Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 21:55:14
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 anaj..............te razumem,da si žalostna glede mleka,probaj še eno varianto,to sem jaz pred enim tednom nardila,ko sem začutila,da nimam več toliko mleka..........1dcl.cvičeka+med.........naslednji dan sem mela povečano mlekarno,to sem ponovila še ene parkrat in sedaj sem spet prava haidi. Sofija - super športnica, ni kaj. ...... pa kamin je bil spet zakurjen . anaj - čestitke mamici in Katrin!!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 22:20:39
|
|
|
|
slovenka
|
mtinca, saj sem vedla, kaj boš rekla. Ni bil zakurjen, je zunaj bil sonček in je čez terasno okno tako sijal, da je bilo ful toplo Ne, če je pa res razlika, kako je bolj spretna, ko nima žab gor. Ko pa že bolj obvlada, pa jih ima spet več gor
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 22:28:22
|
|
|
|
Anonimen
|
mtinca - pa je Lana Lukca nekaj naučila- do danes še niti enkrat ni tko sedel
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 22:28:22
|
|
|
|
lunca14
|
zakaj se pa vse smejete na račun cvička in meda,če je pa res,pa še dobro je,ko hladno kuhano vino,mleka je lo pa res več,to se pa ne hecam. slovenka.............res je tale tvoja,prava telovadka,naš pa samo na nogce sili,nič ne bomo kobacali in drugih vragolij delali,kot jih delajo vaši škorčki
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 22:30:16
|
|
|
|
lunca14
|
naya..........no tebe sem pa tud že pogrešala ..............kaj pa vidve z mtinco,nek pakt družta,a,a,a,a...........nimam nič na telefonu zabeleženga,da je bla kaka kava al pa tortica
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 22:33:13
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca - če ste pa bolančkani - pol te pa nočmo skominat - se pa dobimo v bližnji prihodnosti kmalu, kajne?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 22:38:39
|
|
|
|
Anonimen
|
grem spat, zamujam 38 minut lahko noč bejbe
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 22:38:51
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya lunca - če ste pa bolančkani - pol te pa nočmo skominat - se pa dobimo v bližnji prihodnosti kmalu, kajne? Sej smo zdravi,sam včeraj je mel malo vročine,pa še to pol dneva,sam zobki ga matrajo...............ja,ja,izgovori,sej vem
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 22:39:55
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya grem spat, zamujam 38 minut lahko noč bejbe .............jaz tud,ampak že par let ...............nočko naya
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 22:40:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya lunca - če ste pa bolančkani - pol te pa nočmo skominat - se pa dobimo v bližnji prihodnosti kmalu, kajne? Sej smo zdravi,sam včeraj je mel malo vročine,pa še to pol dneva,sam zobki ga matrajo...............ja,ja,izgovori,sej vem ups - jst sm pa mislila, da je kej bolj tko - pa drugič - sam res ti rečem, Lana je carica, po moje bi še Luna naučila kej
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 22:41:26
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 zakaj se pa vse smejete na račun cvička in meda,če je pa res,pa še dobro je,ko hladno kuhano vino,mleka je lo pa res več,to se pa ne hecam. slovenka.............res je tale tvoja,prava telovadka,naš pa samo na nogce sili,nič ne bomo kobacali in drugih vragolij delali,kot jih delajo vaši škorčki Ja, lunca, naš škorec tudi zadnje dni na noge sili. V banici je bila danes pa na vseh 4, dragi se ji je pa smejal. Mislim, svašta...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 22:42:11
|
|
|
|
Tina 28
|
sem upala, da bom mogla par strani prebrat...slabo dons...sem ravno z aerobike in ta hitrga čajčka. Drgač je pa naša mal zdaj tko boga in sitna, da bi sam po rokah...ampak tko, da okol hodiš, da ma razgled...ful bi kam šla in potešila radovednost, pa ne zna...ker ne zna puzat. Po mojem bo pri nas zdaj 2-4 M kriza, ker ne bo hodila in ne puzala...rada bi pa vse. In ker je zdaj bilo tako obdobje, da je bila prej bolna zdaj zobki in grozen prehlad....in je Nejc danes vprašal, če je Anja več vredna (tko, čisto resno)...in je postal kar nmalo ljubosumen. Upam, da bo mala kmalu bolje. Prej ko še ni znala vstati v stajci, se je lepo zaigrala sede...zdaj pa koj vstane in ji je dolgčas in prosi za ven. Če je na tleh...se pa glih tolk zna spravt na trebuh, da potem spet kliče na pomoč. Kje so cajti, ko se je celo uro lohk v igralnem centru igrala..pa potem, ko je sede odkrivala igrača. Raziskovanje iz mamičinega naročja je pa bolj zaj....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 23:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo bili pri zobarju,Mi smo bili pri zobarju avgusta gremo spet. je pa najmlajša pacientka naša Sara.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 23:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak jaz ne vem kdo je kdo na FB tolk se vas je zdej javlo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 23:15:20
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mi smo bili pri zobarju,Mi smo bili pri zobarju avgusta gremo spet. je pa najmlajša pacientka naša Sara. .......................a mate že črvičke
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 23:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mi smo bili pri zobarju,Mi smo bili pri zobarju avgusta gremo spet. je pa najmlajša pacientka naša Sara. .......................a mate že črvičke Mamo kar konkretne zobke. Zobarca je bla ful zadovolna, nazadnje, ko je vidla tamalo, je imela samo 3 zobke...zdej pa kar že 6 in še 4 lezejo ven.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 23:29:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšno zatišje tukaj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 23:30:39
|
|
|
|
Tina 28
|
bravo za zobe...mi se zdaj z zgornjimi matramo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 23:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mi smo bili pri zobarju,Mi smo bili pri zobarju avgusta gremo spet. je pa najmlajša pacientka naša Sara. .......................a mate že črvičke Mamo kar konkretne zobke. Zobarca je bla ful zadovolna, nazadnje, ko je vidla tamalo, je imela samo 3 zobke...zdej pa kar že 6 in še 4 lezejo ven. kako pa da si jo peljala? Dej pocako bom prilepla eno sliko od Meri da vidis ta spehec...ampak jo bom zbrisala ker je nagec.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 23:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
No daj no, čakamoooo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 23:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
nooo innnn???
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 5.2.2009 23:40:05 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 23:41:12
|
|
|
|
Tina 28
|
čakam...ko zmešana in pol za minuto grem po sok in zamudim
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 23:42:06
|
|
|
|
Anonimen
|
bom dala se enkrat...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 23:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Matr uživa ...o šlaufkih pa ne bi:) Ja, našo sem peljala, ker sem se v ponedeljek dogovorila, ko sem sama imela zobarja. In smo že podpisali, da je njen zobar, pa nov datum dobili Jest grem zdej spat.......bo mogla že zdavnej.pred 42 minutami.(sem kot nya, natančna )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 5.2.2009 23:43:53
|
|
|
|
Tina 28
|
še dobro, da ste se vse v roke vzele...se bom še jaz
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?