rumba
|
Dan! tejči, jaz sem bila tudi pri Pušenjaku na NS in je kar zadel spol. On menda nič ne reče, če ni res fejst prepričan. Tako da, čestitke za pupo. madejka, mere ti sporočim danes zvečer. Popoldna imamo cepljenje in upam, da si bo mož zapomnil mere, ker jo on pelje. Ni pa ziher, da si bo. Aha, a tak vi to, nas nenosečnke ignorirate, a? Cccc... Sej vem, s temi vašimi hormoni vam res ne moremo konkurirati. majrim, super da je Neža tako zdrava. Nisem še poskusila z rdečo peso, dober predlog. Jo pa Julija ful rada je. pupi, je seminarska končana? za vašo partizanko, da se bojne rane čimprej pozdravijo. ulla, ti si res faca s tem tandemskim dojenjem. Jaz sem vedno malo prej nehala dojiti, oz. sta se oba sama malo prej odstavila, sem pa že bila pripravljena tole poskusit, če bo treba. Super si! corfu, jaz komentiram, ko najdem kaj časa, kar je pa zadnje čase bolj poredko. Te je lepo brati. Te pa vedno pogrešam, če se nekaj časa ne javiš, sej veš. baja*, sem vesela, da je s pikcem vse ok. madejka, Češnca, se vama pridružim pri slamnatem vdovstvu. Jaz sem tudi nonstop sama, samo sem se že čisto navadila, ni panike. Madejka, katere serije gledaš? Je kaj pametnega? Prison break so mi nehali predvajat, Lost je samo 1x na teden, pa bi mogoče še jaz kaj drugega pogledala. Fotke bi tudi jaz lahko prebirala, pa se mi ne da, jih je preveč. Lenoba. Pa fajn, da si bolj pridna pri blogu, nam krajšaš čas. Še ostale kaj več pišite! Aja, madejka, še to, na FB pojdi na Živalsko carstvo, te čaka zadnja sličica.
|