zbudla samo taka ipika, pa še ne. Ker sem vidla da ne bo konca  sem pripravla  kozarec vode in mislila, saj se bo umirila jo dvignem kot že 20ič k sebi se zvija ko kača, jo moj proba umirit nič traja to še kar lep čas, pol pa mi je poknilo in sem jo zalila. Vem ja mogoče se sliši grdo, ampak bi še 1x to nardila, ker se je umirila. pol pa tako hlipanje, je visela gor na meni, mi ni zamerla očitno. se mi zdi kot, da je bla odsotna tist čas. No zdaj pa pobiram ideje kak še drugače ipičnega otroka k sebi spravituser posted image

< Sporočilo je popravil pupi -- 4.2.2009 22:25:27 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 290
4.2.2009 22:29:07   
madejka
Pupi šit, to pa je bla res ena huda ipikauser posted image Jaz menda tud ne bi vedla, kaj nardit. user posted image
Jaz ga ponavadi, če ful tečnari pa ipičari probam malo k sebi stisnit, da se umiri. Če pa še to ne pomaga, pa se mi izvije pa dalje sitka ga pa dam na ignore... pa ponavadi hitro neha.
Samo takega primera, da bi se mi zdelo, da ni pri sebi pa še nisem mela...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 291
4.2.2009 22:38:28   
Češnca
Hej!

Še nism šla spat, ker sm mojga celo večnost čakala, mali je jokal in spil dvakrat po 150ml mleka user posted image user posted image user posted image  (kaj ga daje, ponoči ne je že sto let! pa še toliko???) user posted image , pa od sodelavke sm dobila mail, ki me je totalno razpi**** (so me potunkale v nekaj, ker me pač ni blo ta teden v službi). user posted image  No, sem ji kar konkretno (sicer zelo prijazno, ampak direktno) napisala nazaj, ker se ne mislm več pustit in nisem nobena copata!!!

madejka moj očka je delal v bolnici na rentgenu.
Anžejevih mer nikol ne zapišejo v knjigico... Si jih morš kr zapomnit. user posted image  Škoda!
Uf, tole s cukrom je res zoprno... Samo, da je mimo!!! Pa držim pesti, da bodo rezultati negativni na povišan cuker!

pupi ne takrat te ne slišijo in po mojem si čist prav nardila. Sej ne nardiš tega zlahka, ampak verjetno bi še ful dolgo tulila in si ji prišparala mal energije pa še k sebi je prišla. Anžeja tolk še ni zagrablo... zaenkrat! Je mel pa obdobje k ni hotu na sprehodu roke dat, pa sva rekla, ok, pol gramo pa not. Je bil ful užaljen, v kotu se je dru 20 min, pol se je pa pršov k očku igrat in od takrat naprej naju sam prime za roko, ko smo zunaj.

Tko, zdej grem pa mal knjigo brat, da mi misli drugam odpotujejo, ker se mi od jeze še zdej kadi iz ušes.

Lahko noč, julijke moje! user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 292
4.2.2009 22:46:10   
madejka
Nočko češnca! kaj lepega sanjaj, da preženeš jezouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 293
5.2.2009 8:20:18   
tinispela
Dobro jutro! Se javljam iz službe...
NAJPREJ ČESTITKE ZA ROJSTVO NEA IN TISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa še naše mere pri 1.5 letu: 11400g, 82cm

Pa lep pozdrav vsem skupaj!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
5.2.2009 8:22:21   
corfu
Jutro

Midve z Manco še kar taboriva doma, zdaj še mene nekaj grlo praska...ah, prav utrujena sem danes, kot cunja...

Ajvy...ja hormoni delajo svoje...res, zdaj imaš dve princeskiuser posted image
Ulla, kako ste vi?
Kapica, kako gre vam?

Freycha, sta že boljše, imata Dito že doma?

mejte se fajn...

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
5.2.2009 8:24:17   
corfu
Aha, glede teže, Manca ima točno 10 kg, velika pa je 80cm

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 296
5.2.2009 8:32:36   
Češnca
Jutro!

