Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 dan Moje današne razpoloženje je , razlog se pokože sonček in midva hit v akcijo in na sprehod sva zuni slabih 10 min se sonce skrije in začne iz ene megle mal padat. Tisto kre kar hitro mim ostaneve na sprehodu, vendar brez sončka. Ko pa prideva nazja se preoblečeva in glejga zlomka evo spet je tuki sonček. No nisem še končala, ker je zuni bl slaba cesta (pločnik) sva bl počas hodila in je Jaka šev 15 min kasnej spat ko ponavadi in sedaj se dere ko zmešan ker je tok zmatran in nemore zaspat. Ker naš gospodič more do monute natančo it spat al jest pa zbudi se tud vedno ob isti uri. Slabe volje sem pa že od jutra, ker nisem mela nč mleka in pol dop. se tud nisva dojila ker so prazne zize . Upam da se bova zvečer lohk dojila. Zgleda da se moje mlekarne zapirajo. Sem vam pa že zjutri hotla mal pojamrt pa mi net ni delov in še računalnik mi ga dons skoz neki sračka. Joj kok sem sitna, da grem sama seb na živce. Ne vem, kaj naj ti še jaz napišem, ko so ti ostale punce že bolj kot ne vse napisale. Vem, da so nekatere probale tudi z gnezdenjem ( vidva z Jakcem sta v spalnici in ga non stop pristavljaš; očka vama pa streže)... Če pa ne bo šlo, pa ne bo šlo. Saj si ga dojila dovolj dolgo - ustvarila si vez med vama, dala si mu vse ( od hrane do zaščite pred boleznijo...). V glavnem ne se sekirat, posveti se svojima sončkoma in seveda, da čimprej dobite še enega . Čestitke tudi za Katrin Sara za IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 moja nič za atijem ne stoče če gre.. Pri nas tudi ne.. Da pa jaz manjkam, še prehitro pogrunta in je jok Tina: za bolj mirne noči ooo anaj: za dojenje IZVIRNO SPOROČILO: ninny aja,pogrešam RMRM jaz tudi, pa l.daisy, christy, babysolzo, uvuv... IZVIRNO SPOROČILO: alea01 mi tudi ne plazimo. Imamo pa interes. Neki se trudi, pa poskuša, pa ne pokapira...pa nisem nikjer opazila kabla, še manj pa da bi kdo stal na njem, da ne pokapira Se je pa začela kotalit. Pride do željene igrače ampak tako, da se vrže na trebuh, pa nazaj in spet.... V svoji posteljici pa ima take akrobacije da joj. Po moje se tam ful varno počuti, ker je ograja.. kaj pa vem...s tem se tolažim Spimo že lep čas brez duda alarma. Ima pet dud po posteljici nametanih in pol si kar sama poišče in da not. No, vsaj tle je brihtna Hranjenje je še zmeraj ena žalost, ampak vstrajam in pol kar neki popapca. za kotaljenje, akrobacije v postelji, za dude oz. da nimate duda alarma za hranjenje IZVIRNO SPOROČILO: nya mtinca - pa je Lana Lukca nekaj naučila- do danes še niti enkrat ni tko sedel Luka za sedenje Lana za uspešne inštrukcije
< Sporočilo je popravil Samsa -- 6.2.2009 10:20:51 >
|