|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 14:35:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
   RE: Avgustovke 2009
5.2.2009 14:45:10   
Barbk
Superca Karin1 za NS.user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
5.2.2009 15:15:13   
kerala
Jaz sem pa takooooooo vesela!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi mi smo imeli včeraj težko pričakovano NS.
Zaenkrat vse super - NS le 1,1, verjetnost pa je glede na moja leta vseeno  1:1000. Zdaj pa je treba počakati še hormone, potem pa se bom odločila, ali grem na AC ali ne. Pripada sicer mi, samo zaradi verjetnosti za splav ne vem, če se bom odločila. Bomo videli, če bo do hormonski test verjetnost zmanjšal, pol ne grem, če pa jo močno poveča, pol pa itak nimam kaj.
Veliki smo pa že 6,6cm, ravno prav glede na rok, ki tako ostaja 13.8. Utrip 156, nosna kost vidna... skratka vse po reglcih!
Vidni so bili tudi že praktično vsi organi in se vsi doboro razvijajo. Razvojna napaka od zadnjič se tako definitivno NI ponovila!user posted image user posted image Olajšanje je neverjetno, danes kar nisem mogla spat ponoči. Zbudila sem se ob 2:30, premetavala do 3:30, pol sem šla pa kar TV gledat do 5h, ko sem spet postala zaspana in se pridružila mojemuuser posted image . Zjutraj pa kriiiiiza... sem povlekla do 9h, čeprav z veliko mero slabe vesti. Še dobro, da delam doma, bom pa še popoldan mal povlekla...

Gledali pa smo tudi 3D posnetek, imam tudi par sličic, sam se tut jaz moram potrudit in jih spravit sem gor... Pa še kako sličico mojih manekenk bom še probala dodat...

Aja, pa čestitke tudi vsem ostalim za NS!user posted image user posted image

Pa še info glede naslednjega pregleda: 12.2.

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
5.2.2009 15:21:54   
SAŠA77
oj oj punce samo na hitro da vas pozdravim
vsem ki ste imele NS čestitam za uspešne izvideuser posted image user posted image
in da vam zaželim prelepo popoldne z svojimi najdražjimi
lpuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
5.2.2009 15:28:29   
Barbk
Joj Kerala sem tudi jaz vesela za vajino pikico. user posted image  Vse bo vredu.user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
5.2.2009 16:23:53   
blanč
Barbk, kakokaj dvojčka napredujeta. Sem bolj malo tu na tej temi ampak tebe pa kar rada spremljam, ker sva obe dvojni mamici. Kaj,če bi se nam pridružila na temi dvojčkiuser posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
5.2.2009 16:58:42   
M1987
user posted image Evo mene... Včeraj sem imela NS in smo vsi presrečni od posnetkov, ker mali je takšne vragolije počel user posted image Nosek ima tok luškan. V glavnem NS je bila 1,5 in je 1:8000 in še nekaj, kar je super. Sodelujem tudi v neki raziskavi BUM in sem imela zastonj hormonski test in še dva ultrazvoka me čakata. Spremenila mi je PDP iz 4.8. na 12.8. Tako, da sem en teden manj noseča, kot naj bi bila po zadnji M. Sem pa sedaj 13t 2d user posted image Komaj čakamo na našo pikico. Po slikicah se mi zdi, da bo fantek, a očka pravi, da bo punčka user posted image Srečno vsem user posted image , nas čaka še nekaj do avgusta user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
5.2.2009 17:21:47   
Ayo
Ojla!

Vidim, da me nobena ne pogresa. user posted image

Sem na bolniski ze od ponedeljka, bila ze 2x pri zdravniku...nazadnje mi je dal spet AB, sem ponovno fasala vnetje sinusov. user posted image Pa to ne mores verjet, ze drugic v enem mesecu! user posted image Poleg tega se kasljam toliko, da me ze skrbi, da staknem se kaksne pljucnice. Vrocino ima ze 4. dan... user posted image
AB nisem jemala ze od otroskih let, zdaj pa kar naenkrat toliko zdravil, da mi je ze slabo od vsega. In se skrbeti me je zacelo, kako vsa ta kemija in bolezen vpliva na rast in razvoj mojga user posted image user posted image
Res ze komaj cakam, da mine ta user posted image zima in mraz, in da se zacne lepse in toplo vreme.

Pa sigurno sem spet shujsala, prejsnji teden, ko sem se tehtala pri G, so bile kile se vedno nespremenjene.
Zdaj bi pa ze pocasi lahko dobila kaksno kilco gor...ce ne bo resnicno zacelo skrbeti. user posted image

Drugace sem vas bolj na hitro prebrala. Vidla vse slikce (Sisy, Barbk) user posted image

Jaz bi tudi rada nalimala kaksno slikco od mojga princa, ampak mi RR v album ne nalozi slik user posted image user posted image
Vem, da imajo nekateri tukaj na RR isti problem...