Jst sm pa dones čist smotana, totalno neprespana (nisem mogla spat), pa Anžej je celo noč nekaj stokal...In prejle sm ga kar nadrla za brezveze. user posted image user posted image user posted image Grozna sm...Res se počutim kot najslabša mami!!! Ta pikec moj je pa mal zajokal, ker res ni navajen, da na ta način povišam glas, me čudno pogledal in prišel k meni v naročje. user posted image  Srček moj bogi! Zdejle sm pa naročena pri frizerju in sem ga peljala v varstvo - seveda se zarad vsega počutim še slabše. Najrajš bi z njim listala knjigice, pela, se cartala... Noro ga pogrešam že po 15 min! Sori ker jamram in stokam pa vam morim, ampak sem se mogla mal spluvat, ker ne morem verjet, da mi je ratal bit tko grozna.

corfu kako lepo okrogle številke! user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 297
5.2.2009 8:46:48   
julij
Jutro, babike!

Sem se končno spravla par besed napisat. Ma, lena sem...Saj berem kar redno, za pisanje pa ni nekega pravega veselja...user posted image

Najprej čestitke ob rojstvu Tise in Neota.user posted image Čimveč zdravja in da bosta sesterci pridni.user posted image

Madonca, nosečk je tudi vedno več, kaj! Čestitke tudi vsem, ki pričakujete user posted image .

Mi pa smo imeli cel cirkus z vrtcem. Ana je bila v eno bolana.user posted image Iz infekta v infekt smo šli. Se je zgodilo, da je decembra bila samo dva dni v vrtcu.  Od septembra pa do novega leta smo imeli štirikrat antibiotik. Skoraj se mi je zmešalo. Najbolj me je razkurlo, ker dežurni pediatri kar pišejo recepte, brez vsakega laboratorijskega izvida. Saj Ana ima zelo dobro pediatrinjo, samo nisem mogla do nje, ker si v službi nisem "mogla" bolniške vzet.user posted image   Ano sem vozila k mojim in delala take kilometre, da mi od plače ni nič ostalo..user posted image . Pa sem se odločla, da z novim letom ne podaljšam pogodbe in ostanem doma. Zdaj je mala ok, še ni bila bolana, v vrtec pa gre tu pa tam samo za tri urce. Je pa zelo rada v vrtcu.

Oh, zdaj sem vam malo zagnjavla...

Anine mere pa so 88 cm, 12kg. Zobkov je šestnajst, tako, da  čakamo samo še petke.

Se oglasim še kaj!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 298
5.2.2009 9:00:36   
julij
Češnca, user posted image user posted image user posted image  

Glede ipike, jo mi tudi mamo. Ana pa se včasih vrže na tla in cepeta, ko ni po njenem. Ali pa se zvija kot kača v naročju. Jo pa pošljem v sobo. Je pa ful karakter, nikoli se ne zacmeri ali potoči solze, samo sedi na postli in čaka, da jo pokličem. Ta nam bo dala vetra! Je pa huje, ko smo kje zunaj. Takrat ji poskušam preusmerit pozornost na kaj drugega, pa tole še deluje zaenkrat.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 299
5.2.2009 10:21:44   
pupi
Saj zato pa sem jo zalila, ker ni pomagalo, ne cartanje, kar ponavadi pomaga, niti ignoriranje. Hja verjetno še nem bo dala vetra .... mogoče pa si bo zapomnila. Samo sej pravim verjetno je bla to posledica zasapnosti, samo tega pa mi ne bo špilala pa konec. Živčko pravi, čist po mami, mene je tudi treba zjutraj čist na miru pustit user posted image . Včeraj sma mele obe čudn dan

Spraševale ste me glede bojnih ran user posted image , je že super edino pod očko ma še plavo, pa malo kratic je. Ne moreš verejt kak pri takem malem to hitro zaceli.

Naše mere pa so 85cm, teža 12.500, tu nekje.

Vidiš Corfu ti kot izkušena mama, mene tudi nisi zdaj komentirala, in mi svetovala kak ipičnega otroka umirituser posted image user posted image user posted image . Pa brez zamere!!

zdaj pa ven na sooooooooooooooooonček.

Julij in Tini lepo vaju je brat, kaj pa vidve je že katera nosečka?user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......