|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
5.2.2009 23:44:07   
Anonimen
evo...zdaj

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 5.2.2009 23:45:16 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
5.2.2009 23:44:27   
Tina 28
še enkrat slikco počakam

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
5.2.2009 23:46:23   
Tina 28
nono..to je pa že bolj naša kategorijauser posted image user posted image user posted image ...mene pa najbolj fascinirajo njeni laski.
Ja zadnjič Nejc pršu zraven in je rekel, kater je ta dojenček, pa sem rekla, da je iz Nemčije. On je pa ravno v fazi, ko spoznava razlike po svetu (črnci, kitajci,...) in je rekel...aha. v nemčiji majo pa ful lasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
5.2.2009 23:49:10   
Anonimen
user posted image user posted image faca tamal...zdaj pa tut jaz sibam,se ze spet joka tamala...pa lahko nocuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3604
5.2.2009 23:50:16   
Tina 28
a sta vidle

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 5.2.2009 23:51:05 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
5.2.2009 23:58:25   
Tina 28
verjetno zgrešile...no pa lahko noč

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
6.2.2009 0:34:57   
Anonimen
Tina nic nisem vidla...tamalo sem zdaj spet dala v postelco,samo nic ne kaze....tisina,pa kar naenkrat jok....in to se vlece ze od ene 22huser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3607
6.2.2009 0:48:13   
Tina 28
ah...še en jenček nagec...upam, da boš mela mirno noč...naša tud nekaj stoka...upam, da bo vzdržala čimdalj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
6.2.2009 7:47:39   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Kaja - nisem sigurna, ampak mislim, da moraš ta odrezek dati bodočemu delodajalcu zaradi obračuna refundacije boleznine. Npr. če boš v novi službi imela bolniško zaradi NEGE OTROKA ali BOLEZEN NAD 30 DNI, ... se višina nadomestila za čas odsotnosti zaradi bolezni izračuna tako, da se vzame dohodek iz preteklega leta. Zato bodo v računovodstvu potrebovali podatek o tvoji porodniški v preteklem letu. Torej, po mojem mnenju jim lahko daš ta podatek, ko (če) bo prišlo do primera refundacije.

Hvala, mtinca...Sem pa že misnla, da je tista na Centru za socialno delo mal zamutila

Žiga je car!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
6.2.2009 8:41:51   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Sitnarjenje-- ja, se mi zdi, da so ti naši čmrlji kar nesrečni. Ne morejo še prav hoditi in jih to muči. Ne more doseči vsega kar želi in je jok v hiši.

Meni je prav smešno, ker začne Lovro jokat, ko gre mož zjutraj delat.  Steguje rokice za njim ali pa po štirih šiba za njim in joka.

Sara--ti pa imaš zobkovuser posted image .

Vse naj naj za tini mini rojstni da.  8 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :
29. lidijajenko (Tamara, 6.6.2008)
- rojstvo: 3130g, 49cm

30. fiesta (Job, 6.6.2008)
- rojstvo: 3620g, 52cm

31. simdar (Lina Zoja, 6.6.2008)
- rojstvo: 3440 g, 52 cm 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse bolne---user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse, ki uvajate špartance---user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi bomo tudi morali.

Sofija-krasna fotka.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
6.2.2009 8:47:23   
Samsa
Dobro jutro user posted image

user posted image je skuhana, danes vam pa ponujam tak zajtrk : user posted image

Čestitke obmesečnikom
user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
6.2.2009 9:12:09   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Dobro jutro.

Sitnarjenje-- ja, se mi zdi, da so ti naši čmrlji kar nesrečni. Ne morejo še prav hoditi in jih to muči. Ne more doseči vsega kar želi in je jok v hiši.

Meni je prav smešno, ker začne Lovro jokat, ko gre mož zjutraj delat.  Steguje rokice za njim ali pa po štirih šiba za njim in joka.

vava....gibalen ful pa še čustveno inteligenten, ko že sedaj tako izraža občutke. moja nič za atijem ne stoče če gre...če pa mene ni, pa tud šele kasnej pogrunta (tiste parkrat, kar me ni blouser posted image )

Mi smo meli pa divjo noč...Anja je vsake toliko jokala...je spala kar pri nama. Daes je moj doma, ker je dež in sem pol kar vstala, ker mi ni več pasal ležat...zdaj peljala Nejca v vrtec in še kar spitauser posted image .
Danes bomo mel mal čistilno...sem se odločlauser posted image , ker sva oba doma in Nejc pri atiju...pa bo jutri mir, ko bomo vsi domauser posted image . Sem pa hotla Nejca kar doma pustit (je bil že pon in tor), pa je reku, da se gre rajš igrat, če mislim pospravljat.user posted image

