|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
5.2.2009 10:23:17   
pupi
16 zobov ima Naja user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.2.2009 10:36:50   
julij
Ja, pupi, zdaj smo pa me na vrsti. user posted image Hm, kaj praviš? Da bomo porodniško lahko spet skupaj preživele. Kak je bilo luštno!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.2.2009 11:00:00   
tinispela
Aja, imamo pa 16 zobkov, tudi sam še 5 čakamo!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.2.2009 11:13:56   
SANEK1
Jutro oz. dan

Tak, tudi mi se lahko vpišemo med male in velike bolančke.user posted image
Sem jezna ko 100user posted image ...v torek ko sem prišla po Živo v vrtec, sem slišala da je vzgojiteljica rekla eni mami-danes je vaš 3x kakal, nič ni jedel...  Pa sem si mislila, pa ne že spetuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pol pa mi še ta mama razlaga, da kak je ponoči bruhal pa driskal, pa sem si mislila, pa kaj husićča si ga dala v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Še bolj pa me je raz.pizdlo to, ker je mama doma.user posted image user posted image user posted image user posted image

In kaj smo meli mi danes ponoči: bruhanje, bruhanje....Komaj sem eno posteljo problekla že je drugo pobruhala...boga moja mala, tak da sma pol zaspali šele ob 7:00 zjutraj, ker je bila valda prebujena in sma morali Čebelico Majo gledat.user posted image user posted image user posted image   Zdaj pa je z babico malo na snegecu, je ful dobre volje, normalno je jedla, tak da upam, da gre spet za enodnevno zadevo.

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.2.2009 11:16:45   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi 5ke so zadnji zobi ja... mi tud še samo na te čakamo.
Glede Mercatorja sem jaz zadnjič mela pomisleke zarad viroz, pa nobena ni nič rekla, pa jaz tud pol nisem komplicirala. Sem pa odprta za druge predlogeuser posted image

Kam pa naj gremo? Vsepovsod so bacili, lahko pa se v parku zmenimo in vzamemo kofi tu gouser posted image user posted image user posted image

Glede nato, da je bubana in da verjetno Freycha in Dita še tudi nista čist ok, bi jaz predlagala, da spet  skenslamo in se zmenimo za naslednjo soboto, pa če bo še res tak lepo, se komt kje zunaj zmenimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 305
5.2.2009 11:24:23   
SANEK1
Julij,  user posted image user posted image user posted image ...vam pa tudi ni bilo prizanešenouser posted image . Samo da se je zdaj porihtalouser posted image user posted image user posted image
A ti si doma...pol pa se nam komot pridružiš na srečanjuuser posted image user posted image user posted image

Madejka, sem spregledala da si morala še na 100 g test...zakaj pauser posted image   Držim pesti, da bo vse okuser posted image

Pupi, nam se je podobna situacija zgodila, nikak da se umiri, ne dol, ne gor, ne mami, ne ati, ne njena postelja, ne najina.... sem bla že malo panična, da nima kakega napada, pol pa se je edino z flaško umirlauser posted image

Češnica, user posted image user posted image user posted image ...joj tote babe, znajo bit največje hinavke...naj jih bo sram, da tak izkoriščajo položajuser posted image user posted image user posted image

Freycha, kak ste viuser posted image

Corfu, za Manco en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica, Ulla, Ajvy-kak ste kaj mamice...gre?  Imam eno vprašanje, in sicer spite mogoče kje vsi 4 v isti sobi in če, kak se obneseuser posted image user posted image user posted image

Rumba, nam tudi mere vesno zapišejo...čudno kak je to različnouser posted image

Tinišpela, tudi tebe sem ful vesela user posted image user posted image user posted image ...daj oglasi se kaj večuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 306
5.2.2009 11:25:16   
SANEK1
Skoraj pozabla, Baja in Češnica super da je z user posted image  vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.2.2009 12:11:00   
Freycha
Corfu in Sanekova midva počasi prihajava k sebi. v.d. možek je moral sicer včeraj nazaj k zdravnici, ker ga je vedno bolj grlo bolelo in je sedaj tudi AB dobil, ampak bo zdej vsaj boljše. Dita je še vedno v LJ in dokler ne bo možeka manj grlo bolelo ne pride domov, ker je to bakterijsko pa res nočem, da bi se Dita česa okužila. Sicer pa menda nima več vročine edino zobki jo full dajejo..... Sem pa danes izredno slabo spala.... full sem jo začela pogrešati in komaj čakam, da se midva toliko poštimava, da jo vzameva nazaj domov....

