rumba
|
pupi, kar se ipike tiče, je bilo pri nas takole: ko se Aneja ni dalo umiriti (kričal, brcal, se zvijal, ni pomagalo stiskanje, obejmanje, poljubčki, besede, ignoranca.....), sva ga prijela, oblečenega v banjo in hladen tuš. Umiril se v sekundi. Ko je naslednjič poskušal, je bilo že zadosti, da smo šli proti tušu. Evo, še ena kruta mama. Pri Hani je pomagalo, če sem jo močno stisnila, pri Juliji pa zaenkat še vedno pali ignoranca. Po cca 5 minutah se umiri. Ima kar redno tele napade, zadnjega danes zjutraj. Pa seveda je morala včeraj tudi zdravnici pokazat, zdravnica pa v smeh in:" Ste že v fazi osamosvajanja." Moj pa:" A se bo do cca 35 leta zaključila?" madejka, mer nimam. Si jih ni zapomnil. Moški pač, to pa res ni pomemben podatek. Sem jo pa sama tehtala in ima cca 11300g, zmerila jo bom, pa upam da danes popoldan. Ti mere sporočim na zs. Aja, pri nas pa v ZD nič ne zapišejo, samo v zdravniško kartoteko, ki jo obdrži zdravnica. Kakega posebnega kartončka pa nimamo. A drugi imate kake posebne kartončke? Knjižice? Pa držim pesti, da bodo uredu izvidi glede sladkorne. baja*, mi smo trenutno zdravi, hvala. Ajvy, lepo, da Tisa tako fajn napreduje. Češnca, super, da je z detecem vse ok. Sem se pa še nekaj spomnila. Meni je pri krčih ful pomagalo, ko sem začela dnevno piti Magnezij (Magnesol). Škodovati ti ne more, ker če ga je viška, se izloči iz telesa. Pa ne se razburjat, če si povzdignila glas. Se vsaki zgodi, zaradi tega še pniti približno nisi slaba mama. Ti si super mamica, za Anžeja pa itak najboljša. Pridejo taki dnevi, pa tudi odidejo. corfu, za Manco in zate. julij, to bi bila zame pa težka odločite, biti doma... Važno, da je sedaj Ana bolj zdrava in ti to da veliko zadovoljstva. Sanek, tudi za vas!!! Jao mene tudi razjezi tak odnos staršev. Otrok, ki ponoči brzha NI za v vrtec. Grrrr, me to razjezi. Po bruhanju mora preteči min. 24 ur, da si za v družbo. Pol se pa ni za čudit, zakaj toliko bolezni v vrtcu. Pa hitro eno svečko v rito in šus v vrtec... Freycha, da se čimprej pozdravite in ste spet skupaj. Zakaj nič več nasvetov s tvoje strani? Sej je prav, da slišimo različna menenja in prav je, da so različna, sej so tudi otoci zelo različni. Mogoče pa nekomu, ki ne ve kaj storiti, pride katero prav.
|