Barbk, ves tole ti moram rect, ker kadar te berem imam to v mislih, da se jaz tebe ful spomnim iz "zelimo si novega clana", se pred tvojo Manco, kako si bila nestrpna in "sitna", da kdaj bo ratalo. user posted image Res, tako zivo si se mi vtisnila v spomn, pa brez zamere. user posted image No, in evo, sedaj bos imela celo 3 otrocke! user posted image

Aprilcica07, za tvojo sestricno user posted image user posted image user posted image
Zadnje case se pa res same grozovite stvari dogajajo! user posted image

Vsem cestitam za NS!!
Nekako smo sedaj prebile led, kajne. user posted image Tudi jaz resnicno ze komaj cakam, da zacnem uzivat, meni se se kar dogaja, da se nisem isto dojela, da smo user posted image (pa se bolana sem kar naprej).

Ja pa nekaj ste o kravzelckih govorile, jaz sem tudi skravzlana, ne ful, ampak toliko pa, da se moram tudi jaz likat in to fuuuuuuul sovrazim user posted image Jaz sem si zmeraj zelela ravne svilene lase.
No, zato pa nocem da bodo moji otroci skravzlani, ker jaz imam cisto prevec dela z lasmi. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
5.2.2009 18:13:05   
aprilčica07
Ayo: ej, ma midve sva si pa res ful podobne, ista sem jst, ne močno skodrana, ampak lih tisto, ki ni fejst, pa brez likanja ne grem iz bajte, in tudi jst želim lepe ravne svilene laskeuser posted image user posted image

Oprosti ayo; ma ti si že imela nuhalno? ker se ne spomnim, da bi poročala, ali pa sem vse spregledala... Mene čedalje bolj živčki dajejo, kaj bo šele do srede?user posted image user posted image

ČESTITKE VSEM ZA SUPER IZVIDE IZ NUHALNIH!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala vsem za dobre želje za mojo sestričnico, stanje je zaenkrat stabilno, ma še vedno resno, so ji odkrili še hepatitis. Ma ker je močna in pogumna punca jst vem, da bo vse to premagala!

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
5.2.2009 18:33:07   
Barbk
Blanč saj kukam tudi tja. user posted image  Bom prišla, obljubim. Kako si pa ti? A nisi ti tudi že imela NS?
Ayo madonca sem mogla bit pa res sitna, da si se me tako zapomnila. user posted image  Madonca zdaj mi je pa nerodno in ful gruntam kakšna sem mogla to jaz bit. Ko si mlad si nikoli ne misliš, da ti ne bo uspelo takoj zanosit. Pa saj to je ja tolk ajnfog. user posted image  Ne res malo me je verjetno potolklo ko kuj ne rata, pol sem pa še splavila. No hvala bogu sem potem kmalu zagledala plusek in dobila mojo Mančiko. Zdaj pa po eno letnem boju (po ciklusih še kakih 6 več) dobimo dvojno srečo. user posted image  In Ayo nič ne zamerim. Si faca. user posted image  Pa hitro se pozdravi.

M1987 tudi tebi čestitke za NS. user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 5.2.2009 18:37:50 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
5.2.2009 18:35:00   
blanč
Barbk ja sem že imela. Otročka sta ok, samo en heatom nam nagaja in imamo strogo ležanje.

(Mark Twain)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
5.2.2009 18:39:31   
Barbk
A me spomin mal heca al si jo imela 2.2. ?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
5.2.2009 18:48:15   
Serendipity
Ejla prinčipese,

čestitke za vse super opravljene NS! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pobožajte bušije!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
5.2.2009 19:23:25   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

A me spomin mal heca al si jo imela 2.2. ?

Nč te ne hecauser posted image .

(Mark Twain)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
5.2.2009 20:03:35   
Barbk
A si jo imela v Dravljah pri Reševi?
Madonca sem firbc babji. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
5.2.2009 20:47:13   
TjasaJ
Čestitke vsem za dobre rezultate na NS in hormonskem testuuser posted image ! Barbk - tvoja dva srčka sta res nekaj posebnega!!!

Sarajan - drži se in jaz držim pesti za nov +!!!

Jaz sem pa imela danes pregled, tokrat nisem bila tako užaljena zaradi pregleda po tekočem traku. Čeprav me ni G niti vprašal, kako sem. Me je pa dal na UZ in nato po 15 min rekel, da je vse ok, videla sem, kako mi user posted image maha (in potem vsa v oblakih hodila naokrog), nato pa rekel, da bodo račun za NS dali naslednjičuser posted image . Baje so ravnokar pridobili licenco, pa ni tega ni omenil pred pregledom. Se nisem hotela pregovarjat in grem vseeno na že naročeno NS naslednji teden - zaradi sigurnosti, pa še posnetek bi rada imela. In baje smo stari 12t in 2d (po M pa 11t5dni). Bom primerjala... Tokratne izvide pa naj bi dobila po pošti. Ste ostale vse izvedele takoj za rezultate?