Corfu, če te grlo boli, pojdi takoj k zdravnici, da ti da AB, če je potrebno.... ne tolk čakat, ko sva midva, da je meni kar kri tekla ob kašljanjuuser posted image  ker tole zdej neki muser posted image enda razsaja. Sem dobila AB, je bilo pa takoj boljše. Pa vam en kup user posted image user posted image user posted image

Sanekova boga Živa user posted image  Samo jaz bi pa pomoje tisti mami rekla, da naj drugič pusti otroka doma, da je Živa tut zbolela, ker ona bolnega otroka vleče v vrtec user posted image  pa še vam user posted image user posted image user posted image user posted image

julij in tinispela lepo, da sta se javiliuser posted image user posted image user posted image  Julij, mi je žal no, da si mogla ostati doma user posted image  ampak če meniš, da je tako najboljše, potem je prav tako. Upam, da bo zdej Ana bolj zdrava user posted image

pupi jaz bi ti tut zamerila, če bi me zbudila user posted image user posted image  pomoje bi bilo bolj pametno, da bi jo pustila še v posteljici nekaj časa, pa ji magar kako igračo notri dala, da bi se počasi zbudila in zbrihtala, pa potem počasi ven iz posteljice. To, da se otroka zbudi na silo in se ga da kar ven iz postelje je meni totalno kruto. Mogoče zato, ker je ima moja mama tvoj princip, da je kar prišla v sobo in se kar pogovarjala itd in je to mene vedno v bes spravilo, kre se mi zdi, da ni imela malo spoštovanja do človeka, ki spi. Če pa je prišla do mene, me pobožala po obrazu, mi dala lubčka, me počasi zbujala ji pa tega nisem nikoli zamerila.....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 308
5.2.2009 12:13:12   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Pupi, nam se je podobna situacija zgodila, nikak da se umiri, ne dol, ne gor, ne mami, ne ati, ne njena postelja, ne najina.... sem bla že malo panična, da nima kakega napada, pol pa se je edino z flaško umirlauser posted image

Pri nas pa 2deci vode v bučo user posted image user posted image user posted image , ker je že mama mela delni panični napad zraven user posted image user posted image user posted image . Mi flaše več nimamo nobene v bajti tak,da bi tudi tu bla težka. kaj če jo v taki situaciji v sobo zapreš, ne zakleneš, pač tam pustiš in greš, bi šlo user posted image  ja samo kaj pa če do česa prideuser posted image  Ne rajši!!!

julij kaj zaj si za akcijo, že delate kaj na temuser posted image !

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 309
5.2.2009 12:36:02   
pupi
Freycha jaz je nisem nič na silo, ker se je sama gor vstala in je blo vse OK dokler nisma prišle v dnevno, tudi pogovrajala sem se lepo z njo jo božala. Šment sem pač kruta nimajo vsi otroci sreče pri starših user posted image user posted image . Drugič bo boljše!! Iz napak se učimo, ne? Mi še das prosim en nasvet kak ipiko sklajbat?

< Sporočilo je popravil pupi -- 5.2.2009 12:42:08 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 310
5.2.2009 12:46:40   
Freycha
nič nisem rekla, da si ti kruta.... povedala sem, da je to dejanje meni osebno kruto, ker sem ga doživljala in se mi ni dopadel..... ti boš pa itak delala, kot ti meniš, da je najbolj prav...

nobenih nasvetov iz moje strani - je boljš tako user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 311
5.2.2009 13:32:02   
pupi
Ja kaj pa starši, ki grejo zjutraj delat in je treba otroke zbujat. Naju z bratom je mama morala ob petih zbujatuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 312
5.2.2009 13:34:29   
rumba
pupi, kar se ipike tiče, je bilo pri nas takole: ko se Aneja ni dalo umiriti (kričal, brcal, se zvijal, ni pomagalo stiskanje, obejmanje, poljubčki, besede, ignoranca.....), sva ga prijela, oblečenega v banjo in hladen tuš. Umiril se v sekundi. Ko je naslednjič poskušal, je bilo že zadosti, da smo šli proti tušu.user posted image  Evo, še ena kruta mama.user posted image  Pri Hani je pomagalo, če sem jo močno stisnila, pri Juliji pa zaenkat še vedno pali ignoranca. Po cca 5 minutah se umiri. Ima kar redno tele napade, zadnjega danes zjutraj.user posted image  Pa seveda je morala včeraj tudi zdravnici pokazat, zdravnica pa v smeh in:" Ste že v fazi osamosvajanja."  Moj pa:" A se bo do cca 35 leta zaključila?"user posted image user posted image user posted image

