|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
5.2.2009 21:55:14   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

anaj..............te razumem,da si žalostna glede mleka,probaj še eno varianto,to sem jaz pred enim tednom nardila,ko sem začutila,da nimam več toliko mleka..........1dcl.cvičeka+med.........naslednji dan sem mela povečano mlekarno,to sem ponovila še ene parkrat in sedaj sem spet prava haidi.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sofija - user posted image user posted image user posted image  super športnica, ni kaj.  ...... pa kamin je bil spet zakurjen user posted image .

anaj - čestitke mamici in Katrin!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
5.2.2009 22:20:39   
slovenka
mtinca, saj sem vedla, kaj boš rekla. user posted image user posted image user posted image Ni bil zakurjen, je zunaj bil sonček in je čez terasno okno tako sijal, da je bilo ful toplo user posted image user posted image user posted image Ne, če je pa res razlika, kako je bolj spretna, ko nima žab gor. Ko pa že bolj obvlada, pa jih ima spet več gor user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
5.2.2009 22:28:22   
Anonimen
mtinca - pa je Lana Lukca nekaj naučila- do danes še niti enkrat ni tko sedel

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
5.2.2009 22:28:22   
lunca14
user posted image zakaj se pa vse smejete na račun cvička in meda,če je pa res,pa še dobro je,ko hladno kuhano vino,mleka je lo pa res več,to se pa ne hecam.
slovenka.............res je tale tvoja,prava telovadka,naš pa samo na nogce sili,nič ne bomo kobacali in drugih vragolij delali,kot jih delajo vaši škorčkiuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
5.2.2009 22:30:16   
lunca14
naya..........no tebe sem pa tud že pogrešalauser posted image ..............kaj pa vidve z mtinco,nek pakt družta,a,a,a,a...........nimam nič na telefonu zabeleženga,da je bla kaka kava al pa torticauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
5.2.2009 22:33:13   
Anonimen
lunca - če ste pa bolančkani - pol te pa nočmo skominat - se pa dobimo v bližnji prihodnosti kmalu, kajne?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3581
5.2.2009 22:38:39   
Anonimen
grem spat, zamujam 38 minut
lahko noč bejbe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
5.2.2009 22:38:51   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

lunca - če ste pa bolančkani - pol te pa nočmo skominat - se pa dobimo v bližnji prihodnosti kmalu, kajne?

Sej smo zdravi,sam včeraj je mel malo vročine,pa še to pol dneva,sam zobki ga matrajo...............ja,ja,izgovori,sej vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
5.2.2009 22:39:55   
lunca14

grem spat, zamujam 38 minut
lahko noč bejbe

.............jaz tud,ampak že par letuser posted image user posted image user posted image ...............nočko nayauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
5.2.2009 22:40:26   
Anonimen

Sej smo zdravi,sam včeraj je mel malo vročine,pa še to pol dneva,sam zobki ga matrajo...............ja,ja,izgovori,sej vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ups - jst sm pa mislila, da je kej bolj tko - pa drugič - sam res ti rečem, Lana je carica, po moje bi še Luna naučila kej

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3585
5.2.2009 22:41:26   
slovenka

user posted image zakaj se pa vse smejete na račun cvička in meda,če je pa res,pa še dobro je,ko hladno kuhano vino,mleka je lo pa res več,to se pa ne hecam.
slovenka.............res je tale tvoja,prava telovadka,naš pa samo na nogce sili,nič ne bomo kobacali in drugih vragolij delali,kot jih delajo vaši škorčkiuser posted image user posted image

Ja, lunca, naš škorec tudi zadnje dni na noge sili. V banici je bila danes pa na vseh 4, dragi se ji je pa smejal. Mislim, svašta... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
5.2.2009 22:42:11   
Tina 28
sem upala, da bom mogla par strani prebrat...slabo dons...sem ravno z aerobike in ta hitrga čajčka.

Drgač je pa naša mal zdaj tko boga in sitna, da bi sam po rokah...ampak tko, da okol hodiš, da ma razgled...ful bi kam šla in potešila radovednost, pa ne zna...ker ne zna puzat. Po mojem bo pri nas zdaj 2-4 M kriza, ker ne bo hodila in ne puzala...rada bi pa vse.

In ker je zdaj bilo tako obdobje, da je bila prej bolna zdaj zobki in grozen prehlad....in je Nejc danes vprašal, če je Anja več vredna (tko, čisto resno)...in je postal kar nmalo ljubosumen. Upam, da bo mala kmalu bolje.

Prej ko še ni znala vstati v stajci, se je lepo zaigrala sede...zdaj pa koj vstane in ji je dolgčas in prosi za ven. Če je na tleh...se pa glih tolk zna spravt na trebuh, da potem spet kliče na pomoč. Kje so cajti, ko se je celo uro lohk v igralnem centru igrala..pa potem, ko je sede odkrivala igrača. Raziskovanje iz mamičinega naročja je pa bolj zaj....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
5.2.2009 23:05:37   
Anonimen
Mi smo bili pri zobarju,Mi smo bili pri zobarju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image avgusta gremo spet.user posted image

je pa najmlajša pacientka naša Sara.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
5.2.2009 23:07:00   
Anonimen
Ampak jaz ne vem kdo je kdo na FB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tolk se vas je zdej javlo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
5.2.2009 23:15:20   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Mi smo bili pri zobarju,Mi smo bili pri zobarju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image avgusta gremo spet.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......................a mate že črvičkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
5.2.2009 23:17:11   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......................a mate že črvičkeuser posted image user posted image user posted image

Mamo kar konkretne zobke.user posted image Zobarca je bla ful zadovolna, nazadnje, ko je vidla tamalo, je imela samo 3 zobke...zdej pa kar že 6 in še 4 lezejo ven.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3591
5.2.2009 23:29:44   
Anonimen
Kakšno zatišje tukaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
5.2.2009 23:30:39   
Tina 28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za zobe...mi se zdaj z zgornjimi matramo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
5.2.2009 23:34:08   
Anonimen

Mamo kar konkretne zobke.user posted image Zobarca je bla ful zadovolna, nazadnje, ko je vidla tamalo, je imela samo 3 zobke...zdej pa kar že 6 in še 4 lezejo ven.user posted image user posted image user posted image

user posted image kako pa da si jo peljala?
Dej pocako bom prilepla eno sliko od Meri da vidis ta spehec...ampak jo bom zbrisala ker je nagec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3594
5.2.2009 23:38:14   
Anonimen
No daj no, čakamoooo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3595
5.2.2009 23:38:36   
Anonimen
nooo innnn???user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 5.2.2009 23:40:05 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
5.2.2009 23:41:12   
Tina 28
čakam...ko zmešana in pol za minuto grem po sok in zamudimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
5.2.2009 23:42:06   
Anonimen
user posted image bom dala se enkrat...

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3598
5.2.2009 23:42:38   
Anonimen
Matr uživauser posted image ...o šlaufkih pa ne bi:)

Ja, našo sem peljala, ker sem se v ponedeljek dogovorila, ko sem sama imela zobarja. In smo že podpisali, da je njen zobar, pa nov datum dobili user posted image user posted image user posted image

Jest grem zdej spat.......bo mogla že zdavnej.pred 42 minutami.(sem kot nya, natančnauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
5.2.2009 23:43:53   
Tina 28
še dobro, da ste se vse v roke vzele...se bom še jazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?