Za seznam - naslednji pregled imam 5.3.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
5.2.2009 20:48:32   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

A si jo imela v Dravljah pri Reševi?
Madonca sem firbc babji. user posted image

Ja pri njej. Sem kar zadovoljna, čeprav je bolj tiha in nisem kaj veliko zvedela. Edino zaradi hematoma me je čist prestrašila in mi zaradi tega tudi ni povedala spolauser posted image .

(Mark Twain)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
5.2.2009 21:06:16   
Muca83
Zopet čestitke vsem za NS! user posted image

Joooj, moj dan D je pa že jutri! Še dobro, da jo imam že zjutraj, sicer ne vem kako bi preživela dan user posted image
Malo sem nervozna in me je strah, ampak pozitivno razmišljam. Take smole pa res ne morem imeti, da spet ne bi bilo ok, ane? user posted image Upam, da bom spala kot ubita, potem bo pa kmalu prišlo na vrsto živčno čakanje v čakalnici user posted image

Vam sporočim rezultate enkrat proti večeru, ker prej ne bom mela časa za RR (grem po pregledu nazaj v službo, potem pa upam, da bova šla kaj proslavljat user posted image ).

Punce držite pestiiiiii...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
5.2.2009 21:09:39   
Barbk
Pri nama je pa kar precej čvekala. user posted image  Pa tudi spola ni povedala. Ti le počivaj pa bo vse vredu. Je pa ženska z zelo resnim tonom povedala, da se je treba zadnje trimesečje zelo pazit in počivat. Počivat je v bistvu vse kar ti je dovoljeno. In mislim, da jo je moj user posted image   kar resno vzel.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
5.2.2009 21:12:02   
Barbk
Muca83 držim pesti za jutri. Vse bo vredu.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
5.2.2009 21:14:19   
blanč
Ja moške pa zna mal prestrašit. Jaz tudi ne smem nič več doma naredit. Še "laptopa" mi je nabavu, da ja nebi preveč ustajalauser posted image . Saj mal paše samo po drugi strani, bi pa tako rada šla malo ven in kaj dobrega skuhalauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
5.2.2009 21:15:10   
Barbk
TjasaJ sem vesela, da si tokrat zadovoljna s pregledom, čeprav mi ni jasno, da ti G ni prej povedal, da bo opravil NS. Meni je to mal čudno. Kolk pa računa pol? No veš kaj v glavnem, da je žabica zdrava in pridno raste.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
5.2.2009 21:17:35   
Serendipity
Muca83 - Vse bo OK! Držim pestke! user posted image user posted image pa čimprej poročaj kak je velik in živahen otročiček. Bo tvoj šel s tabo? Si je premislil? Naj ti čas do NS čimprej mine!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
5.2.2009 21:20:31   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ja moške pa zna mal prestrašit. Jaz tudi ne smem nič več doma naredit. Še "laptopa" mi je nabavu, da ja nebi preveč ustajalauser posted image . Saj mal paše samo po drugi strani, bi pa tako rada šla malo ven in kaj dobrega skuhalauser posted image

No pri tebi je drugač, saj si imela resne težave. Kar naj te čuva tvoj dragi. Jaz tudi sicer nočem bit v breme in včasih rajši mal stisnem kot, da priznam, da ne gre več. Ampak veš pol se teli naši moški kar mal razvadijo. Moj je tud kar pozabil, da sem nosečka, od zadnjič ko sem imela malo rjavega izcedka je pa drugače. Večkrat mi reče naj se uležem, naj počivam...Za vso kuho boš imela še dosti časa. user posted image  Uživaj bejbi in izkoristi zdaj malce ta čas in se posveti sebi, pa malce tudi njemu. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
5.2.2009 22:49:02   
Muca83
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Muca83 - Vse bo OK! Držim pestke! user posted image user posted image pa čimprej poročaj kak je velik in živahen otročiček. Bo tvoj šel s tabo? Si je premislil? Naj ti čas do NS čimprej mine!

Jaaaa, moj si je prejšnji teden sam od sebe premislil in vzel dopust. Tako, da gre z mano. user posted image
Danes sem mu rekla: Jutri bova pa otročka vidla. In njegov odgovor: Nič ne verjamem dokler ne vidim.
Tako, da lahko vidite, kakšne posledice je pustila prejšnja slaba izkušnja. Ampak tokrat imam jaz res dober občutek.
Upam, da me občutek ne vara user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.