madejka, mer nimam.user posted image  Si jih ni zapomnil. Moški pač, to pa res ni pomemben podatek.user posted image user posted image  Sem jo pa sama tehtala in ima cca 11300g, zmerila jo bom, pa upam da danes popoldan. Ti mere sporočim na zs. Aja, pri nas pa v ZD nič ne zapišejo, samo v zdravniško kartoteko, ki jo obdrži zdravnica. Kakega posebnega kartončka pa nimamo. A drugi imate kake posebne kartončke? Knjižice? Pa držim pesti, da bodo uredu izvidi glede sladkorne.

baja*, mi smo trenutno zdravi, hvala.user posted image
Ajvy, lepo, da Tisa tako fajn napreduje.user posted image
Češnca, super, da je z detecem vse ok. Sem se pa še nekaj spomnila. Meni je pri krčih ful pomagalo, ko sem začela dnevno piti Magnezij (Magnesol). Škodovati ti ne more, ker če ga je viška, se izloči iz telesa.user posted image  Pa ne se razburjat, če si povzdignila glas. Se vsaki zgodi, zaradi tega še pniti približno nisi slaba mama. Ti si super mamica, za Anžeja pa itak najboljša.user posted image  Pridejo taki dnevi, pa tudi odidejo. user posted image
corfu, user posted image user posted image user posted image  za Manco in zate.
julij, to bi bila zame pa težka odločite, biti doma... Važno, da je sedaj Ana bolj zdrava in ti to da veliko zadovoljstva.user posted image
Sanek, user posted image user posted image user posted image  tudi za vas!!! Jao mene tudi razjezi tak odnos staršev. Otrok, ki ponoči brzha NI za v vrtec. Grrrr, me to razjezi. Po bruhanju mora preteči min. 24 ur, da si za v družbo. Pol se pa ni za čudit, zakaj toliko bolezni v vrtcu. Pa hitro eno svečko v rito in šus v vrtec...user posted image
Freycha, user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite in ste spet skupaj. user posted image  Zakaj nič več nasvetov s tvoje strani?user posted image  Sej je prav, da slišimo različna menenja in prav je, da so različna, sej so tudi otoci zelo različni. Mogoče pa nekomu, ki ne ve kaj storiti, pride katero prav.user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 313
5.2.2009 13:56:44   
Ajvy
<punce...dejte mi nekaj svetovat..če imam vročino 37,8,,,ki raste seveda...in boleč jošk...a sem že pečena za sntibiotik....al lahko uženem tal mastitis s tušem in pumpanjem......lepo prosim...če katera ve....al je brez veze ,da se matram , ker brez antibiotika ne bo šlo....k ga res ne bi rada jemala.....
Bemti,,,vse delaš po pravilih...pa se će vdno vrne tale mastitis....lahko bi dvojčke nahranila.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 314
5.2.2009 13:57:43   
SANEK1
Tak malecka spi, se vidi da j epol noči prebedela, jo je vrglo v minuti.

Freycha, saj mi je žal da ji nisem že takoj rekla, kar pa je najhujše pa je to, da vem da ni edina. Ok, še nekak razumem, če si v službi pa res, ampak res nikogar nimaš da ti otroka počuva in ti v službi komplicirajo (tak kot pri Julijuser posted image )...da pa si doma, pa daš bolanega v vrtec to pa mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fajn, da vam gre na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Da pa pogrešata Dito, pa ti čist verjamem...tolažiš se lahko samo z dejstvom, da je to zanjo boljše, da se ona lepo pozdravi, pa vi2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Rumba, pri nas mamo kartončke, kjer so za vsak pregled napisane mere in kdaj je bil otrok cepljen, v njega pa so ti napisali še datum naslednjega pregledauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 315
5.2.2009 14:03:29   
madejka
Sanek na 100mg sem šla, ker je bil pri 50 povišan sladkoruser posted image

Glede srečanja... mene naslednjo soboto ni... mogoče bi si lahko utrgala kakšno urco dop., ampak načeloma gremo že za kosilo na roj. dan od svakinjeuser posted image

Tini, Julijuser posted image user posted image user posted image pa vaju je res fajn brat! Dajta se še kaj javit!