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 6.2.2009 9:13:28 >

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
6.2.2009 9:12:10   
anaj22
dobro jutro

lunca bom probala še tvoj nasvet a lahko namesto cička vzamem refošk

sva se pa včeraj zvečer in danes zjutraj dojila user posted image

sofija super akrobacije user posted image user posted image user posted image

čestitke obmesečnikom

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
6.2.2009 9:27:51   
Anonimen
kakšno zatišje je zadnja dva dni tukajuser posted image

Čestitke vse za mini rojstne dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ji včeraj naredila polento z mlekom, pa ji je šlo kar na bruhanje in mi je vsega pojedla 3 žličke tako, da smo mi za en čas s polento zaključiliuser posted image .

plazenje- mi se še vedno samo nazaj plazimo

Sofiji pa bravo za akrobacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj sploh ne vem,kaj moram še pokomentirat

aja,pogrešam RMRM

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
6.2.2009 9:28:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

dobro jutro

lunca bom probala še tvoj nasvet a lahko namesto cička vzamem refošk

sva se pa včeraj zvečer in danes zjutraj dojila user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
6.2.2009 9:36:45   
Tina 28
uf sam ser....mojadva še kar spitauser posted image ...mami je pa ponoči potegnila ta kratko in zdaj spet...še dobro, da jaz lahko še na hlape funkcioniramuser posted image .

ninny...moja se plazi nič in se ne bo...vi imate lohk vsaj upanje...pa saj njej ni mar al gre naprej al nazaj...bo že pogruntalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
6.2.2009 9:38:41   
Anonimen
Pri meni Ema tud še spi,je jedla ob pol sedmih in nazaj zaspalauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3617
6.2.2009 9:45:09   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

mi tudi ne plazimo. Imamo pa interes. Neki se trudi, pa poskuša, pa ne pokapira...pa nisem nikjer opazila kabla, še manj pa da bi kdo stal na njem, da ne pokapirauser posted image user posted image user posted image
Se je pa začela kotalit. Pride do željene igrače ampak tako, da se vrže na trebuh, pa nazaj in spet....
V svoji posteljici pa ima take akrobacije da joj. Po moje se tam ful varno počuti, ker je ograja.. kaj pa vem...s tem se tolažimuser posted image
Spimo že lep čas brez duda alarma. Ima pet dud po posteljici nametanih in pol si kar sama poišče in da not. No, vsaj tle je brihtnauser posted image
Hranjenje je še zmeraj ena žalost, ampak vstrajam in pol kar neki popapca.

nya- user posted image user posted image user posted image  za sedenje in bravo Lana...a se tu kaj o ljubezni šepeta??????user posted image user posted image user posted image

slovenka- daj mi povej, kje sta tepih kupila. Imata ful dobrega in jaz bi neki podobnega, nič šarastega in ga nikjer ne najdemuser posted image  iščem pa že 1,5 leti.....

anaj22-user posted image user posted image user posted image user posted image  za dojenje

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
6.2.2009 9:49:08   
Anonimen
V svoji posteljici pa ima take akrobacije da joj. Po moje se tam ful varno počuti, ker je ograja.. kaj pa vem...s tem se tolažim
Spimo že lep čas brez duda alarma. Ima pet dud po posteljici nametanih in pol si kar sama poišče in da not. No, vsaj tle je brihtna

pametna puncauser posted image si sama postrže brez da bi mamico budilauser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
6.2.2009 10:13:55   
lonapo
Dobro jutro punce!

No jst sem že od zobozdravnika, me je celo noč tolk bolel, da je bilo nujno.Sem žiga kr s sabo vzela in bolj mi je zobar vrtal po zobeh, bolj se je mali smejal.user posted image  lump.
Žiga je spal celo noč,zdej ma uro od 9-ih pa točno do 6-ih-niti minute kasnej.user posted image Včerej je jedel špagete z mesom-oziroma sem mu dala samo eno žličko za probat in je tolk tulil, da bi še da je na koncu celo porcijo pojedel, čez eno uro pa še polento!!!

anajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
6.2.2009 10:14:57   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

dan

Moje današne razpoloženje je user posted image user posted image user posted image , razlog se pokože sonček in midva hit v akcijo in na sprehod sva zuni slabih 10 min se sonce skrije in začne iz ene megle mal padat. Tisto kre kar hitro mim ostaneve na sprehodu, vendar brez sončka. Ko pa prideva nazja se preoblečeva in glejga zlomka evo spet je tuki sonček. No nisem še končala, ker je zuni bl slaba cesta (pločnik) sva bl počas hodila in je Jaka šev 15 min kasnej spat ko ponavadi in sedaj se dere ko zmešan ker je tok zmatran in nemore zaspat.  Ker naš gospodič more do monute natančo it spat al jest pa zbudi se tud vedno ob isti uri.
Slabe volje sem pa že od jutra, ker nisem mela nč mleka user posted image user posted image user posted image  in pol dop. se tud nisva dojila ker so prazne zize user posted image user posted image user posted image . Upam da se bova zvečer lohk dojila. Zgleda da se moje mlekarne zapirajo. Sem vam pa že zjutri hotla mal pojamrt pa mi net ni delov in še računalnik mi ga dons skoz neki sračka.
Joj kok sem sitna, da grem sama seb na živce.user posted image

Ne vem, kaj naj ti še jaz napišem, ko so ti ostale punce že bolj kot ne vse napisale.
Vem, da so nekatere probale tudi z gnezdenjem ( vidva z Jakcem sta v spalnici in ga non stop pristavljaš; očka vama pa streže)...
Če pa ne bo šlo, pa ne bo šlo. Saj si ga dojila dovolj dolgo - ustvarila si vez med vama, dala si mu vse ( od hrane do zaščite pred boleznijo...). V glavnem ne se sekirat, posveti se svojima sončkoma in seveda, da čimprej dobite še enega user posted image .

Čestitke tudi za  Katrin user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Sara za user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28
moja nič za atijem ne stoče če gre..

Pri nas tudi ne.. Da pa jaz manjkam, še prehitro pogrunta in je jok user posted image

Tina: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolj mirne noči

ooo anaj: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dojenje

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

aja,pogrešam RMRM

jaz tudi, pa l.daisy, christy, babysolzo, uvuv...

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

mi tudi ne plazimo. Imamo pa interes. Neki se trudi, pa poskuša, pa ne pokapira...pa nisem nikjer opazila kabla, še manj pa da bi kdo stal na njem, da ne pokapira
Se je pa začela kotalit. Pride do željene igrače ampak tako, da se vrže na trebuh, pa nazaj in spet....
V svoji posteljici pa ima take akrobacije da joj. Po moje se tam ful varno počuti, ker je ograja.. kaj pa vem...s tem se tolažim
Spimo že lep čas brez duda alarma. Ima pet dud po posteljici nametanih in pol si kar sama poišče in da not. No, vsaj tle je brihtna
Hranjenje je še zmeraj ena žalost, ampak vstrajam in pol kar neki popapca.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kotaljenje, akrobacije v postelji, za dude oz. da nimate duda alarma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hranjenje

IZVIRNO SPOROČILO: nya

mtinca - pa je Lana Lukca nekaj naučila- do danes še niti enkrat ni tko sedel

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Luka za  sedenje
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lana za uspešne inštrukcije

< Sporočilo je popravil Samsa -- 6.2.2009 10:20:51 >

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
6.2.2009 10:19:25   
Kaja08
Dan. Evo mene spet z enim vprašanjem - katere copatke imajo vaši čmrlji? Tile Robeez so dragi ko žafran (sicer so ful fajni, smo ene dobil za darilo, pa so mu že skoraj premajhni in moram nove kupit), pa me zanima, katere copatke ve kupujete??

Žiga je car!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
6.2.2009 10:20:03   
Tina 28
anaj...bravo za dojenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

alea...pridno punco maš....pa pametno tud...ker ve, da če bo ponoči dala mir, bo mami zjutraj spočita in polna energijeuser posted image

meni lepe preproge
http://www.tapis-art-sp.si/trgovina/product_info.php?cPath=78_109&products_id=119

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
6.2.2009 10:23:16   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Dan. Evo mene spet z enim vprašanjem - katere copatke imajo vaši čmrlji? Tile Robeez so dragi ko žafran (sicer so ful fajni, smo ene dobil za darilo, pa so mu že skoraj premajhni in moram nove kupit), pa me zanima, katere copatke ve kupujete??

Kaj pa tukaj: KLIK

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
6.2.2009 10:29:42   
Anonimen
Kaja jaz ji za doma dam kar tiste štunfke s bremzami goruser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?