Rumba ja, mi smo dobili ene take kartončke, kjer vpisujejo tako redne obiske (cepljenja) kot tud bolezenske. Pa zraven je pol prostor za mere pa tako... Sem res misla, da je to povsod takouser posted image

Češnca če si prvič povzdignila glas nad njim, pol si še tak fajnuser posted image Jaz se skor dnevno derem na njegauser posted image user posted image Ampqak se bom počasi nehala, ker že to ne pomaga večuser posted image Je pa kljub temu precej scartanuser posted image Ga boš pa pol malo bolj pocartala!

Freycha kak pa zdržiš tak dolgo brez babike??? Meni bi se zmešalo!

Corfu za vas in ostale bolančke pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 316
5.2.2009 14:06:40   
madejka
Ajvy vroči obkladki al pa tuš pa masaža pa iztiskanje po vsakem dojenju! To je mene rešlo ene 3x pred mastitsom in antibiotiki! Sitno, ampak bolje kot antibiotikiuser posted image  

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
5.2.2009 14:08:53   
siskamiska
Ajvi probej masirat pod tušem, pa kakšen obkladek gor, al si pa spumpej v flaško sam tolk da sprazniš.
Upam da ti bo ratal user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
5.2.2009 14:11:58   
siskamiska
Freycha boljš da je Dita v Lj kot pa da ste vsi bolani še 3 tedne. Sej bo hitr mimo.
Pupi moja prjatlca je mogla tud enkat zalit tamalga z vodoker ji je tako histerijo zganjal. Od takrat naprej je mir.

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image

pa za vse nosečke user posted image user posted image user posted image

sej ne vem kaj naj še napišem......

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 319
5.2.2009 15:28:42   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

<punce...dejte mi nekaj svetovat..če imam vročino 37,8,,,ki raste seveda...in boleč jošk...a sem že pečena za sntibiotik....al lahko uženem tal mastitis s tušem in pumpanjem......lepo prosim...če katera ve....al je brez veze ,da se matram , ker brez antibiotika ne bo šlo....k ga res ne bi rada jemala.....
Bemti,,,vse delaš po pravilih...pa se će vdno vrne tale mastitis....lahko bi dvojčke nahranila.....

Ne se preveč jezit. Poskusi s tušem, obklatki, masažo, pred dojenjem dojko fuuuuuul segrej, s kolikor mogoče vročim tušem, ali pa si natoči vročo vodo v lavorček, se nagni in dojko namakaj. Tako se sprosti pritisk im mleko se lepše sprazni. Če pa vročina vseeno ne pade, pa le po antibiotik, ni hudega, boš še naprej lepo dojila in tebi bo hitro odleglo.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 320
5.2.2009 15:31:53   
Freycha
madejka prav zelo veliko izbire nimam, ane?user posted image kaj pa naj naredim?user posted image jo imam doma, da se še od naju kaj okuži, pa potem še bolj zboli, kot je že zdej bolna, pa še antibiotik na antibiotik? Pa potem se spet še midva kaj okuživa, pa od naju spet ona itd? Kako zdržim? ja lej, dobro glih ne ane, če ne ne bi napisala, da jo pogrešam in da ponoči ne spim najboljše, ker sanjam o njejuser posted image ..... samo ****, je pač treba potrpeti. Sej s tem v končni fazi otroku več koristi naredi kot škode...... Po drugi strani pa je tut fajn in sebe in otroka navaditi, da se tut po en teden ne vidiš..... kaj pa, ko jo bosta recimo hotela čez poletje mojedva vzeti za recimo dva tedna na vikend? ja a bom kar umrla potem, al kaj? user posted image  Če nočem narediti otroka odvisnega od najudveh, se moramo vsi navaditi, da smo kaj narazen, je pa težko, to pa....

rumba, saj kar se polivanja in treznenja tiče imamo isto mnenje, samo če povem predlog, da se že zbudi otroka drugače, pa se potem razglasi za kruto mamo, o čemer jaz nisem pisala, potem pa nimam več idej in ne bom več razpravljala na tak način, če nisem prav razumljenauser posted image

ajvy jaz bi to, kar je madejka rekla: vroči obkladki oz. pod vodo masaža, pa meni je pomagalo, da sem si malo ven stisnila, pa čeprav pravijo, da to kao ni dobro, ker se potem še več mleka ustvarja. Samo ko sem začela dobivati kar trde joške, sem to kar prakticirala user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 321
5.2.2009 16:11:07   
anja7
punce hello!

evo mene po zelo zelo doolgem času. Se nam tok dogaja, da ful nimam nobenga časa. Pa še takrat k ga mam kej (časa mislm), grem pa rajš mal počit. K pr nas še zmer ne spimo. Ponoč mamo po 5x na noč budnico. Zdej pa sploh k smo začel z vrtcom (zdej smo tretji teden v vrtcu) in zdej res non stop neki protestira,pa trmari,pa nikamor se popolden premaknt ne smem,...adijo pamet.

Aja pa čestitke Ajvy, Ulli; za vajine štručke!

Pridm še pol mal nazaj

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 322
5.2.2009 16:33:24   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

moramo vsi navaditi, da smo kaj narazen, je pa težko, to pa....

rumba, saj kar se polivanja in treznenja tiče imamo isto mnenje, samo če povem predlog, da se že zbudi otroka drugače, pa se potem razglasi za kruto mamo, o čemer jaz nisem pisala, potem pa nimam več idej in ne bom več razpravljala na tak način, če nisem prav razumljenauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 323
5.2.2009 19:31:14   
siskamiska
Še nekaj o krutosti, dons sem srečala bivšo sosedo ko sem bla zunaj in ko me je vidla s tamalimi kva sta mi delala me je uprašala če mamo pestro. Pa sem ji čist mirno odgovorila da bi ju včasih najrajš privezala za radiator za par minut da bi blo kej miru in je tako zgroženo faco nardila da sem mislna da bo takoj csd poklicalauser posted image .Krutost ne pozna meja user posted image user posted image  (sam živci jo pa).

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 324
5.2.2009 20:24:45   
Anonimen
mam eno vprašanje, in sicer spite mogoče kje vsi 4 v isti sobi in če, kak se obnese

mi smo mislili, vsaj del noči - Ula je navadno proti jutru enkrat prišla k nama ( pa to zaradi najine lenobe, ker se nobenmu ni ljubilo jo tam uspavat nazaj, jo je blo lažje k sebi vzet in spat daljeuser posted image ), pa je zdaj čudežno začela spat do jutrauser posted image če se bo pa še kdaj prišla pocartat, pa tud prav, mamo veliko postlouser posted image

. kaj če jo v taki situaciji v sobo zapreš, ne zakleneš, pač tam pustiš in greš, bi šlo

no, tole ti pa absolutno odsvetujem, problem pri teh otrocih je, da se dobesedno ne znajo umirituser posted image ne ve kako nehat jokat in kričat, tolk notri padeuser posted image naslednja stopnja je pa afektni napad, otrok pomodri in neha dihat ( kot bi se izklopil - se zavaroval sam pred sabo) in če do tega pride, ni najbolj pametno, da je otrok sam...loh se poškoduje, ko skup pade, lohk tud bruha in se zaduši itd. tu pomaga samo eno : konjski živci, brez panike ( pride in mine), probat preprečit se da z preusmerjanjem pozornosti, če pa že enkrat pride do tega, pa otroka nekako pomirit, ga stisnit k sebi, res močno, da ne more mahat in klatit okoli sebe in mu prigovarjat da se umiri. pa tzud malo vode ne škodi, če ne gre drugačeuser posted image

ajvy kot so ti že rekle - vroči obkladki oz. tuš, pa spraznit joške, magari s črpanjem, če z dojenjem ne gre.
upam da jo odnesešuser posted image

jst sem dons sama z otročki - pa itak sploh ne vem da souser posted image vse spi....Ula se privaja počasi, je pa res da dobiva vso pozornost, kolker je rabi, pa hvalabogu da Neo samo spi in je ( in sereuser posted image ), če bi bil tak, kt je bla Ula, pol pa ne vem kak bi blouser posted image upam da ostane tko....

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......